Keresés

Részletes keresés

eztEgyed Creative Commons License 2002.07.03 0 0 10
Ez már nekem is bejött...
Előzmény: lolka_bolka (6)
Derek Creative Commons License 2002.07.03 0 0 9
"Komoly érdemei vannak pl. a TDDSZ alapításában, szervezésében."

En ugy emlekszem,hogy a Fuggetlen Pedagogusszakszervezet szervezeseben vett reszt,o nem volt tudomanyos dolgozo ,kozepiskolai tanar volt ,a TDDSZ meg a felsooktatasban es az akademiai kutatointezetekben szervezodott.

Előzmény: Seki Waker (7)
Súlyos Bűncselekmény Creative Commons License 2002.07.03 0 0 8
bukta :)))))
Seki Waker Creative Commons License 2002.07.03 0 0 7
Pokorni derék rendes ellenzéki volt 1989-ben, és már korábban is voltak kapcsolatai a demokratikus ellenzékkel. Komoly érdemei vannak pl. a TDDSZ alapításában, szervezésében. Akkoriban még teljesen normális liberális volt, és kicsit közelebb állt az SZDSZ-hez, mint a Fideszhez. A Fideszhez Fodor Gáborék lelépése után igazolt. Az eset háttere: Fodor távozásával frontember nékül maradt a Fidesz oktatáspolitikai részlege, és akkoriban a fiúk még komolyan hittek abban, hogy a 94-es választások eredményeként a Fidesznek komoly esélye lesz az oktatási tárcára (is).
Előzmény: Pókerarc (0)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6
hogy hogy nem vagyok regisztralt ???

Lolka

Előzmény: Törölt nick (5)
bogyó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4
Hazudsz:
http://www.mkogy.hu/kepviselo/elet/p306.htm
Előzmény: Víz Elek (2)
Poci76 Creative Commons License 2002.07.03 0 0 3
Mondom: fiktív! Mind a történet, mind a benne szereplők kitalált alakok. A valósággal való bármilyen hasonlatosság csak a véletlen műve.:-)
bogyó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 1
Pokorni 94ben vagy 93ban csatlakozott a Fideszhez.
Bukta, barom.
Előzmény: Poci76 (-)
Pókerarc Creative Commons License 2002.07.03 0 0 0
Hát ez elég ízléstelen, bocs. De leginkább azért fiktív, mert Pokorni nem volt ellenzéki akkoriban.
Előzmény: Poci76 (-)
Poci76 Creative Commons License 2002.07.03 0 0 topiknyitó
Elképzelek egy ilyen találkozót:

APA: Szervusz Zoltán! Megint a barátaiddal voltál?

FIA: Igen apa.

APA: No és mi újság? Mesélj! Viktor jól van? Miket mondott?

FIA: Igen apa, jól van. Szeretnénk egy összejövetelt tartani, csak még nem tudjuk hol legyen.

APA: Ugyan fiam, hát van itt hely bőven, gyertek hozzánk. Én nem is fogok zavarni: majd csinálok szendvicseket meg üdítőt.

FIA: Megtennéd? Jaj apa! Jaj, te olyan rendes vagy!

Az ellenzéki találkozót követő nap:

FIA: Apa, azt hiszem, mégsem volt jó ötlet, hogy itt találkoztunk, hiszen látom: sok munkád volt amúgy is, és miattunk nem tudtál dolgozni, ezért egész éjjel fenn voltál, és írtál.

APA: Ugyan fiam. Érted én bármit megtennék. Nyugodtan hívd meg a barátaidat legközelebb is. Engem egészen felvillanyoz ez a sok fiatal, ettől jön csak meg a munkakedvem igazán!

Persze ez az írás nagyon gonosz volt, de ebben a melegben jólesik egy kis gonoszkodás. Akit megsértettem vele, attól nyomatékosan elnézést kérek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!