Keresés

Részletes keresés

Architectural Student Creative Commons License 2002.07.05 0 0 63
tudjuk
nem szarjuk le
Előzmény: Harcban Edzett Arc (62)
Harcban Edzett Arc Creative Commons License 2002.07.05 0 0 62
Tudjuk. Leszarjuk.
Előzmény: Architectural Student (61)
Architectural Student Creative Commons License 2002.07.05 0 0 61
ja, és változatlanul:
NEM PÁRTRENDEZVÉNYRŐL VAN SZÓ!
Se MSZP, se Fidesz, se semmi!!!!!!!!!
Architectural Student Creative Commons License 2002.07.05 0 0 60
figyelj, találsz-e valami különbséget
ÉN- ott voltam
TE-nem voltál ott
Előzmény: A macsek (45)
Harcban Edzett Arc Creative Commons License 2002.07.05 0 0 59
"Ja, ilyen mese is van, jaja, a Mekeggy-kormány egy hónap alatt utolérte és le is előzte a Nyugatot."

Kérlek, nevezd meg ennek az állításnak a forrását, természetesen saját magadon kívül - praktikusan mondjuk egy kormánypárti közszereplő személyében. Ha nem teszed, a legmélyebb sajnálattal kénytelenek leszünk téged hazugnak vagy egyszerűen idiótának tartani.

Előzmény: terrateniente (58)
terrateniente Creative Commons License 2002.07.05 0 0 58
Szóval szerinted jobban élünk, mint Európa legtöbb országában? Ja, ilyen mese is van, jaja, a Mekeggy-kormány egy hónap alatt utolérte és le is előzte a Nyugatot. Ja, ezt csakis a Mekeggynek és a száz napos mézesmadzagnak köszönhetjük, mert előtte, ugye, semmi jó nem volt ebben az országban... Hát, még az is lehet, hogy ezt is elhiszik neketek a szavazóitok. :) Próbáljátok beadni ezt is, hiszen éppen az imént taglalt Bokros-csomag a legjobb példája, hogy mindent elhisznek, amit jó sokáig magyaráztok nekik, hogy az jó. Igaz is, ha a Bokros-csomagot így bevették, akkor miért nem vennének be bármit is? Egészségükre! :)
Előzmény: zorán (55)
Leon_ Creative Commons License 2002.07.05 0 0 57
Na akkor megint a kérdés, ami foglalkoztat:

'honnan tudod, hogy átengedték a tüntetők az Erzsébet hídon a mentőket, ha a mentők kikerülték azt???? '

"Az üzemanyagár a legmagasabb Magyarországon, csak Ausztria előz meg minket (és ami lemaradt innen, véletlenül, elismerem: a környező országok közül). "

Jah, csak így mást jelent a mondat! De látom ezt is Viktortól tanultad. Hogy állunk Jól! Bővebben? Nem jól. Érzed a különbséget, az egyik ezt jelenti a másik azt. Eléggé nevetséges dolog olyanokkal takarózni, hogy mondtam vmit de nem azt akartam mondani, mért vagy olyan hülye, hogy azt hallod amit mondok, nem azt amit mondani akarok... :-))))

Előzmény: terrateniente (52)
zorán Creative Commons License 2002.07.05 0 0 56
Mármint: Ausztriában drágábbak, mielőtt félreértenéd.
Előzmény: zorán (55)
zorán Creative Commons License 2002.07.05 0 0 55
Ha már úgyis a sz*rrágásnál tartunk:

Az élelmiszerárak sem hasonlóak, de a szolgáltatások is drágábbak, stb.

Magyarázkodhatsz, de egyszerűen nincs igazad. Nem élünk annyival rosszabbul, mint amennyivel kevesebbet keresünk.

Előzmény: terrateniente (52)
Harcban Edzett Arc Creative Commons License 2002.07.05 0 0 54
"Az üzemanyagár a legmagasabb Magyarországon, csak Ausztria előz meg minket a környező országok közül."

Hazugság. A környező országok közül Ausztriában, Horvátországban és Szlovéniában is drágább az üzemanyag, mint nálunk.

Előzmény: terrateniente (52)
Leon_ Creative Commons License 2002.07.05 0 0 53
Csókolom egyet fogjunk már fel azért majd egyszer, ha lesz rá agyi kapacitás. A sz-o-c-i-a-l-i-s-t-a és a k-o-m-m-u-n-i-s-t-a nem azonos dolgok! Attól mert valaki szocialista, nem biztos, hogy TSZ-be akar kényszeríteni, mindenedet elvenni stb.

