Keresés

Részletes keresés

tadeussz Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3
:-))) Hát az biztos, hogy a macák nem az "eszéjér'" szeretik :-))))
A végén kihozzák az OVifan-ok, hogy PZ beépített rohadt balos kommenista, aki direkte a fideszt bomlasztja és a választási kudarcért is ő is tehet :-)))
Előzmény: pityukavagyok (2)
pityukavagyok Creative Commons License 2002.07.04 0 0 2
Deutsch talán a legjobb választás volt pkorni részéről ahhoz, hogy hazavágja a Fidesz tekintélyét (ha még van). Ő mindössze a csillogó szemű tinik bálványa lehet, akik mind arra várnak, hogy Tompika, a többgyermekes, családos Tompika egyszer majd titkárnőjévé tegye őke.
Előzmény: tadeussz (1)
tadeussz Creative Commons License 2002.07.04 0 0 1
DT egy 0 és lehetne önkritikája a választásokon aratott "fényes" szereplése után (+korábbi apró "incidensei"). Jó, mert ha ilyen "nagyszerű" és "példa nélküli jeles" emberek kerülnek a fityesz élére, szépen eltűnnek a sűllyesztőben. Ez pedig csak jót fog tenni az egész társadalomnak és közéletnek. (Szégyellem, hogy szimpatikusak voltak ezek valaha is nekem.)
Előzmény: pityukavagyok (-)
zuglo_14 Creative Commons License 2002.07.04 0 0 0
"...Mért van az, hogy a Fidesz ennyire nem ad a kultúrára..."
Nincs ebben semmi különös, van a brancs, (Orbán, Áder, Kövér, Detsch) csak ebből a körből kerülhet ki "érdemi, meghatározó" Fidesz politikus...
A minőség nem számít......
Előzmény: pityukavagyok (-)
pityukavagyok Creative Commons License 2002.07.04 0 0 topiknyitó
Ma reggel az ATVn Tompika a gyűlölt (mert hisz ellenség!) Kunczéval vitatkozott.
Külön felfigyeltem rá, hogy míg Kuncze egy gonolatot kifejtve átadta a megstzólalási lehetőséget, addig Tompika folyamatosan dumált és ugrándozott bravúros logikai bukfencekkel egyik témáról a másikra.
Ezt a szócséplést Kuncze higgadtan és beéeszólásmentesen tűrte, ahogy egy civilizált embertől elvárható. Majd beszél, ha a másik abbahagyta.
Amint Kuncze kezdett beszélni, Deutsch (Dávid Ibolya választási vitastílusát utánozva) sértődötten állandóan belekotyogott Kuncze mondandójába, holott némi kultúrával felvértezve talán vehette volna, hogy viselkedést várnak el tőle is. Nem tette. Kunczénak minden mondatába belevágott, nyilván képtelen volt megjegyezni, hogy Kuncze miről beszélt, hogy utána egyben reagálhasson rá.
Kultúrában (ezalatt nem a kimondott szavakat értem) Kuncze, a hentes két klasszissal veri Deutschot, a miniszterként átbukdácsolt diplomást.
Mért van az, hogy a Fidesz ennyire nem ad a kultúrára, a civilizált vislkedésre? Mért nem képesek tisztelni a vitapartnert, amikor pedig azok - legalább látszólag - megadják nekik ezt a gesztust?
Most, hogy Deutsch fideszes frakcióvezető lesz, a frakció éléről hirdetheti majd, hogy a polgári erkölcs mit is jelent. Ki is tudhatná ezt jobban, mint az, aki miniszterként gyereket csinált a titkárnőjének, majd úgy gondolta, emiatt az apróság miatt nem érdemes lemondania. Nálunk erkölcsösebb országokban ez a politikus önkéntes lemondásához vezetne. Na de a Fidesznél ez beleféár a "polgári" erkölcs fogalmába.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!