Keresés

Részletes keresés

tobbias Creative Commons License 2004.09.09 0 0 6
Mit gondoltok miről tárgyalt Megyó Prodival? SEMMIRŐL. ÁLLÁST KUNYERÁLT. Elvégre ő egy megbízható besúgó. És bármely nyelven képes dadogni. Ha Németh Miklós kaphatott akkor ő miért ne?
Fine Tune Creative Commons License 2004.09.04 0 0 5

Így kivülről úgy tűnik, Megyó meglepődve tapasztalta, hogy milyen nagyban megy a rablás. 

 

Próbálta az SZDSZ csőrét leválasztani a koncról, de ebbe belebukott. 

tobbias Creative Commons License 2004.09.04 0 0 4
BEVÁLT JÓSLAT. - Ebben a topicban megirtam (2002.VI.24-én), hogy Megyó - miután elzsákmányolják amit még lehet és érdemes - egy év mulva mehet. Végezte amit kellett, azt tette amit mondtak és azt mondta amit leirtak neki. Igaz időben tévedtem. Tovább regnált mint egy év, mert az ellenzék bárgyún türte, semmilyen ziccert nem használt ki. A mannát várja - ma is. -+++- Ugyanis ennek a cirkusznak (de hol a kenyér?) a forgatókönyvét régen megirták, akkor amikor Gyurcsányból minisztert csináltak. Az aktualitást az EP-választás adta, egyrészt, másrészt az autópályaépítési buli. Nagy valószínüséggel a Megyónak nem osztottak, vagy sértően keveset és megsértődött. -+++- Ugyanis Megyó mint bankelnök, klf tanácsadó sokkal többet keresett hivatalosan, mint min.eln. hivatalosan. Magyarul, nem is a min.eln.-i fizetés vonzotta, hanem a mesés panamák. -+++- A harmadik aktualizáló tényező a strómanok törvényszerü sorsa, amikor azt hiszi magáról, hogy ő egy valaki és nem köteles a sértést eltürni, ezért bosszuból "kezet emelt egy tabura". Avagy megindokolta az SZDSZ, hogy miért vesztették el a bizalmukat iránta? Ugye nem! -+++- Tehát, nem az ellenzék, nem polgári engedetlenség, nem a mezőgazdasági válság, nem a multja, nem a hazugságai, a be nem tartott igéretei, egy elkövetett végzetes hiba/dőzsölés miatt bukott meg hanem az őt ráncigálók tervszerü puccsa révén. -+++- Azt mondják, hogy ha tovább folytatódik a "Megyó kormányzás" akkor biztos a bukás 2006-ban.---Így nem? Miért, mi fog változni, javulni? Semmi.! Teljesen mindegy, hogy ki lesz a min.eln. és kik lesznek a kormánytagok. Vajon mi lesz a sorsa Gyurcsánynak? Lehet, hogy még a választások előtt lapátra kerül, hasonló körülmények között, attól függően, hogy mennyire vetíti előre árnyékát a VÁLASZTÁSI BUKÁS és attól függően, hogy rendesen osztozkodik-e.(u.i. nagy valószinüséggel több hozzászólást töröltek a topicból)
tobbias Creative Commons License 2002.06.27 0 0 3
T.livefast és hócipő.Köszönöm.Tévedtem,de minden más stimmel.Üdv.
hócipő Creative Commons License 2002.06.24 0 0 1
"Azt vallja hogy nem 1961-től hanem 1977-től 1982-ig volt szt. tiszt és ekkor azon dolgozott a KBV-vel szemben hogy beléphessünk az IMF-be és kölcsönt kaphassunk.Tisztelt uraim a jobboldalon vegyék észre,hogy 1977-re már túl voltunk az IMF belépésen..."

Még mielőtt belelovalod magad:

Magyarország 1982. május 6-án csatlakozott a Nemzetközi Valutaalaphoz, a belga országcsoport tagjaként.

Ha bövebbet akarsz tudni róla:
www.mnb.hu/hungarian/4_kiadv/1999/eves/11-fej.pdf

Előzmény: tobbias (-)
livefast Creative Commons License 2002.06.24 0 0 0
Tévedsz, 1982-ben csatlakoztunk.
Előzmény: tobbias (-)
tobbias Creative Commons License 2002.06.24 0 0 topiknyitó
Sűrű hirek voltak a médiában kb. egy évvel ezelőtt,hogy ki lesz az MSZP miniszrtelnök /me/ jelöltje. Folytak a csaták a párt berkeiben./mellékesen megjegyzem,ebben nincs semmi különös.Ez a szokásuk.Rákosi kivégeztette Rajkot -Kádári segédlettel- majd Kádár kivégeztette Nagy Imrét és másokat/. Az egyik tárgyaló fél mindig Kovács volt. Mint derült égből jelentették be jelöltként Medgyessyt / MP / Nem párttag kvázi kivülről jött és igy sikerült elejét venni a plattformok vetélkedésének,netán az MSZP időelötti szakadásának /öregek-fiatalok/.Azonban MP még nemtudja a feladatát és sorsát, mert azt belföldi/külföldi ajánlóitól az MSZP/Kovács kapta.A végrehajtásra kellett valakit találni.Megtalálta.Mi lehet a feladata?Nyilvánvaló.Van még mit kizsákmányolni a magyaroktól:Postabank, OTP-bank,Dunaferr,Antenna Hungária,MOL,MALÉV,Konzumbank, a Magyar Föld /5-6 mrd-t nyulhatnak le az elvtársak /Kőrösi/ Ezek elintétése tart kb. egy évig és akkor a mór mehet.De közbejött a cvikli, a mult leleplezése.Hogy az balról jött-e,vagy jobbról azt sosem tudjuk meg.Az egyszerű MSZP-s képviselők MP-ről - többen koruknál fogva sem - semmit. A meglepetésük és döbbenetük a TV-n át is leolvasható volt az arcukról.De bizonyára volt aki tudott a multjáról.Most időben visszaugrunk 1990-re a választások előttre és utánra amikor nagy sebességgel tonnaszám semmisítették meg a leleplező iratokat. A selejtezők között akadt/ak/ magas vagy alacsony beosztásu aki úgy gondolta jó ha van neki ilyen hátha hasznát veheti.Valószinű,hogy az illető nemcsak MP hanem más iratot is zsebretett,hiszen akkor nem gondolhatta hogy MP-t kell zsebretenni,mert 12 év mulva ő lezs a me..Kiknek volt esélye az iratok zsebretételére? Azoknak akik ott dolgoztak a minisztériumokban, a iii/iii csoportfőnökségben, a titkosszolgálatokban.Sajnos az Antall-kormány nem hajtotta végre az igért nagytakaritást.Katasztrófa.Ezért lehetséges, hogy a p......ok ismét előbujjanak.Igy van ez alias Mór P.Még kell,hogy rámutassak ismételt hazugságukra. Azt vallja hogy nem 1961-től hanem 1977-től 1982-ig volt szt. tiszt és ekkor azon dolgozott a KBV-vel szemben hogy beléphessünk az IMF-be és kölcsönt kaphassunk.Tisztelt uraim a jobboldalon vegyék észre,hogy 1977-re már túl voltunk az IMF belépésen sőt már alaposan eladósodtunk és 1980-tól már rohamosan romlott a gazdaság. Ha valakinek ez eszébejutott volna és visszavág MP-nek akkora nevetés lett volna,hogy a csillár darabokra törik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!