Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2006.10.17 0 0 144
A Fidesz elnöke bent van a munkahelyén és dolgozik
2006. október 17. 18:50

Orbán Viktor aktívan részt vesz a zárszámadási törvény vitájában.


Orbán Viktor immár órák óta aktívan részt vesz a parlamentben a zárszámadási törvény vitájában. A Fidesz elnöke délután jelent meg az ülésteremben, azóta elsősorban Veres János pénzügyminiszterrel, Göndör István frakcióvezetővel és Kovács Tiborral képviselővel vitatkozik a tárgyban.



Orbán Viktor felszólalásaiban megemlítette korábbi célkitűzéseiket, melyek szerint felelősségre kell vonni a pénzügyi nehézségek okozóit, illetve garantálni kell, hogy a jövőben ne juthasson az ország hasonló helyzetbe.



Orbán Viktor nyugodt, tárgyszerű hangnemben vitázik a Hírszerző tudósítójának benyomásai szerint, a rendelkezésre álló időkeretet egyszer eddig nem lépte át, és Harrach Péter házelnöknek sem kellett még rendreutasítania, más képviselőkkel ellentétben. (Hírszerző)
http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=21335
--------------------------------------------------------------------
Lehet, hogy a hírszerző szokásához híven hazudik és Orbán nem jár be most sem?
Ugye, Kedves Jobberek?
Póli Creative Commons License 2003.06.16 0 0 143
Egy ellenzéki pártvezér imázsát erősen rombolja, ha nem jár be állami (azaz közpénzekből finanszírozott) munkahelyére, de eközben veszi fel a fizetését.

(Persze megértem, hogy egy párthaverja sem mer szólni neki, mert ha egyszer-valamikor győz OVi, akkor ez a "tanácsadó" biztos bukik. Ritkán szokták ugyanis a főnököt hátbacsapni azzal, hogy "Dógozni is kéne vazzeg, nem gondolod, főnök ?!" :) )

sz Creative Commons License 2003.06.14 0 0 142
lehet, hogy viktor minden reggel megnézni a saját weblapját, amin a parlamentben készült fotók láthatók, aztán úgy gondolja, ő már járt ott, minek menjen be ma reggel? :P
Barnamedve Creative Commons License 2002.10.19 0 0 141
23-án Csurkát meg kitúrja a helyéről. Neki nem a MIÉP-re van szüksége, hanem a „MIÉP szavazóira”
Előzmény: Póli (140)
Póli Creative Commons License 2002.10.18 0 0 140
Hogy Orbánt Tiszához hasonlítják. És nem mulatságos, hanem nevetséges, de annak a jelét nem ismerem.
(Bár ha belegondolok, igazad van, inkább szomorú... Még jó, hogy Ady a NAT része maradt az elmúlt 4 évben.)
Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.18 0 0 139
bekattant=felbérelt? és ebben mi a mulatságos?
Előzmény: Póli (138)
Póli Creative Commons License 2002.10.18 0 0 138
Agyon is lőtte néhány bekattant katona... :)
Előzmény: Mackensen (137)
Mackensen Creative Commons License 2002.10.17 0 0 137
Nem csak most nem ott van a helye. Olvasd el Tisza István életrajzát. T.I. is ugyanezt csinálta az 1905-ös választási vereség után és neki lett igaza.
Barnamedve Creative Commons License 2002.10.17 0 0 136
Kedves Fidélia

Aggódik a fene. Ez a bukott minidiktátor a választások után lement kutyába és kint az utcán ő akar lenni a falkavezér.

Barnamedve

Előzmény: Fidélia (113)
BZoltan Creative Commons License 2002.07.09 0 0 135
Igen, valoban nehez ugy irogatni, hogy kozben nem erzelmi alapon velemenyezunk es alaptalanul fikazunk valakit vagy valamit... aki ezen a nehezsegen tul tud lepni, azt kulturalt inteligens vitapartnernek hivjak, fuggetlenul partallastol es vilagnezettol... :)

z

Előzmény: MORPHEUSZ (134)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.07.03 0 0 134
Jó legyen úgy ahogyan mondod. Nagyon nehéz így írogatni... Szerintem azért érted, hogy mire is gondolok.
Előzmény: Tróger (133)
Tróger Creative Commons License 2002.07.03 0 0 133
Azt hogy valamit "utálsz" és hogy valamit "semmibe veszel" az KÉT KÜLÖNBÖZŐ DOLOG!
Előzmény: MORPHEUSZ (131)
BZoltan Creative Commons License 2002.07.03 0 0 132
Igy van... kritizalni a munkajat egy politikusnak azt szabad... sot kell is.

