Keresés

Részletes keresés

kis pimasz Creative Commons License 2002.07.24 0 0 17
Lovas eleve egy idegbeteg alkoholista bunkó.
No persze ettől még meg lehet őt védeni.
Csakhogy a szólásszabadságot az ATV képviseli, nem pedig Lovas.
Mért Lovast kell védeni? Mert ő Orbán hű kutyája?
Előzmény: Michicho (14)
devereaux Creative Commons License 2002.07.24 0 0 16
-off-
Topicnyitó. Ld. Bolsevik Körök! Látom, más sem csípi a "spontaneitást."
Üdv:
devereaux
-on-
maher Creative Commons License 2002.07.24 0 0 15
Látom a hülyesség megállíthatatlan.

Ha te komolyan elhiszed, hogy az országban több mint egymillió bolsi ügynök van, mert a párttagok, meg a szakszervezetek, meg akik visszaküldték a DM levelet, akkor igencsak otthon hagytad az agyadat...
(Nem tudom például tudod-e hány százalék küld vissza általában egy DM levelet?)

Ennyi ügynök már kitapétázhatta volna szegfűvörösre az összes utcát, és 10 méterenként leállíthatta volna agymosásra az összes választót. (Ilyet inkább fidesz vonalon tapasztaltam.)

"s a választás napján a szavazókörökben ülő embereik saját listáikat a megjelenőkkel összevetve a további intézkedéseket a gépesített mozgó embereik hajtották végre"

Erre van mondjuk 0 bizonyított eset. Nem tudom emlékszel-e, hogy a szavazókörödben a választói listát hol tárolták. Nálunk kint az asztalon. Két ember jegyzetelte bele a megjelenteket, de nem volt egy se, aki a laptoppal, vagy másik papírral saját nyilvántartásban pipált volna.
Jaa, tudom már! Minden MSZP-s bizottsági tagon poloska volt, és minden megjelentnek elsuttogta a nevét, amit vettek a pártközpontban, és intézkedtek. Az utasításokat meg ürgebőrbe vart dobozban vitték könnyűbúvárnak álcázott KGB ügynökök...

Szoktál néha gondolkodni? Tudod, úgy a saját fejeddel. Vagy csak megkaptad a Heti Választ, és droid üzemmódban hajtogatod a hülyességet?

Előzmény: Lado Gyula Lajos (12)
Michicho Creative Commons License 2002.07.24 0 0 14
Minden kommentár nélkül.

LELKIISMERET '88 CSOPORT SAJTÓKÖZLEMÉNYE:

"A Lelkiismeret '88 csoport és az Új erő a Nemzetért polgári kör értesülve a Lovas Istvánt ért támadásról, azaz arról, hogy Tasnádi Péter megfenyegette a Sajtóklub résztvevőit, megszervezte a 2002 július 26.-ai tv adás 18 órától élőlánccal történő védelmét, a XI: kerületi Daróci u. 82 szám alatti Magyar ATV székháza előtt. A rendezők várnak mindenkit, aki a szólásszabadságért aggódik."

kis pimasz Creative Commons License 2002.07.09 0 0 13
Igazat szóltál, Kövér!
Valóban erre valók a körök.
Előzmény: Lado Gyula Lajos (8)
Lado Gyula Lajos Creative Commons License 2002.06.28 0 0 12
Már megbocsát uram, de amit ideírt az még elvi fejtegetés szintjén is meszze van az életszerűségtől, a valóságtól meg aztán végképp.
"...a párt helyébe állított mozgalom a diktatúra melegágya. "
Ez meg miféle marhaság? Mi az a mozgalom? Ugyan mi mozog? Ami létejött és már van is az nem más, mint azon emberek meglehetősen nagy halmaza, akik eddig csak csendben szurkoltak a fidesznek.
De nem voltak olyan AKTIVISTÁK, mint a szoclib oldalon fellelhető százezernyi muzulmán, akik az ottani pártvezérek intésére ha kell becsengetnek mindenhová. Ezzel a szervezettséggel nyertek tudniilik, nem mással. Az "alternatív választási központtal" ami az ő nyilvántartásukat kezelte melyben majdnem mindannyiunkról van adat. Ezt az adatbázist a szocialisták a korábbi nyolcszázezres taglistáikból, a szakszervezeti nyilvántartásokból, a meggyesiféle válaszlevelek feldolgozásából, és számos hasonló praktikákból gyűjtötték, s a választás napján a szavazókörökben ülő embereik saját listáikat a megjelenőkkel összevetve a további intézkedéseket a gépesített mozgó embereik hajtották végre.
Nos a polgári körökben fellelhető emberek azon önkéntesek -hála Istennek- nagyon szép számú halmaza, akik látva ezt a technikát belátták, hogy ezzel nem lehet másképpen versenyezni, csakis hasonló szervezettséggel. Ez nem egy párt lesz, mert a polgárember nem feltétlenül párttag, hanem adhoc áll oda, ahova kell. Most jött el a két forduló között az az idő, a komcsiktól, és ocsmány hazudozásuktól való irtózás akkor érte el azt a kritikus tömeget, amikor a polgár azt mondta mozdulni kell! Nem Orbán hivó szava mozdított meg egymillió embert, hanem a fentebb ecsetelt irtózás és félelem attól, ami ma van. OV, "csak" méltó miniszterelnöke volt ennek az országnak, akire lehetett büszkének lenni, mert olyan amilyen.
Előzmény: Az Index kertésze (9)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 11