"szocialista pártközpontban kiadták még délután az ukázt"

Jahhajjj, ez a kedvencem. Nem is ez, hanem az amikor eszembe jut az egyetem, ahogy Viktor nyög vmit, és erre a tömeg felállva Vik-tor Vik-tor tapssal jutalmazza, ezzel az erővel Rákosizhattak volna is, a hatás ugyan az.... te beszélsz itt kiadott ukázról, teeee? Kiknek lett kiadva, hogy a választásokig hordjanak kokárdát, hmmm? Kik voltak azok akiknek mindent a szájába rágott drága Viktoruk? Gondolkodj már legalább egy icipicit!

"ez a mentős demagógia, mert úgy érzik, hogy most ezzel lehet felháborítani az embereket"

Az EMBEREK tudják, hogy min kell felháborodniuk, nem kell nekik megmondani, azok a bábuk akiknek mindent meg kell mondani, hogy te most spontán előveszed a csomagtartódból a kormányellenes transzparenst, és itt spontán lezárod a hidat...

Előzmény: terrateniente (48)
terrateniente Creative Commons License 2002.07.05 0 0 52
Ha itt hazudik valaki, akkor az talán te vagy és a haverjaid, Mekeggy rendőrfőhadnagy elvtárs legjobb magyar tanítványai...

Így szólt a hozzászólásom, de valóban lemaradt a vége a mondatnak a sietős gépelés miatt. De helyesbítettem. (Ugyan minek mondanám azt, amit te állítasz, ha nem véletlen elírás lenne, hiszen mindenki tudhatja az európai árakat.)

Ezt akartam írni, a mondat vége lemaradt. Ez nem változtat azon a tényen, hogy a hozzászólásom teljes egészében így szólt, bárki visszaolvashatja, csak a balgák állítják azt, hogy szándákos volt az elírás. Íme:

Mit is kérdezel, édes fijam? Az üzemanyagár a legmagasabb Magyarországon, csak Ausztria előz meg minket (és ami lemaradt innen, véletlenül, elismerem: a környező országok közül). A telefontarifák, de leginkább az internettarifák a legmagasabb európai tarifák közé tartozik. A gázár még alcsonyabb, de csak ideig-óráig, mert ez a zsarolható és gyalázatos Mekeggy-kormány meg fogja bizony emelni, akármit is hazudoznak most összevissza. Az élelmiszerárak hasonlóak, a használt autók tbbésge jóval drágább Magyarországon, mint Európa legtöbb országában. És így tovább.

Előzmény: Harcban Edzett Arc (46)
Harcban Edzett Arc Creative Commons License 2002.07.05 0 0 51
" A szocialista pártközpontban kiadták még délután az ukázt, és azóta ez a vesszőparipájuk, ez a mentős demagógia"

Egyedül te papolsz itt a mentőkről. Mi bajod velük tulajdonképpen, nagy szükséged lenne már rájuk, de csak nem jönnek?

Előzmény: terrateniente (48)
zorán Creative Commons License 2002.07.05 0 0 50
Biztos nem tudta eddig, hogy Magyarország szomszédos Szlovéniával és Horvátországgal is. Ez nem bűn, csak primitívség, bocsássuk meg neki.
Előzmény: Harcban Edzett Arc (46)
Leon_ Creative Commons License 2002.07.05 0 0 49
"Most azzal mosakszol bután, hogy a környező országok közül a második."

Jajj, nem érted ezt! A környező országok közül csak azt vesszük aki éppen a megfelelő mondatba beleillik, a mondat magyarul: 'Az általam kiválasztott, egy bizonyos velünk határos országnak, a benzinára drágább, mint a miénk.'
Fideszesen, még egy egy embert hozzávéve, minden többesszámban:
'Az összes, velünk határos országnak, minden benzinára drágább, mint nekünk valaha, volt, van és lesz.'

