Keresés

Részletes keresés

Töhötömke Creative Commons License 2010.08.05 0 0 20
Most olvastam hogy a skype akar csinálni egy ilyen zeneletöltő oldalt, persze nem ilyen de egyész jó áron asszem 9 dollár egy hónapra és annyit töltesz amennyit akarsz. Az annyira nem rossz szerintem. Ja és az az egyik fő funkciója hogy mobiltelefonokkal is működik. Jól hangzik szerintem:)
Előzmény: liame24 (19)
liame24 Creative Commons License 2010.01.17 0 0 19

Ez volt a legjobb magyar oldal. Most tényleg megy itt: http://mp3portal.xtreemhost.com/ ?

 

Abban a formában  ahogy régen?

Előzmény: zek22 (16)
zek22 Creative Commons License 2009.04.22 0 0 16

Szeretném újraéleszteni az MP3 Portál, mert nekem is kedves volt az oldal rengeteg hasznos dolog volt ott.

 

Aki szeretne és persze tud is segíteni nekem ebben annak szívesen várom a jelentkezését. Lehetőleg olyanok is jelentkezzenek akik értenek mint én a phpbb-hez. Az oldalt már elindítottam, és aki tényleg akar és tud is segíteni az regisztráljon és küldjön egy Pm-et ez ügyben. Az oldal elérhetősége http://mp3portalok.atw.hu/

Dinkáné Creative Commons License 2009.01.21 0 0 15

Sziasztok!

 

Pff , ma láttam, hogy bezárt az oldal.

Köszönet mindenkinek aki eddig irt oda és segitséget nyújtott bármiben is.

Artur91 Creative Commons License 2009.01.18 0 0 13

Nagyon sajnálom az MP3 Portal bezárását,bosszantó nagyon.Az illetékes szervek ezt a csatát,lehet,hogy megnyerték,de a háborút nem fogják,ezt ŐK is tudják a számtalan kudarcból.Az egyik legnagyobb torrent oldal(Demonoid) több mint egy évet volt bezárva és most is üzemel.Remélem ez az oldal is valamilyen fomában újraszületik a régi adatbázissal.Rengeteg munkába és időbe került a feltőltőknek akár a Data-ra vagy másra,a Rapidshare-ról nem is beszélve mivel itt csak ha fizetsz marad meg a feltoltött anyag.Aki próbált feltolteni pl. a data.hu-ra,az tudja,hogy 1Gb-ni adat szinte egy napba telik egy közepes sávszélleségu nettel.Sok hasznos dolog volt belinkelve,amit nem kapsz meg egy torrent oldalon sem,mert kihalnak az adatok.Úgy is mondható,hogy ez volt az Alexandriai könyvtár,azzal a külömbséggel,hogy itt remélem nem égett el az adatbázis.Mindezek után várható egy hasonló oldal(warezlinks) meszunése is.A napokban bisztos sokaknak feltunt,hogy a data-ra sem lehetett feltolteni,lehet,hogy itt is bibi van?(mert csak itt van hatáskörük,mivel ez Mo.-gi).Minden tiszteletem az oldal vezetoségének,hogy eddig is sikerult feltartani a cenzurát,mert mi másnak lehet nevezni az ilyen kommunista diktatúra gesztust.Külön dijat érdemelnek az oldal tagjai ,akik megosztották velünk minden anyagukat,beleértve filmet,könyvet,játékot,zenét,programot.szakácskönyvet stb.Az ember sokszor csak az óráig lát,tarja a mondás.Ezzel azt akarom kifejezni,hogy csak most vesszük észre,hogy sokszor egy egyszeru Köszönöm mit jelentett a linkek tulajdonosának.Most megköszönnénk csak nincs kinek.Nem nyújtom tovább,mégegyszer maradok tisztelettel és reménnyel.

