Keresés

Részletes keresés

redmon Creative Commons License 2002.07.05 0 0 51
"Minek kéne újabb? Ez a permanens forradalom kérem. Majd ha Medgyessy eltakarodik, és jönnek az új választások, véget ér."

Kedves Péter!

Gondold tovább a mondatod......
...azután a másik oldal hívei kezdik..........
...jönnek az új választások, véget ér.....
...........................
(4évente....elvileg)

Előzmény: Gajdos Péter (48)
RadiX Creative Commons License 2002.07.05 0 0 50
Legalabb odafigyelnel a nickjeidre, angyalka. Ezzel meg aprilisban MSZP szavazo voltal. Hogy valaki ennyire huje legyen :-)))
Globálpatrióta Creative Commons License 2002.07.05 0 0 49
Úgy látom, itt a polfórumon rendszeres időközönként meg kell kérdeznem. Ki is most itt a bolsi?
Gajdos Péter Creative Commons License 2002.07.05 0 0 48
Minek kéne újabb? Ez a permanens forradalom kérem. Majd ha Medgyessy eltakarodik, és jönnek az új választások, véget ér.
Bla-bla Creative Commons License 2002.07.05 0 0 47
Nem akarok vitatkozni veled, mert nem érdemes, de azért egy-két dolgot szögezzünk le.
Én a saját véleményemet írtam le az esettel kapcsolatban. Te csak papagájkodsz.
És igen, aki akadályozza a forgalmat törvénytelenül és megalapozatlanul, azt én le tudnám lőni.
Ez van:-(

Nem tudom miért hasonlítgatsz elvtársakhoz, mert akkor én még nem éltem, így az az igazság nem tudom, hogy akkor mi volt a helyzet.
De meggyőződésem, hogy te még ennyit sem tudsz róla.

Orbán vezír megmondta mit kell csinálni, és te meg teszed a dolgod.

Ja, és még valami, ami talán elkerülte a figyelmedet: Mi változott meg ennyire a választások óta?
Nem tudtál kimenni az utcára, vagy mi?
Viszont tegnap igenis akadályoztak abban, hoghy szabad akaratomból (bár ezt te biztos nem tudod, hogy mi fán terem) el tudjak jutni egyik helyről a másikra.

Előzmény: sin x (33)
Magon Creative Commons License 2002.07.05 0 0 46
Kyu!
Szerinted mi lett volna a megoldás? Hogyan kellett volna feloszlatni a tömeget?
Előzmény: sin x (8)
Bla-bla Creative Commons License 2002.07.05 0 0 45
Úgy, ahogy mondod.
Akkor épp egy fontos vizsgám lett volna:-(

Őket is elküldtem volna a búsba

Előzmény: Le Magnifique (31)
kwijibo Creative Commons License 2002.07.05 0 0 44

a rendbontokat csak ilyen modszerekkel lehet es kell felolszlatni. ute-fradi meccsek nem ismerösek?? ott nem zavar az ilyesmi? az ujsagirokat meg akar a csöcselek is meglincselhette. veres veresröl en nem hallottam. amugy ez mitsem befolyasolja egy normalis ember velemenyet az egesz megmozdulasrol. ha nem kezdtek volna el, nem törtent volna semmi sem.

Előzmény: sin x (43)
sin x Creative Commons License 2002.07.05 0 0 43
Azt valóban nem. De azt sem, hogy könnygázt vetnek majd be, és, hogy újságírókat is véresre gumibotoznak - pl. a népszabi újságíróját, meg a magyar hírlapét!
Hát mit fog ehhez szólni meggyesi elvtárs, nem tudják a hülye zsaruk, hogy a népszabi az jó elvtársi újság? A hírlapról már nem is beszélve (bár, lehet, hogy ők tényleg kihúzták a gyufát mostanság...).
Előzmény: kwijibo (40)
sin x Creative Commons License 2002.07.05 0 0 42
Csá.
(Lucskosra fogjuk sírni a párnánkat utánad.)
Előzmény: Propertius (41)
Propertius Creative Commons License 2002.07.05 0 0 41
ki mint él, úgy itél.

Kész. Kifeküdtem.
Ez bizony egyes. Menj a helyedre, és küldd be az anyukád.
Részemről itt a vége. Szia.

kwijibo Creative Commons License 2002.07.05 0 0 40
Na, ez az amit ma már nem így gondolok.

me'r, mostmar, hogy a rendörök fellepnek ellenük, most nem ugyanaz a lelkiismeret 88 lenyege? ez volt a celjuk! azt te sem gondoltad komolyan, hogy ott eneklik majd a szekely himnuszt 2006-ig?

Előzmény: sin x (26)
sin x Creative Commons License 2002.07.05 0 0 39
Persze, lehet szebben is fogalmazni, kis lovag, pl.: ki mint él, úgy itél. Nos? Ez már jobban tetszik?
Előzmény: Propertius (37)
sin x Creative Commons License 2002.07.05 0 0 38
Csiszolt stílusodat és bravúros szófordulataidat látva, neked sem ártana még némi művelődés.
Az pedig, hogy mindenki magából indul ki, lehet, hogy közhely, de ettől még feltétlenül igaz.
Előzmény: Propertius (37)
Propertius Creative Commons License 2002.07.05 0 0 37
A te problémád az, hogy magadból indulsz ki.

Hány éves vagy te? 16? Én utoljára akkor érveltem ezzel a fordulattal. Menj a sunyiba, és tanul még egy kicsit ...

