Keresés

Részletes keresés

nyiihihi Creative Commons License 2010.04.15 0 0 63

Már most, ujraszámolást!

Szanyi már lebegteti a témát...

:))

Előzmény: horex (58)
Axum Creative Commons License 2010.04.15 0 0 59
Javasolnék hozzá egy "További elkúrásokat!" feliratú transzparenst.
horex Creative Commons License 2010.04.15 0 0 58

Felhozom má', mert olyan langyos állóvíz van az országban

Öltözzön a város vörös zászlóba, ki kell bujni az illegalitásbol

Már most, ujraszámolást!

Rézi néni Creative Commons License 2002.07.06 0 0 57
nana
Előzmény: alfredoo (56)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 56
picur

igazad van ne tuntessunk. minek?

viszont a terror hazaba ilyen melegbe is el lehet menni. a kiallitas szepen profin meg van csinalva. az epulet huvos es kondicionalt.

es siman be lehet jutni. a tomeg momentan NINCS. tomeg momentan megoszlik a balaton a jegkrem es az erzsebet hid kozott. terror haza tok jo. vigyel magaddal egy embert. de ha nincs kit vinni jovok veled.

Előzmény: picur (55)
picur Creative Commons License 2002.07.06 0 0 55
"magamat szeretnem meggyozni es megerositeni. hogy sokan vagyunk normalis emberek ebben az orszagban."

Imho az nem normalis, aki ilyen melegben kimegy tuntetni :)

Előzmény: alfredoo (26)
picur Creative Commons License 2002.07.06 0 0 54
"A többiek már visszamentek a Szíriuszra. Ti is mehetnétek:-))"

Valakivel osszekeversz am.

Előzmény: madfax (15)
holloko Creative Commons License 2002.07.06 0 0 53

Kétmillió Medgyessy szimpatizáns gyülekezik a Hősök terén!
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 52
holloko

indul elore. jovunk majd utanad. csak meg megfejem a tehenet. meg a mehben is most adjak a ket heti fizetest.

menj elore. jovunk.

Előzmény: holloko (49)
Barom. Creative Commons License 2002.07.06 0 0 51
Múúúúúúúúúúúúúúú.......
Előzmény: holloko (49)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 50
mosogatorongy

en sem vagyok jobbos. en is csak szimplan hulye vagyok.

tok jo csapat vagyunk.

Előzmény: Törölt nick (48)
holloko Creative Commons License 2002.07.06 0 0 49

Elvtársak!

Most jöttök tüntetni, vagy csak itt vacilláltok?

Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.06 0 0 48
"Én nem vagyok jobbos!"
Ebben egyetértünk. Te csak szimplán hülye vagy :-)
Előzmény: holloko (41)
Seki Waker Creative Commons License 2002.07.06 0 0 47
Nem, nem szívesen beszélnék, de ha még sok höbörgés lesz a demokrácia alapintézménye, a szabad választások ellen, akkor én is kimegyek tömegnek.
Előzmény: alfredoo (10)
Fidélia Creative Commons License 2002.07.06 0 0 46
Ezt majd Csehák elvtársnő is garantálja.
Előzmény: halacs (45)
halacs Creative Commons License 2002.07.06 0 0 45
Attól tartok, tudathasadásod van. Ha kinyomtatod a hozzászólásaidat és elviszed egy orvoshoz, tutira nem kell egy ideig dolgoznod...
Fidélia Creative Commons License 2002.07.06 0 0 44
Ekkora kapacitást még a mentők sem bírnának.
kayapo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 43
Esetleg oda lehet alá írni, hogy Eisenberger Benjámin...
Előzmény: kayapo (42)
kayapo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 42
"Én egy
"Éjjen Megyesi, Éjjen Kovács, Éjjen Gyula!"
feliratú táblával fogok megjelenni."

Én meg egy "Péter(,) Gábor!" feliratúval! (gyk. Megyó Péter és Kuncze-díszgój Gábor)

Előzmény: ProfitOrientált Nyugdíjas (20)
holloko Creative Commons License 2002.07.06 0 0 41

Én nem vagyok jobbos!

Őszintén szeretném, ha mi Medgyessy-pártiak legalább kétmillióan összejönnénk!

Gyere Te is!

