Mint mondtam, nem csak D160-asra nincs olyan SMS amely a SIM kártyát rombolja hanem egyetlen telefonra sem. A SIM nem telefon, hanem hálózatfüggő eszköz, jobbanmondva a telefontól csak annyiban függ, hogy a mobil gyárilag ugyan arra a hálózatra legyen lekódolva, mint amit a SIM használ. Kivéve a függetlenített telókat:)
SIM kártya nyúvasztáshoz azért kell még egy, s más:)))
Amúgy - bár nem tartozik rám - de hogy került az ismerősödhöz egy N3310 után egy 3/4 tégla D160-as? :)
Barna, szőke csíkokkal :)
Okosabb Nokiákhoz volt szokva, és ahogy ez a végtelenül buta telefon bejelentkezett minden üdvözlés nélkül, fagyásnak tűnt a 3310-ese felhasználóbarát viselkedéséhez képest. Előtte meg pont azt az idétlen SMS-t nyitotta meg ami közölte vele hogy szétcseszi a SIM kártyát. Bepánikolt hogy elrontotta a telefont, és a remote tech support alapján - tévesen - megállapítottam hogy a telefont nem lehet bekapcsolni. Aztán előjött a szőke festék alól a barna haj és maga oldotta meg a problémát :)
SMS vírus tehát nincs- legalábbis a nyúlagyú Motorola D160-ra biztosan.
hmm... én.. láttam már olyan SMS-t ami a Nokiák oplogóját és óráját kivágta. de SIM kártyát nem lehet törölni az eccer biztos 160 karakterbe nem kódolja le azt senki :))))
Motorola D160? Jahh... a készülék maga rossz, hibás rajta a szoftver.. 1 havernek is ugyan ez a telója volt, és ő is ezzel a problémával küzdött.. Próbáld ki a kártyádat egy másik westeles, vagy független készülékben, és ha akkor is rossz a kártya, akkor valami más érte szegénykét, nem egy SMS tette tönkre..
Olyan, mintha a SIM kártyát nem ismerné fel. Nekem is hihetetlen. Egyelőre csak a barátnőm próbált tőlem telefonon tech supportot kérni vidékről, holnap látom személyesen a telcsit.
Tönkretette a SIM kártyát, legalábbis nem lehet bekapcsolni a telefont. Megnyitáskor kiírta hogy "törlöm a SIM kártyádat", és nem viccelt. Az áldozat egy Westel Domino, egy Motorola D160-ban. Aszittem ilyennel csak a spamokban hülyítik a népet. Hogy lehet védekezni?! A szám, amire küldték, olyan hogy szinte csak 10-en ismerik. Véletlenszerűen próbálkozhattak :(