A NSZ cikkét és a topicot elolvasva, a következőket lehet megállapítani:
1.) Bizonyos Kocsis Imre két évvel ezelőtt egy programot készített.
2.) A programot a NSZ-nál őrzik.
3.) Abban (többek közt) az olvasható, hogy Kocsisnak Szálasi a példaképe.
4.) Kocsis a Lelkiismeret ’88 Csoport elnöke.
5.) Azt mondják, a csoport elnökeként az egyik szervezője volt a csütörtöki hídblokádnak.
6.) Ő a szervezést tagadja, de a blokádban részt vett. (Ő is tüntető volt.)
7.) A fentiekből a topicnyitó arra következtet (és ezt siet már a topic címében is tudatni az olvasókkal), hogy "a tüntetők példaképe Szálasi".
8.) Az előzőekből belátható, hogy a topicnyitó következtetése hibás.
A topic címe sajnos, hamis információt tartalmaz. Ezzel valamennyi tüntetőt sikeresen be is feketíti.
Persze, a cím nem is lett volna "szenzációs" a helyes következtetéssel: bizonyos, hogy az egyik tüntető - két évvel ezelőtti írásában - Szálasit a példaképének nevezte.
a1., viktorunk (a főhős) álarcban a tüntetők között..
a2., egy VIPERÁt elökapva frissen vasalt
ZAKÓJA alól agyba főbe csépeli a riportert,
majd egy nem is átlátszó gondolattól vezérelve
odanyújtja egy békés tüntetőnek:
- fogd má meg egy pillanatra
a3., erre mindenki csúnyán néz a tüntetőre,
hisz az ő kezében van a szerszám
a4., (tetőpont. fehér , ködszerű háttér , a tüntetők arca elmosódott , csak viktoré éles)
orbán viktor letépi álarcát , és mint
turulmadár , főnixként szárnyall a magasba
a polgári mozgalom élén.
EHHHH , de szar. nightmare
szerintem a riporter (talán nem tul helyesen)
reklámoszta magáról hogy kinek tudósít.
és ez némi ellenszenvet váltott ki a csőcselékből.
A vonszolást láttam a TV-ben is, méghozzá kereskedelmin. Az érdekes az, hogy a Népszabó feljelentést tett az ütés miatt. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
Na ne már!:-))) Ezt most Te találtad ki, hogy azt sugalld, hogy a tüntetők verték meg a fotóst, vagy ez a Népszabi gondosan kialakított "hivatalos" közleménye, amit így 3-4 nap távlatából sikerült megszűrni???
Még az ultra ballibsi TV2 beszámoló (ami teljesen a felborított kukákra, felfeszített villamosajtókra volt kihegyezve) is úgy mondta be, hogy a rendőri intézkedések során megsérült a Népszabadság fotóriportere is... Gondolod, hogy ha a tüntetők verték volna, abból mostanra nem csinált volna óriási botráynt a ballib média?
Látom, olvasol Népszabadságot ezért talán tudsz válaszolni a kérdésemre.
Nem tagadom, hogy én nem olvasom ezt a lapot, ám őszintén kíváncsi vagyok, hogy hogyan, milyen terjedelemben, milyen kommentárral számoltak ben arról, hogy a baloldali belügyminiszter által irányított rendőrség véresre verte a fotóriporterüket. Arról ugyanis van sejtésem, hogy hogy adták volna elő, ha az előző ciklusban, a Pintér által irányított rendőrség tette volna ugyanezt a fotóssal.
Erre komolyan kíváncsi vagyok, mert nem olvastam, és nincs kedvem keresgélni.
Ezek után felesleges vitatkozni erről a "pancserpuccsról".
Ez a csávó egy elmebeteg lúzer.hadd ugasson csak.-nem akarok megsérteni senkit,aki esetleg szimpatizál vele,de ez elég szánalmas...
Ha megvan a kellő számú aláírás, kötelesek napirendre tűzni. A Fidelitas gyűjtése csak most indul, de az újraszámolás abban sem lesz benne, a MIÉP meg nem csinált rendes aláírásgyűjtést. A Fidesz javaslatai pedig egy párt elképzelései és nem a népakarat.
Nem vették fel a napirendre ezt a kérdést. Ha jól tudom, volt aláírásgyújtés, meg is lett a kellő számű szignó, és többek között erre hivatkozva terjesztette napirend elé a kérdést az ellenzék.
Először be akartam másolni minden olyat, ahol nem válaszol, nem nyilatkozik, erről nem beszél. de tudok mást is. Keress rá pedag6030 hozzászólásaira, ne ismerd azt a szót, hogy flo(o)d és olvass.