Köszönöm érdeklődését! Eleddig remekül. Azonban jogos a felvetés, a karácsonyfákkal való cselekedetek igen jó alkalmat kínálnak a Homo Primitivusokkal kapcsolatos észlelésekre!
De tudok sokkal jobb megfigyelési terepet, ahol csak úgy burjánzik a HP-i lét kvintesszenciája! Néhány hete egy filmet akartam megnézni, de vagy másfél órát csúszott az aktuális reality show miatt. Nos, igen tanulságos volt megfigyelni, milyen módon komunikálnak az emberek telefonon és emailben a műsorral.
Azért ne engedje, hogy a HP-k megfertőzzék mindennapjait!
BUÉK! :)
Megvagyok köszönöm. Hogy telik az új év?
A mostani primitivus megfigyeléseim lázában égek. Mármint, hogy mit művelnek a karácsonyfákkal az emberek...
Szerintem a krumploid HP-k aránya nem változott a történelem folyamán - ennek a nyomorú, idétlen ökoszisztémának tudható be, amiben egymás megevése, a fejlődés és túlélés kulcsa egyszerre szentség és kegyetlenség, valamint a csúcsfaj a humánus szót (bruhaha!) olyan tulajdonságokra használja, ami a többségben levő HP-kben igen korlátozott mértékben, vagy egyáltalán nem található meg. Mindenesetre sokkal kevésbé, mint kellene. A kisebbség pedig, köszöni szépen, a leghatározottabban kikéri a "humánus" jelzőt.
Ők egyébként, a kisebbség, a kezdetek kezdetétől velünk vannak. Eléggé el nem ítélhető darwiánus logikával vegyük például azt a majomfajt, amelyek az agresszivitást szex segítségével vezetik le (írtam volna, hogy szexxel, de ez már formailag elfogadhatatlan magasságba emelte volna mondandómat), zseniálisan, de egyszersmind blaszfémikusan kezelik az ösztönöket: ha már viselniük kell az örökséget, kárörvendő vigyorral az arcukon oltják ki az egyiket a másikkal; az erőszakot a keféléssel - gyere csak, te hágáns barom, gyere, és rá se ránts.
Nem akarok itten szalonpikírt lenni, de ezek a majmok valóban rendkívül kopulzívak; mielőtt pl. káromkodnának, nem háromig számolnak, hanem kefélnek egyet, elölről, aztán vacsoránál, ha nem szedett elég banánt az asszony, szintén, hátulról. Utána, gondolom, kifejezetten örülnek, amikor leesik egy tányér az asztalról, és összetörik...
Tehát van remény, egyfelől az ösztönök egymás segítségével kiolthatók, másfelől (ha elég gyorsan fejlődünk, hogy ne körözzenek le bennünket problémáink) elképzelhető, hogy tudatunk továbbfejlődik, egyre nagyobb területet tart majd ellenőrzés alatt abból, amit ma tudatalattinak hívunk, és távolodás helyett közelítünk a valósághoz; racionálisabbak leszünk a jelenlegi szintnél, ami minden hosszútávú jó alapja.
Kedves Leidillé, mely időszakokban szokott erre járni? Most látom nemrég írt. Nekem pedig lassan eljár fejem felett a munkaidőm. Holnap és holnapután is éjjel dolgozom, ámde nem tudok netezni. :(
Jövő héttől inkább napközben tudok itt leledzeni.
Illetve ott, ahol ön óhajtja.
Megoldható?
Tudja GINI, a nyár bizonyos fokig leköti a netpolgárok figyelmét, és így nem mindig élnek rá a felszínen tartani a topicokat. Még az oly társadalmi céllal bíró kezdeményezéseket sem, mint amilyen az ön topicja is leend. Emiatt azonban ne keseredjen el! Ha elönti szívét a szomorúság, gondoljon valami megnyugtatóra, mondjuk egy olyan tömegszerencsétlenségre, amely kizárólag a Hpket érinti!
Bár úgy lenne, kedves Leidillé-lún-Cilliáth!
Szerencsére külvárosban lakom és egész jól megvagyok az építkezések látványa nélkül. :)
Egyébként már keresztet vetettem erre a topicra, ez is lesüllyed, mint a HP-k IQ szintje.
Mostanában elég sok időt töltök a Balaton környékén, amely önmagában roppant kellemes, azonban a vakációt némileg beárnyékolja, hogy bizony a magyar tenger sem mentesülhetett a visszataszító Homo primitivusok gátlástalan rohamától.
Megnyugvással töltenek el viszont a fővárosszerte tapasztalható nagyszabású földmunkák. Meg nem erősített hírek szerint ezek valódi célja a Hp-k (nem Hewlwtt-Packard!) elföldelésének előkészítése.