Előzmény: Harcban Edzett Arc (46)
terrateniente Creative Commons License 2002.07.05 0 0 48
Hagyd, csak szabadságon van a pszichiátere. :) És kedvenc játészerével sem engedik játszani a moderátorok, azé' ilyen izgatott szegényke. :) A szocialista pártközpontban kiadták még délután az ukázt, és azóta ez a vesszőparipájuk, ez a mentős demagógia, mert úgy érzik, hogy most ezzel lehet felháborítani az embereket. Nem nagy ügy, ennél ócskább hazugságokat is tejesztenk. De az Országos Mentőszolgálat monst nem tatte meg nekik azt a szívességet, hogy hallgatott volna. A hírműsorokban nyilatkoztak, és bizony elmondták, hogy nem volt nagyobb fennakadás, mint egy baleset miatti helyszínelés okozta dugó, ami a rakparton történik vagy meg sem közelítette azt, amilyen fennakadéást a karácsonyi bevásárlásokkor kell elszenvedniük a főváros lakóinak. Ezek a tények, de a szocialista pártközpontból nem ezt az utasítást kapták a dezinformátorok. És a rendőrök természetesen nem azzal szándékkal vontak kordont, hogy elállják a mentők útját, mégis úgy esett, hogy elállták, mert túl sok gépjárművet vezényeltek a helyszínre. A rendőri intézkedés kissé fejetlenre sikeredett, talán azért, mert a nagyfőnök, Mekeggy rendőrfőhadnagy elvtárs Rómában vakációzott a barátnőjével együtt a pápánál.
Előzmény: Architectural Student (40)
Harcban Edzett Arc Creative Commons License 2002.07.05 0 0 47
Hagyjad. Architectural Student is kint a hídon meg a Kossuth téren próbálta megdönteni az alkotmányos rendet, kapott egyet a gumibottal, és most nagyon mondja a magáét. Majd elcsitul szegény.
Előzmény: Leon_ (42)
Harcban Edzett Arc Creative Commons License 2002.07.05 0 0 46
Az a gondom, hogy azt mondtad, egész Európában Magyarországon a második legmagasabb az üzemanyag ára. Ez hazugság volt, mindenki látta.

Most azzal mosakszol bután, hogy a környező országok közül a második. Ez hazugság, mindenki látta: Horvátországban is drágább, mint nálunk, sőt, Szlovéniában is.

Ennyit érsz.

Előzmény: terrateniente (41)
Leon_ Creative Commons License 2002.07.05 0 0 44
"mocskos dezinformátor"

Ez vmi Fidesz által sulykolt szófordulat??? Olyan mint az 'olajos terminátor', vagy mint a 'rozsdás radiátor', végülis 'mocskos dezinformátor'?! :-))

Esetleg tudom ajánlani: 'retkes transzformátor', hmm?

Előzmény: Architectural Student (40)
Leon_ Creative Commons License 2002.07.05 0 0 42
"ha azzal másznak ... az arcodba"

Hogy nem eheted meg a vacsorádat egy baráti társasággal rendesen, amit kifizettél, mert vmi barom csoport üvöltve mindent magával sodorva, a beszélgetéseteket is elnyomva szórakoztatja önmagát, attól nem dobod el az agyad? Amikor kifizetsz x összeget és hiábavaló, mert nem tudod élvezni, lenyugodni egy áthajtott nap után, akkor te nem rúgnád egyenként seggbe mindet? Amikor a hídon voltek, akkor kelltt volna 5db rabszállító IFA, ki nem akar oszlani, maguk, igen, an akkor egyenként befelé, a közlekedés rendjének megsértéséért, rendőrel való ellenszegülésért, stb. 5 perc alatt járható lett volna a híd...

A demokrácia nem azt jelenti, hogy mindent megtehetek amit akarok! Bizonyos szempontból a demkoráciának nehezebb 'szabályai' vannak, mint a diktatúrának. És ez a mai csőcselék bebizonyította, hogy nem ért a demokráciához, csak az anarchiához, és a diktatúrához. Azt hiszik az van, amit ők mondanak. Ha nem ők nyernek, akkor addig számolják újra amíg mégis...

Előzmény: Architectural Student (34)
terrateniente Creative Commons License 2002.07.05 0 0 41
Az üzemanyagár a legmagasabb Magyarországon, csak Ausztria előz meg minket a környező országok közül. Mi a gondod?
Előzmény: Harcban Edzett Arc (37)
Architectural Student Creative Commons License 2002.07.05 0 0 40
a mentők mehettek akadálytalanul, mocskos dezinformátor
Előzmény: Törölt nick (35)
Leon_ Creative Commons License 2002.07.05 0 0 38
"de csak ideig-óráig, mert ez a zsarolható és gyalázatos Mekeggy-kormány meg fogja bizony emelni"

Naná, hogy meg fogják emelni, mivel a Fidesz erre is aláírt bizonyos dolgokat. Amúgy csak emlékeztetnélek, hogy pont egy éve ilyenkopr 245Ft volt a 95-ös literje, amihez képest az általad szidott kormány a 225Ft-tal még igencsak kellemes, nem??? :-)))

Előzmény: terrateniente (30)
Harcban Edzett Arc Creative Commons License 2002.07.05 0 0 37
"Az üzemanyagár a legmagasabb Magyarországon, csak Ausztria előz meg minket."

Nos, itt találsz egy csinos kis táblázatot az európai üzemanyagárakról. Ugyan pennyben van, de összehasonlításnak kiválóan megfelel. Kitűnik belőle például, hogy Európában a 98-as Németországban, Franciaországban, Finnországban, Írországban, Dániában, Horvátországban, Belgiumban, Ausztriában, Olaszországban, Hollandiában, Norvégiában, Portugáliában, Szlovéniában, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is drágább, mint Magyarországon.

