Keresés

Részletes keresés

fanyűvő Creative Commons License 2008.02.15 0 0 21
Medgyessyék mellett.
lujo2 Creative Commons License 2002.07.09 0 0 20
Nem kell az utcára menni. Szerintem öngól lesz a Fidesznek ez a sok gyűlésezés. Főleg, ha még az utcákat is lezárják.

Előzmény: darkmen (14)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.07.09 0 0 19
Jól írtad!!!
Sokunk véleményét fogalmaztad meg.
Ne az utcán dőljön ez el!
Vannak erre forumok amiket ki kéne végre használni. Pl. az M1-M2 és a Kossuth Rádió szinte állandóan az ellenzék hangjától hangos még mindig nem tudjuk jól eladni azt ami jó!
Gerenda Creative Commons License 2002.07.09 0 0 18
darkmen:
"Kíváncsi vagyok a nyugat mit gondol arrol ami jelen pillanatban Magyarországon folyik. "

Hát kérlek, a nyugat legnagyobbrészt tojik az egészre. A hírekben még a kisszínesek között sem szerepel, még a múltkori hidas akció és az a szerény oszlatás sem. Még az is izgalmasabb hír arrafelé, ha a szomszéd cicája aranyos kis foltos csöppségeket szül. A Medgyessy-ügy is leginkább csak negyedik-ötödik vonalbéli kishíreket termelt. Hiába, nem mi vagyunk a világ közepe.

Ja, a buszbaleset felküzdötte magát 3. vagy 2. vonali hírré, rövid ideig talán az első vonalban szerepelt.

G

YaMo Creative Commons License 2002.07.09 0 0 17

Tub:
"Tüntetés a besúgóhálózat mellett? "

nem , nem a PÖCSök mellett tüntetünk.

Előzmény: Tub (3)
kerdojel Creative Commons License 2002.07.09 0 0 16
Kedves Daemon,
egy veszpremi legyen higgadtabb.

sotetbunkokerdojelbacsi, szinten zenesz

Előzmény: Daemon (15)
Daemon Creative Commons License 2002.07.09 0 0 15
"ország világ láthatja majd végre, hoyg milyen is az, amikor valódi csőcselék vonulnak az utcára"

Frédy!

Tudsz róla, hogy a csőcselék, nem a csőcsele többesszáma? A mondat vége helyesen: ... csőcselék VONUL az utcára. Megjegyzem ez is csak nzelvtanilag helyes, egyébként teljesen helytelen.

A jobboldalon ez az általános színvonal? Sejttestvérek! Miért nem javítjátok ki a kevéssé iskolázott Fidesz-szavazókat? Vagyis a jobboldolai szavazótábor legnagyobb részét?

Előzmény: FrédY (4)
darkmen Creative Commons License 2002.07.09 0 0 14
A tüntetésnek szerintem sincs értelme.
Ne legyünk olyanok mint az állítólagos polgári körök,sejtek,rákos daganatok!
Kíváncsi vagyok a nyugat mit gondol arrol ami jelen pillanatban Magyarországon folyik.
Mert abban én biztos vagyok,ha netán belépünk az
EU-ba,ők nem fogják engedni hogy "politikusok"
az utcára csődítsék a sejtjeiket,egy nekik nem tetsző politikai döntés miatt.
Elegem van abból ,hugy 56-tol flusztrált,tüntetésre,botrányra éhes emberek,politikusok nem képesek beletörődni hogy az ország többsége változást akart,AKAR!!!
Minnél tovább zajlik ez az egész církusz,én annál jobban elhiszem amit Kende írt orbán viktorról.
Egy hatalomra,pénzre éhes rohadt diktátor,a sejtjeivel együtt,aki/akik/ nem képesek melviselni hogy az idejük lejárt!
Punknown Terrorist Creative Commons License 2002.07.09 0 0 13
Csak senki se tüntetgessen!
rolling Creative Commons License 2002.07.09 0 0 12
Érdekes, éppen tegnap jutott az eszembe, hogy most már a baloldali választók is jelezhetnék, hogy azért még ôk is léteznek annak ellenére, hogy egyesek a másik oldalon túlságosan harsányak, s azt igyekeznek elhitetni, hogy ez az egész ország véleménye. Bár soha nem veszek részt felvonulásokon, ceremóniákon, gyüléseken, erre mégis elmennék, mert iszonyúan únom a jobboldal zsigeri gyülöletét. Más okot, választ ugyanis nem látok arra a kérdésre, hogy tulajdonképpen mi bajuk van?

Úgy gondolom, hogy ennek a megmozdulásnak nem jobboldal-ellenesnek kell majd lennie. Sôt, meg kellene értetni velük, hogy az egész ország érdeke lenne, ha ôk is segítenének a jó célok megvalósításában, s abban, hogy az ország bel- és külpolitikája valóban stabilizálódjon. Ez a tüntetés egyszerüen csak arról szólna, hogy kiállnánk a kormány és Medgyessy mellett, hogy vigyék végig az elképzeléseiket, segítsék az egészségügyet, az oktatást, a szegényebb rétegeket, stb. S azt is ki szeretnénk fejezni, hogy legyen már végre vége az irtózatos acsarkodásoknak.

Előzmény: khagg (10)
tadeussz Creative Commons License 2002.07.09 0 0 11
Kerényi egy 0, ezt (majdnem) mindenki tudja...
Előzmény: khagg (10)
khagg Creative Commons License 2002.07.09 0 0 10
Mostmár én is elmennék.

