Keresés

Részletes keresés

hapcibeno Creative Commons License 2002.07.17 0 0 16
Örülök, hogy a segítségedre lehettem. :) Bár ez a problémádat nem oldja meg. :(
Előzmény: cherry_b (15)
cherry_b Creative Commons License 2002.07.16 0 0 15
hapci, köszi, hogy utánamnéztél.:) Lehet benne vmi. "Túlzsúfolt tudatalattimat újra cserélném. Skizofrénia jeligére". Problémás az ilyentől megszabadulni.:(
Előzmény: hapcibeno (14)
hapcibeno Creative Commons License 2002.07.16 0 0 14
cherry_b, olvastam néhány régebbi hozzászólásodat. Nem lehet, hogy anyukád hozzáállásával van gond? Ha jól vettem ki a szavaidból, meglehetősen konzervatív a szex terén. Szerintem ez a gondolkodásmód beléd lett nevelve, és a jólnevelt tudatalattid most gúnyosan visszakacsint rád.

Szörnyű, hogy a prüdéria, mint valami örökletes betegség, generációról generációra száll. Nyilván a szülő sem tehet arról, hogy prűd, mivel őt is szigorú elvek szerint nevelték.

Nem akarlak téged is prűdnek nevezni. Inkább arról lehet szó, hogy úgy lettél nevelve, hogy a szex valam szörnyű, tisztátalan dolog. Valószínüleg ettől szorongsz.
A nevelést még csak nem is kell szó szerint érteni. Lehet, hogy ezek a jelzők sohasem hangzottak el. De ott volt a levegőben, és egy gyerek az ilyenekre nagyon fogékony.

Előzmény: cherry_b (9)


Kendall Creative Commons License 2002.07.16 0 0 13
JÉgcsapocska!
Szerintem ha a csókolózás jólesik, akkor nem kellene addig tovább menned, amíg nem kivánod a folytatást. Csak azért, mert 20 évesen szűz vagy, még nem kell lefeküdnöd senkivel. A pisilési ingered is több okból keletkezhet, lehet egy ösztönös menekülés is. Tényleg szereted a srácot és akarod azt az "aktust"?
Sz_ami Creative Commons License 2002.07.16 0 0 12
Itt valóban arról volt szó, hogy még az érintés is rossz? Akkor tényleg szexálpszichológus lehetne a megoldás. Ketten keressetek fel egy szakembert.
Előzmény: cherry_b (9)
Hómedve Creative Commons License 2002.07.14 0 0 11
Miért, te nem? Akkor feltétlenül próbáld ki azzal is! Megtudod, eddig mit veszítettél.
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.14 0 0 10
Hm, próbálted már lánnyal? Hátha...
Előzmény: Jégcsapocska (-)
cherry_b Creative Commons License 2002.07.14 0 0 9
Sziasztok!

Azt hiszem, elég sokan nem értik, mi is a probléma. Én is küzdök hasonló gondokkal, azzal a különbséggel, hogy a masztival nincs gond. Nem mintha ezen élnék.:)) Nem tudom, mitől lehet ez. Én félelemre, szorongásra gondoltam. Csak milyen hülyeség, hogy kívánom, jó, ha simogat, csókol, csak aztán derék és comb között ne érjen hozzám. Nedvesedés is megvan. Talán tényleg csak szorongás, de nem tudom. Ja, és nincs szó elsietésről, már 15 hónapja együtt vagyunk.:)

c.

