Amennyire én vissza emlékezem, az volt a vita lényege, hogy van-e objektív vizsgálati módszerünk a világ megismerésére, és ezen belül beszéltünk arról, hogy van-e akár két egyforma atom, illetve elkalandoztunk a Pszi jelenségkörre, amiben beszéltünk arról amit említesz...
A multkor nekem az fájt, hogy azt mondta, Eisten nem a természettudományos munkásságáért, hanem azért az elméletért kapott Nobel-díjat, amiben azt taglalja, miként lehet a tömegeket megfélemlíteni, kordában tartani!
Összeomoltam!
Szerintem a Gr. sem tudja, hogy nincs találmánya! Meg van róla győződve, hogy a németek ezt megépítették! Megvan a patent, a szabadalmi bejegyzés száma, majd utána nézetek, és beszámolok!
Részigazságok tömege mellé, eléggé ügyesen szövi be a populizmusa, tömegbázis keresése szálait!
Nem tudom, mert eljöttem, de kíváncsi lennék, megint bántotta Eistent?
Az a baj, hogy a végén senki nem vette a fáradtságot azt mondani a "negatív sugárzás"(Gr. Sp.)-tól szörnyülködő közönségnek, hogy talán nincs is találmány, csak pénzgyűlytés.
Gondolom, amit leírtál azt irónikusan tetted!:-) Amikor megint elkezdte az atombombát bemutatni, azután a hülye maghasadási példálódzás után, én az ismerősömmel elhúztam! Döbbenet volt ahogy az idősebb nők mögöttem hujjogtak a bomba fényképe láttán, meg az is amikor a tárogató zenére énekeltek! Vártam a Gróf felemelkedését, de hát a gravitáció....
A Gróf úr amit elmondott, mint az ötlete elméleti működése, az a mai fizikai ismeretek(nem csak az enyém) szerint nem működik!
Úgy beszél mint Dutkai, csak éppen sokkal kikupáltabban! 17 évi gyakorlattal ez igazán érthető!
Ha te ott voltál, meg tudnád-e mondani, mit is égét el a motorban a mester az ötlete szerint?
Voltam a Gróf előadásán...Döbbenet...
Egy zeneiskolai hallgató elkezdte a 4 oldalas zenei előadását tárogatón...
Soroljam? Az ember 16 éve nem tud mit kezdeni az elméleti ötletével.
Én gyártok ilyet készüléket, bár még gyerekcipőben járunk. Műxik, tökéletesíteni kell. Fél éven belül piacra is dobjuk. Jelen pillanatban 10-25% üzemanyagfogyit értem el. A kutyának nem kell!!! Nem kapunk rá KERMI engedélyt, nem foglalkozik vele az OMH, kidobják az újdonságkutatásnál ha szabadalmaztatni akarom, nem kell a MOL-nak (vajon mé nem?!, nem kell az autógyártó cégeknek. Csak nekünk kéne, de legálisan nem lehet...
Ezt kapjátok ki!
Tudom miért nem kell az autógyártóknak a kütyü!
Kedves topico-lók, topic -ölők!
Köszönöm azoknak jelenlétüket, akik eljöttek és személyük fényével emelték az este színvonalát, és a félbe otthagyott ostoba előadás után, jó hangulatban kellemes beszélgetéssel és vitával eltöltöttek néhány órát velem!
A többi igérkezőnek, pedig két lúdtollat ajánlok! Egyiket a kezükbe, azért, hogy tudják mi van a fenekükbe!
Szervezzen nektek programot a binláden!
Köpcös pali vagyok, sportcipő, framer, fekete filc félkabátban, és a mobilom a bal kezemben lesz! Így könnyebben vegyülök! 3/4-től ott leszek a bejárat körül.