A Lendvai meg elmehet a francba.. biztos utalja a focit, amihez joga van, de azt mindeki tudja, hogy Orban Viktor meg focirajongo...

Amugy szerintem sincs jelentosege annak, hogy Orban szereti e a parlamentet vagy nem.. amugy szerintem ha az o partja van tobbsegben akkor szereti, ha meg az ellenfele van tobbsege akkor meg nem :) ez aszthiszem ertheto. En semkomaznak azt a forumot ami fo feladatanak tekinti, hogy engem fikazzon.

na mara ennyit a politika forumbol, udv.

z

Előzmény: MORPHEUSZ (129)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.07.03 0 0 131
T. Tróger!
(Nézd az előző beírásomat a 128-ast...)
Akkor helyettesítsd az "utálta" szót mással és mindjárt stimmel. Mondjuk semmibe vette/veszi! a parlamentet.)Vagy szebben fogalmazva az volt a legutolsóan fontos a szemébe, más szebb most tényleg nem jut eszembe...)
Felőlem pihenhet mint írtam lejjebb, sőt tegye is mert ahhoz még túl fiatal, hogy komoly bajt szedjen össze a megeröltetett 4 év miatt. (Ezt most nem gunyosan gondolom hanem szó szerint, ugyanis én tisztában vagyok vele, hogy mi mindent tett a parlamenten kívül, hány órát "dolgozott" tárgyalt, utazott stb.stb. végig naponta.)
Üdv. M
Előzmény: Tróger (130)
Tróger Creative Commons License 2002.07.03 0 0 130
Hol tapasztalt Te itt "személyeskedést"!
Szigorúan a tényekről beszélek.Viktor mindig is utálta a parlamentet, ahogyan most is!

Egy politikusnál szerinted tényleg az a leglényegesebb, hogy utálja-e a parlamentet, vagy éppen a tökfőzeléket? Mert szerintem nem. A lényeg hogy mit csinál... (Pl. szerintem senki nem nézi rossz szemmel (csak a rosszindulatú emberek), ha mondjuk valaki napi 1 órát dolgozik, de azalatt többet csinál mint aki bent ül 8 órát... Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy nem az a lényeg, nem az számít hogy ki mennyit van bent a munkahelyén, hanem hogy mennyit és mit tesz...)
Amúgy pedig igazán ráfőr Orbán Viktorra egy kis pihi, legalábbis szerintem...
Előzmény: MORPHEUSZ (127)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.07.03 0 0 129
OK! Tul. képpen egyet is értünk.
Sajnos nekem "hivatali kötelességem" figyelni a politikát.
(A Lendvai-val kapcsolatba messzemenőkig egyetértek veled).
Igazad van abban is, hogy nem ott dőlnek el a dolgok csak tudod szebben nézett volna ki ha a miniszterelnök (legalább néha) megtiszteli jelenlétével a T. Házat. Ugyanis az ellenzéknek ez az egy forum maradt.
Na a család is fontos nem mondom, de mikor elvállalta ezt a "nagyon komoly és felelősségteljes poziciót" akkor ezt mind végig kellett volna gondolni.
Mostmár valóban azt tehet amit akar, legfeljebb a választói kérhetik számon tőle, hogy mi is van akkor azzal a mandátummal...miért is veszi fel a fizetést stb.
Üdv. M
Előzmény: BZoltan (128)
BZoltan Creative Commons License 2002.07.03 0 0 128
nehezen tudnal a lelkivilagomba taposni... en pusztan nevetsegesnek es komolytalannak tartom, hogy ugy beszeltek tobben a politikusokrol mintha naluk fontosabb emberek aztan a vilagon sem lennenek.