Kedves Bolsevik Kertész!

Hiába kertészkedtetek 50 évig, nagy ugart, parlagot hagytatok magatok után.

Nemcsak az ország földjét szipojoztátok ki, de az emberek lelkét is.

Elnézem a sok öntudatlan lakótelepi páriát,

de a falvak agrárproletariazálódott rétegét is!

Kertészkedésetek gyümölcse a segélyváró, életképtelen, dróton rángatott magyar,
akit egy GULYÁSSAL MEGVÁSÁROLHATOTT A PÁRT.

Az értéke is ilyen. Ez a réteg is előbb-utóbb felocsúdik.

EZÉRT FÉLTEK?

Előzmény: Az Index kertésze (9)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.06.28 0 0 10
Természetesen "Alulról"
Hát honnan máshonnan.
Nyalni mindig alulról kell először az talpát, majd az segít, és mindig feljebb, mig ki nem hánnya magából (nyomorrontás miatt) az összes sejtet felül a fej! Természetesen addig mig ki nem jön felül addig mindi együtt lépnek.....
Az Index kertésze Creative Commons License 2002.06.28 0 0 9
O.V. kiábrándult a pártrendszerből, helyette mozgalmat akar indítani. Kijelentette, hogy a vereség után, már nem pártra, hanem mozgalomra van szüksége a jobboldalnak. Ezzel kapcsolatban nem árt felhívni a figyelmet – nem Orbánét, mert ő ezzel tökéletesen tisztában van, hanem a magyar társadalomét – arra, hogy a párt helyébe állított mozgalom a diktatúra melegágya.
A pártnak többnyire van alapszabálya. Továbbá van hierarchiája, aminek keretében, folyik a pártélet.
A mozgalomnak, amit Orbán három-négyfős sejtekből kíván összehozni, nincsenek ilyen koloncai, csak egy vezérlő akarat van, amely összehívhatja a tagokat, vagy éppen szétküldi őket különböző mozgalmi célok megvalósítása végett. A világtörténelemben legutóbb a magán pártnak nevező német nemzetiszocialista mozgalom – Hitler szívesen, a Partei (párt) szónál sokkal szívesebben használta a Bevegung (mozgalom) szót –feltétlen ura a Fűhrer volt, aki fölött sem a mozgalomban, sem az államban nem állt senki, mert az államfő is ő volt. Orbán Viktornak jelenleg semmilyen tisztsége sincs a pártban, egyike a 164 országgyűlési képviselőnek. A most életre hívott mozgalmat, pedig rendfokozat nélküli mozgalmárként vezeti. A játék veszélyes, mert az utcára viszi a politikát, le akarja járatni az Országgyűlést, döntéseit a mozgalom tüntetéseinek függvényévé óhajtja tenni. Amolyan kettős hatalmat próbál létrehozni, ami jobb esetben a mozgalom bukásához és a demokrácia megmaradásához - rosszabb esetben, mint 1917-ben, Oroszországban diktatúrához vezet.
Meg kell állítani Arturo Uit, mert magától aligha fog megállni.
Del Medico Imre
Előzmény: Lado Gyula Lajos (8)
Lado Gyula Lajos Creative Commons License 2002.06.28 0 0 8
Najólvan te kis pimasz... most megmondom az igazat. Látom úgysincs titok előttetek.

