Hali mindenkinek! Szerintem ez közérdekű, ísmer őssel történt:
Magyarország, 2005!!!!
2005.11.05., szombat
Barátnőmmel és két barátommal a Nyugati mellett, a Patkó sörözőben beszélgettünk, majd éjfél körül indultunk bulizni a Bahnhof-ba, ami a pályaudvar másik oldalán van. Időközben barátnőm valami csajtól kapott, félreérthető SMS-en megsértődött, bevágta a néma durcát, amire útközben valahol a Nyugati aluljáróban ráuntam, és közöltem, hogy akkor én elmegyek haza. Elköszöntem tőle és a két havertól, majd elidultam fölfelé a lépcsőn. Mire fölértem, már csöngött is a mobilom, haverom hívott, hogy ne legyek már ilyen, beszéljük inkább meg, és menjek bulizni, stb. Végül is elindultam visszafelé. Leértem a lépcsőn, indultam keresztül az aluljárón. Ők valahol a legvégén, a lépcsők aljánál jártak már, míg én az aluljáró közepén elhaladtam egy kb. 15 fős cigánybanda mellett. Azok elkezdtek méregetni, majd kötekedni kezdtek. Először a szokásos "mit nézel köcsög, gyere ide szétbaszlak" kategóriájú beszólogatások mentek, aztán elkezdtek keménykedni. Én hátranéztem, mire hárman-négyen utánam eredtek. Egyikük ledobta a dzsekijét és kést vett elő. Haverjaim látták, hogy balhé van, egyből indultak vissza, hogy mellém álljanak, mégse legyek teljesen egyedül 15 cigánnyal szemben. Amelyik először megindult, újból fenyegetőzött valamit, de ekkor már az egész banda jött felém. Éreztem, hogy itt most kurva nagy balhé lesz, elkerülni már nem tudom, úgyhogy gondoltam, ideje kicsit kiegyenlíteni az erőviszonyokat. Engedéllyel tartott fegyver elő, csőre húztam, és közöltem, hogy nem akarok balhét, úgyhogy ne jöjjenek közelebb. Hátra arc, és felejtsük el egymást. Először megijedtek talán, vagy legalábbis megtorpantak, gondolom, nincsenek hozzászokva, hogy akibe belekötnek, fegyvert fogjon rájuk. Valóban nem akartam balhét, így elkezdtem hátrálni, közben rájuk tarva a fegyvert. Barátaim látták hogy ez már nem egy hétköznapi balhé, amikor meglátták a pisztolyt a kezemben, érezték, hogy itt ők már nem sokat nyomnak a latban, vagy vissza tudom tartani őket és lelépünk, vagy nem, de akkor végünk. Barátnőmnek közben sikerült elmenekülnie, így hárman maradtunk. Hirtelen megint felbátorodtak a cigányok, látván, hogy tényleg nem akarok lőni, újra megindultak felénk. Azt hitték nem merek lőni, a legnagyobb hangú - mint később megtudtam, a neve Puporka Richárd - folyamatosan óbégatott:
- Na mi van, geci, há' ilyen kemény csávó vagy, há' lőjé' le, gyere, lőjé' le, te köcsög, szétbasszuk a fejedet is, te buzi, ide, ide lőjé' bazmeg! - és hasonlók.
Ekkor már tudtam, hogy puszta fenyegetéssel nem tudom megállítani őket. Már vagy harminc métert hátráltam, ők meg követtek, próbáltak cigánymódra körbevenni. Utoljára szóltam, hogy álljanak meg, mire az egyik, aki a legközelebb volt, hirtelen felém rontott. Abban a pillanatban lőttem. A csávó kb. két métert repült, összeesett. Ebben a pillanatban az egész banda egyszerre rontott nekem. Kettőt még sikerült leszednem, de kiürült a tár. Eldobtam a pisztolyt, és próbáltam még védeni magam. Az egyiket még sikerült alaposan megrúgni, de többre már nem volt lehetőségem, csak azt éreztem, hogy nincs már alattam a lábam. A földre kerültem, tudtam hogy esélytelen már a küzdelem. A fejemet próbáltam védeni, mint a képeken is látszik, nem túl sok sikerrel.
