1) Ha nem haragszol, egy téma sikerességét nem az határozza meg, hogy mennyire sikerül átverni valakit. Legalábbis nálam nem. Ám örömmel látom, hogy Neked ez az első gondolatod. Na, pont ezért bukott a fidesz.
2) Nincs más nickem, amit itt a politikában használnék. Ez számodra nyilván nehezen érthető, de hát ez legyen a te nyomorod.
3) Amilyen hülye vagy, ez a topic már rég elsüllyedt, erre Te felhozod. Fennen hirdesse sötétséged... Így lehet, hogy még egy páran látják, mekkora barom vagy. :-)))
Tűnj el, kis csúsztató, ezzel a topikkal nem volt egy csepp szerencséd se.
Valamelyik más nikkeddel indítsd újabb fikatopikot, hátha ott több lesz.
A jobbosok már valamennyi trükkötöket ismerik, nincs kit átvernetek.
Tegnap újra arra jártam, és meglepetéssel tapasztaltam, hogy a Lomnici-gyalázó transzparens eltűnt. Pedig amikor a képet csináltam, még nagyon hetyként figyelt az egyik főhelyen.
Már ezért volt értelme. :-)))))
Azóta megjelent a MIÉP-gyűlésre röplapokat osztogató, ránézésre nyolc-kilencéves kisgyerek. Gondoltam, megér egy dokumentációt, de a fényképezőgép láttán gyorsan berángatták a ketrecbe...
Muris, hogy mindig csak az ellenfel viselkedeseben szoktuk felfedezni a hibat...
Ha hibának minősítjük azt, hogy beismertem, hogy elhamarkodottan minősítettem hamisítványnak a gondola-s képet, akkor jó... Mindazonáltal ez nem jelenti azt, hogy ne lenne az... még vizslatom én is.
Söt ki is nagyitottam és megprobáltam a stabilabb tereptárgyak alapján összeazonositani. Közlekedési lámpák, kressztáblák, stb. Nem igazán összehozhato a két darab. Akkor sem ha pár 10 m-t teszek hozzá (léptékileg) az egyikhez. Azonban annyiban biztos tehetséges a kép készitoje, hogy miként lehet nagyobb tömeg látszatát fényképezni mint ami van valojaban. Viszont még van kis gyakorolni valo, mert a foldon ulok kozti zöld gyep még árulkodik. Ha kicsit roggyantott térdel fotoz, kicsit még jobbra huzodva, hogy a testek takarásba hozzák a levegösebb helyeket és a fejek arcélek összefolyásával jobb lett volna az összhatás.
Gondolatban tégy hozzá vagy 3-4 centit bal belé Zol képéhez (Tamásén szemben látod azt a részt), ott állt a televíziós kocsi. Körülötte, sőt még fennebb az utcában is tömeg állt.
Úgy tűnik, az ide belinkelt két kép (Tamásé és zolé) nem egyidőben készült. Tamásén az utcasaroktól kicsit a szobor felé látható egy televíziós kocsi, a tetején egy böhöm parabolával, ez a másik képen vagy nincs rajta, vagy a parabolát leszedték (nem két perc, még a lehajtható lecsukása sem). A behajtani tilos táblától balra. Ezen a másik képen az ott látható és esetleg azonosnak tekinthető (parabolátlan) kocsi mögött viszont egy rendőri csapatszállítónak kinéző valami áll. Ez nincs rajta Tamás képén. Zol képéből kellene egy használhatóbb felbontású, ez úgy néz ki, mintha szándékosan le lenne rontva a felbontása, vagy egy borzasztó minőségű szkenneren készült volna. A két képet 6-, illetve 16-szoros nagyításban néztem.
Miután végignéztem a gondola-n lévő képeket, találtam egy olyat (az utolsó), amin a srác D209 pólót visel, ami nyilván hogy most kellett, hogy készüljön.
És ugyanazokat az utalásokat tartalmazta, mint a ZOL által beszúrt. :-o
Ez persze nem jelenti azt, hogy igaza lenne azoknak, akik engem csalással vádolnak, úgyhogy továbbra is várom, hogy valaki bebizonyítsa, hogy nem ott és nem akkor csináltam a képeket.
A normálisabbak kedvéért: biztos, hogy a frappans által emlegetett jelenségről, illetve a fényképek felvételének helyében való különbségről van szó...
No de kedves jobbosok, hát nekem kell lebuktatnom magam? :-))))) Ennyire csak az állandó irogatásra áll rá a kezetek? :-)
Szó sincs Sándor Györgyről, ő világos, majdnem fehér színű trikóban volt, és a fekete inges, szakállas ürge tartotta neki a hangosbeszélőt, ráadásul Tamással szemben kellene állnia.
A jobb megértés érdekében: Zol képén az Árpád-sávos zászlótól balra látható tömeget hasonlítsd, amely Tamás képének hátterében kellene hogy látszodjék, de nem látszik, mert még nincs ott.
Megjegyzem, a gondola szerint is nyolc óra előtt csatlakoztak az átvonulók. Úgyhogy az én képeimen, melyek bizonyíthatóan és bizonyítottan negyed kilenc környékén készültek, már az összesített "tömeg" látható.