Keresés

Részletes keresés

mmiikkuu Creative Commons License 2002.07.05 0 0 22
A belpolitikai fejlemények, a régmúlt és a közelmúlt tendenciáinak, az MSZP és az SZDSZ munkamódszereinek, a polgári oldal önszerveződési folyamatainak elmezgetése alapján jutottam ezekre a következtetésekre, amelyek egyfajta jóslatként, előrejelzésként is értelmezhetők.
Azt hiszem a mai események (Erzsébet híd,Kossuth tér) beleilleszkednek a képbe.
A témát vitaindítónak szántam mindazoknak, akik szintén megpróbálkoznának a politológia és a meteorológia :) "határterületeinek" amatőr kutatásával.
Jelige: "Fröcsögők, okádók, rugdosódók kíméljenek !"
Előzmény: NevemTeve (21)
NevemTeve Creative Commons License 2002.07.04 0 0 21
Elfelejtetted odairni, hogy ez most elemzes, joslat, vagyalom vagy micsoda... ja es hogy hallottad, olvastad, magad talaltad ki... elhiszed, nem hiszed, szeretnel vitatkozni rola... szoval egy kis "korites" kellene
Előzmény: mmiikkuu (-)
mmiikkuu Creative Commons License 2002.07.04 0 0 20
lemaradt: (19) válasz Antisystemhez (6)
Előzmény: Antisystem (6)
mmiikkuu Creative Commons License 2002.07.04 0 0 19
"az MSZP irányában nőtt a közbizalom ... és ... egyre többen vannak ebben a hazában, akik ...úgy gondolják, hogy a FIDESZ-hez képest még néhai Brezsnyev is alternatíva lenne"

Nem hiszem, az emberek azért nem látnak tisztán, mert a rendszerváltoztatás óta folyamatosan gerjesztett politikai álbotránysorozat, az állandóan rájuk zuhogó reklámáradat és bulvárbóvli homályosítja el a tisztánlátásukat.
Azonban ha módjuk nyilik arra (mint ahogy az MSZP akaratlanul is folymatosan gondoskodik erről), hogy ismét beleszagoljanak a kádári szocializmus áporodott, izzadságszagú levegőjébe, felkavarodnak az indulatok is. Nem felejtettek az emberek, csak újabban más típusú gondokkal küszködnek.
Brezsnyevet pedig senki nem kívánja vissza, eltekintve attól a néhány tízezer elaggott ősbolseviktól. A fiatalok pedig azt sem tudják, hogy mi az a "brezsnyev".

sz Creative Commons License 2002.07.04 0 0 18
ok, majd meglátjuk...
Előzmény: vampier (16)
mindigmorc Creative Commons License 2002.07.04 0 0 17
bölcs gondolatok, bravó!
Előzmény: vampier (16)
vampier Creative Commons License 2002.07.04 0 0 16
Akkor az en joslatom:

Kormany-bukta, suti pekek szevasz. :)

Uj arcok kellenek.

Nem fasiszta avosok.

Előzmény: sz (15)
sz Creative Commons License 2002.07.04 0 0 15
ez nem okosság vagy butaság kérdése.
a tények, a választási eredmények "okosabbak" - csak várj egy kicsit...
Előzmény: vampier (14)
vampier Creative Commons License 2002.07.04 0 0 14
Meg szerencse, hogy olyan okos itt mindenki (rajtam kivul).
Előzmény: sz (13)
sz Creative Commons License 2002.07.04 0 0 13
lehet, hogy Phallus Impudicus = Antisystem, de ez rohadtul közömbös.

sajnos a többségnek elege volt és van a fidesz önimádatából (többek között ezért buktak), de ha nem hiszed el, akkor az önkormányzati választásokon meglátod majd a "nép" tömör véleményét...

szóval a többség egyszerűen sz*rik a polgári karikás játékotokra, a komenistázásra és az ügynökösdire.

ölég gyönge vagy provokátornak is.
sokan vannak/voltak, akik jobban csinálják :D

Előzmény: vampier (12)
vampier Creative Commons License 2002.07.04 0 0 12
Phallus Impudicus = Antisystem?

Neyyire skizofren a vilag? Vagy ketten tamadnatok a fidesznyikre? Tomfa, vipera, gumibot? Mi van nalatok pribek-berencek?