Sz_ami Creative Commons License 2002.07.14 0 0 8
A síkosítóval én is egyet értek.
Ne félj, valszeg nincs Veled gond. Az első kedvesemmel én sem nagyon jutottam sehova. Bár a behatolással ne mvolt gond, csak az első-második alkalommal. Nedvesedtem én rendesen, de nem éreztem semmi izgalmat. Aztán szépen lassan a második, ill. a harmadik kedvesemmel egyre inkább élveztem, egyre többet tudtam adni, és kapni.
Előzmény: Jégcsapocska (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.13 0 0 7
Fogadd meg Purusa tanácsait.
Előzmény: Jégcsapocska (-)
Hómedve Creative Commons License 2002.07.13 0 0 6
Bocs, nem olvastam végig.:(((
Cserébe hadd adjak egy tanácsot:
ne szégyellj valami síkosítót használni! (Később majd úgysem kell, most meg minek kínoztatnád tovább magad?) Nagyon jókat lehet a szexshopokban kapni, de a babaolaj is megteszi. Kenje be vele szépen az illetékes tájakat:)))
Hidd el, megéri azt a kis szégyenkezést, amíg a pároddal ezt az ötletet megosztod:)))
Előzmény: Jégcsapocska (-)
Hómedve Creative Commons License 2002.07.13 0 0 5
ÓZ, a nagy varázsló
Bambi
Előzmény: Jégcsapocska (4)
Jégcsapocska Creative Commons License 2002.07.13 0 0 4
Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat, kicsit jobban jobban érzem tőlük magam.
Kaphatnék esetleg könyvcímeket is?
megyebiro Creative Commons License 2002.07.13 0 0 3
A gyakorlás teszi a mestert. Hidd el rajtad kivül még sokan vannak így, csak nem merik kimondani.
Előzmény: Jégcsapocska (-)
Purusa Creative Commons License 2002.07.13 0 0 2
Egyébként ez a maszturbálás-dolog olyan, mint mondjuk a tiramisu-evés; addig, amíg az ember nem evett igazán finom tiramisut, el sem tudja képzelni, hogy milyen jó lehet. Hogy eddig nem volt rá igényed, még nem jelenti azt, hogy ha tudnád milyen, akkor sem szeretnéd.

Soxerencsét.



Kieg.: az esetek nagyon kis százalékában egyébként létezik olyasmi, hogy aszexuális személyiség. Ekkor az illető egyszerűen "kívül van" ezen a szexnek nevezett őrületen.
De ez sem gond, mert egy aszexuális ember is élhet boldog, kerek életet. (És közben ráadásul rengetegen irigylik is azért, mert mentesült ezektől az istrángoktól.)

Ami viszont egészen biztosan nem jó, és semmire nem fog vezetni, az a dolog erőltetése. Amikor összeszorított foggal elhatározod (vagy egy srác kérésére eldöntöd), hogy márpedig Te most ha törik, ha szakad élvezni fogod a szexet.
Na, ez a biztos kudarc útja.

Előzmény: Purusa (1)
Purusa Creative Commons License 2002.07.13 0 0 1
Szerintem a legfontosabb nemi szervednél, az agyadnál kellene kezdeni az egészet.
Először gondold végig, hogy éreztél-e valaha (bármilyen kicsi/nagy korodban, bármilyen helyzetben) különös izgalmat, nem igazán meghatározható, de egyértelműen valami külső dolognak betudható jó érzést.
(Esetleg fizikai értelemben furcsa zsibbadást, bizsergést vagy hasonlókat.)

Látvány, szituáció, mozdulat, személyek... akármi lehet.
Ha vannak ilyen emlékeid, akkor akörül lenne érdemes szétnézni. Ha nincsenek, ábrándozz.
(Mechanikusan úgysem fog menni a dolog, tehát nincs olyan recept, hogy "dörzsöld meg itt meg itt, és egyből orgazmusod lesz". Csak akkor fog felizgulni a tested, ha már az éned felizgult.)

Az ne zavarjon, hogy nő vagy férfi, vagy bármi más, akár egy külső szemlélő számára esetleg érthetetlennek/nevetségesnek/taszítónak tűnő speciális helyzet váltotta ki Nálad a fentieket. Ez tökéletesen lényegtelen.

Olvass erotikus (pornográf) írásokat, nézz ilyen jellegű filmeket, képeket - lehetőleg minél változatosabbakat. Azzal párhuzamosan, hogy feltérképezed milyen dolgok izgatnak fel belülről, szvsz érdemes a testeddel is minél alaposabban megismerkedned.

