Keresés

Részletes keresés

Paleokrites Creative Commons License 2002.07.13 0 0 25
Kedves GipszJakab5 !

Nem....., én a múltat hagytam ki barátom és a jövővel foglalkozom, a mában élek.....
Most ez van a politikai palettán, ezek a díszpártok...... és nem mindegy, hogy mi lesz...
Én nem voltam sem komcsi, sem fasiszta gondolkodású....., csak ember akarok már végre lenni az emberek között és nem holmi bézbolütős tömegtőltelék valamely szalajtott , avagy szélsőséges szervezet szineiben........

Sokmindent félre értelmeztek itt.....

Üdv: Paleo

Előzmény: GipszJakab5 (24)
GipszJakab5 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 24
Thürmert kihagytad.
Előzmény: Paleokrites (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.13 0 0 23
Igazad van.
piet Creative Commons License 2002.07.13 0 0 22
ez mind illik az mszp-re, az egykori mszmp-re.
Előzmény: arkanoid (14)
Alexander the Great Creative Commons License 2002.07.13 0 0 21

Hát sajnos belőlük nem sok fog maradni.
De azért az ő fülük mögött is elég sok vaj van.....
De sokkal hitelesebbek mint a Fidesz,ez tény.
Előzmény: Szul (19)
1gyöngy1 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 20
Hát, ha az MSZP maga a tökély, akkor tényleg nincs már miről beszélni...

Az SZDSZ-re nemcsak a gyüli árnyéka vetül. Rengeteg más árnyék is lapul azon a sétányon!

A történelemre meg bízd rá, hogy mit mikor fog elhamvasztani.

Fiaid felneveléséhez pedig jó egészséget és egészséges élet- és történelemszemléletet kívánok.

Előzmény: Paleokrites (9)
Szul Creative Commons License 2002.07.13 0 0 19
A legmérsékeltebb jobboldali pártra.
Eddig mindig az MDF-re...
Előzmény: Alexander the Great (16)
assza-ur Creative Commons License 2002.07.13 0 0 18
Vegyel be egy cavintont !
Es emlekezz a Postabank ugyekre, az olajszokitesre, es meg sorolhatnam ...
A dolgok relativak. En sem vagyok elajulva a Fidesz elmult negy evben elkovetett minden cselekedetetol, de azert vannak fokozatok.
Előzmény: arkanoid (14)
assza-ur Creative Commons License 2002.07.13 0 0 17
Mi a nagy megvilagosodasod oka ?
Az mszp es az szdsz mar bizonyitott ... es megbukott ..
Alexander the Great Creative Commons License 2002.07.13 0 0 16

Ezt komolyan írtad?Akkor kire szavazol majd?
Előzmény: Szul (11)
Salétrom Creative Commons License 2002.07.13 0 0 15
Oké, csak ezt akartam tudni. Vitatkozni és érvelni - gondolom - szükségtelen.
Előzmény: vizsla24 (13)
arkanoid Creative Commons License 2002.07.13 0 0 14
Soha nem szavaztam és soha nem is fogok szavazni olyan pártra, amely a minden eddiginél pofátlanabbul rabolta le az országot, tolta előtérbe csicskásait, nézte hülyének a szavazók millióit, herdálta el és juttatta csókosok kezébe az ország vagyonának jelentős részét, hazudott az emberek szemébe, egy szűk baráti kör diktatúráját hagyta bevezetni a párton belül, hosszú időre kettészakította az országot hazugságaival, melynek vezetői lassan beleőrülnek a vereség gondolatába, mert a hatalom mindenek előtti érték a szemükben.

Soha nem szavaztam és soha nem fogok szavazni a magát Fidesz-Magyar Polgári Pártnak nevező bandára. Soha, amíg olyanok fémjelzik ezt a pártot, mint Orbán, Pokorni, Kövér, Áder, Simicska, Szájer, Deutsch, Rogán és a többiek.

vizsla24 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 13
Komolyan. Ugyanis ha az informális hatalmi tényezőket figyelembe vesszük, akkor világos az ábra: a Fidesz rosszabb esélyekkel, feltételekkel indulhatott a választásokon.
Előzmény: Salétrom (12)
Salétrom Creative Commons License 2002.07.13 0 0 12
A Fidesz, mint hátrányosabb helyzetből induló, mint esélytelenebb és mint rosszabb feltételekkel induló párt 2002-ben?