"Kerényi Imre közlése szerint a Polgári Körök Mozgalom meg kívánja vásárolni az egyik országos kereskedelmi televíziót. A Madách Színház igazgató-főrendezője, az Egri Végvár Polgári Körök Fórumának hétfő esti egri demonstrációján elmondta: immár öt nemzetközi cég hajlandó tárgyalni egy kereskedelmi televízió megvásárlásáról"

"Magyarul, lesz kereskedelmi televíziótok" - mondta Kerényi Imre a demonstráción, ahol a Medgyessy Péter lemondását, az országgyűlési választásokon leadott szavazatok újraszámlálását követelték a jelenlévők, és tiltakoztak a Heves megyei Hírlap, - a részvevők szerint - baloldali elfogultsága ellen. A továbbiakban úgy vélekedett, hogy csak akkor valósul meg a médiaegyensúly, vagyis a sajtószabadság, illetve akkor "szűnik meg a médiaterror Magyarországon", ha a polgári köröknek, ötmillió állampolgárnak, lesz saját konzervatív TV csatornája.

Hangsúlyozta azt is: elvárja a parlamenttől, alkosson törvényt arról, hogy Magyarországon szükséges egy közpénzekből fenntartott konzervatív közszolgálati televízió fenntartása. A Heves megyei Hírlapról szólva azt ajánlotta a demonstrálóknak: szólítsák fel a lap főszerkesztőjét, hogy feladatának megfelelően az újság álljon a polgári körök rendelkezésére és tudósítson a mozgalom akcióiról. "

Ez több mint gyalázat

Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.09 0 0 9
Van 1-2 alapveto kulonbseg, ami miatt nagyon nem stimmel a hasonlatod.
Peldaul az, hogy a fradi barmit csinal, az eleg keves ember eletet erinti kotelezo jelleggel. Viszont amit egy-egy part csinal az az egesz orszagot, nincs kibuvo. Ilyenforman aki azert megy el a 2 lehetoseg kozul a neki jobban tetszo melletti tuntetesre, mert a masikat nem akarja vezeto pozicioban latni semmikepp, az a sajat eletet akarja jobba tenni.
Aki pedig a fradit megy el szidni, az tok mas tema...
FrédY Creative Commons License 2002.07.09 0 0 8
Ariel!

Szerintem olvasd el mégegyszer, amit írtam, valamit félreérthettél, de lehet, hoyg egy kicsit én is ködösen fogalaztam:-)

Mindenesetre ezúttal a Fidesz, és Orbán a "Fradi", akit Piroska mindenáron szídni akar, és hogy ezt megtehesse, olyanok mellett is "szimpátiatüntet", akikkel bevallottan nem szimpatizál.

Mindegy, az ilyen alakok magukat minősítik.

Előzmény: Ariel (6)
DANTES Creative Commons License 2002.07.08 0 0 7
Ha elolvasnad a regebbi hozaszolasait, mar meg se lepodnel ezen.
Ariel Creative Commons License 2002.07.08 0 0 6
fredy!

eltevedtel a suru rengetegben? :DD

a topik szimpatiatuntetesrol regel....
szimpatia...nem tudom ismered-e ezt a szot :D
egy fradi szimpatiatuntetesen a fradit eltetik.

Ilja Iljics Creative Commons License 2002.07.08 0 0 5
Buta ötlet.
Előzmény: khagg (-)
FrédY Creative Commons License 2002.07.08 0 0 4
Kedves Piroska!

Téged az, hogy nem szimpatizálsz valakivel, az nem gátol abban, hogy részt vegyél az érte szerveződő szimpátia tüntetésen? Érdekes.... Komoly, szilárd elvek alapján élhetsz...

Te valami olyasmi vagy, mint az a fociszurkoló, aki mondjuk minden fradi-meccsre kimegy, de tök mindegy, hogy kivel játszanak, az ellenfél nem érdekli, csak a Fradit akarja szídni? Mert olyan jó a Lipcseit (Orbánt) anyázni????

Gratulálok!!! Ha lesz ott még néhány Hozzád hasonló ember, akkor azt hiszem, hoyg ország világ láthatja majd végre, hoyg milyen is az, amikor valódi csőcselék vonulnak az utcára!

Azoktól, akik valóban azért mennek majd ki, hogy MEGLÉVŐ szimpátiájukat fejezzék ki a kormány iránt, természetesen elnézést kérek a csőcselék kifjezés miatt, rájuk ez nem vonatkozik, velük egyszerűen nem értek egyet.

Az ilyen Piroska féléket viszont csak sajnálni tudom.

Előzmény: Ó édes Piroskám (2)
Tub Creative Commons License 2002.07.08 0 0 3
Tüntetés a besúgóhálózat mellett?

Végülis, május elsején is örömmel vonultatok fel a vörös zászlóitokkal...

Ariel Creative Commons License 2002.07.08 0 0 1
j0bb0s pr0v0kaci0, basand elvtars megm0ndta! :DDD
sz Creative Commons License 2002.07.08 0 0 0
hááát, nem 0 ember menne el, az biztos...
khagg Creative Commons License 2002.07.08 0 0 topiknyitó
most hallottam, hogy nagyszabású szimpátiatüntetés szerveződik a kormány mellett. Van valakinek valami híre ezzel kapcsolatben?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!