Keresés

Részletes keresés

Adm Creative Commons License 2002.07.08 0 0 11
Indyvidual, a topik azért nyílt, hogy beleszóljanak.:)

Egyébként lehet, hogy van vmi abban, hogy pszichés, mert egyéb okokból jár pszichológushoz, és ott is fulladásos tünetei voltak, még ha nem is ilyen jellegűek. Lehet, hogy majd engem is kibeszélnek. :)

Előzmény: Indyvidual (10)
Indyvidual Creative Commons License 2002.07.07 0 0 10
Ebben az esetben (és bocsánat, hogy ismét beleszólok, tudom ezek érzékeny területek) keressen fel valakit, aki fel tudja tárni a dolog lelki okát. De sztm. már a Te hozzáállásod is nagyon sokat jelenthet neki és segíthet.:-)
Előzmény: Adm (9)
Adm Creative Commons License 2002.07.06 0 0 9
Egyáltalán nem erőltetem a dolgot, nem tagadom, ez egy fontos dolog lenne a számomra, de ha nem is kerül erre sor soha, az sem érdekel, ez nem változtat kettönk kapcsolatán. Csak ő is nagyon szeretné, hiszen ugye az örömszerzés kölcsönös, ezért merült fel bennem, bennünk, hogy megnyitjuk ezt a topikot.
Előzmény: Feltörekvő (8)


Feltörekvő Creative Commons License 2002.06.30 0 0 8
Egyetértek.

A nő mindent meg akar tenni a pasijáért, de nem meri bevallani, hogy esetleg undorodik a dologtól. Ekkor a szervezete pszichés alapon "támadást indít", az eredmény látható.

Talán nem kellene erőltetni...

Előzmény: Indyvidual (7)
Indyvidual Creative Commons License 2002.06.30 0 0 7
Nem fél. Viszolyog. Tudatosan v. tudat alatt de viszolyog.
Ilyenek jutnak eszembe, hogy vagy evett valamit régen amitől fuldoklott és aminek a formája hasonló. Vagy pedig a szexnek ezt a formáját nem bírja. Szokd a gondolatot... Vagy kérdezzetek meg egy orvost. Tuti pszichés.
Előzmény: Adm (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.30 0 0 6
Csak megerősíteni tudom: én is hallottam... illetve olvastam már ilyen allergiáról. Szvsz legegyszerűbb az lenne, ha megkérdeznétek mondjuk a háziorvost.
Előzmény: Adm (1)
Art_ Creative Commons License 2002.06.30 0 0 5
:))))))))))))))))))))9
Előzmény: Purusa (4)
Purusa Creative Commons License 2002.06.29 0 0 4
Akkor szerintem Te még mindig jól állsz...

vigyor

Előzmény: Adm (3)
Adm Creative Commons License 2002.06.29 0 0 3
Banánt? Szereti. De még nem láttam enni, csak úgy, hogy föl volt szeletelve.:)
Előzmény: Purusa (2)
Purusa Creative Commons License 2002.06.29 0 1 2
Nyalogasd össze pár helyen, esetleg kicsit harapdáld is meg gyengéden.
Amennyiben szokatlanul kivörösödik, megduzzad a beavatkozás helye és előjönnek a hölgy panaszolt tünetei, akkor allergia.

Persze ha igazán hiteles vizsgálatot akarsz, akkor ugyanezt meg kell - kontrollként - tennie még legalább 2 férfival, 2 nővel és minimum egy macskával is.

vigyor

P.s.: szereti-e a banánt amúgy? És ha igen, hogyan eszi?

Előzmény: Adm (1)
Adm Creative Commons License 2002.06.29 0 0 1
Nem tudom... annyira korai ez a fázis, hogy igazából semmi olyasmi nincs még, amit nem merne / lehetne lenyelni. A torokvizsgálatnál max hányingere lesz. Itt nem ez a helyzet (szerencsére :) ). Nem tudom. Azt tudom, hogy lehet ilyesféle allergia, de az már csóknál kijön, és elég ritka. De nem értek hozzá. Ezek szerint próbáljak először lelkileg hatni?
Előzmény: jinjang (0)
jinjang Creative Commons License 2002.06.29 0 0 0
Szerintem inkább pszichés. Vagy nem tudom, minek nevezzem, inkább valami ösztönös reakció arra, hogy van a szájában valami, amit nem szabad lenyelni. :-)
Én is sokat kínlódom a fogorvosnál, vagy ha csak simán a t0rkomat akarják megnézni, és lenyomják azzal a kanállal a nyelvem.
Előzmény: Adm (-)
Adm Creative Commons License 2002.06.29 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Számomra lényeges kérdés: létezik-e, hogy valaki (egy lány:) ) allergiás az intim nedveimre? Ui. valahányszor orálisan próbál kielégíteni, abba kell hagyjuk, mert elkezd fulladni. (Nem azért, mert olyan sok.:))) ) Azt mondja, úgy érzi, bedagad a torka. Nem egyből, csak pár perc eltelte után. Vagy csak pszichés, mert fél? Vagy mi?
Köszi a hozzászólásokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!