 

 

 

 
 

_Slate Creative Commons License 2009.01.18 0 0 12
hát ennél nagyobb negatív reklámot nem is rakhattak volna maguk alá:S eddig is szartak a zenéjükre mostmár végképp fognak!!!Ez is egy "merénylet" a szabad világ ellen!!!Mindig is lesznek olyan emberek akik maguk alá próbálják vonni a réteget azzal,hogy szabályokat próbálnak alakítani,de a világ nem így működik mert nem lehet csak vagyoni alapon megközelíteni a dolgokat!!!Csípje be a kezeteket az a tetves lemezlejáccó narkós kis kurvák,tépje le tövig azt úgy verjétek ki egymásnak...Amúgymeg megveszem eredetibe azt a cdt amit rongyosra halgatok és rapidról szedek...Hogy jutok hozzá ha ez nincs?Sehogy...akkor honnan tudnám mi a jó zene és mi a fake?!Logika?!
Black Dragon Creative Commons License 2009.01.18 0 0 11
Most voltam az oldalon! Illetve sajnos csak a helyén!!!!.....Pintyő "becsukta" a boltot :((((((
larichs Creative Commons License 2009.01.17 0 0 10

Náksi és Brunner is csak azért csinálta a fesztivált, mert már a kutya se kíváncsi a fostalicska zenéjükre, és azt hitték, az ilyen megosztó oldalak miatt áll olyan kevés zsé a házhoz.

Tray Creative Commons License 2002.07.20 0 0 9
Én sem értem mit pattognak. Az internetes mp3 csere-bere-t, oldalakat NEM LEHET BESZÜNTETNI. Megneheziteni a dolgukat lehet, de ilyen esetekben max. a beszerzés válik elhanyagolhato(!) mértékben nehézkessé.
Egyébként meg nem tudom mit várnak, lassan a zene CD-k kezdik megközeliteni a szoftverek arat. És majdnem biztos vagyok benne, hogy NEM fogjak többen venni a szar, hanyingert keltő Náksi lemezeket attol, mert bezárnak egy mp3-as oldalt.
robiv7 Creative Commons License 2002.07.19 0 0 8
Az mp3market is bezárt!:(

Mi történik itt? Minden jó lapot kiirtanak! Mire jó ez?
Ezzel nem fogják azt elérni, hogy mindenki a boltban vásároljon új CD-t több ezer forintért! Sőt még jobban fogja őket mindenki utálni!

Előzmény: U.D.O. (5)
robiv7 Creative Commons License 2002.07.19 0 0 7
Sziasztok!
Nagyon sajnálom, hogy felfüggesztették az oldalt:(
Remélem hamarosan rendeződnek a sorok és újra működésbe lép, mert ez volt a legjobb mp3-as oldal és eddig amit kerestem mindent megtaláltam rajta!:)
De nem tudna nekem valaki segíteni abban, hogy Hofit hol találok, ami letölthető, mert nagyon szeretném összegyűjteni az összes megjelent albumát!
Előre is köszi mindenkinek!:)

robiv7

Előzmény: Mp3Pintyo- (6)
Mp3Pintyo- Creative Commons License 2002.07.05 0 0 6
Eleg sok minden tortent az Mp3Portal bezarasaval kapcsolatban a napokban:
Ezt a musort mindenki hallgassa meg, nagyon fontos kijelentesek hangzanak el benne.
Innen lehet elérni a Digitalis című műsort (végre működik):
http://kossuth3.radio.hu/kossuth/szer-k17.ram
Sajnos ezek óránkénti felvételek, az mp3-as téma a 19. perctől kezdődik.
Vendegek voltak: Boris János (Medicentrum), Muszinger Ágnes (Mahasz ugyvezeto), Dr. Toth Peter (Artisjus jogasz), illetve jomagam.
U.D.O. Creative Commons License 2002.06.28 0 0 5
Nem tudjátok, hogy az mmp.freeweb.hu és az rmp.freeweb.hu oldalakkal mi van. Mostanában ezek is úgy tünnek, mintha törölték volna őket :-(
PPI Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4
Bekapjak a hatamat ezek az aljasszemetek akik ilyen oldalakat zaratnak be.
Amig egy nyers cd 100 max.200Huf es Te a boltba 3-4-5000ert kapod akkor ne varjak mar el hogy mindenki erdetit vegyen...
Kulonben is nem az szamit hogy ki NEPSZERU???
Ezt meg a hallgatottsag donti el nem az eladott "hivatalos" lemezek.
De tokmindegy, remelem Pinyo nem adja fel es ha nem is O de vkik felelesztik az oldalt. Ha kell akar ossze is dobhatnank vhogy. Vagy 30-40 album nekem is megvan :-)
By:PPI
FDuduG Creative Commons License 2002.06.28 0 0 3
Gondolom Náksika félt attól hogy a BMW-jébe nem tud majd tankolni.Én soha nem töltöttem le a zenéjüket(?) nem érdekelt az ilyen tuctuc vacak.Látom mióta beindult az mp3 dolog azóta szegények csak nyomorognak.Csak Korfura tudnak menni klipetforgatnimegnyaralni.
3nailz Creative Commons License 2002.06.27 0 0 2

