Keresés

Részletes keresés

bogyó Creative Commons License 2002.07.18 0 0 42
Hű bazz, én pedig aszittem :-)
Előzmény: dobrony (41)
dobrony Creative Commons License 2002.07.16 0 0 41
telleg!
thats not me!
vegeannakma! meg ssjew, hm...
pussz!
OFF:
hogy vagy egyebirant? olvasom, nyaraltatok.
vedest beszoptam, ugye. en barom, vazz. gaz.
pussz +1*.
t
Előzmény: bogyó (38)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.07.12 0 0 40
Bedőltél egy provokációnak, lózer:)
Előzmény: Hollófekete (36)
Vigor Creative Commons License 2002.07.05 0 0 39
Nem az, hanem: hamariberkenye!
Előzmény: bogyó (38)
bogyó Creative Commons License 2002.07.05 0 0 38
Mondom a kulcsszót: Stoci. Ha nem akkor télleg mixellek valakivel.
Előzmény: Hollófekete (35)
devereaux Creative Commons License 2002.07.05 0 0 37
Azér' még ne ásd el magad a fekete föld mélyére. A feketeségre is szükség van ... nélküle nem tudjuk, milyen a fehér.
Előzmény: Hollófekete (36)
Hollófekete Creative Commons License 2002.07.05 0 0 36
ŰRISTEN!!!

szénné égettél bazmeg!!! (még szerencse, hogy amúgy is fekete az alapszínem) elsomfordálok szégyenemben...

azért megértetted mire gondolok, ugye?

ja, tényleg két m betűvel írják, kössél bele bogyóba is, mer' ő meg kihagyta a koitusz interruptuszból az n-t. a másikra meg csak annyit tudok mondani, hogy kinek nem ing-e, ne vegye magára...na, most aztán tényleg elsomfordálok, mer' ez má' felért egy öngyilkossággal...

Előzmény: devereaux (34)
Hollófekete Creative Commons License 2002.07.05 0 0 35
nézzük csak: most péntek van, én itt ülök, és nem kupola alatt. asszem mixelsz valakivel:) az én védésem még júni hatodikán volt, bár ki tudja te milyen védésre gondolsz.

egy provokátor akkor sikeres, ha provokál, és eltűik a reakciók elôl, mert akkor ott a koitusz iterruptusz az ujjbegyek végén

affaszom, igazad van, de én még nem vagyok olyan nagy szekszusz metafizikusz, hogy egy kiprovokált reakció után képes legyek visszatartani a hiúság magömlését. natessék... má' kezdem én is ezt a faszságot.

Előzmény: bogyó (33)
devereaux Creative Commons License 2002.07.04 0 0 34
-off-
Kedves Ravenblack!
Gyorsan korrigálnálak, ha nem bánod.
Elkövet = coMMit
A 'make' műveltető szerkezet után pedig ún. 'bare infinitive' ('to' nélküli alak) következik ... ergo: (it) makes me commit suicide.
Üdv:
devereaux
-on-
Előzmény: Hollófekete (32)
bogyó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 33
Na de kedves T., egy provokátor akkor sikeres, ha provokál, és eltűik a reakciók elôl, mert akkor ott a koitusz iterruptusz az ujjbegyek végén, elmarad a kisülés, a billentyűk statikusan töltve maradnak tellurikus árammal és a Terv alapjaiban rázkódik.

Te is ott leszel pénteken, a Kupola alatt, a Védésen? :-))))

Előzmény: Hollófekete (32)
Hollófekete Creative Commons License 2002.07.03 0 0 32
rating: 0.1 (best I ever heard:10 ; makes me comitting suicide:0)
Előzmény: Törölt nick (31)
devereaux Creative Commons License 2002.07.02 0 0 29
Negatív a kisugárzásod. Cool! :)
Előzmény: Hollófekete (28)
Hollófekete Creative Commons License 2002.07.01 0 0 28
Gondolok itt arra, hogy nem tetszik valami és ennek gyorsan és "csípősen" véleményt is adsz, pedig mennyivel egyszerűbb lenne nem elolvasni.

mittomén, ha nem tetszik a véleményem, akkor ne olvasd el, vagy mi...