Előzmény: Antisystem (11)
Antisystem Creative Commons License 2002.07.04 0 0 11
Azt hiszem leszögezhetjük, hogy ez az a topik, ami elöször azt hitte szelet vet, oszt utóbb ez szellentésnek bizonyult. És amit arat, az sem vihar, hanem...

ÜdV

vampier Creative Commons License 2002.07.04 0 0 10
Szoktam.
Előzmény: Phallus Impudicus (9)
Phallus Impudicus Creative Commons License 2002.07.04 0 0 9
Mi a francot keresel akkor itt. Járd az utcát!
Előzmény: vampier (7)
Antisystem Creative Commons License 2002.07.04 0 0 8
"Te gondolom akkor nem felsz semmitol. Akkor akar meg is verekedhetnenk a szocsata helyett, legalabb kevesebb lenne az egyik taborbol egy fovel. Es istenemre mondom: legyozlek. Az ero velem van." - akkor Te eltévedtél barátom, Jedinek a Lucasfilmnél kell jelentkezni manapság.
Különben meg nem vagyok egy verekedős alkat, csak utálom az ex catedra kijelentéseket, legalább annyira mint mindenféle kemény kezet és zéró toleranciát.

ÜdV

Előzmény: vampier (7)
vampier Creative Commons License 2002.07.04 0 0 7
Hat antikommunista meg nem voltam es "fityesznyik" sem, ahogy "feletek hivjak".

Te gondolom akkor nem felsz semmitol. Akkor akar meg is verekedhetnenk a szocsata helyett, legalabb kevesebb lenne az egyik taborbol egy fovel. Es istenemre mondom: legyozlek. Az ero velem van.

Előzmény: Antisystem (5)
Antisystem Creative Commons License 2002.07.04 0 0 6
Tévedsz barátom, az MSZP irányában nőtt a közbizalom, és nagyjából azt tesz, amit jónak lát - persze ésszerű határon belül. Tudod egyre többen vannak ebben a hazában, akik - az utóbbi hónapok és az előző 4 év alapján - úgy gondolják, hogy a FIDESZ-hez képest még néhai Brezsnyev is alternatíva lenne...

ÜdV

Előzmény: mmiikkuu (4)
Antisystem Creative Commons License 2002.07.04 0 0 5
Há nézzed, ha Ti vagytok az antikommunisták, akkor én kommunista vagyok. Szalon nélkül.
Persze addig jó, amíg Ti pözsögtök, a népek meg mást gondolnak. Persze lehet, hogy a tények ódivatú dolgok köreitekben.

ÜdV

Előzmény: vampier (3)
mmiikkuu Creative Commons License 2002.07.04 0 0 4
Nem álom ez barátom !
És akkor még nem is szóltam arról, hogy az MSZP ezek után egyszerűen nem hozhat népszerűtlen intézkedéseket, amik viszont időnként bizony a kormányzás nélkülözhetetetlen velejárói.
Előzmény: Antisystem (2)
vampier Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3
Neked is jó éjszakát. Kis szalonkommunistám.
Antisystem Creative Commons License 2002.07.04 0 0 2
Merj Te is nyugodtan nagyot álmodni...

ÜdV

Előzmény: vampier (0)
Antisystem Creative Commons License 2002.07.04 0 0 1
Ne zavarjon, hogy pont az ellenkezője igaz.

Szóval 0

ÜdV

Előzmény: mmiikkuu (-)
vampier Creative Commons License 2002.07.04 0 0 0
Győztünk - talán máris - barátaim! :)
mmiikkuu Creative Commons License 2002.07.04 0 0 topiknyitó
Az MSZP iránt napról napra csökken a bizalom, a kezéből egyre fogy a hatalom, pedig még túl sem jutott az első 100 napján. A miniszterelnökük már elveszítette legitimitását és morális megbecsülését. A párt frontembereiről is kiderül majd szennyes múltjuk, elvtelen hataloméhségük. Hatalmukat kénytelenek lesznek egyre nagyobb hazugságokkal és alaptalan vádaskodásokkal menteni, akkora hazugságokkal, amikre már a megtévesztett egyszerű átlagszavazó is felkapja fejét. A morális válság belpolitikai válsággá dagad. MSZP-nek végül nem sikerül ezt a ciklust a kormányban kitöltenie. Az SZDSZ megerősödve ügyesen kihomorít az MSZP mellől.
Időközi választások lesznek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!