A földön fekve kb nyolcan rugdostak össze, többször fejbe illetve bordán rúgtak, vascsővel ütöttek, lényegében ahol értek. Ez szerencsére nem tartott sokáig, csak amíg barátaim oda nem értek, ők szedték le rólam a cigányokat. A rugdosás közben kicsúszott a farzsebemből a szolgálati igazolványom, és a fényképes felülettel, jelvénnyel fölfelé nyitva esett a földre. Ekkor hirtelen meghátráltak a romák, elkezdtek óbégatni, hogy "Rendőr vagy te geci? Há' mocskos zsaru vagy te köcsög?" Míg a saját sérültjeikre figyeltek, én föltápászkodtam, közben ketten újra nekem támadtak, de két barátom közénk állt, és elkezdtek rángatni, hogy addig tűnjünk el innen, amíg lehet. A pillanatnyi esélyt kihasználva megléptünk az aluljáróból. A pályaudvar mögé érve próbáltuk felfogni, hogy mi is történt, de tudtuk, hogy ezek pillanatokon belül itt lesznek fönt, és akkor nekünk végünk van.
Épp akkor fordult be a sarkon egy rendőrautó, azt hittük, hozzánk jön. De nem. Elmentek mellettünk. Mondtam a srácoknak, nem tudom mi lesz, de bármi legyen is, én szólok a rendőröknek, mielőtt még ezek fölérnek. El is indultam a járőrkocsi felé, ami közben alaposan eltávolodott tőlünk. De már nem volt időm elérni, jöttek fölfelé a cigányok. Kurva sokan! Na, mondom, itt most végünk van, itt döglünk meg mindhárman... Odaálltam haverjaim mellé, most már jöjjön, aminek jönnie kell. 10-15 cigánnyal szemben nem sok esélyünk van, de legalább felvesszük a kesztyűt. Vártuk, hogy nekünk jönnek. És nem! Megálltak. Nem értettük mi
mi az az észerű ok, amit a törvényalkotónak fel kell tudni mutatnia, ami az őrzési idő túlzott lerövidítését indokolná??? ostoba és bolsiérdekű törvényt lehet hozni,majd lehet megsemmisiteni, felülbirálni---a törvény nem szentirás!
[előzmény : (78) Geo, 2002.07.05 11:56]
----------------------előzmény:
Jó lenne figyelme venni, rogántóninak is:
a szavazólapok megsemmisítése demokratikus, nem csak hogy törvényes, hanem törvényszerű lépés is:
1. Ki biztosítja, hogy a tárolt lapokhoz nem nyúlnak hozzá?
2. Ki viseli a költségeket? Pl rogántóni tanácsadó jövedelme elég fedezet erre?
3. Alkotmányossági kérdés, hogy visszamenőleges érvényességgel NEM lehet törvényt hozni.
4. Ha a rogántónik nem csinálnak balhét ...
[előzmény : (0) BaSand, 2002.07.05 10:23]
predi válasz erre | adatok | e-mail 2002-07-05 11:52:08 (77)
Ez volt az elutasítás.
[előzmény : (73) lms, 2002.07.05 11:45]
lms válasz erre | adatok | e-mail 2002-07-05 11:51:35 (76)
hallottam azt is, hogy maguk a szavazócédulák nincsenek légmentesen őrizve
es boszorkany, mondd kitol hallottad?
akitol hallottad, mit mondott, hogyan vannak orizve a szavazocedulak?
