Áder: a többség támogatja a nemzeti vagyonszerződést
szeptember 19. 12:29
[MTI]
A Fidesz közvélemény-kutatást készíttetett a privatizációról, amelyből kiderül, hogy a megkérdezettek közül még az MSZP-re szavazók 92 százaléka is egyetért a nemzeti vagyonszerződés gondolatával, mondta el Áder János frakcióvezető a képviselőcsoport hétfői ülésén.
A politikus közölte, a közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek közül a Fidesz-szavazók 98 százaléka és az MSZP-re voksolók 92 százaléka ért egyet azzal, hogy meg kellene határozni a nemzeti vagyon azon körét, amelyet a mindenkori kormány nem adhat el.
Kuncze harmatgyenge volt, az biztos.
Áder egy leheletnyivel volt csak jobb nála, pedig azért mindketten tudnak ennél nagyságrendileg jobbat.
Hende és Lendvai viszont szerintem jól beszéltek.
Ja, és a Micimackós rész szerintem telitalálat volt. "Én szeretem Fülest."
ez a "jovopep" nagyon eroltetett volt. meg a fideszesek is csak egy 2 mp-es kotelezo rohogest tudtak kieroltetni magukbol, de erre sem mindegyik volt kepes.
ettől a jövőpéptől én sem nevettem szét magam a du.-i hírekben, viszont látva a teljes felszólalást, már nem volt anjira gáz, sőt talán a legjobban ült.......amenjiben a Füles konkurenciához, vagy a kuncés székelyhez mérem....
Medgyessy (szerintem) okos ember és nekem rokonszenves, de nem nagy szónok és ma az ellenzék egyszerűen lemosta a pályáról.
Legalábbis Hetényi és Áder, akiket láttam, mindenképpen.
A jobbsarokban már melegít Jövőgép is, aki most tápászkodik fel a tavaszi kipontozódás utáni kábulatából. Sajnos rosszul programozták be, ezért Vissza jövőbe helyett az Előre a múltba hardverrel ver. Ejtékezik. Kör-körös közkívánatra. Ennek a fejetlenség (fő-nix) ébredésnek előharcosa János.
Nekem úgy tűnt, hogy Aczél (egyelôre?) futni hagyta, szinte csak beszéltette, nem szembesítette Ádert minden kézenfekvô ellentmondásával. Lehet, hogy a klikken belül már nincs jó vezetô, a klikken kívülivel pedig elindulnának a lejtôn (lefele) ?
4 évig tűrtem a márványfejűt -Mert tisztelem a Parlament mindenkori Elnökét elvből-élből! Hülye a felfogásom.- Még a volt brrr-t is de má' nem!
I. Köztársasági Elnök /dühös vagyok/
II. Magyar Parlament Elnöke. /OK mert végre csaj!/
III.Miniszterelnök. /Most jó!/
Láttatok 1 mosolyt Áder bajsza alatt?
Na remélem fidesz ilyen marad.
Mindenki megutálja.
Visszamegy '94-es kis ...-nak.
Ennyi.
wizes.
Lehet...
A csarnok áll, tőlem 500 méterre, ez 100% :-)
Nézd meg Pest m.14. vk. eredményét, nem "ugatni" kell, hanem mutatni valamit.
Az biztos, hogy sokat "nyeltek" a kivitelezők, de ez pártfüggetlen :-(
Ócsán felépült egy 400 millás tornaterem .
HAHAHHAHAAAA:-))))
Bármelyik képviselő ennyit tenne a választóiért, szvsz. hasznosabb lenne, mint a fojamatos ugatás..
wizes, te épíccsé uszodát :-))