Juncker: Medgyessy tekintélye szilárd
Az ügy nincs hatással Európai Uniós csatlakozásunkra
Index
2002. június 29., szombat 11:34
Sem az Európai Unióban, sem a NATO-ban nem merül fel a legkisebb kétely sem Medgyessy Péter és a magyar kormány iránt - nyilatkozta a luxemburgi miniszterelnök. Jean-Claude Juncker véleménye szerint Magyarország Medgyessy Péter kormányának vezetésével visszatér Európa politikai közösségébe.
De jó, hogy felhoztátok et a 4 éves topikot! Beszédes bizonyítéka a politikusok realitásérzékének!
"Na kedves jobbosok, most már érdemesebb vissza fogni az agarakat, mert feltehetőleg a luxemburgi miniszterelnök (Juncker) nyilatkozata többet nyom a latban, mint a Spiegel vagy ARogáns Tóni, meg Áder képviselő úr véleménye!"
Aha, tényleg. Medgyessy tekintélye szilárd! Most már belátjuk, nem kötekedünk tovább. Kérünk engedélyt meghunyászkodni:-DDD
hihi:))
Mindenki vigyen magával egy másik piros lapot!
Talán Te tudod, hogy az a sok szép új piros lapátot bérelik a tüntetôk ( ToiToi?) vagy már privatizálták?
A normális, menthalhygiénes szempontból egészséges embereknek nem poltitikusokról van jó véleményük, tekintélyük, hanem tudósoknak, művészeknek, sportolóknak, s másoknak. Ebben igazad van. A bal oldalon van, aki szerint MP-nek van, jobb oldalon pedig, OV-nak van tekintélye. A szavazás valamit jelentett.
Én nem vagyok politikában tekintélyelvű.
Azon egyszerű emberek közé tartozom, kit a jelenem, jövőm érdekel jobban, a rövid távú történelmet illetően emlékezetemre hagyatkozom, a távolabbit pedig a történészekre bízom, pl. Dudith Andrásra.
Véleményemet fenntartva közlöm, hogy a hülyék azok hülyék, igy én is. A mocskolódó, bolsizó idiótákra időnként én is berágok:-DDD S ennek magyarázata a repeta.
A mai Aktákban megszólalt Megyó egykori belügyi összekötője. Talán hitelesebb lett volna, ha nem részeg...
A két pali pedig - a második MN-dokumentumból - egyértelművé tette, hogy baromság és hamisítvány az irat. A VAÚ már áprilisban rá akart repülni, de orra buktak, mert rájöttek, hogy hamis, ezért nem is forszírozták tovább.
Göringet megvádolták az SS vezetők, hogy zsidókat alkalmaz a repülőgép-fejlesztési kutatásokban. Erre ezt válaszolta:
"Hogy Németországban ki a zsidó, azt én mondom meg!"
Tudod, kedves feneszelíd, a közönséges az, ha valaki
-vaktában "bolsizik", meg az, ha valaki arra reagál,
-aminek nem ismeri az előzményét.
Ha ismét olvasgatnál egy pirinyót, csupán felsoroltam pár nevet bolsi ismerőseimből:-DDD Írhatnék sokkal többet, különb személyiségeket is, de nem ismernéd egy részét. Minek kérkednék? Egy bunkónak írtam pár "bolsi" nevet!!! Ha magamról írnék, az valóban bunkóság lenne...
/Ha citálsz tőlem olyasmit, amikor fasisztázok, nácizok, akkor ügyes vagy, Tiéd a bögre/
feneszelid (psycho-patának):
"Bocs: véletlenül nem kurva közönséges, ha valaki az ismerőseivel meg a rokonaival kérkedik? Gondolsz azokra, akik nem születtek olyan szerencsésnek, hogy ismerik a fél Lukács-napozót?"
Cicamica, ha elolvastad volna psycho-pata hozzászólásának előzményét, akkor rájöttél volna, hogy nem ő hozta szóba az ismerőseit.
Hát a Kárpát-medence térképén tényleg nem. De összehasonlítottad már mondjuk a GDP-nket? És nem Franciaországgal, Németországgal vagy Nagy-britanniával, hanem Írországgal, Belgiummal vagy - neadj' Isten! - Luxemburggal?
A majdani, kibővített EU lakosságának pont a 3%-át adjuk majd, valamint az EU-s nemzeti össztermék kábé 1,5%-át. Király, mi?! Joggal lehet akkora a mellényünk.
Bocs: véletlenül nem kurva közönséges, ha valaki az ismerőseivel meg a rokonaival kérkedik? Gondolsz azokra, akik nem születtek olyan szerencsésnek, hogy ismerik a fél Lukács-napozót? Sajnállak - úgy látszik, a menyiség még a műveltségnél sem csap át minőségbe.