Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.08.21 0 0 67
...egy listán jött egy levél, benéztem hát a WEB-ükre, de ki is fordultam:

20-21 Sajtóklub
- Franka Tibor műsora

Most ez lesz a Pannon TV a rádió mellé?

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.06 0 0 66
Úgy is hívják: Pató Pál Kábeltv Rt. :-))
Előzmény: magyar melós (65)
magyar melós Creative Commons License 2002.07.06 0 0 65
Na asszem nálunk nem lesz vele sok baj, mert mire feltennék a kábelre, már meg is szűnik. :O)))
Anno a Viasat3 is mire felkerült, a Voyager-sorozat már majdnem a 100. résznél járt. :O))
qncogi Creative Commons License 2002.07.06 0 0 64
Ez az.:O)
qncogi Creative Commons License 2002.07.05 0 0 63
Köszönjük.
Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.05 0 0 62
Hurrá! előkerült az 1ik elveszett topic!
És újra körünkben üdvözölhetjük Qncogi olv-társat!
Köszönjük meg a technikai személyzetnek! De most komolyan!
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 61
Hová tűnt ez a jó kis topic?
Előzmény: Törölt nick (58)
morbiczer Creative Commons License 2002.07.02 0 0 60
Elolvastam Grespik egy írását a honlapon. Az a fazon tényleg orvosi eset.
Probatbicol Creative Commons License 2002.07.02 0 0 59
Vegyék meg a Lakinger Béla zsebcirkálót.
Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 58
Szvsz jobb lenne, ha csak kábelen terjedne. Ha tényleg felrakják műholdra, és ilyan szar lesz, amilyen csak lehet (erre áll a zászló!), akkor lesz megint miért szégyenkeznünk a világ előtt.
Az lenne az igazi, hogy külön kábelen elhúznák azokhoz, akik hajlandók érte fizetni, ez megoldaná at anyagi problémákat is :)) és az ORTT-t is kikerólhetik valamiképpen.

Hajókról egyébként nem kalóztévék és -rádiók szoktak üzemelni? Hátha egy szép napon kifutnak a nemzetközi vizekre, aztán Hajrá Magyarország!

qncogi Creative Commons License 2002.07.02 0 0 57
Minden napra sajtóklubbot!
Előzmény: Törölt nick (54)
RAMBO Creative Commons License 2002.07.02 0 0 56
Én pont ugyanezt akartam írni a hozzászólásodról.
Előzmény: bogyó (12)
qncogi Creative Commons License 2002.07.02 0 0 55
Jobbak lennének a szinek.
Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 54
Köszi! Mi itt Szegeden olyan szerncsések vagyunk, hogy nem tudjuk fogni a Pannon rádiót.

Te, a Lacitv és a majdani fityisz tv nem fogják egymást gyengíteni? Ugyanazt a szegmensét célozzák a lakosságnak, az meg úgyse nagy, hogy itt mi lesz!

Előzmény: qncogi (51)
qncogi Creative Commons License 2002.07.02 0 0 53
Pálfi
Játék határok nélkül
Avagy Nyári Pázmány Napok 1998.
Délután remek vitaműsor kerekedett Dr. Bába Iván, Dr. Csontos Gábor, Pálfi G István és Haraszti Miklós részvételével. Az eszmecsere alaptémája a sajtó befolyásolhatósága és befolyásoló szerepe volt, de a monstre sorozatok éppúgy szóba kerültek, mint a megszűrt információk fontosságának és mögöttes tartalmának változásai, és a történelmi levegő, mely néha megadja, néha pedig elveszi bizonyos információk hír jellegét. Szó esett még a híradás helyetti véleményadásról, a médiumok tisztességes illetve tisztességtelen működéséről, valamint az úgynevezett "médiaháborúról".

Remélem emlékszik.

Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 52
Rájöttem! Ez az egész egy átverés! Kamu a köbön.
Normális ember ilyen mondatot nem írhat le:

"A több évezredes magyar és vele a keresztény Európa sokszínű kultúráját mutatjuk be a globalizáció sivárságával szemben."

Ennek a mondatnak egyszerűen nincs értelme.

Ezt az egész honlapot nem valamelyik szittyanáci Fórum olvtársunk kreálta a mi szórakoztatásunkra?

qncogi Creative Commons License 2002.07.02 0 0 51
Néhány apróság Galsai Dánielről:

Pannon-vigadalom a Margitszigeten
Hegedűs Zsuzsanna és Galsai Dániel, a Pannon Rádió hétfői műsorvezetőinek vendégeként előbb Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó szólt a közönséghez, majd az egyik sztárvendég, Dobos Attila énekelte többek között A boldogságtól ordítani tudnék című, a múlt század 60-as évei fiataljaiban nosztalgiát ébresztő számát.

