Kedves hajnalcsillag:))))) Mért nem tudok mostanában az unlimitedre kapcsolódni?????:((((( Eddig olyan jól ment:))))) Vagy megint nem olvastam el valamit?????? Köszi:)))))
Subby oldalán láthatod a WinMX szobák címét. Épp arra utaltam, hogyha megnézed - folyamatosan volt Nyáj :) Szobalistán nem jelenik meg az új rendszerben, de be tudsz lépni, ha a szűrőbe másolod a címet :)
Köszi, közben mégis sikerült elindítanom, csak az a baj hogy nekem elég sűrűn megszakad, és sokáig tart amíg újra csatlakozik... de legalább megy! Még egyszer kösz!
Szia! Nekem MSN-en átküldték ezt a filét. Elindítottam, aztán a felajánlott opciók közül a Windows Xp-t választottam (mert az van), majd kiírta, hogy a program a háttérben dolgozik, utána elindítottam a WinMx-et és az kapcsolódott és működött...van már magyar chat-szoba is, lassan mindenki visszatalál. Többet sajnos nem tudok segíteni, max, ha küldesz egy levelet a csabiga@hotmail.com-ra, akkor elküldöm neked a nálam működő redirect peccset... üdv csabiga
Figy, leírnád nekem hogy mit kell ezzel csinálni? Mert én valamihez kezdtem vele, de semmi sem működik..... meg a fórumon írtak valami hosts.zip-ről is. Segíts plz!
Azonnal hagyják abba a file-csere támogatását!” Sy, 2005.09.16. 16:24
Az Amerikai Hanglemezkiadók Szövetsége hét felszólító levelet küldött a P2P file-cserével foglalkozó cégek egy részének.
Június végén írtuk, hogy az USA legfelsõbb bíróságán úgy döntöttek: azok a vállalatok igenis felelõsségre vonhatók, amelyek olyan szoftverek fejlesztésére, terjesztésére építik üzleti modelljüket, amik szerzõi jogi sértésekre használhatók. A döntés váratlanul komoly gyõzelmet hozott a jogtulajdonosok számára, az alsóbb szintû bíróságok ugyanis elsõ- és másodfokon is a file-cserélõ hálózatot fejlesztõ cégek számára adtak igazat, azaz nem tették õket felelõssé azért, amire felhasználóik alkalmazták a technikát.
Hasonlóan egy, még a múlt század végén (egészen pontosan 1984-ber) történt ítélkezéshez, melyben a videofelvevõk kapcsán kellett a bíróknak döntésre jutnia. Ennek mindannyian tudjuk, mi lett az eredménye: VHS-rögzítõ talán még mindenkinek van az otthonában (annak ellenére, hogy a technológia felett már jócskán eljárt az idõ). Az úgynevezett Betamax ítélet másolásra képes termékek egész generációját védte meg a mohó kiadóktól: kezdve az adások felvételére képes videomagnótól, a CD- és DVD-írókon át egészen a PC-kig és az Ipodokig.
Az Amerikai Hanglemezkiadók Szövetsége, az RIAA természetesen ki is használja a számára kedvezõ ítéletet: hét, peer to peer hálózaton mûködõ szoftver fejlesztõjének küldött levelet a napokban, arra kérve õket, hogy hagyjanak fel a jogvédett anyagok illegális terjesztésének támogatásával. Azt azonban a szövetség szóvivõje nem árulta el, hogy mely cégek számára jutatta el írásos figyelmeztetését a szervezet. A The Wall Street Journal értesülése szerint a Bearshare, a WinMX és a Limeware fejlesztõi szerepelnek a címzettek között.
Igaz, a kérés talán nem is a megfelelõ szó, a követelés jobban ráillik az RIAA stílusára. A Cnet birtokába jutott a szeptember 13-án feladott levelek egyik másolata, amelyben a következõ áll: „Követeljük, hogy azonnal szüntesse be és álljon el az RIAA tagjai által kiadott hanganyagok jogsértõen elérhetõvé tételétõl. Amennyiben peren kívül meg kíván állapodni a keresettel kapcsolatban, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk.”
Felraktam a WinMx 3.31-et de valahogy nem akar letölteni, a kapcsolat megvan, és tölem töltenek is fel, de nekem nem sikerül letöltenem,
Mobilról (Ericsson R600) netezek, mi lehet az oka?
az Mp3Portalon irtam rola egy rovidebb elemzest.
Ott megtalalod az osszes programot. Ha epp nem akarnanak letoltodni akkor a keszito lapjara rakattintva mindet elered.
A folapon a bal oldali menuben van egy ilyen menupont: Hogyan töltsünk le.
A winmx 3.22 nekem sem megy...
Eddig pedig jól működött.
Én a mh-en ADSL-ről használom és már rengeteg mp3-at meg videót töltöttem le.
Mostanában inkább a videók érdekelnek és ezért keresnék egy kifejezetten videos-filecserélő programot.
Az agusztusi CHIP (vagy pc world) magazinban volt egy teszt ezekről,de sajna nem jegyeztem meg a nevét, ha valaki tudja irja már meg.
Kösz!
Mi nem az?
Az SSL? a PGP?
Olvasd csal ek a hireket. Mindegyikrol kiderult, hogy olyan biztosnagi hibak vannak benne amik eleg durvak.
Vagy a windows szerinted nem az? :D
Nekem most jött egy ilyen probléma, hogy nem tud kapcsolódni, kiírja, hogy Stopped és kész. Miért? Valakinek működik? Töltsem le az újabb verziót? Az nem hiszem, hogy a kapcsolódásban segítene. Köszi, TB
Nos, igaz, hogy csak mintgey 6 órás tesztelés után, de arra az eredményre jutottam, hogy a Direct Connect abban a kategóriában, amit én keresek (80as évek zenéi) nagyon, de nagyon gyenge eredményeket mutatott fel :(((