Keresés

Részletes keresés

ZöPö Creative Commons License 2002.07.04 0 0 4
Én inkább Pokorni apukát kérem meg, hogy adoptáljon. Számomra máris ő az erkölcsi mérce, a jellem zsinórmértéke!
Előzmény: zsele4 (3)
zsele4 Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3
Ha ilyen gondod van,irasd magadra Gál aput,a beosztásánál fogva a beszervezők főnöke volt,ha erkölcsi hulla kell csak a szoba konyhás boldogsághoz.?))
Az aluliskolázott gyermekeire pedig különös figyelmet fordít.:))

Előzmény: Buratínó (-)
kwijibo Creative Commons License 2002.07.04 0 0 2
tegnap en is könyörögtem apamnak, hogy legalabb egy par honap ügynökösködest vallaljon be, de nem. pedig milyen jo martirok lehettünk volna!

(a csaladi tanacs szerint anyam kethonapos amway-ügynökösködese sem szamit be, bar az majdnem feler egy III/III-as multtal)

hallatlan!! szegeny III/III-asokat szapuljak, amikor ök nem tehetnek semmiröl, csak galad modon beszerveztek öket!! aztan mas dolguk nem is volt, csak elöleptetesektöl megalazottan több mint 30 evig jelenteseket irni ugy, hogy senkinek se artsanak vele! skandallum! es meg öket meri valaki bantani! hat micsoda nehez munka lehetett ez!

ZöPö Creative Commons License 2002.07.04 0 0 1
Ez egy duplanullás (szt) topic! :-DDDDD
ZöPö Creative Commons License 2002.07.04 0 0 0
Nekem sincs! Én így élni sem bírok tovább. Azt hiszem, megkérem valamelyik édes szülém, hogy így utólag, visszamenőlegesen is legyen kicsit III/3-as. Ha nem teszi meg egyik sem, nekem nincs helyem ezen a világon.
Előzmény: Buratínó (-)
Buratínó Creative Commons License 2002.07.04 0 0 topiknyitó
Emberek, ezt ezentúl szégyellnem kell? Ha valamelyik FIDESZ-es erkölcsbajnokról, vagy a családjáról kiderül, hogy sorozatgyilkos, akkor nekem is hazudnom kell egy ilyen felmenőt, hogy polgárszámba vegyenek?
Kezd egy kicsit felborulni az értékrend, kedves jobboldal!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!