Keresés

Részletes keresés

mu_szaj Creative Commons License 2005.07.04 0 0 10
Ehhez képest kb. 500 pribék és egy rakás egyéb rendőr szállta meg reggel a hidat és környékét. Minden tüntetőre fog jutni 5 rendőr. Legalább nem fáradnak bele a verésbe, tudják váltogatni egymást . . .  Éljen a demokrácia és a szólásszabadság . . . . :( :(
Előzmény: toloba (8)
tfa Creative Commons License 2005.07.04 0 0 9
"2002. július 4-én előre nem bejelentett tüntetést tartottak, ami miatt a forgalom is leállt a hídon"

A államrendőrség már fél-egy órával azelőtt leállította a forgalmat, mielőtt akár csak egyetlen tüntető ott megjelent volna. Emlékezz csak a videofelvételre ...
Előzmény: toloba (8)
toloba Creative Commons License 2005.07.04 0 0 8
Százan tüntetnek az Erzsébet hídon

2005. július 04. 09.42

A három évvel ezelőtti hídlezárásra emlékeznek ma az Erzsébet hídon. A demonstrációt száz főre jelentették be, de csak a járdán tüntethetnek. Így nem zárják le az Erzsébet hidat a forgalom elől- tudatta a Független Hírügynökség.

2002. július 4-én előre nem bejelentett tüntetést tartottak, ami miatt a forgalom is leállt a hídon: a demonstrálók a választási eredmények meghamisításával vádolták a győztes MSZP-SZDSZ koalíciót és a szavazatok ismételt újraszámlálását követelték. A rendőrök az akkori tüntetés főszervezőit erőszakkal elvezették. A bíróság jogellenesnek mondta ki a blokádot.

Stop!
pályázó Creative Commons License 2002.07.04 0 0 7

Ebben teljesen egyetértünk.
Előzmény: Hayloft Ezekiel (6)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2002.07.04 0 0 6
ellenzem az önbíráskodást, ergo verjék őket a rendőrök, ezért fizetjük őket az adónkból. Törvényes eszközökkel törvényes rendet akarok!
Előzmény: b.viridis (5)
b.viridis Creative Commons License 2002.07.04 0 0 5
Ez neked demokrácia????
Erre egyetlen értelmes válasz lenne, odamenni és szétverni a sok baromarcút.
Civiliter, hogy a rendőrséget ne érhesse szó...
Ha már a töketlen orbán- fanok így értelmezik a demokráciát, legyen a fene toleráns velük!
Előzmény: zsele4 (3)
pályázó Creative Commons License 2002.07.04 0 0 4
Lennél szíves ezt b?vebben kifejteni? Mármint a demagógia-témát; a melegebb éghajlatos kiszólást értem.
Előzmény: zsele4 (3)
zsele4 Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3
Ha lehet ne akarj másokat demokráciára oktatni.
Amit írsz az demagógia.

Ha nem tetszik "hungariban" lehet ballagni melegebb éghajlatra.

Előzmény: pályázó (-)
pannika69 Creative Commons License 2002.07.04 0 0 2
ZöPö
Hol mondtad? A Kossuth-on vagy a Petőfin
ZöPö Creative Commons License 2002.07.04 0 0 1
Re: 1), 3)

Én már anno a taxisblokád idején is ezt mondtam.

pityukavagyok Creative Commons License 2002.07.04 0 0 0
Egyetértek. Ehhez nulla dolgot tudok hozzátenni.
pályázó Creative Commons License 2002.07.04 0 0 topiknyitó

1) Senkinek semmi joga ahhoz, hogy megakadályozzon az utcán való közlekedésemben.

2) A szavazatok ujraszámlálását követelni egy demokratikusan lezajlott, szabad választások után; csalást emlegetni, amikor valamennyi bizottsági tagnak és állampolgárnak megvolt a joga ahhoz, hogy panaszt, észrevételt tegyen, jegyz?könyvet vegyen fel - egyszer?en nevetséges, hisztéria.

3) Lezárni az utcát, el?re be nem jelentett akcióval - törvénytelen, demokráciában megengedhetetlen. A rend?rségnek határozottan fel kell lépnie.

3) Meg kellene már itt is tanulni, hungariban, hogy mi is az a demokrácia, hogyan m?ködik stb. Az újraszámlálósoknak egy kis továbbképzést is javaslok, pl. menjenek haza, és nézzenek utánna a témának a lexikonban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!