dehát pont ez benn' az élvezet, hogy a tudtotokra adom:) 1ébként, ha van egy csöpp eszed nem szóltál volna semmit, hanem folytatod tovább a gyenge poénkodást:)) ui. az a legnagyobb csapás egy provokátornak, ha nem veszik föl a kesztyűt amit bedobott - sajna ezt megszívtad, hehe:)))

Ha nagyon hiányzik, nyitunk neked is egy Dühöngő/Lázadó topicot, de lécci ne itt sepregess

ne haragudj, de asszem nem fogok külön topikot nyitni "Lázadok a GÓLEMEK IDE topik gyenge poénjai ellen" címmel mer' legnagyobb valószínűség szerint fasz se' írna bele.

Egyébként néhény poén tényleg nagyon gyenge, főleg a tieid, és ezt nem azért mondom hogy ártsak, hidd el;-Đ (nem szükséges feltétlen égetni magad)

(ne haragudj, nem akartalak megbántani, de ma valahogy ilyen napom van)

Előzmény: Zealander (27)
Zealander Creative Commons License 2002.07.01 0 0 27
Azt nem értem, hogy egyes emberkék, mint pl te, miért tesznek teljesen logikátlan dolgokat? Hm?
Gondolok itt arra, hogy nem tetszik valami és ennek gyorsan és "csípősen" véleményt is adsz, pedig mennyivel egyszerűbb lenne nem elolvasni.

Get a life:)

Zealander

Ui: és hogy ne legyen itt is tökfelesleges vita, arról, hogy te mit gondolsz, mert mi másért osztogatnád mindenhol az igazságot, ne is erőlködj a válasszal, mert én biztos nem fogok:)
Ha nagyon hiányzik, nyitunk neked is egy Dühöngő/Lázadó topicot, de lécci ne itt sepregess.
Köszi!

Előzmény: Hollófekete (26)
Hollófekete Creative Commons License 2002.07.01 0 0 26
("Rekamé Guanó" szerintem jobb poén lett volna, de mondjuk még úgyis elég szar...Dzsúliusz Ebola, Hasas Béla is mekkora poénok voltak huhujj!)

Naszóval. Má' ne haragudjatok hogy szerény exoterikus véleményemmel megzavarom ezt az önfeledt "poénkodást", de nem érzitek hogy ez az erőlködés finoman fogalmazva is kiábrándítóan szar? hehe:) és ahogy így elnézem egyre szarabb lesz. Nektek tényleg nem fáj?:) vagy ti röhögtök egymáson? mer' akkor bocs.

(na jó, a Thelefon Társaság az tetszett)

Előzmény: Zealander (25)
Zealander Creative Commons License 2002.07.01 0 0 25
Nem, nem, nem és nem. Teljesen összekevered a különböző babonákat, a csak beavatottak számára látható, mély, tiszta, egyetlen, sérthetetlen és örök tradíciókkal. Ismétlem: tradíciókkal.

Ahogy Nyamvadt Béla írta, Síelj-ma Saccra című többkötetes művében: "csak a mélyen sznob és extrovertált egyén hihetnők azt, hogy a samsara körforgásában ő biza ki tudja ragadni az egazság esszenciális szellemének koeficiens tradíciótartalmát. Eme korban, melynek fő szignifikáns neve és jellemzője a Kali Juga, kevesen maradtak akik viszik tovább a fáklyát!
De gondoljunk elődeinkre, Fritőz Schutty-ra vagy a Szopi filozófia beavatottjára, Rekamé Genyó-ra.
Ahogy Genyó írta, keressük János Pap országát, mert ha nem keressük, akkor ő fog megkeresni. Persze az nem világos (naná!), hogy itt Genyó mire is gondolt, hogy személyesen, esetleg János pap, vagy kies országa fog kopogtatni szentélyünk ajtaján....

