Keresés

Részletes keresés

gárfild Creative Commons License 2003.01.23 0 0 84
Az eheti számban megint kitettek magukért:Bölcs István terrorháza elleni gyűlölködése,Mészáros Tamás Járai elleni elvakult cikke csak csepp a tengerben:bezzeg,ha Surányit támadta volna valaki...Úgy látszik most a külföldi sajtó is elkerülte Mészáros figyelmét.Amely dicséri járait.Nem értem hog yegy liberális lap hogy lehet ennyire tele elfogultsággal és gyűlölettel
gárfild Creative Commons License 2002.09.10 0 0 83
A legujabb számban figyelmen kivül hagyva Bölcs,Mészáros.Sághy stb Fidesz-elleni kirohanásait egy cikk szúrt szemet:Kartal Zsuzsa:tÖrténelmi lecke fiuknak és lányoknak cimü irása.aminek lólába főleg a cikk utolsó harmadában.A következtetések levonásátr rátok bízom.-
gárfild Creative Commons License 2002.07.30 0 0 82
A más szemében a szálkát piszkálják,ahelyett hogy előbb a saját gerendájukra forditanák figyelmüket.
Előzmény: gitana19 (81)
gitana19 Creative Commons License 2002.07.29 0 0 81
Ezt én is említettem az átsodródva: már náci vagyok? c. topicban, azóta sem érkezett válasz, hogy a baloldali újságírók mit írtak OV alacsony termetének fölemlegetésekor... Ez van...
Előzmény: gárfild (79)
NEC Creative Commons License 2002.07.29 0 0 80
gárfild !

Tényleg csúnya dolog (az újságtól)!

De én szívessen áldoznék az adómból, hogy végre csináltassák már meg!!!!

Milyen országimázs az, hogy a külföldi lapok címoldalán (ha oda kerül) mosolyog a hazánkat képviselő ember nyolc nyolcados szünettel a fogai közt!!!

Minimum ezért is be kellett csukni az OIK-t!!!!!

Előzmény: gárfild (76)
gárfild Creative Commons License 2002.07.29 0 0 79
Mondjuk Horn vagy 15 centivel kisebb volt Orbánnál,de engem is zavart ha őt valaki kis termete miatt piszkálta,a politikája helyett.Egyszer Radics Péter csinált vele egy interjút és ezzel foglalkozott interju helyett(mármint Horn termetével)Lovas István védte meg(!)Hornt egy cikkben akkor...Ami Mádlt illeti sokkal elfogulatlanabbul tölti be posztját mint anno.Árpi bácsi aki nem volt épp pártatlan.
Előzmény: kis pimasz (78)
kis pimasz Creative Commons License 2002.07.29 0 0 78
... meg Orbánt az alacsony termete miatt "lekisdiktátorozni", mikor pedig ő igazán nem tehet arról, hogy Napóleon is, meg Hitler is alacsonyak voltak.
Mádlra visszatérve: a dolog (bár nem láttam) nálunk valóban szokatlan, a nyugati demokráciákban viszont elfogadott dolognak számít. Más kérdés, hogy Mádl, mint a nemzet egységét jelképező szimbólum erős jobboldali oldalszélben került és maradt hatalmon.
fadamk Creative Commons License 2002.07.29 0 0 77
a lap a kedvenceim közé tartozik, de ezen én is NAGYON felháborodtam - érthetetlen hogy ez hogyan kerülhetett be az újságba!
gárfild Creative Commons License 2002.07.29 0 0 76
Most csak egy izléstelenség a legfrissebb számból.Az utolsó oldalon a küldjön egy képaláirást cimű gonoszkodó rovatban most a nyertes képaláirás Mádl Ferenc előreálló fogain gúnyolódik.Pedig ez nagyon csú
nya dolog,mást kisebb külső hibái miatt kifigurázni.Szerintetek,nem?
gárfild Creative Commons License 2002.07.25 0 0 75
Mármint a 168 óra nem ír róluk egy rossz szót sem.
Előzmény: Ormossy (73)
kisibolya Creative Commons License 2002.07.24 0 0 74
..és tegyük hozzá , így toronymagasan fölötte áll a sz.h. bandita által jegyzett Demo fölött.

Tisztességes, normális hangvételű...újság, amely normális újságírók által ított , normális újság.

nem kedveli a miép/fideszt...na és?
én sem.

Előzmény: gárfild (-)
Ormossy Creative Commons License 2002.07.24 0 0 73
"A baloldal se jobb,arról még se irnak egy rossz szót sem.Sőt"

Te még nem olvastál Magyar Nemzetet, - és hozzá hasonlókat?

