Keresés

Részletes keresés

MsOutsider Creative Commons License 2002.07.12 0 0 55
Viszont nem mindenki születik rendőrnőnek. Az női kiváltság.
Előzmény: egyket (54)
egyket Creative Commons License 2002.07.10 0 0 54
mindenki rendőrnek születik, csak valaki továbbtanul
egyenlítő Creative Commons License 2002.07.10 0 0 53
Index, Gumibot és műköröm, 2002. július 10

"Elképzelhető, hogy az idei tanévben a Rendőrtiszti Főiskolára több nőt vesznek fel, mint férfit.
...
Tény, hogy 3-4 éve a tanulók közel 40 százaléka lány."

És bizony nyáron a készenléti rendőrségnél dolgozgatnak. Félteni meg nem kell őket:

"A felvételi a Rendőrtiszti Főiskolára elég szigorú: egy leendő rendőrtisztnek magyarból és történelemből kell bizonyítania, azután alapos fizikai és egészségügyi alkalmassági vizsgálat következik. Úszás, futás, fekvőtámasz, majd pszicho-, és IQ-teszt, többszáz furfangos kérdéssel. A para itt sem ér véget, ugyanis a négyhetes, reggelitornás, lőgyakorlatos alapkiképzésen még bőven "elvérezhetnek" a már felvett hallgatók."

MsOutsider Creative Commons License 2002.07.10 0 0 52
Bocsi, de szvsz ez úgy hülyeség amit írtál, ahogy van:
1. A rendőrség nem mszp/szdsz vagy fidesz, hanem csak simán rendőrség.
2. A demonstrációt nem leverték, hanem szétoszlatták. Forradalmakat szokás leverni. Még a jobbosok sem nevezik ezt annak. Még.
3. Én úgy láttam, hogy az első sorokban férfiak is voltak. Vagy csak a rendőrnők álcázták volna jól magukat?
4. Egy nő nem azért megy rendőrnek szvsz, hogy kávét főzzön, reprezentáljon női mivoltában, bájait mutogatva. Azt máshol is megteheti. Mégis szerinted mi lenne a feladata egy rendőrnőnek?
Egy jó szülő meg minek szólna bele, hogy felnőtt lánya/fia a választott szakmájának vállalt nehézségeivel hogyan birkózik meg?
5. "az első vonalba a legképzetlenebb, legértéktelenebb", semmihez sem értő embereket szokták beállítani."Voltál már háborúban, hogy ezt ilyen biztosan állítod? Én a fordítottját is el tudom képzelni.
6. Az egész mondókád sértő és degradáló a női nemre nézve, a rendőrnők helyében meg kikérném magamnak.
A jól bevált bebetonozott társadalmi nemi szerepképet vetíted itt elénk: a nőket, mint valami hímes tojásokat, de főleg akaratuk ellenére is védelmezni kell, valakik: a férfiak, a szülők dolga, hogy szegény gyámoltalanokra vigyázzanak, mint a kiskorúak, ők sem képesek/jogyosultak önállóan képviselni a saját érdekeiket.
A nők akkor sem lehetnek igazi (nem látvány-)rendőrök, -katonák, stb., ha ők maguk vállalják? Nincs joguk önállóan dönteni a saját életükről, sorsukról? Így gondolod?
Én speciel kikérem magamnak, hogy valaki mások akkor is óvjanak, védelmezzenek mint egy kiskorút, ha én ezt kifejezetten nem akarom. Pláne, ha akadályoznak személyes/állampolgári/emberi jogaim gyakorlásában.
Tudtommal műtétkor is kell a beteg beleegyezése. Nem lehet valakit akarata ellenére gyógykezelni, ha az nem akarja. (Hacsak talán nem veszélyes a betegség mások számára...) Vagy nem jól tudom?

Az "udvariasság", "lovagiasság" itt nem releváns fogalmak, mint ahogy háborúban, csatatéren is nevetségesen hangzana.