"Lázadásnak tartja a tegnapi budapesti eseményeket Kozenkai Jenő, az Aerocaritas Alapítvány elnöke, aki emiatt feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen. Beadványa szerint a hídfoglalók hangadói megfenyegették a kormányt és akciójukkal új választások kiírására akarták rábírni a köztársasági elnököt. A zavargás célja az alkotmányos rend legfőbb hatalmi szerveinek intézkedésre kényszerítése volt és ez szerinte kimeríti a lázadás bűntettét - idézi Kozenkai beadványát a Havaria Press. "
....a tiltakozások és a nyugtalanság kiváltó oka egy népellenes elit bebetonozódása -erről ír HJ:
Kedves Barátom!
A tegnapi események sok mindent egyértelművé tettek. Mindenekelőtt azt, hogy, szinte fülsiketítő a szemellenzők leválásának szívet melengető zenéje. Vannak, akik még görcsösen ragaszkodnak rögeszméjükhöz, megtapsolják Bencsik Andrást a Kossuth téren és ma reggel a Batthyány örökmécsesnél, fohászkodnak Orbán Viktorhoz. A katarzis őket is eléri, de már nagyon kell igyekezniük, hogy az elsők közt lehessenek a szántók és vetők között, azok között, akik elsők lesznek az aratásnál is!
Az, hogy három napja hat, tegnap újabb öt, ma eddig ismét három Polgári körtől kaptam értesítést, miszerint ők most már érzik, más irányba kell menni, a magyarság megmentéséért, tegnap abban fejeződött ki, hogy a Polgári körök "bennragadtak", nem tudtak, mert vezetőik nem akartak azonosulni azokkal, akik a mindenkire kiterjedő "tiszta szigorúságot" akarnak a teljes ELITtel szemben. Igen, SZEMBEN ÉS NEM ÉRDEKÉBEN!
A tegnapi Kossuth téri hat ponttól - és csak látszatra a demonstrációtól (emlékezz a taxis blokádra!) - elhatárolódott minden (tetszik érteni: MINDEN) parlamenti párt, Csurka is csak azt fejezte ki, hogy "szimpatizál" az ilyen megmozdulásokkal.
Az a "kommunista morál", aminek eltemetését követelte tegnap Wittner Mária, a D 209-es, az A-B-C-D akárhányas, az ávós-pufajkás, III/tetszőleges-kódjelű besúgó és besúgó-gyártó, magyarság-elhárító személyén keresztül mételyezte, mételyezi az egész világot, benne sokat szenvedett nemzetünket is. Ezt
a kommunista bőrbe bújt, de tulajdonképpen egy kozmopolita ELIT erkölcstelen értéknélküliségét kifejező, és e miatt "amorális morált" kell megszüntetni, elásni, kiirtani, és sót szórni a felszántott helyére!
Mert ez
az értéktelenség mindenütt ott van, ahol az eddigi hatalmat gyakorlók működnek, élnek, védik és növelik zsákmányukat!
Ott van az MSZP-ben az SZDSZ-ben, de a FIDESZ-ben, az MDF-ben, az ezek által létrehozott bal- vagy jobboldalinak csúfolt szervezetekben és az összes felmorzsolt, bedarált párt ELITjében egyaránt!
Már csak fél lépés választ el bennünket a demokráciától! És ezt megtesszük, mert be kell következnie a szemellenzőjükhöz görcsösen ragaszkodók katarzisának!
Rajta, Hölgyek és Urak! Ne késlekedjetek!
Keresztény magyar szeretettel: dr. Halász József
///////MÁSIK IDÉZET:
Mert az újraszámlálással el lenne ismerve, hogy alapos gyanú állt fenn a választási eredmény meghamisítására. Mivel az MSZP-SZDSZ nyert, tehát a Fidesz-nek n e m á l l é r d e k é b e n, ők lennének a gyanúsítottak, akiket az újraszámlálás tisztáz vagy nem tisztáz. (és tény, amit sokszor hangoztattak is mostanában, hogy a Pintér belügyminiszter jelentésére a választások príma lefolyásáról az országgyűlési kézfelemelők-gombnyomogatók jóváhagyták)
----- Original Message -----
From: "Zaruba Ildiko"
To:
Sent: Thursday, July 04, 2002 12:58 PM
Subject: [TRIA-NON] Blokad hirek
Makovecz Imre a tiltakozók között
2002. július 4. 11:01
MNO
Makovecz Imre megjelent a budai hídfonél és a szakadó esoben a tiltakozók
elso sorába állt.
