Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2007.01.17 0 0 216
Juncker: Medgyessy tekintélye szilárd Az ügy nincs hatással Európai Uniós csatlakozásunkra
  • Index
  • 2002. június 29., szombat 11:34

Sem az Európai Unióban, sem a NATO-ban nem merül fel a legkisebb kétely sem Medgyessy Péter és a magyar kormány iránt - nyilatkozta a luxemburgi miniszterelnök. Jean-Claude Juncker véleménye szerint Magyarország Medgyessy Péter kormányának vezetésével visszatér Európa politikai közösségébe.

De jó, hogy felhoztátok et a 4 éves topikot!  Beszédes bizonyítéka a politikusok realitásérzékének!

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.01.17 0 0 215
    Ez valóban egy kurva szar poénja volt a Fidesznek!
    Előzmény: ooloo (214)
    ooloo Creative Commons License 2007.01.17 0 0 214

Áder képviselő úr? Ő itt jobbra?

Mutogatnak a háta mögött... :o) 

Előzmény: Álomvédelmi twist (213)
    Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.01.17 0 0 213

"Na kedves jobbosok, most már érdemesebb vissza fogni az agarakat, mert feltehetőleg a luxemburgi miniszterelnök (Juncker) nyilatkozata többet nyom a latban, mint a Spiegel vagy ARogáns Tóni, meg Áder képviselő úr véleménye!"

Aha, tényleg. Medgyessy tekintélye szilárd! Most már belátjuk, nem kötekedünk tovább. Kérünk engedélyt meghunyászkodni:-DDD

Előzmény: verz (-)
    peacemaker Creative Commons License 2002.07.03 0 0 212
    Mihez viszonyítva? Pl:

"Nehogy má' a nyúl vigye a puskát!"

Rémlik valami?

Előzmény: puzdra (211)
    puzdra Creative Commons License 2002.07.03 0 0 211
    Szilárd? Minden relatív. Nagyapám meséje szerint Szibériában a köpés koppant, a vizelet csörgött a nagy hidegben.

A kérdés, hogy mihez viszonyítva szilárd és mit tekintesz szilárdságnak? Meg, hogy ez a szilárdság megfelel-e Európában?

peacemaker Creative Commons License 2002.07.03 0 0 210
    hihi:))
    Mindenki vigyen magával egy másik piros lapot!
    Talán Te tudod, hogy az a sok szép új piros lapátot bérelik a tüntetôk ( ToiToi?) vagy már privatizálták?
    Előzmény: Hostel (209)
    Hostel Creative Commons License 2002.07.03 0 0 209
    Avagy: hogy lehet szilárd az, ami nincs? :)))
    Előzmény: Woland (205)
    dokumentator Creative Commons License 2002.07.03 0 0 208
    Láttam!

A riport kifejezetten használt Medgyessynek!:-)

Előzmény: parabel (202)
    egyenlítő Creative Commons License 2002.07.03 0 0 207
    Ahhoz képest elég jó helyen van a népszerűségi listán.
    psycho-pata Creative Commons License 2002.07.02 0 0 206
    A normális, menthalhygiénes szempontból egészséges embereknek nem poltitikusokról van jó véleményük, tekintélyük, hanem tudósoknak, művészeknek, sportolóknak, s másoknak. Ebben igazad van. A bal oldalon van, aki szerint MP-nek van, jobb oldalon pedig, OV-nak van tekintélye. A szavazás valamit jelentett.
    Én nem vagyok politikában tekintélyelvű.

Azon egyszerű emberek közé tartozom, kit a jelenem, jövőm érdekel jobban, a rövid távú történelmet illetően emlékezetemre hagyatkozom, a távolabbit pedig a történészekre bízom, pl. Dudith Andrásra.

Woland Creative Commons License 2002.07.02 0 0 205
    A Nemzet Makogányának tekintélye? Röhej.
    feneszelid Creative Commons License 2002.07.02 0 0 204
    Te tudod. Én szóltam :-) :-) :-)
    Előzmény: psycho-pata (203)
    psycho-pata Creative Commons License 2002.06.30 0 0 203
    Véleményemet fenntartva közlöm, hogy a hülyék azok hülyék, igy én is. A mocskolódó, bolsizó idiótákra időnként én is berágok:-DDD S ennek magyarázata a repeta.

Cimbuli bácsi

Előzmény: feneszelid (200)
    parabel Creative Commons License 2002.06.30 0 0 202
    A mai Aktákban megszólalt Megyó egykori belügyi összekötője. Talán hitelesebb lett volna, ha nem részeg...

A két pali pedig - a második MN-dokumentumból - egyértelművé tette, hogy baromság és hamisítvány az irat. A VAÚ már áprilisban rá akart repülni, de orra buktak, mert rájöttek, hogy hamis, ezért nem is forszírozták tovább.

