Tudod az ugy van, hogy a besugas csak 20 evvel ezelott volt nagggyon nagy bun,amiert meg 50 ev mulva is sirni fognak a mai politikusok leszarmazottai, a polgari ertekrend szerinti besugas egy kis penzert meg hostettnek is szamit, hiszen a jo ugyet szolgalja! A polgari besugok orszaga leszunk!-)) Naggyon tuti!-)DDD
Az a kerdes is felmerult bennem,hogy vajon a "tiszta kozelet" az csak attol tiszta ha valaki nem elt az elozo rendszerben? Az ,hogy milliardokat lopott el,az nem bun, esetleg az maga a megtestesult "polgari ertekrend"??-))))
Ez egyszerűen elképesztő! Még az oroszoknál is akarnak kutakodni, és közben nyafognak, hogy milyen kevés az idejük. Persze ez lehet már előre védekezés is ha nem találnak semmit. Vajon mennyit fizetnek egy "hiteles" dokumentumért???
Igen erről van szó.
A FIDESZ PR még Orbán várbeli beszéde előtt, még nem döntötte el, hogy milyen gumicsontot dobnak a népnek kollektív csócsálásra. Akkor még azt gondolták, hogy a nemzet sorsformáló kérdéseinek vagy a korona parlamentben maradásátTH pengefalának lebontását deklarálják.
Mára már eldőlt: Ma a Fidesz PR szerint a nemzetet leginkább foglalkoztató kérdések:
-Számoljuk újra a szavazatokat (anélkül, hogy valaki is elhinné az új számolás eredményét)
-Mit csinált Medgyessy Péter 1976-1981 között.
Az össztűzben az MFB-és Baranyai minden konkrét kérdésre egy Rogántóni mintájú szavalatot adott a banktitokról, úgy hogy egyetlen kérdésre sem válaszolt a közpénzek útjával kapcsolatban. Pedig a kérdezők kb 20 milliárd forinra kérdeztek csak rá.
Munkaversenyben fogják gyártani a "dokumentumokat", a hazafiak, ebben biztos vagyok.
A "kollegamat" termeszetesen indexes forumozo kollegamnak ertettem nem kozvetlen ismerosomnek meg mielott valaki "aljas baloldali osszeeskuvesnek" gondolna a ket topic szinte egyideju inditasat!-))
Es ha sokan sokmindent hordanak ossze egy ilyen oldalon az mar onmagaban is bizonyitek lesz, hiszen "sok emberben felmerult a gyanu"!-))DDD Szanalmasak tenyleg!-)
Ez arra megy ki, hogy addig vizsgalodunk,amig be nem bizonyitjuk, hogy a miniszterelnok meg a csokifagyi evesevel is embereket piszkititt be, hiszen a nagy melegben elolvadt es racsopogott anyukaja feher szoknyajara!-)) Bocs a cinizmusert , de mar nagyon elegem van a hulyesegekbol es nagyon nem akarom elhinni, hogy ezeket nem lehet torvenyes keretek kozott leallitani! Igy ennek soha, de soha nem lesz vege sajnos!-(
Igen.
Gennyes egy dolog.
Szó sincs tisztázási kísérletről
Reggel azt mondta az a bf, hogy nem hajlandó befejezni a vizsgálatot a a törvény szabta határidőn belül. Akkor ez kinek a megbízásából cselekszik? Magánakció?
Azt is mondta, hogy internetes weblapot csinálnak, ahova kirakják a bizonyítékokat. Valami "demokrácia fórumot" tervez, ahol bárki közzéteheti Medgyessy múltjára vonatkozó fantázia-játékait.
Kicsit felkaptam a fejemet azon a hiren,miszerint a Medgyesit vizsgalo bizottsag elnoke,akar penzen is venne perdonto dokumentumokat! Nekem ez kisse erkolcsileg gazosnak tunik,bar lehet,hogy tul szigoru vagyok. Ha penzert akar valaki "dokumentumokat" venni,akkor akar elo is lehet ilyeneket allitani penzert es "fuggetlen" jol fizetett "szakertokkel" bizonyittatni is lehet azok valodisagat ! Vagy nem???