mér, tán vénnek, vagy középkorúnak tartod magad? Helytelen lenne!
Másik ifjonc szája éjjel-nappal jár, már csak mexokásból is. De megérte nem aludni.
Te sem jössz pénteken Ferenczire? (ha nem sikerül a lányomat sem rávennem, megint állnom kell :-(((( )
fogadjisten!
mentegetőzésre semmi okod, a lakókocsid nagyon kényelmes, csak "ébrenlétbiztos" volt a két elmebeteg ifjonccal, akiktől izomlázam lett a rekesziszmomban permanens röhögésből kifolyólag. Utólag, és előre is köszönet érte!
:-)
hogy ki? szerintem globálisan. nem hinnám, hogy lett volna, akki arra gyúrt volna, hogy legyen szar idô, vagy akár csak arra, hogy legyen, ami lesz. mindenki gondolt rá, hogy legyen jó. nem?
Egy célszemély förtelmes ember, veszélyes, ezért célszemély. Ami meg förtelmes és veszélyes, attól óvakodni kell. Egy célszemély attól, hogy célszemély, óvakodni kell. Bajkeverő.
akkor, ha nm volt válasz és elcsúszott, mint légy a taknyon, akkor megest nekifutok.
húzol, mint bandiló, ja. ezzel mostanában nincs is baj. jó ez. kell. és kösz.
elvek addig jók, arra valók, hogy keretet adjanak, de ne korlátokat. a te önkorlátozásod korlátoltságra vezet.
nagyon világosan és egyszerűen: addig, amíg senkiföldje senkimunkása vagy, és mi is, addig nincs baj, úgy nem levelezel, ahogy akarsz, vagy ahogy nem akarsz. aztán, ha nem figyelsz, egyszercsak belecsúszhatsz abba, hogy mégiscsak kellene a levelezés is. mert ez a nagy virtuális játszótér csak mérsékelt ontopic és offtopicságot bír ki, enged meg. van, ami nem fér ide be.
namost viszont azért nincs semmi baj, mert nem én vagyok a célszemély. ha én lennék, másképp dörögnék. így csak max majd sajnálkozom.