Azért csak ne növesszen bajúszt! Éppen elég nehéz nőnek lenni, úgyhogy, ha a vonzó külsőből fakadó előnyök és lehetőségek - és még néhány további pozitívum - nem lennének, kész istencsapásának tarthatnánk. Így persze nem az, de egy bajúsz növesztése normális hormonháztartású lányok esetében teljességgel felboríthatja a női lét előnyeinek és hátrányainak egyensúlyát. Szóval gondolja meg!
Ami a Homo primitivusok nyilt színi defaecatioját illeti, el kell mondjam önnek, hogy a középkori Japánban hasonló esetekben záros időn belül megjelent egy aszott kis rízstermesztő, összegyűjtötte a salakanyagokat, majd elvitte a termőföld tápanyagait utánpótlandó. Mármost, ha ilyen ütemben növekszik a Homo primitivusok lélekszáma, alighanem importálnunk kéne néhány ilyen lapáttal ellátott személyt a felkelő nap országából. Egyes hírek szerint a japán császár hamarosan meglátogatja országunkat. Talán éppen ez a kérdés is támája lesz a magas szintű eszmecseréknek. Képzelje csak el azt az izgalmas lehetőséget, hogy a császári krizantém pecsétjének parancsoló hatalma hozzájárulhat az inkriminált bűzös ocsmányságok örvendetes visszaszorításához!
Köszönöm a javaslatokat. Igazán figyelemre méltóak!!
Ha férfi lennék növeszthetnék bajuszt, amit aztán minden reggel bekennék valami erős illattal, ami elnyomná az emberi bűzt.
Tegnap este épp a szaglóidegeim teljes kiírtását fontolgattam, amikor a Kőbánya-Kispest metróállomáson lementem egy lépcsőn. Sajnos sikeresen belegyalogoltam egy (inkább több) primitivus folyékony állagú szúrós szagú végtermékébe...
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nem tudtam hova töröljem a cipőm talpát...
Hülye primitívek! A legtöbb állat nem piszkít maga alá...
A hamuszórás nem tűnik rossz ötletnek, de ez csak ideig-óráig hatásos, minthogy a hamu, mint illómolekula-adszorbens, hamarosan telítődni fog a primitív szomszéd kipárolgásaival.
Jóval irreverzibilisebb, ám nem éppen fájdalommmentes megoldás az orrnyílásba öntött forró ólom alkalmazása, illetve a szaglóideg átvágása megfelelő ponton, de ebben az esetben számos kellemes illat élményétől is megfosztjuk magunkat. Tehát inkább a penetráns személyek bebetonozását javasolnám, mint üdvözítő megoldást. Ez nemcsak a bűzös egyedek kérdését oldaná meg, hanem elméletileg a Homo primitivusok teljes problematikáját is. Sajnos azért csak elméletben, mert a mai építési konjunktúra még nem képes lépést tartani a bebetonozási igényekkel.
Némileg softosabb megoldásként az orrnyílás alá juttatott harmonikus illatú vegyi anyag alkalmazását tudom önnek bátor szívvel javasolni, annál is inkább, minthogy a vízhullák hatósági megfigyelésekor is ezen a módon igyekeznek fokozni az esemény élvezeti értékét.
Megfigyelés alatt tartom :) De csak olyan szempontból, hogy minél kevesebbet kelljen 5 méternél közelebb engednem magamhoz. Egyszer utaztam vele a liftben, brrrrrrrr. Azt a szagot...
Tényleg, szerintetek nem lehet valami módon csökkenteni az ember szagok iránti érzékenységét?
A kedves szomszéd nemcsak Homo primitivus, hanem - úgy látszik - kevesli a bűnös emberiség vezeklését. Ha már nem lát az utcán önmagukra hamut szóró, vezeklő tömegeket, hát ő önti rájuk a hamut vékaszám.
A tünetek alapján a szomszéd egyéb aljasságokra is képes lehet, ezért azt javaslom, tartsa rendszeres megfigyelés alatt!
Hát harmatgyenge küzdelem ez. Mégis, engem megnyugtat, hogy van egy ilyen topikom.
Világgá kiáltottam, hogy tudom, hogy vannak primitivusok. Tehát tudják, hogy tudom.
És fel is ismerem őket az utcákon :)
A szomszédunk is az.
Bizonyítékot szolgáltatott minden gyanúnkra: az erkélyről az utcára ürítette a hamutartóját...
Ó, látja, és lekéstük a mosoly világnapját! Sebaj, tegyük a többi 364 napot is azzá. De talán nálam is nagyobb mosolyra deríti önt az az örvendetes helyzet, ahogy az ön topicja újra és újra támadást intéz a primitívek ocsmányul nyáladzó fertelmes hordái ellen. Igen-igen, az internet komoly fegyver a mi kezünkben. Ezt ismerte fel a Matáv is, amely - döntéseinek tükrében - meglehet, hogy a primitívek lobbiérdekeit képviseli.