Az az igazság, hogy a polgári körök valójában katonai alegységek, amolyan diverzáns csoportok, melyek végső célja a fennálló népidemokratikus szocialista rend megdöntése. Ennek érdekében eleinte különböző rendbotásokra készülünk, tüntetések, utcai falragaszok, formájában igyekszünk másokat is bevonni a harcba. Későbbiekben sor kerül majd a fegyverek kiosztására is, melyeket még az orosz megszállóktól vásároltunk súlyos parízerrudakért és veszéylesen lobbanékony pálinkáért. A fegyveres kiképzés eldugott falvakban, Gánt, és Alcsút környékén lesz, valószínűleg a déli Vértes zegzugos terepviszonyai között, ahol a felhagyott kőbányák remek búvóhelyül szolgálnak a lőgyakorlatokhoz is.
A Polgári Körök legkiválóbb harcosai résztvesznek majd a Köztársaságtéri Palota téli ostromában.
A hatalom megszerzése után az interneten garázdálkodó balliberális hozzászólók számonkérése, és a legelvetemültebbek megsemmisítése szerepel még a tervek közök. Peched van, mert ennek én vagyok felelőse és már gyüjtöm is az adatokat... Vigyázz hát, kinek nyitsz mától ajtót, mert a Polgári Körök figyelnek téged.... és lecsapunk... bbbuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhh!!!!

Előzmény: kis pimasz (7)
kis pimasz Creative Commons License 2002.06.28 0 0 7
Ladó!
Attól tartok, hogy a PÖCSöket nem azért szervezték meg "alulról", hogy egyenek-igyanak együtt. Hej, de szép is lenne.
Piros nem attól tart, hogy Ti enni-inni fogtok, sokkal inkább egyéb, ennél jóval veszélyesebb következményektől, ami a fanatizálásotokon keresztül esetleg véresen komoly dolgokhoz vezethet.
Tudod, "alulról" (és most nem Pirosra gondolok).
Előzmény: Lado Gyula Lajos (5)
Drift Creative Commons License 2002.06.28 0 0 6

Most akkor alulról szerveződve gyűrűznek össze, vagy felülről mondják nekik, hogy alulról szerveződjenek?!
Hogy is van ez?

Egyszerű!
Alulról szervezett, felülről rángatott.
Van ilyen fajta báb is. Úgy hívják a marionett-figura.

A legolcsóbb módja az akaratátvitelnek.
A csoportot te tartod fenn, te szervezed, így a költségek is a tieid, hiszen a te hobbid. Ha majd nekem lesz szükségem rátok, majd mozdítlak benneteket.

Előzmény: kis pimasz (-)
Lado Gyula Lajos Creative Commons License 2002.06.28 0 0 5
Kicsi pirosom, honnan tuggyam én, hogy működtek az őskomcsik? Neked tapsztalat, nekem alig megtanult történelem. Te vagy ebben a nyerő ez tény, de hadd kérdezzem mámmeg: ha a komcsik jártak enni, meg inni, (-ahogy a nácik is egyébként,-) akkor mi már nem fogunk, mert az gáz?
Előzmény: Ó édes Piroskám (3)
kis pimasz Creative Commons License 2002.06.27 0 0 4
Szóval, ha jól értem, a sejteknek az a jó, ha úgy tudják, hogy ők alulról szerveződnek, tehát saját maguk urai.
Csakhogy aztán meg jön ám a Vik-tor, aki meg megmondja nekik, hogy most ezt csináljátok, meg azt csináljátok. Most ez ellen tiltakozzatok, aztán meg az ellen, a lémyeg, hogy ne kelljen gondolkodnotok, mert az nehéz. Azt majd a Vikk-tor magára vállalja, mint az alulról szerveződők alatt elhelyezkedő gondolkodó réteg, aki az alulról jövő kezdeményezéseket tartja kézben.
Jól értem?
Előzmény: Lado Gyula Lajos (0)
wizes Creative Commons License 2002.06.27 0 0 2
Minytha Vorbány kis kapitány vezírelné a PÖKhendieket!
Köpnek reá!
wizes.
Lado Gyula Lajos Creative Commons License 2002.06.27 0 0 0
megszerveződni és akciózni az más tészta kedves barátom

Alulról szerveződni az annyit tesz, hogy nincs megmondva, hogy kik és hol és mikor és hányan, csak fel van dobva az ötlet, hogy szervezőggyön aki akar, mert jó lenne, ha lenne sok velünk együttérző ember aki, -egyéb miédia hiján- ilymódon elérhető, miegymás.
Aztán, hogy ez mire lesz jó, majd az majd az idő, meg történelem megmondja. Nem kell előre beszarni ennyire. Nincs még itt az idő...:))

Előzmény: kis pimasz (-)
kis pimasz Creative Commons License 2002.06.27 0 0 topiknyitó
Azt mondják, alulról szerveződnek.
Ez eddig igen demokratikusan hangzik.
Aztán meg azt is mondják, hogy azért kellenek, hogy majd együtt lépjenek, "ha úgy hozza a sors."
Most meg azt mondják, hogy tessék és követeljék ki, hogy a Napló a Medgyessy-interjút vágatlanul is mutassa be.
Most akkor alulról szerveződve gyűrűznek össze, vagy felülről mondják nekik, hogy alulról szerveződjenek?!
Hogy is van ez?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!