Szoval oszinten...engem egyaltalan nem erdekel, hogy Orban Viktopr mikor hol van es kit hallgat meg es kit nem a parlamentben. egyszeruen leszarom... Ha mindenkeppen a politika erdekel, akkor megnezem, hogy milyen torvenyeket hoz a parlamant es ha kicvancsi vagyok, hogy hogyan hozta akko elolvasom a neten a parlamenti jegyzokonyvet... Ehhez nem kell ott ulni a barsonyszekben es jatszani a fontosembert. Amugyis, ne legyel mar naiv, ugye nem gondolod, hogy a parlamenti ulesteremben dolnek el a dolgok, te is tudod pontosan, hogy a frakciouleseken es a bizottsagi uleseken, meg a kormanyuleseken dol el minden. A parlamenti ules az csak egy resze a torvenyhozo hatalomgyakorlasnak. De a valodi allaspontkialakitas nem ott tortenik, hanem ott ahol a kepviselok elolvassak az elore kiosztott hozzaszolasokat (kiv. azonnali felsz.)

Orban Vikot meg akkor utazik es oda ahova akar es ahova penze engedi. Semmi kozom hozza, es neked sem es a Lendvai Ildikonak sem. Ez az egesz ugy egy kocsog kotekedes, sardobalas es kampanyolas... Az mszp sem (a fidesszel egyetemben) vette eszre, hogy mar vege a kampanynak.. ok nyertek, ok vannak hatalmon, szarjak man le hogy hol van az elozo kormany bukott feje.

De ebben az esetben szerintem kifejezetten hanyingerkelto amit a Lendvai Ildiko mondott... velemenyem szerint az eges parlament 4 eves ulesezese es fingfureszelese nem er annyit mint amennyit egy gyerekcsoport kiserese vagy egy apa-fiu kozos meccsnezese. Ezt tenyleg olyan nehez megerteni... vagy egyszeruen nem latjuk az elet valodi fontos dolgait, mert verben forgo szemekkel csattogo fogakkal csak vert akarunk meg bosszut... Ehhh, ez olyan nevetseges.

Amugy nem akarok vitazni senkivel... tiszteletben tartom kedves MORPHEUSZ a kormanyparti nezeteidet... orulok, hogy erdekelnek a kozugyek.

z

Előzmény: MORPHEUSZ (123)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.07.03 0 0 127
Nem értelek!
Hol tapasztalt Te itt "személyeskedést"!
Szigorúan a tényekről beszélek.Viktor mindig is utálta a parlamentet, ahogyan most is!
Előzmény: Tróger (126)
Tróger Creative Commons License 2002.07.03 0 0 126
További jó személyeskedést!
Előzmény: MORPHEUSZ (123)
Tróger Creative Commons License 2002.07.03 0 0 125
Amúgy szerintem valami KSH adatból meg tudhatod hogy melyik csoport mennyi főt foglal magában, ha kíváncsi vagy rá...
Előzmény: Tróger (124)
Tróger Creative Commons License 2002.07.03 0 0 124
Igazad van, de azért mindenkinek van annyi érzéke és társadalom-ismerete, hogy kb. meg tudja saccolni, hogy mondjuk érettségizettekből van a legtöbb, aztán 8általános és fősuli, majd a 8 alattiak... Legalábbis szerintem...
De itt mondjuk senki nem mondta hogy melyik csoport milyen népes mert ennek ugyanis nem az volt az értelme, hanem az hogy az egyes csoportokon belül milyen az eloszlás... Érted?
Előzmény: méregkeverő (122)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.07.03 0 0 123
Kedves BZoltán!
Nem szeretnék a lelkivilágodba bakaccsal taposni, de már megbocsáss egy ország feje... a 3 hetenkénti ülések mellett akkor amikor azt az ügyet vizsgálták ki -az ő személyes felkérésére-, hogy volt-e titkos megfigyelés vagy sem, szóval amikor ez a bizottság erről számolt be kb 10 percben erre nem bemenni a terembe,(ez a te szavaiddal élve igazán nem "köcsög provokáció"!) hanem a gyerekekkel körbesétálgatni!!!??? Ne gyere nekem azzal, hogy ez kiemelten fontos országos érdekből történt.... ugyanis a gyerekek 10 perccel később is végignézhették volna az épületet. Arról nem beszélve, hogy esetleg másik napon is jöhettek volna esetleg a kis drágák, akik tudom, hogy a jövön zálogai!
MÁS: Orbán Viktor a megalakuló ülés óta nem volt bent.... a kisfiával mikor is utazott el focit nézni? Az elhíresült Margitszigeti nagy sejt alakuló gyűlés utáni hétfőn talán 2 hete? Addig miért nem ment be szerinted a munkahelyére, de őszintén...
Előzmény: BZoltan (121)
méregkeverő Creative Commons License 2002.07.03 0 0 122
A szép statisztikából hiányzik az az adat is, hogy a népességből mennyi a 8 osztály alattiak stb. súlyszázaléka! Így az ábra alapján azt lehetne hinni, hogy ugyanannyi érettségizett van, mint diplomás vagy analfabéta!
Előzmény: Tróger (118)
BZoltan Creative Commons License 2002.07.03 0 0 121
MORPHEUSZ,