Farkasszemet néznek a tiltakozók és a rendorök. Ismét áll a forgalom a
hído
Szerintem nyújts be újítási javaslatot a rendőrséghez:
Először pezsgőt kínálva kérdezzék meg a móri bankrablókat, hogy esetleg nincs -e a valami elfogadható indokuk, amivel tettüket motiválnák. Ha ilyen van, akkor a rendőrök kérjenek sűrű elnézést tőlük, majd szemlesütve távozzanak.
Elvégre a rendőrségnek végülis a bűnözőket kell szolgálnia, nem a jóhiszemű polgárok nyugalmát kell garantálnia.
Ugye Te így látod?
> Kedves Barátom!
>
> Együttgondolkozást kérek Tőled.
>
> Ebben az országban 10 millió ember él. Azok, akik zsarolhatóak, mert
> zsarolással beszervezték őket, vagy, mert ők voltak azok, akik beszerveztek,
> és mindezek családtagjai nem tesznek ki többet, mint egymillió embert, azaz
> az ország lakosságának tizedét.
>
> Miről van tehát szó?
>
> Először is arról, hogy a tíz százalék igen szép számban képviselteti magát
> az ELITben és az ELITérdek képviseletének határain belül a SAJÁTérdek
> érvényesítési harcban egymás ellen felhasználják, a nagyobb zsákmány
> megszerzésének reményében. Magyarán:
>
> a farok csóválja a kutyát.
>
> Másodszor arról, hogy ezt a belső harcot is szabályozza a - most nem
> keleten, hanem nyugaton, vagy méginkább tőlünk délre élő - nagy testvér.
> Ennek a belső harcnak ugyanis van a diktatúra továbbélését biztosító
> vonzata: a demokrácia jegyében, látszatra a kilencven százalék előtt folyik
> ez a harc, hogy mindenkiben egyaránt eredményes legyen a gyűlöletkeltés -
> beállítottsága szerint a - ma már tartalom nélküli megkülönböztetés
> szerinti - bal vagy a jobboldal iránt. Az előző választáson egyértelműen
> kétpólusúvá alázott társadalom megosztottsága így erősödik, vagyis
>
> a négyévenkénti választási-komédia kulisszái bebetonozódnak.
>
> Harmadszor pedig - és legfőképpen - arról van szó, hogy ezzel a stabilizált
> feszültség-forrással tartósan el lehessen terelni a választók figyelmét a
> lényegről: az ország gyarmatosításának a közeli befejezéséről. Egy
> Amerikában élő, magyar barátom mondta a minap egy telefonbeszélgetésünkkor,
> hogy odáig sikerült a folyamatos agymosás információdömpingjével szellemi
> topronggyá idomítani az amerikai népet, hogy emlékezete három hétre szűkült.
> Ez a taktika az, amit itt is alkalmazni fognak: az EU-csatlakozásról történő
> népszavazás előtt egy hónappal hirtelen meg fog szűnni a sárdobálás, és a
> kialakult feszültség-vákuumot kihasználva egyre nagyobb intenzitással mossák
> az EU előnyeit éjjel-nappal, tv-n, rádión, újságon, plakátokon, szórólapokon
> keresztül az agyakba. Ígéretük szerint az EU hátrányait is meg fogják
> említeni, de ügyelve arra, hogy az összkép az EU-csatlakozásnak kedvezzen,
> mert
>
> azok fogják az EU-csatlakozás negatívumait is elmondani, akik - érdeküknek
> megfelelően - az előnyeit ecsetelik.