EZT KOMOLYAN MONDOD?!

Előzmény: vizsla24 (10)
Szul Creative Commons License 2002.07.13 0 0 11
Soha nem szavaznék olyan pártra akinek ezetői egy diktaturát szolgáltak(legyen balos vagy jobbos), aktívan részt vettek emberi és polgári jogok eltiprásában.Nem szavazok továbbá olyan pártra aki ilyen párttal kormánykoaliciót köt.

Ezért alapból nem szavzok az Mszp-re és az Szdsz-re.

Továbbá nem szavzok olyan pártra aki nyíltan vagy burkoltan faji megkülönböztetés eszközével él a hatalom megragadása érdekében.

Ezért nem szavazok az Mszp-re és az Szdsz-re (cigányozás(Orbán-Orsos)-románozás) és Miépre(cigányozás, zsidózás).

vizsla24 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 10
Nem soha többet, hanem valószínüleg soha nem fogok a jelenlegi kormánypártokra szavazni.
Családi háttér, neveltetés áll a dolgok hátterében, de úgy gondolom, hogy magamtól is erre a következtetésre jutnék. Mindig az esélytelenebbnek, a rosszabb feltételekkel indulónk szurkoltam mindenhol. Miért pont a politika legyen a kivétel?
Paleokrites Creative Commons License 2002.07.13 0 0 9
Kedves 1Gyöngy1 !

A Magyar történelmet kellene csak átolvasgatni, elég csak felületesen......, nem kell, hogy összemosódjanak az árnyak......, de nem is kell túlvilágítani azon a tanulságon, ami eddig is jellemző volt ránk , akik itt születtünk....
Én emberségre nevelem a fiaimat és nem hazafis szélsőséges érzelmekre.....
Elsősorban ember vagyok......, aztán családfő....., majd a politikában magyar nemzetiségű, mivel itt születtem, ez a hazám!......, nem kell hangoztatnom , mutogatnom , kérkednem a pirosfehérzőldet itt, ahol mindenkinek a "génjeiben" van a származása.....!
Az SzDSz-re sajna egy keresztény gyüli árnyéka vetül.....sok más sallanggal tarkítva, de előttük lehet egy felemelkedés.... Az MSzP fiataljainak jó esélye van arra, hogy a jövőben is megmaradjanak a politika tág terén.....
Az MDF el fog hamvadni, ha igy folytatják......, a Fidesz-nek pedig meg kell tisztulniuk, és változtatniuk kellene a politikájukon, de ha nincs alternatívájuk egy ország sorsa felett....., csak a porhintés....., már csak az emlék vár rájuk.....

Az igazi nyertes egy új párt lesz majd....., ami még nem alakult meg......

Előzmény: 1gyöngy1 (7)
Mario Brekt Creative Commons License 2002.07.13 0 0 8
A feleségem az SZDSZ-re és a Fideszre szavazott (?!). Azt mondta soha többet a Fideszre (a kommentárját nem írom le, mert nem volt szalonképes). Anyósom, aki szerintem direkt szavazott a Fideszre (miattam) is úgy döntött soha nem tesz ilyet (inkább otthon marad).
1gyöngy1 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 7
Paleokrites, az összemosások nagymestere címre pályázol? Vagy csak benned mosódnak össze a törénelem ügyei? Vagy előhírnöke vagy a Magyar Bálint-féle történelem-tanítási koncepciónak? És ennek szellemében fogod nevelni a gyerekeidet is?
Előzmény: Paleokrites (6)
Paleokrites Creative Commons License 2002.07.13 0 0 6
Kedves Szabmari!

