Egyetértek.
Mindezt az előbb csupán azért írtam mert felháborít az a fajta tudatlanság és a demokratikus analfabetizmus amely egy jó adag éretlenséggel én önteltségel párosult, amely oly elterjedt ma az országban.
A demokrácia gyermekbetegsége, vagy talán az évszázados elnyomatás okozza azt, hogy a mai magyar társadalom gyakorlatilag nem ura saját politikai vezetésének. Tudom milyen az a diktatúra és megtapasztaltam már azt is milyen a szabad emberek tömege és tudom hogy ami most itt van az mihez hasonlít. Hazánkban a társadalom egy szerűen a legutóbbi időkig nem tudott nyomástgyakorolni a vezetésre, ami egy normális demokráciában elvárható volna. Éppen ellenkezőleg a politikai elit orránl fogva vezeti a népet. Mivel annak nincsen se érett demokrácia felfogása se az azt kielégiteni tudó egzisztenciája, hajlamos a büdös politikai harcok vizsgálása és elemzése helyett inkább elfogadni egy-egy szimpatikus szavát gyakran feltétel nélkül. vagy ami mégrosszabb annak atudatában hogy annak nincs igaza. Ezért olvasom dühödten ezeket a véleményeket. Mi vagyok én? Jaanci bohóc akit úgy ugráltathatnak ahgy akarnak? A gond nem is ez, hanem az amikor az ilyenek indulatuk teljében politikailag randalíroznak anyáznak utcára vonulnak tünkreteszik tízezrek napját káromkodnak ordítoznak és gyalázkodnak.
Ezért voltam felháborodva. A rendőrállamtól pedig nem kell félni Mwedgyesssy eddig "Még" csak a politikai megbízottakat söpörte ki.
Bármi lehet a véleményed Orbánrol. Ezt valoban te alakitod ki, vagy jo, vagy rossz. Csak számomra az emlitett iro ur nem elfogadott. Ez meg lehet a saját véleményem. Gondolom, ezzel nem sértettelek meg. Én is saját magam alakitom ki a véleményem Medgyessy P.-röl. Az sem tul hizelgö. Pedig még köny sincs rola...
A gondlatok világa szabad. Attól, hogy Kende ír ezt-azt megkérdez néhány mocskos-komcsi-libbolsi-ügynök-moszkovita stb. Újságírót, politológust más szóval értelmiség jelentős személyeit( tudod azok akik nem lumpenprolik, nem hazafiatlanak esetleg nem is szadeszosok, csak szimplán hazaárulók), még lehet hogy igaza van. Attól hogy Kende mit mond nem függ az én, (és sokunk) véleménye Orbánról. Lehet, hoogy tőle függetlenül jutunk arra a következtetésre hogy Orbán egy gennyláda, Nem??
Hát látod, ezt pont tudom., ugyanis bányász képzést is kaptam a föiskolán. Alapvetés a bányákban a robbantás. Mérnök ember elrendelheti. A robbanoanyag kivételéhez kellettek aláirások, de nem kellett páttagkönyv. Meglehet, kariert csak ezzel lehetett csinálni.
Még talán el is olvastam volna, ha nem láttam volna Kendével egy hosszu, hosszu riportot a könyvéröl az ATV-n. A riporter sok mindenre rákérdezett. Utálom, ha valakit származása alapján megitélnek( pl. vidéki) K. elmondta, hogy forrásai Fodor G. és Ungár K. voltak, (ma Orbán mondhatom, legföbb ellenfelei, sértett emberek) Orbánnal soha nem beszélt. Szerinted ez a könyv lehet véleményformálo erö?
Ezek után én nem voltam kiváncsi rá. Te is jobban teszed, ha fenntartással fogadod állitásait.
1, Aki tüntetni akar az jelentse be előre.
2, Ha mégsem jelenti be előre akkor számítson arra, hogy a rendőrök megkérik a tiltakozás befejezésére.
3, Aki nem engedélyezett tüntetésen ellenáll a rendőri intézkedésnek az számítson arra, hogy erő alkalmazásával eltávolitják.
4, Aki a 3. pontban leirtakon felül még meg is üti a rendőrt az számitson arra, hogy beverik a fejét. Ráadásul jogosan.
mindossze azert nem lehet felfogni, mert nem igaz. a remkepeidben szereplo veresszaju, pufajkas, fogkivero, kommunista kormanytagok nem leteznek. lapozd fel a tortenelemkonyvben a "kadari puha diktatura" cimszot. csalodni fogsz.
ps: orban apja mszmp-tag volt (legalabbis kende szerint). orban pedig allitolag III/4-es katonai besugo. erre varrjal gombot. szoval az egyik d-209, a masik egy hijan d-210.
Miért csak a rendőrállamban tudnak a kommunisták uralkodni ?
Jelnetős komcsi országokban, mint Anglia, Németország vagy Franciaország azért a rendőröknek valamivel több jokuk van. Magyarul, ha ilyet mernél csinálni náluk, mint ami itt történt,bezárnának mint a malacot és szarnának a jogaidra
A rendőrállam kell mert a kommunisták csak akkor tudnak uralkodni.
Adnak a rendőröknek fizetésemelést, a mi pénzünkből, aztán majd minket terrorizálnak.
Makogi Medgyessy parancsai szerint.
Birkamódra tűrjük???!
hanem attól, hogy a miniszterelnök kommunista titkosszolgálatos rendőrspicli,
a rendőrfőkapitány ugyanaz és még ki tudja hányan ebből a díszes társaságból...
Az, hogy viszonylag visszafogottak voltak a rendőrök, Kökényesinek köszönhető...
De azért fegyverrántás volt (az meg az RTL-nek, FéregTVnek stb. köszönhető) akik megpróbáljá nyomni az agyunkat, hogy az normális ami amerikában van, kis hülye rendőr az képzelte, seriff a vadnyugaton és lótolvajokat fogott...
Lmapert Mónka gondolatrendőr is szeretne lenni, mert megtiltáná, hogy kételyeink legyenek a választások tisztaságával kapcsolatban.
Az MSZMP KB a kormányon, me ez ha nem rendőrállam? Jó lesz ha ellenzék felébred, és nem hátrál ki a tüntetők mögül.. !