>
> Egyre teljesebben nyilvánvalóvá válik, hogy "megtisztult" az elmúlt tizenkét
> év alatt az ELIT. Kigolyózták maguk közül azokat, akik kakukktojásként
> kerültek be. Ezek a botrányok, amelyek ma az ELIT belső harcának mindenki
> számára ismertté tehető elemeiként jó sokáig használható gumicsontként
> "szórakoztatják" a közönséget, azt mutatják, hogy
> a nómenklaturista ELIT vált egyeduralkodóvá.
> Vagyis minden párt vezetői valamilyen módon az "átmentett zsákmány" őrzői és
> kamatoztatói.
> Az, hogy a magyar emberek jelentős részében egyértelmű a kommunizmust
> kiszolgálók elítélése, ma már annyira levette a szemellenzőt, hogy a Kossuth
> téri hat pontban
>
> új választások kiírása és a titkos ügynökök névsorának nyilvánosságra hozása
>
> is szerepelt.
>
> Már csak egy lépés választ el bennünket a demokráciától.
>
> Az új választásokhoz ragaszkodnunk kell, de a szabad akaratunk kifejezésre
> juttatásához szükséges összes feltétel meglétéhez is! Ugyanakkor azokat,
> akik a diktatúra kiszolgálójaként a magyarság érdekeivel szemben a
> kozmopolita ELIT érdekeit képviselték és hatalomgyakorlásukkal
>
> Magyarország teljes gyarmatosítását készítették elő, ne kerülhessenek
> képviselőjelölti listára,
>
> mert egyértelmű - Medgyessy mosakodása is ezt bizonyítja, az IMF
> fészekcsinálójaként -, hogy
>
> ugyanaz a diktatúra uralkodott Kádár ideje alatt is, mint az utóbbi 12
> évben,
>
> csak nevet - de lényeget és helytartót nem - váltott: szocializmus helyett
> kapitalizmusnak nevezi magát.
>
> Az egyetlen megoldás az, hogy
>
> a tagok kilépésükkel feloszlatják a magyarság érdekeit tevékenységükkel
> eláruló összes pártot, illetve csoportosulást és a magyar hitű és tudatú
> emberek létrehozzák
> a Magyar Nemzeti Egységet!
>
>
> Kelt Szegeden, 2002. július 4-én.
> Keresztény magyar szeretettel: dr. Halász József
>
>
> ------------------------ Yahoo! Groups Sponsor ---------------------~
> Will You Find True Love?
> Will You Meet the One?
> Free Love Reading by phone!
> http://us.click.yahoo.com/ztNCyD/zDLEAA/Ey.GAA/oaOolB/TM
> ---------------------------------------------------------------------~->
>
> ----------------------------------------------------------------
> Honlap : WWW.NEMNEMSOHA.HU - WWW.HVIM.HU
> Nemzeti-Rock Rádió : www.nemnemsoha.hu/radio.m3u
> www.nemnemsoha.hu/radio.ram
> PannonRádió hallgatása : www.vilagradio.hu
> Mindenkit várunk a http://chat.trefort.net -en
> a "Magyarsag" szobában !
> ----------------------------------------------------------------
> - Napi összefoglaló(Daily DIGEST) változat kérhető egy üres
> levéllel itt: trianon-digest@yahoogroups.com
> - Visszakapcsolás azonnali levél módra: trianon-normal@yahoogroups.com
>
> - A Trianon-fórum honlapja : http://groups.yahoo.com/group/trianon
> - Cikkek küldése, hozzászólás : trianon@yahoogroups.com
> - Feliratkozás (barátaid, ismerőseid számára) : raszi@nemnemsoha.hu
> - A listáról való leiratkozáshoz küldj egy üres levelet ide a
> regisztrált címedről:
> trianon-unsubscribe@yahoogroups.com
> (A kapott ellenőrzőlevelet meg kell erősíteni visszaküldéssel!)
>
> A listán megjelenő levelek tartalmáért kizárólagos felelősség az illetékes feladót terheli!