jaksi es brunner azok meg kik?

mindegy tettuk minositette oket . . .
biztos le voltak hervadva hogy nem vittek a lemezuket (gondolom ilyen tipikus masok lemezeibol osszefercelt tucatvacak)
azt nem jott a le . . .

azert szar hogy a zene mar nem mindenkie
csak aki csenget erte
aki meg nem annak olmot a fulebe?

zenekar ugyveddel?

egy jo bandanak nincs szuksege ilyen lepesekre
mert az ember fizet azert amit igazan csip . . .

ez is minosit . . .

bakesz ez shit

Előzmény: sz..zs (-)
M.S.B. Creative Commons License 2002.06.27 0 0 1
Elképesztő, csak ez jutott eszembe. Fogalmam sincs, meddig lehet még elmenni a "szerzői jogvédelem" ürügyén. Üdvözletem minden kiadónak, aki betegre keresi magát 5000 Ft-s CD-ken. (Mennyi is a gyártási költség, kiadó urak? Rabolni nem tilos?)

Mi, "nótórius letöltők, kalózok, hamisítók" meg majd szépen magunkba szállunk, hm? Jaj, hova tettem a hamut, izíbe a fejemre akarom szórni ezerrel.

Ja, tényleg. Ha én linkelek az Mp3portalra, akkor az is szerzői jog sértés? Ez a link dolog hány szinten át működik? Egy, kettő? Száz? Száz lépéssel én akárhová eljuthatok a neten.....

M.S.B.

vaki Creative Commons License 2002.06.27 0 0 0
Nézd meg most az indexet, az alapján az Mp3Portalnak vége... Sajnos!

Szerintem ez felháborító, már az, hogy a linkelés is büntetendő, ez alapján kb. a net 3/4-ét bezárhatnák.
Tegyük fel, hogy csinálsz egy k*** jó honlapot/doktori disszertációt stb. és felteszed a netre. Akkor a mostani érvelés alapján bárki(!!) aki oda linkel bűncselekményt követ el.

Ez nonszensz! Remélem hamarosan változik a helyzet és nem kezd el a sok k***g netoldalakra vadászni, mert akkor annyi az mp3-nak.

Magánvéleményem szerint meg a magyar zenészek örülhetnének, hogy léteznek ezek az oldalak, így legalább ismertté válhatnak; a lemezeladásuk meg szvsz érezhetően nem csökken a real funok úgyis megveszik, aki meg nem, az egyébként se venné meg, inkább másolná.

Előzmény: sz..zs (-)
sz..zs Creative Commons License 2002.06.27 0 0 topiknyitó
Szijasztok

mi van most az MP3Portallal? jelszot es felhasznalonevet ker... amit persze nemtok...

en ott tartottam, hogy naksiek ugyvedje irt neki, hogy vegye le az albumot az oldalrol, meghogy a mahasznak is elkuldte ezt a levelet... Pintyo meg jol beszolt neki, hogy lovese sincs a dolgokrol, stb.

MI VAN AZ OLDALLAL???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!