Előzmény: alfredoo (39)
little747 Creative Commons License 2002.07.06 0 0 40
Tüntetés nélkül is tudjuk, hogy érvényes és jogszerű volt a választás. A csütörtöki randalírozást megelőendő pedig ott vannak a törvények. Szépen is nézne ki, ha valakinek nem tetszik valami ezért a többieket szívatná.
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 39
holloko

ugye nagyon hulye vagyok? ugye bantoan hulye vagyok? szeretnem elnezesedet kerni hogy banto hulyesegemmel zavarom emelkedett koreidet. es tenyleg joindulatu, orszagot epito tevekenysegedet..

lehet onkentesen bortonbuntetest kerni? 55 eves vagyok szerintem mindenkeppen megerdemlem. kerhetek egy mittomen 3 evet? ha lehet szeretnek nem buzik koze kerulni. a hozzad hasonlo jobboldali arcokat is szivesen kerulnem.

lehet hogy sulyosbitott buntetest, maganzarkat kerek. igazad van. akkor eltem bunhodjek.

megegyszer nagyon faj hogy az index hulye felepitese kapcsan el kell viselned. szoritsd ossze a fogad. ugy konnyebb. gondolj valami jora. gondolj fideliara aki nem jon el. bunkok koze nem jon el. ha elsullyed az orszag a terrorba es anarchiaba akkor sem jon el. ugye ez a terror es anarchia tulzas. ugye felemelo erzes volt az erzsebet hidon lenni? ugye milyen jo lenne ha valaki barom (olyan cf szeru) minden napra kitalalna valami jo kis b kozepes balhet. ugye a fradista csurhe fole mar a levegobe is kellett loni. hulye rendorok. szemet gyilkos rendorok. ugye?

tenyleg ne haragudj. igyekszem megjavulni. a borton segiteni fog. lehet hogy istenben is fogok hinni. legalabb ANNYIRA mint te. de ha verolegenyre van szuksegetek szivesen beallok. talan akkor meg tudsz bocsatani. hogy eltem. hogy ennyit eltem. es hogy dolgoztam arra IS hogy masok egyetemre jarhassanak. itthon es mashol is. oxfordban is. mert nagyjainkat elkuldjuk tanulni. mi kicsik itt maradunk es dolgozunk. jo????

Előzmény: holloko (38)
holloko Creative Commons License 2002.07.06 0 0 38

Nagyon szeretnem ha sokan lennenk!
Azt sem bánnám ha TENYLEG ketmillioan lennénk!

Előzmény: alfredoo (18)
van Dahl Creative Commons License 2002.07.06 0 0 37
Tuti bunyó. Persze. Ezért közel nulla a valószínűsége egy ilyen emelkedett összejövetelnek ma. Bár az én véleményem nem számít, mert én megátalkodottan kerülök mindenféle tömegdemonstrációt.
Előzmény: RGABOR (35)
holloko Creative Commons License 2002.07.06 0 0 36

Kedves Alfrédo!

Csodálatos a kezdeményezés.

Mi, az MSZP Árokbetemető Irányzata, élünkön Medgyessy és Kovács Elvtársakkal ott leszünk.

A Padödőt nem visszük.

Előzmény: alfredoo (19)
RGABOR Creative Commons License 2002.07.06 0 0 35
Mivel lehetne igazolni, hogy valaki pártsemleges? (Újabb dokumentumok?) Ez csak úgy működhet (úgyse), ha OV meg MP is beszédet mondhatna és nagyjából ugyanazt mondanák. Kizárt. Aztán ott vannak a mindkétoldali szélsőségesek. Ez a tuti bunyó.
Előzmény: van Dahl (29)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2002.07.06 0 0 34
Szerintem is ! Verjuk szet a varost! Csak 50 ezer forint! Tessek, tessek.
Előzmény: YaMo (-)
alfredoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 33
fidelia

ugye tudod hogy kitero valaszod azt jelenti hogy nem. sajnalom! pedig komolyan beszeltem. de ilyen tuntetes a szelsoseg a hulyeseg ellen nincs es nem lesz. ugye?

Előzmény: Fidélia (28)
RGABOR Creative Commons License 2002.07.06 0 0 32
Szia alfredoo
Miről beszélne OV és Pintér?
Előzmény: alfredoo (26)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.06 0 0 31
Tudod alfredoo ez szvsz nem hit kerdese, hanem a tudase. Egy demokratikus allamberendezkedesnek is meg vannak az eszkozei, hogy a torvenyek altal biztositott keretek kozt megvedje sajat magat. Adott esetben pontosan ezert nem mennek ki utcara, mert bizom abban, hogy a demokratikus allamberenderezkedes meg tudja vedeni sajat magat. Az utcara menessel csak az ebben valo ketelkedesemnek adnek hangot es akkor mar megette a fene az egeszet, ha egy demokracia az utca tamogatasara szorul.
Irod, hogy gyalazatos. Hat Istenem, megette az orszag a koncat, hogy a MIEP nem kerult be a parlementbe, most issza meg a levet. Majd lecseng, megertik a fijugg, hogy se igy se ugy nem ker beloluk az orszag. Ez az "ugy" azert mar konnyebb. :-))
Előzmény: alfredoo (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!