Következtetés: te vagy hihetetlen mértékben agymosott vagy, vagy provokátor.

üdvözlettel

Előzmény: terrateniente (30)
terrateniente Creative Commons License 2002.07.05 0 0 36
A Valutalap megállapításaiból:

"A Valutaalap megállapítása szerint a múlt esztendőben a magyarországi költségvetési politika expanzívvá vált, ez a lépés pedig elősegítette a belföldi kereslet és a gazdaság növekedését. A költségvetési ösztönzés elérte a bruttó hazai termék (GDP) 2 százalékát. Ennek hatására tavaly a GDP növekedése a külső feltételek romlása ellenére is jelentős volt és meghaladta a régió többi országáét."

Milyen fura, hogy az IMF is azt mondja, amit. :) Az IMF is azt állítja, miszerint a költségvetési ösztönzés és beruházások a 2,8%-ból kb. 2%-kal felelősek a GDP növekedéséért... Ejnye! :) Azaz a Széchenyi Terv jó, mondja az IMF. Nem kéne bevenni a szocialista maszlagot a Bokros-csomagról Az csak egy lehetséges megoldás volt az akkori helyztre, de lett volna sokkal jobb is. Csakhogy akkor nem lehetett volna lenyúlni az állami vagyont... Jaja, ez volt a Bokros*csomag "szükségességének", "lkerülhetetlenségének" valódi oka. A szocialista hazugsággépezet pedig beetette az országot, ahogy most is ezt teszi Mekeggyvel és bűnbandájával az élen.

Előzmény: zorán (28)
Architectural Student Creative Commons License 2002.07.05 0 0 34
barátom, ha azzal másznak gumibottal az arcodba, hogy "ne provokáljatok", miközben végigsántikálom fél pestet, akkor ne lepődj meg, ha kiakadok
a gumibot meg a könnygáz nem is fáj, csak az, hogy én is megszívom még alaposan a kommunizmus-nácizmust
Előzmény: Harcban Edzett Arc (31)
zorán Creative Commons License 2002.07.05 0 0 33
Először próbálj meg megélni a magyar fizetésedből Ausztriában, aztán dumálj!

Mindenesetre az összes hozzászólásod azt bizonyítja, hogy a gazdaság működéséről halvány gőzöd sincs.

Előzmény: terrateniente (30)
Leon_ Creative Commons License 2002.07.05 0 0 32
"Ezekben az országokban a jól bevált keynesiárius gazdaságpolitikát vették elő, állami beruházások, erős nemzeti fizetőeszköz, hazai tőkeszegény vállalkozások támogatása ott, ahol hazai tulajdon indokolt"

Egy kevéssel a rendszerváltás után lévő, gazdaságilag megroppant országban ahol a többi ország még a mi termékeink exportját védővámokkal is nehezíti. Te mi a francot virágoztatnál fel? Legyünk a vas és acél országa, megint? :-)) Az általad említett országok azért virágoztak fel, mert külföldi országok fektettek igen-igen nagy pénzeket az iparukba, ami ugye csak akkor lehetséges, ha részesedést kapnak... Tehát akkor ők is eladták igen sok mindenüket, mert ha vki nem többségi tulaj, minek költene egy gyárra, ugyebár?

(( De mondom én nem értek ezekhez a dolgokhoz nem is vitatkozom tovább. Sok emberrel beszéltem akik a pénzügyi világban dolgoznak, és 99%-nak az volt a véleménye, hogy a Bokros csomag rossz volt, drasztikus volt, de a szükséges rossz volt akkor, ha az nem lett volna teljesen összeomlottunk volna.Persze most erre mondhatod azt, hogy a magyar pénzügyek intézőinek 99%-a hülye. :-)) ))

Előzmény: terrateniente (27)
Harcban Edzett Arc Creative Commons License 2002.07.05 0 0 31
AC, ránéztem a hozzászólásaidra. Szívemből kívánom, hogy mihamarabb gyógyulj ki betegségedből, és teljes, boldog életed legyen.

üdv

Előzmény: Architectural Student (26)
terrateniente Creative Commons License 2002.07.05 0 0 30
Mit is kérdezel, édes fijam? Az üzemanyagár a legmagasabb Magyarországon, csak Ausztria előz meg minket. A telefontarifák, de leginkább az internettarifák a legmagasabb európai tarifák közé tartozik. A gázár még alcsonyabb, de csak ideig-óráig, mert ez a zsarolható és gyalázatos Mekeggy-kormány meg fogja bizony emelni, akármit is hazudoznak most összevissza. Az élelmiszerárak hasonlóak, a használt autók tbbésge jóval drágább Magyarországon, mint Európa legtöbb országában. És így tovább.
Előzmény: zorán (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!