Zealander

Előzmény: Törölt nick (22)
Taktikai Reset Creative Commons License 2002.07.01 0 0 24
Kutyuli, a legborzalmasabb az Őshi Ishtenek közül, minden reggel elindul véres szekerén hogy mozipénztárosok és édespénz könyvesbolti eladók lelkéből lakhmározzon. Halandók körében Katulu, Kutula, Katala, Katula, Kutulu néven is ismert, szent száma a 0, szent jele a magába forduló alkoholista, szent színe a.... jajj nekem! Kutyuli észrevett! Menekülaaaaaaaarghhhhhhhhhhh

Előzmény: svmmvm bonvm (20)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.06.28 0 0 23
Ez szerintem csak afféle Babbonah (BBNH) amire nem érdemes sokat adni.
Előzmény: Törölt nick (22)
Zealander Creative Commons License 2002.06.27 0 0 21
A régi elfeledett és méltán dicső szent városok.
Atlantisz-t emlegetik a legtöbbet, Poliaister (ejtsd: Poliésztör) Kráuli is írt róla egy kisregényt, melyben a jó Atlan ivók dicsőségéről és bukásáról szólt. De ott volt a szent tehenek, Mu városa is, amiről szinte semmit sem tudunk biztosan, csak azt amit a Hormonok ihletett könyve hagyott ránk: "S vala ama szentségtelön várous, Mu várousa, aholé lakozák az szhent tehenek. Szhentségthelen szhertarásuok és pherverz imádatouk felbőszíé Járókát (JRKT) a nhattyon zöreg és khaporzakállou Istent. Fhenenatty jóuságában el is phusztítóuá ama fhertelmek hounát. Lhegyen áthkouzott örökhre amaz thrágyadhomb és dhicsőség Járókának!"

Sajnos eme szakrális írásból nagyon keveset tudunk, de Dzsúliusz Ebola mester kikövetkeztette a következőt eme írásból: "Érezhető eme primordiális fundamentuma a szent és szakrális létnek, mely Mu városának leírásából ered. Kétségünk sem férhet hozzá, hogy exeprempiálisan diffúzív koegzisztenciát koeficiál Mu tradícionális, ismétlem tradícionális öröke. Történetének excesszív koagulája az, hogy az igazi, ismétlem igazi, tradícionális, ismétlem tradícionális titkok mindíg rejtve maradnak, mint Mu városának titkai..."

Zealander

Előzmény: Khaosmage (16)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.06.27 0 0 20
Kutyuli?:)
Előzmény: Taktikai Reset (18)
devereaux Creative Commons License 2002.06.27 0 0 19
Akkor értem már, miért mondotta volt Ronaldo (brazil nevén Ronaldo de Candomblé Macumba Umbanda Quimbanda Leibl), amikor belőtte a törökök elleni győztes találatot, hogy: Berúgtam végre a Gólem.
Lehet, hogy az alkoholos hatás volt ... de az is lehet, hogy csak transzban volt.
Taktikai Reset Creative Commons License 2002.06.27 0 0 18
Már Abdul, az egyetlen normális arab is bejegyezte e gondolatokat Negró-komikum c. művébe. Persze ez csak azokban a példányokban található meg, melyeket hét pecsétes (micsoda kozmikus analógia) lakat alatt őriznek az Édespénz szekta belső köreibe tartozók, könyvespolcok mögött megnyíló kazamaták mélyén, mundánok szemei elől messze elzárva. Óva intek mindenkit Jogsötét, Nyaralóteleph és Kutyuli haragjától!
Előzmény: svmmvm bonvm (17)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.06.27 0 0 17
Mindez nem ért ismeretlenül, haszonnal forgattam anno a Széfer ha Zavar című enciklikát. Emiatt és kén helyett javasolnám a sáfrányt, mert szépen megfesti a Leves Filozófus Rumot, a vegeta viszont esszenciális, sőt a komponensek széles spektruma következtében kvintesszenciális, hisz mint írva vagyok, az lévén minden élet s vegetáció alapja.
Előzmény: Khaosmage (16)
Khaosmage Creative Commons License 2002.06.26 0 0 16
Üdv!