Előzmény: gárfild (71)
kutato Creative Commons License 2002.07.24 0 0 72
Poppert nem szabad komolyan venni! Sajnos! Pedig régen nagyon jó könyveket irt!
gárfild Creative Commons License 2002.07.24 0 0 71
A baloldal se jobb,arról még se irnak egy rossz szót sem.Sőt.Mátyás Győző most is Hornt sajnálgatja amiért nem lett kitüntetve.És ahhoz mit szóltok hogy Buják nem tudja hányan vannak a parlamentben?És a korrektor hol van ilyenkor?Senki se tudta pontosan?
Előzmény: kis pimasz (70)
kis pimasz Creative Commons License 2002.07.24 0 0 70
Tudod, ez nem elfogultság, hanem a jobboldal szomorú valósága.
gárfild Creative Commons License 2002.07.24 0 0 69
Semmi hozzászólás??!
gárfild Creative Commons License 2002.07.24 0 0 68
Olvasom A 168 óra mult hét számát ami most került a kezembe.Most nem sikerült úgy felbosszantania,de a lap iránti ellenszenvem nem csökkent.Buják Attila vezércikke a szokásos szinvonal és megint Pokornira van kihegyezve.És van benne egy szarvashiba ami fájhat annak aki megbizhatónak tartja a benne stereplő adatokat.Azt irja Buják-Normális törvényalkotás helyett ezen őrlődik 396 ember,az egész parlament....-A pArlamentben 386 képviselő van,ezt illene tudni egy magyar ujságirónak!!!Menjünk tovább.A messziről jött ember cimű cikk a syokásos vitrioloskodás,akár Karácsony cikke.Uncsi.A szabadkai ujságiró Álljatok meg! cimü buta cikke elsüti a Hitler-Orbán hasonlatot kódolva,Bacher Ivánnal készült interjú is lehangol többször csúsztat.A izzó hangu olvasói leveleket el sem olvasom.A Horváth Balázzsal készült interju viszont jó annak ellenére hogy a riporter felemlegeti megint az ablakból integetést.
gárfild Creative Commons License 2002.07.13 0 0 67
Nem tudom.De Mányoky Ádámot igen.Ő volt Rákóczi portréfestője.Az ő képe volt az őtvenesen,ma van az ötszázason.
Előzmény: egyket (65)
egy szomorú nő Creative Commons License 2002.07.13 0 0 66
Jó az ötlet, csak az illető ne egy ipari tuskó legyen.

egy szomorú nő

Előzmény: ipari tusko (48)
egyket Creative Commons License 2002.07.13 0 0 65
Ki az a Mákomy Ádám?
Lefty Wright Creative Commons License 2002.07.13 0 0 64
"A Popper Péter általában higgadtan ír , neked ha nincs pschihológusod akkor írj soltikának"

similis simili gaudet

Előzmény: soltikapetike (31)
gárfild Creative Commons License 2002.07.12 0 0 63
Nem sok cikket vesz át.Akkor is csak olyat amibe bele lehet kötni valamilyen szempontból.A magyar fórum évek óta sajnos csak pártközlöny,én nem sorolnám a hetilapok közé.
Előzmény: Törölt nick (60)
gitana19 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 62
Egy szomorú nő: "A fiúk valóban szépek, de hazudnak. Az első éjszaka után eldobnak, ha nincs szükségük rád. Te hány éjszakát adtál nekik?"

Nos, egyszerűen lekurváztak, mert rávilágítottam a 168 óra egyik hazugságára. És persze én vagyok az intoleráns. Azt hiszem, ha a 'mindenki magából indul ki' - elvet veszem figyelembe, csak Kósánéhoz lehet szerencséd! ;-)

Előzmény: minderbinder (61)
minderbinder Creative Commons License 2002.07.12 0 0 61
"Énnekem még egy fideszessel se kellett lefeküdnöm ahhoz, hogy szóba álljon velem."

Ez erdekelne egy kicsit reszletesebben? Peldaul kivel kell lefekudnod ahhoz, hogy szoba alljon veled? Eddig en tobb politikussal is beszelgettem, de eddig meg egyik sem ohajtott szexelni a beszelgetes elott. Pedig lett volna egy ket nonemu politikus, akivel szivesen reszt vettem volna egy ilyen beszelgetes-elokeszitesben. -:))

No de komolyra forditva a szot, megis hogy jon ez a kijelentesed most ide?

Előzmény: gitana19 (42)
tata Creative Commons License 2002.07.12 0 0 59
De olvasunk, és pont erre alapozzuk vélményünket. Nem kéne a FIDESZ-nek ennyi témát adnia, és akkor nem róluk szóna a lap, ilyen egyszerű.
Előzmény: ipari tusko (57)
tata Creative Commons License 2002.07.12 0 0 58
Gondolod? Helyreigazítások mindenhol vannak. De ennyi?
Előzmény: andrej11 (56)
ipari tusko Creative Commons License 2002.07.12 0 0 57
Nem nem....ennyire tehetségtelen a 168 óra stáb. Miután láncos kutyának álltak, a funkció vesztés után nem maradt témájuk. Fantáziájuk szemmel láthatóan nincs, egy maradt nekik a gyűlölet. A Demo hozzájuk képest dörmögő dömötör. Azokat nem értem akik önérzetesen állítják, hogy micsoda színvonlas lap is ez...biztos nem olvasnak mást:D
Előzmény: andrej11 (51)
andrej11 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 56
Hát azért a Magyar Hírlapot és az RTL-t nehéz ám verni helyreigazításban...
Előzmény: tata (55)
tata Creative Commons License 2002.07.12 0 0 55
Én mérgezésügyben megelégszem a Magyar Nemzet Online-nal :-) Met azért szeretem én ismerni az ellenfél álláspontját. de mit lehet tenni egy olyan újsággal, amelyik elvesztett sajtóperekben messze veri a teljes magyar mezőnyt (Magyar Nemzet), és egy olyannal, amelyiket olyanok írnak, mint a Bencsik, a Lovas meg a Bayer? (Róluk részletesebben írtam a Bencsik & Bayer, a két köztörvényes c. topicomban. érdemes ellátogatnod oda.) Nem az a baj velük, hogy jobboldaliak, hanem az, hogy egyszerűen hazugok.
Előzmény: gárfild (53)
Devil Inside Creative Commons License 2002.07.12 0 0 54
2. Nem jogosan.
Vagy nem adták át a kormányt a választási vereség után?
Előzmény: Újlaki (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!