Bumburnyák Creative Commons License 2002.07.05 0 0 36
..a múltat végképp eltörölni...

...rengeteg csalódott ember van...12 után...rájöttek, hogy a rendszerváltással is csak becsapták őket...most ugyanazok a vezetők...akik a proletárdiktatúra megtestesítői is voltak...ezek papolnak demokráciáról..

..egy forradalom még segíthet..

sin x Creative Commons License 2002.07.05 0 0 35
A te problémád az, hogy magadból indulsz ki.
Nagy szerencsénk, hogy nem mindenki úgy működik, mint te.
Előzmény: Propertius (34)
Propertius Creative Commons License 2002.07.05 0 0 34
"A könnygáz és a gumibot változtatott a véleményemen"

Tudod, látom, amint ülsz a besötétített szobában, az orrod nedves nyomot hagy a monitoron, mert olyan közelről kell nézned, és nyomod ezt a szerencsétlen szöveget. Változott a véleményed? Szűkölnél, mit szűkölnél, vonítanál a rettegéstől, ha bevinnének, és kapnál néhány pofont, mielőtt bíróság elé állítanak. Akkor aztán vége lenne a karriernek, nem nyomathatnád töbnbé ingyen-neten az imbecillis, provokatív szöveged...

sin x Creative Commons License 2002.07.05 0 0 33
"Nem akarok nagyon brutálnak tűnni (és nem vagyok pufajkás:-)), de én gondolkodás nélkül áthajtottam volna rajtuk valami nagy járművel. "

Pl. tankkal, ugye? Bele a tömegbe. Volt már ilyen, és persze az elvtársaid csinálták.

"Lehet, hogy ez azért van mert nagyon érzékeny vagyok a szabadságomra, és nem bírom, ha valaki megszabja, mikor hova mehetek, illetve nem mehetek. "

Pedig, pont az elvtársaid szokták erősen korlátozni a nemelvtársak szabadságát. De gondolom, az már nem izgat annyira.

"Remélem nem lesz forradalom, de ha igen akkor remélem nem lesz ilyen finom a rendfenntartó közeg:-) "

Hát, ha a Gyulára lenne bízva, akkor tuti nem. Akkor le lenne rúgva 1-2 vese, ki lenne rúgva néhány fog. És még tiszti keresztet is kapna érte, ha az eszement barom meggyesin múlna...

Előzmény: Bla-bla (27)
dokumentator Creative Commons License 2002.07.05 0 0 32
Mit csináltak azóta, ami neked megteccett?
Le Magnifique Creative Commons License 2002.07.05 0 0 31
ugyanezt mondtad a taxis-blokád idején is ugyi?
Előzmény: Bla-bla (27)
KEZDÜNK Creative Commons License 2002.07.05 0 0 30
ELLENFORRADALOM.
Igaz, te büdös csupor?
Előzmény: Probatbicol (2)
mdemon Creative Commons License 2002.07.05 0 0 29
Ne lazitsal senkit. Takarodjal vmi setet helyre es gyorsan gondold at, hogy mit csinalsz.
Előzmény: sin x (-)
peacemaker Creative Commons License 2002.07.05 0 0 28
Tegnap csak el akartad terelni a figyelmet.
Bátor tüntetôk, gyáva felbujtók
Bla-bla Creative Commons License 2002.07.05 0 0 27
Nem akarok nagyon brutálnak tűnni (és nem vagyok pufajkás:-)), de én gondolkodás nélkül áthajtottam volna rajtuk valami nagy járművel.
Gumibot, meg minden? aki nem bírja az ne tüntessen.

Nézd már meg hogy pl németo-ban egy kis tüntetésen hogy oszlatják a tömeget. Vízágyúval, stb.
Na ez az amit én most nagyon hiányoltam

Lehet, hogy ez azért van mert nagyon érzékeny vagyok a szabadságomra, és nem bírom, ha valaki megszabja, mikor hova mehetek, illetve nem mehetek.

Remélem nem lesz forradalom, de ha igen akkor remélem nem lesz ilyen finom a rendfenntartó közeg:-)

sin x Creative Commons License 2002.07.05 0 0 26
Nem tudom miről beszélsz, de idéznék magamtól (bármennyire is nem illik). Tegnap írtam:

"Én nem tudom, kicsodák ezek a Lelkiismeret '88 csoport, de üzenem nekik innen a jobboldalról, hogy menjenek a büdös francba, többet ártottak a jobboldalnak, mint a komplett maszop-szadesz bagázs együtt. "

Na, ez az amit ma már nem így gondolok.

Előzmény: kwijibo (21)
Bati Creative Commons License 2002.07.05 0 0 25
mingyá megyek a telekre
de közben lehet foglalok magamnak valami hidat
:)))

Fine Tune Creative Commons License 2002.07.05 0 0 24
"A könnygáz és a gumibot elég sok ember véleményén képes változtatni."

Ja. Ezért fog megbukni az MSZP 4 év múlva.

Előzmény: Bastardo (12)
dokumentator Creative Commons License 2002.07.05 0 0 23
Meggyőztél!:-)

De mielőtt ideküldöd a tüntetőket, adj a kezükbe lapátot, mert takarítani kell a tűzvész után!!:-)

Előzmény: AZAZEL (20)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.07.05 0 0 22
ha a tomeg torvenytelenul verbuvalodik ossze akkor igen

Lolka

Előzmény: sin x (17)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!