Mint Wicketor A. Charom Asztaltisztít Mánia című könyvéből tudjuk, az aranykorban az Egy Igaz Tudás italát kondérban vagy üstben kellett forralni, hozzáadni a megfelelő mennyiségű sót, higanyt, és ként (ez utóbbi kettő komlóval és malátával, szélsőséges esetekben vegetával is helyettesíthető volt). Ezt katlan felett kellett melegíteni, elhagyatott helyen. Ahol ilyet látott valaki, azonnal szólt, hogy ne menjen senki oda, hiszen ott "a katlan" innen származik az elhagyatott helyekre alkalmazott "La katlan!" kifejezés. Az elnevezését is erről kapta az ital. Mivel ebben az italban már egyértelműen benne volt a Ka, az egyiptoniaktól ismert életenergia, ezt teljesen feleslegesnek tartották beletenni az ital nevébe is, így lett a Katlan nevű italból egyszerűen csak Atlan. S hogy miért tudtak ennyit a szigetlakók? Mert mindenki ezt az italt fogyasztotta, sőt innen ered a sziget neve is. Teherauto Platón írja meg a Kretén c. dialógusában, s mikor a téma felmerül, Szóra ész azt válaszolja: hiszen ott mindenki Atlant isz.

Khao!

Előzmény: Zealander (15)
Zealander Creative Commons License 2002.06.26 0 0 15
Úgy láccik Hasas Béüla úgy gondótta, hogy ha már ő sz@rul érzi magát ebben a világban, akkor más is érezzen így.:> De Isten nem a sörben hanem a Serben van, ahogy kifejtette a nagy egyiptomi Tóth is, a Szent Ser és Atlanisz című könyvében, amiből kiderül, hogy miért is süllyedt el ez a misztikus város. Ahogy Dzsúlius Ebola írta: Óh az Aranykor, mikor még az Egy! Igaz! Tudás! Létezett, Óh, óóhhh! Mi lett veled Atlantisz!
Stb, stb:)

Zealander

Előzmény: svmmvm bonvm (14)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.06.26 0 0 14
Ha jól olvasok a sorok között, a szent Grál tradicionális metafizikájáról beszélsz:) Aha, hát, kissé keserű ez a pohár. Hamvas biztos hozzáfűzné, hogy márpedig Isten a sörben is benne van. (A bort is szeretjük:)
Előzmény: Zealander (13)
Zealander Creative Commons License 2002.06.26 0 0 13
De a neten meg a jó öreg Shaitan garázdálkodik és mindenféle Rózsakertész, Thelefon cuccokkal akarja eltakarni a Szent és Egyetlen Igaz Góenyón Mester írásait. Ebben egy démon van a segítségére, a Isaac Azatoth aki kiadatlan írásainak segítségével harcol az elnyomók ellen.
Fel hát a harcra, az Egyetlen Igaz Tudás nevében!
Őőőő...merre is kell menni? Őőőőő..izéééé.

Zealander

Előzmény: svmmvm bonvm (12)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.06.26 0 0 12
Igen, erről én is hallottam, midőn az arábiai Fezben időztem. Társammal a Szentföldre igyekeztünk, de gyengélkedni kezdtem, ezért meghúztam magam a szállást adó bölcsek hajlékában. Abu Imn Maheb, a mufti, fel is hívta rá a figyelmem: vigyázz fiam a konzekvenciák levonásánál, a szöveget helyenként megrontotta a nyomda Iblise, ilyen kósza remetesztorikra nem érdemes sokat adni, hogy a devla venné a hátára.
Szóval, egy petákot érte ne adj, ha a netről is letöltheted:)
Előzmény: Zealander (11)
Zealander Creative Commons License 2002.06.26 0 0 11
Hiába no..a Thelefon Thársaság a legbefolyásosabb, de nincs ezen mint csodálkozni, hiszen megjósolták, hogy így lészen:) "Végy azt amit akarsz, de fizesd is ki!"
Állítólag a még szpertitkosabb tanításban ez a mondat teljesebb volt annyival, hogy: "..mert különben pofán leszel vágva!"

Zealander

Előzmény: svmmvm bonvm (10)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.06.26 0 0 10
Ahhoz képest elég sokat tángálnak hasolnó ruhaneműben, még a tetkósak is. Bár, amióta úgy nyomják egyesek ezt a thelefon (theta-epszilon-lambda-eta-fí-omega-nő) dolgot, a magamfajta rózsakertészeknek úgy tűnik, nem sok babér terem...
Inkább felszögezek valami kígyót egy fára /a gyümölcseit már kisajátították/ és alapítok egy cserzett kovent Anhebkonmakhafisu tiszteletére:)
Előzmény: Zealander (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!