>
> Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
>
> ----- Original Message -----
From: "PAJZS" To: "Ezredév" ; "Magyar Fórum" ; "Szittya Hírszolgálat" ; "Kopja" ; "Magyarhistória" ; "Magyar Online Net" ; "PAJZS" ; "Siker" ; "Trianon"
Sent: Thursday, July 04, 2002 7:30 PM
Subject: [TRIA-NON] Egy lépésre a demokráciától
felvilágosítalak, miért nem büntették meg a gálzoltánokat és horngyulákat: mert a bíróságok "naggyon függetlenek" (ugyan, de) a komcsik egy sor jogszabállyal körülbástyázták magukat (mint pl. személyiségi jogokkal való bűváészkedés), ezért a gát nem tudott áttörni, mindig egyéni bőrét kell vigye a vásárra a feljelentő (pl.Kéri Edit, aki azért kapott büntetést, mert kibuktatta a bíróságon, hogy a Pető Ivánka szülei kik is voltak...), s ha nincs feljelentő (pl. államügyészség), akkor a bírónak nincs dolga a komcsikkal - Horn elítélését kezdeményeztem 1994-ben!Később erre az útra lépett a DEPORT társ.szervezet
"Nagyon-nagyon le kéne már zárni azt a múltat." /M.P./
Le bizony, de a komcsik ezt nem teszik lehetővé ! Ha nem mindig egy-egy prominens kádár-bébit tennének a hatalom csúcsára, hanem egy értelmes névtelent (van ilyen a maszopban ?) akkor talán minden könnyebb lenne. De ezzel az erőltetett múlt idézéssel, ők maguk provokálják ki belőlünk a gyűlöletet (pl. MP iránt)...
Persze: "NA ÉS ???"
Bevallom, kekeckedő. Olyan slágertéma lett ez mostanában, hogy kinek az apja mit csinált.
Nagyon-nagyon le kéne már zárni azt a múltat. Amúgy, ha tényleg bűnös az úr (elvtárs?) az ügyben, akkor miért nem büntették meg a 12 év alatt (ebből 8 év jobboldali kormányzás!)?
Egyébként le a kalappal, ha a nyolcvanasokban tüntettél III. 15-én. De tényleg.
OG
(akinek az apja 30 napot ült, mert szidta anno a komcsikat)
köszönöm -kekeckedő, vagy tényleg tájékozatlan?- hozzászólásod: Gál Zoltán, a J. középnevű jelenlegi vöröskormány-szóvivő édesapja ma is aktív tagja a vörös pártnak, nehogy mások azt higyjék, hogy egy "ártatlan ifjú" "rég volt apai kalandjáért" emeltem tollat rá
a Lánchídon Gál Zoltán (a J-s apja) veretett minket egyetemista korunkban 1986.III.15-én, és erről az MSZP-ről még kérdéseitek vannak? (egy egykori gumibotozott)
Én - mint már többször is leírtam - úgy gondolom, hogy ez egy reakció volt arra az MSZP arroganciára, ahogyan viselkedett a szavazatok újraszámolásával kapcsolatban.
Rinyálunk? Rinyálunk?
Ahelyett, hogy elítélnénk azokat, akik elállták több tízezer ember útját? Talán annyira helyeled a dolgot?
Akkor ítéld magad néhány hét szobafogságra!
Ne feltételezésekkel hisztizz, hanem követeld te is a törvényes rend megőrzését, hogy ilyen soha többé ne fordulhasson elő!
Vagy ez neked magas?
Égessék csak el a szavazatokat, semmisítsék meg az ügynökök névsorát, privatizálják a meglévő állami vagyont saját maguknak, az ismerősöknek, lőjék le azokat akik nem értenek egyet velük, hajrá!!!
Végre véget ért a törvénytelen blokád!
A hatalom kultúráltan lépett fel: először egyezkedni próbált, majd ennek eredménytelenségét látva erőszakkal állította helyre a rendet.
A híd megnyílt, a blokádozókra méltó büntetés vár.
Győzött a demokrácia és a törvényes rend!