Láttátok?

egyenlítő Creative Commons License 2002.06.30 0 0 201
    A fene tudja, miért jutott az eszembe:

Göringet megvádolták az SS vezetők, hogy zsidókat alkalmaz a repülőgép-fejlesztési kutatásokban. Erre ezt válaszolta:
    "Hogy Németországban ki a zsidó, azt én mondom meg!"

feneszelid Creative Commons License 2002.06.30 0 0 200
    Nem is szóltam volna, ha először teszed.
    Véleményem fenntartva búcsúzom.
    Előzmény: psycho-pata (199)
    psycho-pata Creative Commons License 2002.06.30 0 0 199
    Tudod, kedves feneszelíd, a közönséges az, ha valaki
    -vaktában "bolsizik", meg az, ha valaki arra reagál,
    -aminek nem ismeri az előzményét.

Ha ismét olvasgatnál egy pirinyót, csupán felsoroltam pár nevet bolsi ismerőseimből:-DDD Írhatnék sokkal többet, különb személyiségeket is, de nem ismernéd egy részét. Minek kérkednék? Egy bunkónak írtam pár "bolsi" nevet!!! Ha magamról írnék, az valóban bunkóság lenne...

/Ha citálsz tőlem olyasmit, amikor fasisztázok, nácizok, akkor ügyes vagy, Tiéd a bögre/

Előzmény: feneszelid (189)
    Józan Polgár Creative Commons License 2002.06.30 0 0 198

feneszelid (psycho-patának):
    "Bocs: véletlenül nem kurva közönséges, ha valaki az ismerőseivel meg a rokonaival kérkedik? Gondolsz azokra, akik nem születtek olyan szerencsésnek, hogy ismerik a fél Lukács-napozót?"

Cicamica, ha elolvastad volna psycho-pata hozzászólásának előzményét, akkor rájöttél volna, hogy nem ő hozta szóba az ismerőseit.

Előzmény: feneszelid (189)
    Józan Polgár Creative Commons License 2002.06.30 0 0 197

speaker:
    "No akkor medgyessynek, mint miniszterelnöknek a napjai tényleg meg vannak számolva."

Szerintem meg a Magyar Nemzet az, amelyik már kezdhet is gyűjteni a kártérítésre...

Előzmény: speaker (180)
    arkanoid Creative Commons License 2002.06.30 0 0 196
    CIA World Factbook 2001

Érdemes megnézni Luxemburgot (is).

Előzmény: parabel (192)
    Subiaco Creative Commons License 2002.06.30 0 0 195
    Rajtuk nem ültek D209-esek 40+4 évig.
    Törölt nick Creative Commons License 2002.06.30 0 0 194
    Mit csinájjunk mi szegény romák hamán a Megyessy becsületrendet kapott? Most mán szabad lopnunk is?
    parabel Creative Commons License 2002.06.30 0 0 193
    Nagy-britannia = Nagy-Britannia.
    parabel Creative Commons License 2002.06.30 0 0 192
    Hát a Kárpát-medence térképén tényleg nem. De összehasonlítottad már mondjuk a GDP-nket? És nem Franciaországgal, Németországgal vagy Nagy-britanniával, hanem Írországgal, Belgiummal vagy - neadj' Isten! - Luxemburggal?

A majdani, kibővített EU lakosságának pont a 3%-át adjuk majd, valamint az EU-s nemzeti össztermék kábé 1,5%-át. Király, mi?! Joggal lehet akkora a mellényünk.

Előzmény: speaker (191)
    speaker Creative Commons License 2002.06.30 0 0 191
    Nézz a térképre és rájössz, hogy nem is vagyunk olyan kicsik.
    Előzmény: parabel (190)
    parabel Creative Commons License 2002.06.30 0 0 190
    Ezt a mi óriási országunk polgáraként joggal jelentheted ki.

Big is beautiful.

Előzmény: speaker (186)
    feneszelid Creative Commons License 2002.06.30 0 0 189
    Bocs: véletlenül nem kurva közönséges, ha valaki az ismerőseivel meg a rokonaival kérkedik? Gondolsz azokra, akik nem születtek olyan szerencsésnek, hogy ismerik a fél Lukács-napozót? Sajnállak - úgy látszik, a menyiség még a műveltségnél sem csap át minőségbe.
    Előzmény: psycho-pata (170)
    Subiaco Creative Commons License 2002.06.30 0 0 188
    Ne haragudj, de nekem nem magasztos, ha vki a Világbank nevű rablóbanda vezetője volt.

Naná, hogy kiáll D209 mellett, hisz az ő érdekeiket képviseli itthon.

Mégis, mit vártál?

Előzmény: parabel (184)
    Subiaco Creative Commons License 2002.06.30 0 0 187
    Neki is úgy adták át a Becsületrendet, hogy a francia minelnök levette a sajátját, és azt adta át?
    Előzmény: peacemaker (183)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!