Én azzal kezdtem a topic-ot, hogy most, ma jutottam arra az elhatározásra......
Itt nem csak az akkori "családpolitikáról" van szó, hanem arról, hogy a jövőben milyen is lesz.....
1994-98 egy nehéz időszak volt....., nem tagadom......., de az 1990-94 még rosszabb volt.... 1998-2002 pedig egy átmenet lehetett a pénz és a szegénység filozófiájának......alternativ politikai megítélés felfogásainak....
Kiváncsi lennék, hogy melyik , a ma élő politikusok ősei közt az az ember, aki annak idején az országot sorsdöntően befolyásolta abban, hogy a tatárok, a törökök , a németek, az osztrákok győzni tudtak az ő árulásaik miatt , nem beszélve z 1848-49-es szabadságharc és az ötvenhatos eseményeknél.....
Úgy tudom, hogy Hunyadi János magyarországot védő harcait sem támogatta sok magyarnak valló családocska....., kik ezek?........
És a sok sok névtelen besúgó, akik csak úgy telefonálgattak mindenféle rendszerben......? és mégcsak III/III-asnak sem kellett lkenniük a névtelenség miatt, ki az a lelkiismerettel rendelkező aki ezt bevallja ma?!!!!

Előzmény: szabmari (2)
Paleokrites Creative Commons License 2002.07.13 0 0 5
Kedves Próbabika pácban !

Ha figyelmesen olvasnád azt amit leírtam, jó lenne.......
Eljön az az idő, amikor ezek a pártok már nem lesznek.......
Nem azt mondtam, hogy az szdsz és az mszp a család kedvence és minden gyermekem reájuk fog szavazni majdan......
Én arra buzdítom a gyermekeimet, hogy ne dőljenek be egy párt propagandának se.....és, hogy jól gondolja azt meg kire, avagy mire is szavaz.....!
Azt mondom tehát, hogy méltatlanná váltak azok a pártok akikről szóltam és gyermekeimnek azt tanítom, hogy az ilyen pártokra ne szavazzanak, mint akik az embereket az orruknál fogva vezetik....
A múlt részesei vagyunk mindannyian akik akkor éltünk....... és ez nem azt jelenti, hogy egyes csoportocskák tőkét kovácsoljanak mások rovására.......
Én úgy szeretném már, hogy előre tekinsünk, hogy az ember legyen ember és ne holmi gye3nge pártszalmabáb......

Előzmény: Próbabika pácban (1)
Lefty Wright Creative Commons License 2002.07.13 0 0 4
Egyébként: Centrum és összes részei (KDNP, MDNP...)
Lefty Wright Creative Commons License 2002.07.13 0 0 3
Ezt akarta mondani, csak olyan szemérmesek ezek a szoci szavazók...
Előzmény: Próbabika pácban (1)
szabmari Creative Commons License 2002.07.13 0 0 2
"Most az mszp és az szdsz bizonyíthat....."
Ha jól emlékszem erre már volt lehetőségük.
1998-ban hogyan vélekedtél munkájukról?
Akkor mit mondott a családod?
Próbabika pácban Creative Commons License 2002.07.13 0 1 1
Ezzel aztán semmi egyebet nem mondtál el,minthogy te és a családod ezután is az Mszp-Szdsz koalícióra fognak szavazni.
Remélem azért a gyerekeidnek,amikor már felnőnek,önálló gondolataik is akadnak majd.
Ormossy Creative Commons License 2002.07.13 0 0 0
Tudod, sajnos én ismerőseim körében azt tapasztalom, hogy egyáltalán el sem akarnak menni a következő választásokra, és így, egyik pártra sem fognak szavazni. Többen úgy fogalmaztak, hogy a továbbiakban ki akarnak maradni a mostanában tapasztalható "örjöngésből". És ez kinek lesz jó? Az országnak biztosan nem, viszont a szélsőséges pártoknak (pl: MIÉP) nagyon is jól jön. Sajnos...
Paleokrites Creative Commons License 2002.07.13 -1 0 topiknyitó
Sziasztok!

Ma eljutottam oda, hogy elegem lett a fidesz-ből, a kisgazdák-ból, az mdf-ből, a keresztényszerű pártokból és a hiénák csoportosulásaikból.....
Őrájuk soha nem szavazok én...., de a családomból senki se.... Arra tanítom a gyermekeimet és ők az utódaiknak, hogy ezek méltatlanná váltak egy ország népéhez..., mert nem ők egyedül a nemzet....
Egyszer majd eljön egy méltóbb párt, akik az embereket képviseli ebben az országban ....., a többséget......
Most az mszp és az szdsz bizonyíthat.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!