Keresés

Részletes keresés

new_nicki Creative Commons License 2017.08.03 0 0 9

Jerikó Keresztény(?) Gimnázium.... elég rossz erkölcsű tanárok tanítanak illetve tanítottak ott

Előzmény: Threepwood (3)
zitus79 Creative Commons License 2012.10.01 0 0 8

Nálunk is dettó ez volt a helyzet.Mindenki utált mindenkit.A fejétől bűzlik a   a hal ez egy örök igazság.Az igazgató is egy negatív,önbizalomcsökkentő figura volt akit követett a többi tanár. A tanárok is fúrták-faragták egymást ,a diákokról nem is beszélve.

Előzmény: bibetyár (0)
zitus79 Creative Commons License 2012.10.01 0 0 7

Sajnos van igazság abban,amit írtál.Sok tanár tényleg nem szereti a gyerekeket.Én csinálnék negatív reklámot,de nem teszem,mert nem szeretném,ha felelentene valaki.

Mindenesere elég sok évbe telt visszanyernem az önbizalmam amit anno suliba elveszítettem.

Előzmény: Xedikelem (-)
Threepwood Creative Commons License 2003.01.03 0 0 6
Ötödikben jártam oda. 3 évvel ezelőtt. De több tanár ok nélkül utált engem, ezért elmentem. Viszont egy-két (szó szerint) jó tanárom azért volt. Naná, hogy van szarabb, de amekkora reklámot csapnak köré, azért ahhoz képest egy ****. Viszont van sok sokkal jobb is. KEK (Kinga) az nagyon rühellt engem. Kettővel próbálta lerontani az angol jegyemet. Akkor épp hogy négyes voltam, most meg dicséretes ötös vagyok. Az angol most az egyik kedvencem, és KEK-nek majdnem sikerült megutáltatni velem. Most imádom. Ilyen istenverte ***-t, mint ez a hölgy, olyan még egy nincs. Amikor az angol szakkör féléves róbája után bejelentettem, hogy nem jövök többet, (egy hónap 1500 volt), akkor úgy tíz percig ordítozott velem.
Előzmény: Dzseremmi (5)
Dzseremmi Creative Commons License 2003.01.03 0 0 5
mikor érettségiztél?
egyébként tényleg szar a suli, de én szerettem mert annyit lóghattam amennyit csak akartam. s pár jó barátot szereztem onnan. persze a sok lógásnak meglett az eredménye. egy évet kihagytam mert nem vettek fel sehova... hehe
belülről pusztulat, kívülről is. egyébként a diákok akik odajárnak nem ismerik el h trágya a suli, sőt nagyképűen járnak kelnek::) muhahaha

azért én jó éreztem magam, s pár jó tanárom volt! biztos van sokkal szarabb is

Threepwood Creative Commons License 2002.09.07 0 0 4
Ja, és még valami: egyszer a piszoárban egy wc-papírba burkolt, vastag, hosszú, büdös szar volt látható.
Threepwood Creative Commons License 2002.09.07 0 0 3
Helló Mindenkinek!

Szerintem a legrosszabb a Szinyei Merse Pál Gimnázium. Egy évet jártam oda. A tanárok többsége szar, de a csúcs szar az az angol tanár volt. "Szakkört" tartott, ami havi 4*1,5 óra volt, cirka 1500 Ft. (a szakkör abból állt, hogy kaptunk egy dalszöveget, és non-stop a szövegét olvastuk fel különböző módokon.) Az iskola 9 hónapjából durván 3 hónapig nem járt be olyasmikre panaszkodva: Fáj a lábam!
Természetesen mialatt hiányzott, a gyerekek továbbra is fizették a szakkörpénzt, de nem jártak be az órákra. Az első félév után abbahagytam a "különangolt", mire a földig lehordott, és kifejtette: Jó, ha te nem akarsz ezeken a jó foglalkozásokon részt venni blah blah blah yada yada yada etcetera, akkor el lehet menni. Félévkor 8 ötösöm és 2 négyesem volt, és négyest kaptam, a második félévben pedig: 1, 2, 3, 2, stb., és majdnem hármas lettem év végén. Ja, és az osztály létszáma 33 volt, és rajtam kívül mindenki járt a szakkörre (tehát havi kb. 50000 Ft.) Angol tábort is indított, egy hét, napi négy óra angol, 17000 Ft. (az osztályból 3 gyerek nem ment). Hatodikban már nem jártam, de megtudtam, milyen is volt az angol tábor: a férfi
angol tanár, K. P minden nap részeg volt, és lekurvázta-faszozta a gyerekeket, a csaj, bizonyos K. E. K pedig a harmadik (vagy negyedik) nap hazament. Ja, és mióta nem járok oda, a mostani iskolámban angolból dicséretes ötös voltam végig, két előadást is írtam angolul, és lazán olvasok angolul könyveket.

A rajztanár egy elmebeteg volt, minden órán, ha egy gyerek nem hozott cuccot, elmondta ezt a poént: Írjál levelet a Húsvéti Nyuszinak: Kedves Nyuszika, tojjál nekem rajzcuccot.

A "történelemtanár" minden órán képeket hozott be Budapest épületeiről (az ókorról egy qrva szót nem tanultunk ötödikben), és el kellett mondani, hogy mit látsz azokon. (Hősök tere, Iparművészeti Múzeum, etc.)

Egyelőre ennyi jut eszembe.

Üdvözlettel mindenkinek, aki egy nagy kalap szarba jár(t) iskolába

Threepwood

pheobe Creative Commons License 2002.08.03 0 0 2
Nahát, én is a KZS-ba jártam, és egyet is értek veled betyár :) Az azért érdekes volt számomra is, hogy a titkárnő "beteg" (nem akartam fogyatékost írni)rokona is oda járhat.Nem tudom, hogy ez hogy volt megengedhető, mert rajta kívül mindenki egészséges=épelméjü szellemileg.No meg az is érdekes volt, hogy az egyik tanár (inkább nem nevezem meg) felvette többszöris a mobilját az órán, amikor csörgött...vagyis ki se kapcsolta, még csak le se némította.Az egyik tanárt, aki annyit bagózik egy szünetben, mint én egy nap alatt, nem lehet elviselni az első sorban ülők számára.A büfé olyan drága, hogy Siófokon olcsóbban kapok egy szendvicset.A WC-k állapotát inkább nem is említem: ahelyett, hogy megcsinálnák a zárakat inkább bezárják az ajtókat (vagy odaragasztják a falhoz?...ezt is el tudom már képzelni)... ha valahol kérdezik melyik közép isk.-be jártam, mindig mást mondok, mert szégyenlem, hogy erre az iskolára voltam kényszerülva :_((
Előzmény: bibetyár (0)
gárfild Creative Commons License 2002.07.17 0 0 1
Ahova jártam én is.a debreceni Rakovszky Dániel Általános Iskola
bibetyár Creative Commons License 2002.07.15 0 0 0
Hát igen!Én is gyűlöltem az iskolámat!le veled Kossuth Zsuzsa (Bécsi úton).Nincs közösség,a tanárok fikázzák egymást az órákon,ha ellopták valamidet,a végén azt akarják rádbizonyítani te találtad ki stb...HA FIZETNEK SE MENJETEK ODA!!!!
Xedikelem Creative Commons License 2002.07.05 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Ha tudsz olyan iskolát, aminek szivesen csinálnál negatív reklámot; ha valamelyik tanárod felhúzta az agyadat stb. ide leírhatod!Van igazság abban a találós kérdésben, hogy "Mi a külömbség a pedofil és a tanár között?-Hogy a pedofil szereti a gyerekeket!!!"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!