off
Na azt lesheti 0rbán-csan, hogy én őt szenszeinek szólítsam.
Szenszei, egyébként, amennyire én még emlékszem valamire is, az írásjelek alapján azt jelenti: előbb született. Ez meg pláne nem illenék 0rbán-csanra.
Kedves PuPu, ha tiesztelt volt miniszterelnokunkrol beszelunk, akkor szvsz helyesebb ot a sokkal tisztelettudobb Orban szenszei (tanitomester) cimmel illetni.
jfly 2002-07-04 19:25:29 (0)
"Fidesz panamákról, gazdasági visszaélésekről szóló dokumentumokat adott ma át..."
A hidat július 4-én reggel 8 órakor zárták le.
Székely 8 előtt nemigen prezentálhatott mégoly terhelő doksikat sem.
Ezek szerint előzőleg szólt a hídembereknek, hogy nagy titkok leleplezésére készül, tereljék már másra a "több millió ember nyugalmát,az egész ország sorsát" - de legalábbis a figyelmet.
Nem erősséged a logika...
Úgy tűnik , a vallomását hottentotta nyelven mondta el , s kinai jelekkel írták , s fordítási bajok vannak.
Vagy kiegyeztek a hunyók ?
Szegény , a balhét csak Ő viszi el.
Mikor a hírt hallottam, azon csodálkoztam el, hogy a fickó már több éve őrizetben van, és volt már nála házkutatás, miért csak most jutott eszükbe megint? Az első nem volt elég szaxerű?
Hogyhogy akkor nem találták meg ezeket? Vagy tán azóta kerültek oda?
(Bár az első házkutatáskor nem két szatyornyi dolgot vittek el, hanem jóval többet, mutatták a tv-ben...)
Azt hiszem, Székely hasonlóan fog járni mint Nógrádi... Nagy örömmel idézgetik, aztán meg jól lesittelik. És nagyon fog csodálkozni. (Nógrádival sikerült az olajügyeket elsikálni, Székellyel meg a vesztegetéseket.)
Bár ahogy elnéztem, jót tett neki a vizsgálati fogság, jelentősen lefogyott, javult a hangulata is (már nem kell félnie a lebukástól).
Hát nem édesek ?
Pokorni ügy, egy meg nem nevezett fiatal ember sugásai , Kövér fivérek , Várhegyi Attila , Szolnok polgármestere megemlítése , s azon a napon véletlenül spontánul összeverődnek az emberek , s megbénítják Budapestet.
Az annyukkal szórakozzan , piti bűnözők , besugók miatt játszanak több millió ember nyugalmával,az egész ország sorsával.
Most már végkép azt kívánom , tartóztassák le őket és vezetgessék láncon Őket mint Szabadit .
De lehet, hogy vádalkut kötött...
Mindegy, - a végén úgyis eljutunk a Keresztapához...
Hacsak Orbán szan nem követ el mataharit, vagy mit is Japánban...
:O))))))
Mi haszna lenne Székelynek a hamis vádaskodással? Gondolom várta, hogy kihúzzák a slamasztikából, de miután ez nem jött össze, ha neki szar legyen másnak is.
Fidesz panamákról, gazdasági visszaélésekről szóló dokumentumokat adott ma át - az első fokon 6 évre itélt Székely - az ügyézségnek. Az ATV mai 19 órás hiradójábán személyesen is megnevezte -mint elkövetőket - a Kövér testvérpárt, Várhegyi Attilát valamint az MDF-es Font Sándort!