Keress egy olyan helyet, ahol mások biztos nem zavarnak, ahol ellazulhatsz, és annyi időt szánhatsz magadra, amennyit csak akarsz. (Fürdőszoba/fürdés általában ideális.) És aztán indulj el a legegyszerűbb fizikai jóérzést adó dolgoktól - masszírozd és/vagy simogasd meg magad különféle helyeken, és figyeld, hogy mi a legkellemesebb. Időd mint a tenger, ráadásul saját magad mindig ott vagy kéznél. Akkor kezdesz el foglalkozni ezzel, és akkor hagyod abba, amikor csak akarod. Nem lóverseny.

Yah, és okvetlenül olvass el legalább néhány, a szexszel foglalkozó ismeretterjesztő könyvet!

Előzmény: Purusa (0)
Purusa Creative Commons License 2002.07.13 0 0 0
Kedves Jégcsapocska!

Először is: ne ijedj meg, nem tragikus a helyzet!
A szex élvezetének elsajátításához - mivel nektek, nőknek ezt sokkal inkább tanulnotok kell, mint nekünk, férfiaknak - idő kell. A ti szexuális "virágzásotok" csúcsidőszaka (az esetek nagy részében) valamikor a húszas éveitek végére -harmincas éveitek elejére tehető (míg a férfiaknál ezzel szemben sokkal korábbra).
A fentiekből következően igen sok nő igazán csak ekkor fedezi fel, hogy mi az élvezet ebben az egész játékban.
Tehát nem vagy egyedül, nem vagy beteg, és jókora eséllyel akkor is megváltozik magától a helyzet, ha semmit sem csinálsz.

Szerintem mielőtt felkeresnél/felkeresnétek egy szakembert (és nem nőgyógyászt, hanem szexológust), mindenképpen próbáld meg saját magad, egyedül felfedezni a tested.
(Ő is úgyis ezt fogja tanácsolni.)

Magyarul az lenne a cél, hogy megtanulj maszturbálni.
Ebben túlzottan a segítségedre más nem lehet, ugyanis Te tudod a leghamarabb, a legegyszerűbben kitapogatni (átvitt értelemben is), hogy mi az, ami felizgat. Testi & szellemi tekintetben egyaránt.

(folytköv.)

Előzmény: Jégcsapocska (-)
Jégcsapocska Creative Commons License 2002.07.13 0 0 topiknyitó
ÜDV!

Volna nekem 1 NAGY problémám. Remélem tudtok segíteni. Szóval, úgy néz ki hogy végre találtam magamnak egy kedves, figyelmes, gyengéd fiút, akivel elkezdhetném a nemiszervezkedést, csak vagy egy apró bibi, az hogy bármit próbál nekem csinálni a kedves, simogatás, puszilgatás, nyalogatás bárhol semmi reakció. Kb. 1 hónapja próbálkozunk de még semmi eredmény nálam. A nedvedzés alapból megvan, de ha megpróbál behatolni, eléggé fáj, még ujjal is. Szerinte ez arra vezethető vissza, hogy nem maszturbáltam sose. Ezt eléggé furcsálja, de ha egyszer nem volt rá igényem akkor miért csináltam volna?
Én őt gond nélkül kielégítem, ezzel nincs baj, csak az hogy közben nem érzek semmit. Egyetlen egyszer lüktettem nagyon amikor egy chat alkamávál írta, hogy fog megujjazni, de ammikor a témánál vagyunk, akkor egy idő után megkérem hogy inkább húzza ki mert ez nekem nem izgató inkább kellemetlen. Aztán éreztem némi halovány bizsergést amikor forgalmas helyen csókoloztunk, de az ágyban semmi. Vagyis annyi, hogy gyakran érzem hogy pisilnem kell, és olyankor kimegyek. Jövőhéten nőgyógyhoz is elmegyünk, mert aggaszt minket ez a dolog.
Mi a baj velem? Szeretem ezt a fiút, ő is engem, minden klappol csak a szex nem akar összejönni végre tisztességesen.
Ha valakinek van tapasztalata erre az esetre, kérem ossza itt meg velem. Eléggé elkenődök, hogy nekem még ez sem megy egyszerűen.
Köszönettel: 20 éves (sajna) szűzlány

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!