Persze, nem merte elmondani itthon, hogy azt súgták a fülébe:
Dear Mr. Martonyi, maga normálisnak tűnik, de a főnöke egy marha, ráadásul szólt a Schröder, hogy viselkedni sem tud. Mr. Orbánnal nem kívánunk találkozni, de úgyis választások lesznek maguknál, talán az ellenfeleik normálisabbak. Velük majd megpróbáljuk, hátha szót tudunk érteni.
Azért KLt és OVt testvérként racionálisan nézve emlegetni enyhe túlzás...
Mondjuk nem feltételezem Kovácsról, hogy lelkesen bólogatott a dánnak, annál ő jobb külügyes, de hát itthon el kellett sütnie, nem Kovács lett volna...
Egyrészt elnézést a helyesírási hibáért (bár amennyit a magyar hozzászólásokban ejtenek...), másrészt még egy pontosítás: nem a dán külögyminiszter, hanem a kormányfő mondotta volt OV-ról, h "bad loser"...
Tetűmadár!
Tévedsz! Nem Laca hozta szóba a dolgot... Sajnos általában ez a véleményük az demokratikus országok politikusainak! Egy ilyen embert szeretnétek vissza a politikába???
én nem szólom le. sőt, mivel három nyaramat ott, pontosabban kanadában töltöttem, ezért kifejezettem szeretem :) ma is hallgattam egy kanadai rádiót néhány órán keresztül... imádom :)
Kovacsnak abba kellene hagyni az Orbannal valo foglalkozast. Orban attol Orban, hogy foglalkoznak vele. Hagyja a fenebe az ex-miniszterelnokot, van eleg bajunk rajta kivul is.
Es ezt akkor is fenntartom, ha valoban ezt mondta a dan kulugyminiszter.