Nekem egy másik gondom van inkább ezzel a mostani tüntetéssel: ilyesféle akciókban nem kellene szoknyában lenniük a rendőrnőknek, hiszen mozgásukat korlátozza. Nem beszélve, ha harisnyát viseltek hozzá: "jajj, leszalad a szem" - akaratlanul is elterelődik a figyelem.
A másik: azt ugyan nem láttam tisztán, de ha igaz, hogy kisminkelve, műkörmökkel áll be egy rendőrnő a rohamosztagba, az nevetségessé, komolytalanná teszi az akciót, lejáratja a rendőrséget, a női nemet.
Katonanők is furcsák lennének hadgyakorlaton (rosszabb esetben csatatéren) kifestve, netán kivágott szűk ruhában, körömcipőben.

Előzmény: honleány (-)
GaborPista Creative Commons License 2002.07.05 0 0 51
Na most akkor képzeld el, aki az egészet vezényli, valami Lampert Mónika, az is nô.
Előzmény: honleány (17)
Nempolitikus Creative Commons License 2002.07.04 0 0 50
Velemeny:
Ha elkezdodne a bunyo, a csajokat hamar egy sorral hatrebbtennek a mogottuk levo pasik...

De a zsaruk nem akarnak bunyozni, mert a parancsnokuknak van annyi esze, hogy nem megy bele a jobbos provokatoroknak.

Ennyi

Delfi Creative Commons License 2002.07.04 0 0 49
"na, azert kivancsi lennek, hogy egy 150 cm-s rendorno milyen kart tudna tenni bennem..:O))

de lehetne 170 cm-s is..:)"

Azt hiszem megtorne a mosolyod. : )))

Előzmény: Big (the real) (41)
Ipari Munkásság Creative Commons License 2002.07.04 0 0 48
Topic:
1. provokáció
2. idiotizmus.
Esik Creative Commons License 2002.07.04 0 0 47
"Nem, cukipofa"

Ismerjük egymást?

"Csak nem értem, hogy a pasik miért a nők háta mögé állva mennek legyalogolni a tüntetőket."

Ez meg szimplán nem igaz. Vagy az összes tévé máshonnan közvetített, a Dunától az m1-ig.

Előzmény: honleány (44)
honleány Creative Commons License 2002.07.04 0 0 46
Mi köze az én libidómnak ahhoz, hogy mi a véleményem valamiről..
kanóc Creative Commons License 2002.07.04 0 0 45
Ha már nem éri fel arcod, akkor hatástalanit, szaknyelven mondva; felrúgja a golyóidat az agyadba.
Azt lehet elmélkedni azon, hogy mi volt magasabban: lajcsika vagy a rendőr csimma.
Előzmény: Big (the real) (41)
honleány Creative Commons License 2002.07.04 0 0 44
Nem, cukipofa, én ezeket mind nem mondom. Csak nem értem, hogy a pasik miért a nők háta mögé állva mennek legyalogolni a tüntetőket.
Előzmény: Esik (42)
Esik Creative Commons License 2002.07.04 0 0 42
Azt mondod tehát, hogy az illető hölgyek azért bújtak egyenruhába, mert az jól mutat, de akció helyett inkább babázzanak?

Tehát ne intézkedjenek, ha intézkrdési kötelezettségüket? Alkalmatlannak tartod őket? Fizetést mennyivel akarsz kevesebbet adni nekik? Vagy kapjanak annyit, mint a férfiak? De a kemény munkát bízzék csak a férfiakra?

Hihetetlenül lebecsülöd a nőket...

Előzmény: honleány (38)
Big (the real) Creative Commons License 2002.07.04 0 0 41
na, azert kivancsi lennek, hogy egy 150 cm-s rendorno milyen kart tudna tenni bennem..:O))

de lehetne 170 cm-s is..:)

Előzmény: kanóc (36)
honleány Creative Commons License 2002.07.04 0 0 40
Légyszíves vedd figyelembe hogy én NEM SZDSZ-es rendőrnő vagok és ne használj ocsmány szavakat. Az én véleményem az enyém, a tied meg a tied. Nem pocskondiáztam senki véleményét.
lerr Creative Commons License 2002.07.04 0 0 39
Hát, simán elképzelhető:)))
Mondom beszélj már egy kicsit keményebb rendőrcsajjal, vagy katonával.....
Előzmény: honleány (38)
honleány Creative Commons License 2002.07.04 0 0 38
Ja, hogy azt mondod, a rendőrcsajok maguk kérték, hogy őket tegyék az első sorba? Ezt meg honnan veszed?
Előzmény: Esik (34)
kanóc Creative Commons License 2002.07.04 0 0 36
Elhiheted, ha egy 150 cm-s rendőrnő vág pofán a sürített kommunizmussal utána ugyan úgy szívószállal kajálod a bécsiszeletet mintha egy 180 cm-s lóbaszó rendőr úr tette volna.

