Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Tonx Creative Commons License 2002.07.09 0 0 5
Riff Raff: a Totalcar hireiben van benn. Egyebkent szvsz nem fog mennyi ablaktorlo nelkul a dolog mindenkepp kell ha van ablak. Mas ugyebar amikor nincs uveg akkor tenyleg felesleges, viszont akkor mar tudom ajanlani hatra is az uvegmentes lyukat hogy az eso ne a kocsiban alljon meg hanem hatul ki is mennyen:)))))
Riff-Raff Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4
"Lassan elfelejthetjük az ablaktörlőket"

Ki írta ezt, és hova? Persze baromság, bár érdekes, hogy amikor én mondom azt, hogy miért nem nyithatók az ablakok a buszon, ha van benne klimax, akkor mindenki furcsán néz rám. Pedig megesik, hogy nem működik a klimax, és akkor nyugodtan megfőhet az utas.

fobakter Creative Commons License 2002.07.09 0 0 3
:)))
jo a felvetes, ekkora baromsagot telleg nem kene leirni.
eroter rulezzz, ablaktorlo MONNYON LE!!! :))
Előzmény: avantage (-)
SzaboZE Creative Commons License 2002.07.09 0 0 2
Szvsz nem lesz ablaktörlő nélküli az az autó, max a törlőket nem tiszta esős időben kell használni, hanem bogár és sáreltakarításra.

SzaboZE

Előzmény: Fefe_2108 (1)
Fefe_2108 Creative Commons License 2002.07.09 0 0 1
Szerintem nem kell elfelejteni, ez az ablaktörlő-nélküliség csak valami ideiglenes hóbortnak tűnik :) De komolyan, ez egy marhaság, jelentősen korlátozza az autó használhatóságát. Ha a bogarakat sikerülne is eltéríteni, az IFA akkor is fölcsapja a sarat. Vagy próbálna meg valaki ilyen autóval járni a mi földutas környékünkön :)
Én biztos nem fogok ilyen kocsit venni.
atompyka Creative Commons License 2002.07.08 0 0 0
Veszünk vaélami bogárelhárító erőpajzsot a 0. típusúból.
:-)

Vagy az intelligens vezetőautomata kikerüli őket...

Előzmény: avantage (-)
avantage Creative Commons License 2002.07.08 0 0 topiknyitó
Az jo lesz. Es majd szolnak a bogaraknak is, hogy ezentul ne kenodjenek a szelvedore?
Vagy ok is leperegnek majd?? :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!