Demszkyről
Most gyűlölködik. És holnapután értékeli az országot. Olyan ez, mintha a Donald kacsa egy napon bejelentené, hogy ő akarja játszani a Hamletet.
Édes Istenem! Micsoda téveszme ez is! Hisz mindenki tudja, hogy Donald kacsa mennyivel népszerűbb, mint az egykoron rendszerváltó pártnak indult, mára atomjaira hullott SZDSZ, Demszkyvel vagy Demszky nélkül egyaránt.
A monstre, lassan tízéves színjáték véget ért. A nézők már a ruhatárban a kalapjukat keresik. Vége. Függöny.
Galsai Dániel
(Ez a jegyzet 2001. január 28-án született, s elhangzott 2001. január 29-én a Pannon Rádióban.)

(2001 május 10.)
Most kellene következnie a feloldó tanulságnak. De az nincs. Csak egy gondolattól nem tudok szabadulni. A közszolgálati televízióban korábban „megszokott” 90 százalékos többség mostanra lecsökkent mondjuk 70 százalékosra. Most már nem lehet gátlástalan baloldali propagandára használni a köztévét. Ezért – jobb híján – rossz és unalmas műsort kell csinálni azoknak, akik a Szabadság téren az MSZP 2002-es győzelmére áhítoznak. Lehet hogy nagyon furfangosnak tűnik az ötlet, de én már láttam éjjeliőrt nappal meghalni.

Én is.:)

Előzmény: Törölt nick (49)
crvena zvezda Creative Commons License 2002.07.02 0 0 50
Na meg Afrika, Ázsia...hengerelni fognak:)
Előzmény: szutyok (48)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 49
Ez jó!!!
A tanfolyamot neves médiasztárok vezetik (pl. Galsai Dániel, Lakatos Pál, Stefka István és sokan mások).

Méghogy neves médisztárok!

A Lakatos a vaus patkány, a Stefka az a kis idétlen kopasz propellernyakkendős mitugrász, aki egyszer azt kérdezte valakitől a Hétben: "És legitimnek e érzi magát?" (sic!)
De ki a fene Galsai Dániel? Tudja valaki?
És hol marad Pálfi G. István?

szutyok Creative Commons License 2002.07.02 0 0 48
Azért az vicces lesz, ha ez a Szent László izé lenne az első Amerikában is fogható magyar csatorna. A Duna TV-nél már évek óta próbálkoznak ezzel, de anyagi okok miatt eddig nem jött össze.

Mellesleg a Telstar12-n négy transzponder van, ami egyszerre képes Európába és Amerika keleti partjaira sugározni, nevezetesen az egyes, kettes, kilences és tizes, tehát ezeket érdemes figyelni.

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 47
A nemzeti elkötelezettség nem terjed ki a magyar helyesírás szabályainak betartására? Az alábbi szövegben hemzsegnek a hibák és/vagy magyartalanságok:

A Szent László TV Produkciós iroda - vételi lehetőségei!
Vételi lehetőségek bővüléséről folyamatosan tájékoztatást adunk a honlapon!

A Szent László TV önálló TV adóként várhatóan műholdról és kábelen keresztül lesz fogható 2002 julius hónap folyamán.

Minden, nemzeti elkötelezettségű támogatását - határainkon kivül és belül örömmel fogadjuk!

Ez csak egy kiragadott oldal, na megyek és nézem a többit.

TamasS Creative Commons License 2002.07.02 0 0 46
A "nezheto televizio" szlogen meg csak elmegy, de a honlapjukra nem vonatkozik. Majd' kifolyt a szemem a jobbnal-jobb szinkombinacioktol :-))
Előzmény: phallus impudicus (34)
qncogi Creative Commons License 2002.07.02 0 0 45
Is.
Előzmény: crvena zvezda (44)
crvena zvezda Creative Commons License 2002.07.02 0 0 44
Ehh...szerintem nincsenek is fent a műholdon. EZ a két eset van: egyáltalán nem értenek ahhoz, amit csinálnak, ezért azt sem tudják, mit kell megadniuk (ez a valószínűbb), de az is lehet, hogy egyszerűen kamuznak.
Azért annyira nem érdekel, hogy írjak emiatt. Gondolom a magamfajtákat amúgy is gyűlölik.
Előzmény: qncogi (43)
qncogi Creative Commons License 2002.07.02 0 0 43
Írjáll nekik szép levélt a honlapjukról. Követeld.
Előzmény: crvena zvezda (42)
crvena zvezda Creative Commons License 2002.07.02 0 0 42
Mit?

- d/l freq.
- pol.
- symbol rate
- FEC

Előzmény: qncogi (40)
Probatbicol Creative Commons License 2002.07.02 0 0 41
Nem, ez a hungarista TV. A fidesztévé a Filmmúzeum csatornáján lesz, ősztől.
Előzmény: MoYa (35)
qncogi Creative Commons License 2002.07.02 0 0 40
Mit szeretnél?:)
Előzmény: crvena zvezda (39)
crvena zvezda Creative Commons License 2002.07.02 0 0 39
Na?! Még mindig semmi downlink info? Illetékes elvtáááááááááááááárs!!!!!!!!!!!!!
qncogi Creative Commons License 2002.07.01 0 0 38
Hát, igen randa, de majd javul, biztos hullámozott a Duna.
Előzmény: phallus impudicus (34)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!