Nekem elhiheted......szörcs...szürp...szörcs.

Előzmény: honleány (-)
Esik Creative Commons License 2002.07.04 0 0 34
Szegény nő. Végig csinálja a kiképzést a férfiakkal. Azért, mert a legkeményebb feladatokat szeretné. Mert meggyőződése, hogy meg tudja csinálni. És tényleg meg tudja csinálni. Most küldjék el kávét főzni?

Ne kapjon fegyvert, csak vízipisztolyt, nehogy meglője magát? Vagy üljön a kocsiban, míg a férfiak intézkednek és legyen szirén(a) hang? Ennyire lenézed a nőket?

Hadd döntse már el ő, hogy mit vállal...

Előzmény: honleány (22)
lerr Creative Commons License 2002.07.04 0 0 33
Az ábra úgy áll, hogy ezek az aranyos emberek engedély nélkül tüntetnek. Először megbénították a várost, aztán most átmentek a Kossuth térre. Ott szintén nincs engedélyük.
Előzmény: szappan (29)
honleány Creative Commons License 2002.07.04 0 0 32
Mondd, mikor kezdődött az üldözési mániád? :-))
Előzmény: Törölt nick (31)
honleány Creative Commons License 2002.07.04 0 0 30
Fú de ideges itt mindenki... :-))
Előzmény: aniTA (23)
szappan Creative Commons License 2002.07.04 0 0 29
Az abra eddig ugy all, hogy nem a tomeg akar gyilkolni, lasd viragcsokor a rendorlanyoknak..Ne felejtsuk el hogy a rendorkordont egy bevallottan kommunista III/III as spion vezenyli, hogy vedje a nagy nehezen bevallott III/II kommunista ugynok sokak velemenye szerint csalassal szerzett hatalmat.
Előzmény: hm238423 (21)
Derek Creative Commons License 2002.07.04 0 0 28
Ahogy a hirekbol kivettem a tuntetok 70 szazaleka idosebb no, talan van benne logika,hogy noi rendoroket raknak oda.
Derek Creative Commons License 2002.07.04 0 0 27
"Guderian páncélos tábornok volt, nem gyalogos. Látogasd meg a Hadtörténet-topikot a Kultura (Törzsasztal?) rovatban."

Es nem is akarki,mert a Bundeswehr parancsnoka is volt.

Előzmény: Törölt nick (14)
yaniii Creative Commons License 2002.07.04 0 0 26
Miért szólsz olyanba bele, amihez sík hülye vagy?

A Mo-i katona nők 70-75 %-ka a gyorsreagálásúaknál szolgál Szolnokon!

lerr Creative Commons License 2002.07.04 0 0 25
Most sír az összes feminista élharcos, hogy hosszú évtizedek munkájával ennyit sikerült elérniük. Ráadásul egy nőnél:))))
lerr Creative Commons License 2002.07.04 0 0 24
AZért megkérlek, hogy ha van ilyen ismerősöd, kérdezd meg, hogy mit szólna, ha a férfiak szépen hátratolnák, hogy hess innen nem itt a helyed:)))

Csak vigyázz, mert a válasz nem biztos, hogy túl finom lesz:)))

aniTA Creative Commons License 2002.07.04 0 0 23
A rendőrnőknek meg mit kéne csinálni?
Kefélgetni az egyenruhákat?
Cipőt fényesíteni?
Kávét főzni a fijúknak?
honleány Creative Commons License 2002.07.04 0 0 22
A katonanőket sem szokták első vonalba küldeni, inkább pl.ápolói feladatokat látnak el nem?
Előzmény: lerr (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!