Keresés

Részletes keresés

Tamás Creative Commons License 2002.07.05 0 0 3
Nem te vagy az első félhülye, akinek itt javaslom: ha ilyen faszagyerek vagy, menjél ki az utcára és forradalmazzál. Most különösen keletje van az ilyen barmoknak.

De aztán ne csodálkozz, ha kicsit eltángálnak. Furcsa szerzet a készenléti rendőr: ő sem szereti, ha túl sok dolga van, hajlamos agresszívvá válni, és nagyot tud ütni. Ja, és neki lesz igaza.

Na menjél, szerencsétlen. De aztán ne rinyálj itt utána.

Előzmény: terrateniente (-)
phallus impudicus Creative Commons License 2002.07.05 0 0 2
Tudod a demokrácia úgy működik, hogy vannak a választások, aztán lesznek a képviselők, amelyek alkotják a törvényeket, amik mindenkire vonatkoznak.
Namármost, ha úgy működne, ahogy te akarod, akkor 100 000 aláírással vissza lehetne állítani pl. a nyilvános kivégzéseket, vagy egy választás után egy hónappal új választást rendezni, aztán meg egy másikat, mert ugye szerinted ez a demokrácia.
Ami pedig a magyar közéletet illeti, valóban meg kell tisztulnia, ami nem ott bűzlik, ahol te gondolod, mert inkább egy egykori kémelhárító, mint az alvilág.
Előzmény: terrateniente (-)
Harcban Edzett Arc Creative Commons License 2002.07.05 0 0 1
Cica, a fityesz mitől félt 4 éven keresztül, hogy egyetlen egy ügyet sem engedett kivizsgálni? Na, most kapnak ők is egy ízelítőt.
Előzmény: terrateniente (-)
terrateniente Creative Commons License 2002.07.05 0 0 topiknyitó
Mondotta egykoron Antall József... Tényleg forradalom kell ahhoz, hogy a magyar politikai élet csőcseléke, a Kádár-rendszer sunyi elnyomó rendszerének működtetői és haszonélvezői ne mérgezhessék tovább a magyar közéletet? Tényleg nem lehet forradalom nélkül békességben élni ezekkel az alja emberekkel, akiknek egykori énjére még sokan emlékezhetnek, akik nem törölték ki a sunyi gazemberek emlékét az emlékezetükből?

Tényleg képtelenek százezrek kérését teljesíteni és újraszámolni a szavazatokat? Tényleg? Miért olyan nagy kérés ez? Egy vizsgálóbizottság felállításához hetven egynéhány képviselő szavazata szükséges... Százezrek kérése miért nem kóser a szocialistáknak és a szabaddemokratáknak, amikor fennhangon ígérték, hogy HELYREÁLLÍTJUK A DEMOKRÁCIÁT... Az volna a demokrácia, hogy magasról tojnak százezrek kérésére, az volna a demokrácia, hogy embereket ütlegelnek az utcán? Miért nem azt a megoldást választják, hogy teljesítik a kérésüket?

Miért fél a Medgyessy-banda a szavazatok újraszámlálásától?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!