tudod neha gyerekeknek megmutatni az orszag hazat komolyabb kozfeladat mint kocsog provokaciokat kivedeni.
Tudod van ugy, hogy egy miniszterelnoknek nem csak a barsonyszekben melengetni a valagat van ideje...

Ja es tudod, van ugy, hogy egy apa elviszi a fiat meccset nezni, mert 4 evig nem toltott anyi idot a csaladjaval mint szerette volna. Lehet, hogy Magyarorszagon josok embert nem vitt el az apukaja meccset nezni meg jatszani, meg senki nem fogta gyerekkorukban ekezen es mutatta meg neki a parlament epuletet... Tudod, ez meg is latszik jo sok emberen.

Tudod lehet ugy is kritizalni valakinek a vilagnezetet es politikajat, hogy kozben nem omlik a sznkbol a hab es nem fikazzuk a mocsokba az illetot.. meg akkor sem, ha o azt is teszi.

Dehat ehhez kultura kene, az meg erosen hianyzik jo sok magyarbol...

z

Előzmény: MORPHEUSZ (119)
Fidélia Creative Commons License 2002.07.03 0 0 120
Kérlek ne aludj el újra!
Szeretettel várlak a Bayeres,nick találgatós topikba,ahol juszt is körbenya...tál mindenkit:-))
Előzmény: MORPHEUSZ (119)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.07.03 0 0 119
Orbán SOHA NEM SZERETTE parlamentet!
Ott kérdezni is lehet ám!!!Ott szemnélyesen jelen van az "ellenség"!!! Sőt ott szószerinti jegyzőkönyveket is vezetnek, TV/Rádió mifene közvetíti, újságok firkálnak róla, meg ilyenek.
Ez elől menekült el 4 éven keresztül,még a 3 hetenkénti üléseket sem bírta elviselni!
Mindig volt valami "országos érdek"
"halaszthatatlan közfeladat" (pl. iskolás gyerekeket körbevezetni az épületben és a koronát mutogatni nekik!)stb. stb. 90-100 napig nem válaszolt meg egy-egy kérdést!
Most pedig esetleg még - Isten ne adja -felelősségre is vonhatja valaki (még talán ő istenségét is)az előző kormány tagjait!!!

Valaki itt lejjebb jól fogalmazott: "foglalt a bársonyszéke" hja, mást ültettek oda a népek....
Van ilyen!

Tróger Creative Commons License 2002.07.03 0 0 118
Biztos hogy van valamennyi hibaszázaléka, de azért a tendencia érződik... És biztos közelebb áll ez a valósághoz, mint az a tárki-s felmérés (ami a Medgyessy-botrány után egy nappal már értékelve is volt (elég gyorsan dolgoztak a fiúk)) mely szerint a lakosság "99,9"%-a szerint medgyessy ügyes gyerek és büszke lehet magára... Ez tényleg nem hihető.
Előzmény: SebDani (117)
SebDani Creative Commons License 2002.07.03 0 0 117
A grafikon mellé kéne tenned a (hivatalos) szöveges magyarázatot is! Minden kategóriából hiányzik 15-25%. Ők mind más pártokra szavaztak? Vagy neadjisten van hibaszázaléka a mérésnek? Ez is olyan pontos, mint a választások előrejelzése?
Előzmény: Tróger (105)
RikiTikiTévi Creative Commons License 2002.07.03 0 0 116
A fenét büdös Ovinak a Parlament, csak most egyszerűen azt a lehetőséget használja ki, hogy még szabadlábon lehet.
Riki
Tróger Creative Commons License 2002.07.03 0 0 115
Segíts, hogy meggyőződhessek!
Előzmény: Barnamedve (112)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!