"... számtalan nicknév igénybevételével több képzelt szerepkörben tetszelegve. ... de például rengeteg az olyan nem éppen iskolázott típus, ki valamilyen doktorátussal rendelkező nicknév alatt bölcselkedve adja elő magát, ami ugye többségében csak álom marad." - írja Mijo (dzsek) a Vehemenciák, anomáliák, egyebek a neten című topicban.
Nos, az észrevételeim. :-)
1. Ha valakinek "granicar" a nickje, az ezek szerint határőr szerepben kíván tetszelegni vagy határőrnek képzeli magát, de ez csak elérhetetlen álom számára? Ha ugyanez a személy a "sljivovica" nicket használja, akkor szilvapálinka mértéktelen fogyasztására vágyik, netalán ő maga akar szilvapálinkává változni? Ugye, ez ostobaság.
2. Talán nem olyan nagy feladat a tréfát felismerni, ha valaki egyszer is elolvassa az adataimat. "Nad Madox", szójáték. Nad angolul herét jelent, mad ox pedig kerge ökröt. "Charles Atanne" szintén szójáték. Ha lenne ilyen név, azt "sarl atann"-nak kellene ejteni franciául. Van valaki, aki komolyan veszi, ha egy orvos azt állítja magáról, hogy egy sarlatán volt a professzora? Ki is ilyenkor a "nem éppen iskolázott"? :-)
3. Angolul és franciául persze nem kötelező tudni. Nekem (ezalatt most azt a személyt értem, aki ennek a nicknek a birtokosa) mindenesetre van diplomám (természetesen nem orvosi), és ez nem olyan kijelentés, mint Atyánszky Györgyé, mert én kérés esetén be is mutatom.
legyszi szavazz a http://www.vszavazas.on.hu -ra es ha lehet akkor az evezesre!!Szavazzatok, hogy tudjuk, hogy milyen Virtualis jatekot akartok!!
Udv:password
Koszonom elore
Info:sum41@freemail.hu
Így már érthető, miért forgolódsz sírással küszködve, de előszeretettel azok között, ahol mostanában mézes-mázaskodsz )c:. Csak vigyázz, nehogy megtelepedjenek benned is (c:!
Igen, valóban van doktorátusom. Med. univ. vagyok, mint mondtam. A nagyhírű Charles Atanne professzornál tanultam, nála doktoráltam és szakvizsgáimat is nála tettem. A "doktor" megszólítás a nevem része.