Keresés

Részletes keresés

Érzékeny Creative Commons License 2002.07.07 0 0 6
Hessegesd ide a felhőket, nekünk nagyon kellene az eső )
Előzmény: Gyedmaroz (5)
Gyedmaroz Creative Commons License 2002.07.07 0 0 5
Nem értelek.
Alig szivattyúztam ki a pincémb?l a vizet, már ott is vigyorog a monitoromon a hír:

Özönvízszerű eső Kecskeméten

Na, mi kell ennél napakészebb, morfondírozok, s közben rugdosom le magamról a gumicsizmát... :-))
Előzmény: Dark Future (2)
Tintás Barnes Creative Commons License 2002.07.07 0 0 4
:)
Előzmény: netcápa (1)
ID Creative Commons License 2002.07.07 0 0 3
nekem is elég fura volt hogy az 5en a vádlottak padján milyen régóta a főcim. nadehát a pr megköveteli, hogy csak arról beszéljen magától az ember, ami jó, ha valami baj van addig kussol amíg meg nem kérdezik, hátha észre sem vették. de ne legyen igazam.
Előzmény: Dark Future (2)
Dark Future Creative Commons License 2002.07.07 0 0 2
Ne izélj már, ez nem a politika rovat. Írhattam volna az ukrajnai bányászok szerencsétlenségét is.

A lényeg az, hogy az online újság nem egészen online...

Dark

Előzmény: netcápa (1)
netcápa Creative Commons License 2002.07.07 0 0 1
Na és, olyan nagy hír, hogy fejreállt a Stohl?
Tényleg, ki az a Stohl?
A gyula az átvenné, nyugi, főleg, ha még vodka is járna hozzá, csak nem biztos, hogy lesz mit átvennie.
Előzmény: Dark Future (-)
Ferci Creative Commons License 2002.07.07 0 0 0
hát ez indexesek úgy látszik tényleg hazamentek...

0 friss hír van.

de legalább a fórum megy. lehet, hogy még a hirszerkesztők is a fórumon dolgoznak???

Dark Future Creative Commons License 2002.07.07 0 0 topiknyitó
A legfrissebb fő hírek az indexen tegnapelőttiek, ill. a gyorshíreknél tegnap estiek, azaz a legújabb is 18 órás... Közben fejre állt autóval Stohl, kardoztak a kardozóink, megy a F1, nem veszi át Gyula a plecsnit stb.

Ha így megy tovább, indexék beérik a papír alapú médiát aktualitás szempontjából...

üdv: Dark

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!