Keresés

Részletes keresés

lujza Creative Commons License 2002.07.13 0 0 7
azzal, hogy virust sikerult szintetizalni, meg senki megbetegedesi kockazata nem nott.

Príma. Akkor azt magyarázd meg lécci, hogy miért nem valami tök ártalmatlan organizmust szintetizáltak ?

Monjuk, ami a kefirnek alvadását okozza példul ?

Előzmény: lms (5)
paja001 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 6
Kedves Ims!

Valószínű azért becsülöd le a veszélyt, mert nem ismered a dolog lefolyását. Én és a hozzám hasonló emberek, - akik viszont átélték és hordozzák magukban a dolgot, és soha többé nem használhatjuk a lábunkat, azok keményen - megszenvedték.

Lehet neked nem mond semmit kb. 200.000 ember így él európában. Mi csak úgy kaptuk és visszük magunka míg élünk. Nem jó dolog. Én 6, azaz hathónapos kisbaba voltam amikor megkaptam, azóta cipelem a megaláztatásokkal összekötve.

Ne várd el tőlem, hogy átlépem ezt a hírt!

Előzmény: lms (5)
lms Creative Commons License 2002.07.13 0 0 5
A hir igaz, de nem moszkvaban, hanem leningradban, nem mercedeszeket, hanem volgakat es nem osztogatnak hanem fosztogatnak.

Tehat.

1. a jarvanyos gyermekbenulas betegseget tavolrol sem sikerult legyozni. europaban jopar eve egyetlen megbetegedes sem fordult elo, de pl. afrikaban evente par millio gyermek fertozodik meg es benul meg orak alatt a gerincveloi idegeket karosito virustol. nem kevered a feketehimlovel...?

2. az amerikai kutatok nem a betegseget tamasztottak fel, hanem a virus ismert DNS szekvenciaj alapjan letrehoztak magat a virust (a hir nem volt eleg pontos, nem tudom, hogy a virus feherjeburkat is letrehoztak-e). az ehhez felhasznalt kulonleges technikai apparatus igen keves helyen letezik a vilagon es attol nem kell tartanunk, hogy afganisztani barlangok homalyos melyen harom kemcsoben valaki reprodukalja (atombombat sem sikerult meg amatoroknek kesziteni -- azt is eleg nehez.)

3. azzal, hogy virust sikerult szintetizalni, meg senki megbetegedesi kockazata nem nott. az 1 db virus jol be van zarva. az amerikai ANTSZ kozponti kutatointezeteben -- het lakat alatt -- orzik a himlo virusat is, az sem okozott betegseget az elmult evtizedekben.

4. a tudomany fejlodeset nem lehet megallitani. az emberiseg torteneteben meg nem volt pelda arra, hogy a tudomanyos eredmenyek elhallgatasaval sikerult volna megakadalyozni azok rosszra forditasat. epp forditva: ha a legalis kutatasokat tiltjuk, akkor azok a nyilvanossag kontrollja nelkul fognak folytatodni.

tehat az aggodalmadat termeszetesen megertem, a tiltakozas mogotti jo szandek is ertheto, de hadd hivjam fel figyelmed Vaci Mihalyt egyik versere. "A jo szandek keves, tobb kell: az ertelem."

Előzmény: paja001 (-)
lujza Creative Commons License 2002.07.13 0 0 4
Elképesztő.
Ehhez nincs mit hozzátenni.

Hacsak azt nem, hogy a bátyám is megkapta ezt a jó kis betegséget.
Először vastüdőt ígértek neki. (vajon hányan tudják, mi az ?)
Aztán tolókocsira enyhült a diagnózis.
Azt is megúszta.

"Csak" sántított. Élete végéig.
Kamaszkorában évente két műtét. Hónapok az intézetben. 4 éves volt, mikor a kedves felnőtt betegtársak rászoktatták a cigerattára.
Tüdőrákban halt meg, 52 éves korában.

Előzmény: paja001 (-)
HanG99 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 3
Nem esne ez a biológiai fegyverkorlátozások alá?
Soha ne "csináljunk" vírust!
Nem elegek azok a betegségek, amik maguktól vannak?
(Másrészt vannak kísérletek a "spanyolnátha'" rekonstruálására, hogy hatásmechanizmusának tanulmányozásával a következő "nagy" influenza-járványnak vehessék elejét, vagy tudjanak majd ellene védekezni.)
Előzmény: paja001 (-)
gyingyi Creative Commons License 2002.07.13 0 0 2
Egyetértek veled!
Tiltakozom én is!
Gyingyi ®
Előzmény: paja001 (-)
YaMo Creative Commons License 2002.07.13 0 0 1

csatlakozom

Előzmény: paja001 (-)
Súlyos Bűncselekmény Creative Commons License 2002.07.13 0 0 0
Elméletben egyetértek veled, hozzáfűzve, hogy a mesterséges vírusok kitenyésztésével, sem emberi és állati kísérletekkel sem értek egyet.
De olyan ez - sajnos - mint azt mondani: ma nem kellhet fel a nap. Sajnálom!
Előzmény: paja001 (-)
paja001 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 topiknyitó
Tiltakozom a Heine-Medin újbóli terjesztése ellen! A híradóban bejelentették: "Amerikai tudósok egy csoportja létrehozta azt a vírust - mesterségesen -, amely a "gyermekbénulást" okozza. Felháborítónak tartom, hogy azzal szórakozzon néhány ember, hogy bebizonyítsa, hogy ők milyen rettenetes fegyverrel rendelkeznek. Számomra aki az 50-es években elkaptam ezt a betegséget - és életem végéig viszem, ugyanis gyógymód az nem létezik - újra terjeszthető lesz a földön. Európa már átesett azon, hogy szabadon terjedjen ez a betegség és emberek ezreinek tegye tönkre az egész életét, most lehetővé teszik majd gyermekek megbetegedését.

Felháborító hozzáállás, hogy bizonyítom, hogy lehet biológiailag újra feltámasztani, olyan betegségeket, melyeket sikerült megállítani.

Az ilyenek nem biológusok. Az emberiségellenes tevékenységet egyszer és mindenkorra be kéne tiltani. Külön törvényeket kellene az ilyen emberek ellen hozni.

Hálistennek az 1960-as évektől nincs ilyen megbetegedés, most miért kell újra indítani?

Kérem a T. Topicolókat, hogy tiltakozásomat támogassák, mert egy ilyen "felfedezésnek" az elkövetkezendőkben születendő gyermekek látják kárát!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!