ez régebben volt, olyan 4-5 éve. És fogalmam sincs melyik szobában lakott, egyszer voltam egy ilyen női szobában, az üresen, mármint ha a lakói nem tartózkodtak volna benne egészen elviselhető lett volna a többi recskaszagú, összehányt fiúszobához képest.
:-)
Az elmúlt 1 évben elég sokat voltam a 12.emeleten a SCH-ban, nem a négyes szobában lakott a sajtos? Bár az SCH és Várklub borzadály minden jóérzékű ember számára. Brrrr...
Na akkorhát, ahogyan azt megígértem kedves Olvasóimnak:
3. Ismét csak Rendezvény volt az ódon falak között, ezúttal azzal a kis eltéréssel, hogy ott is aludtam egy ilyen szobában a volt gimis osztálytársaimnál. Olyan reggel 9 körül kopogtatnak és bejött a Lány. Egyedül voltam a szobában, a többiek valószínűleg beérték az újvárklub vagy miarák által nyújtott szegényes felhozatallal és a Hús gyönyöreinek áldoztak valahol, mondjuk az is igaz, hogy én sem nagyon emlékeztem az előző este történtekre, pl. hogyan is kerültem oda fel a 12. emeletre, dehát ez OFF lenne, ígyhát folytatnám is.
Szóval koppkopp, bejön egy ilyen helyi lakos lány, alig látok ki a fejemből, próbálok megnyerően pislogni, ez hiba volt, mert kitisztult a látásom, így telibe kaptam a látványt. Jó, mondjuk hogy nézzen ki egy lány, aki arra vetemedik, hogy beköltözik a sőnhercbe, eleve felveszik a műszakira, de azért ez túlzás volt. Nos, nem Claudia Schiffer állt az ajtóban. És hogy a szürreális atmoszférát tovább fokozza, a kezében egy darab trappista sajtot tartott és azt hozta be oda a szobába ahol aludtam volna, mondván hogy köszöni, visszahozta a sajtot (úgy is nézett ki, mint aki ugyanazt a sajtot hozza vissza, mint amit elvitt), majd ha nagy lesz MEGHÁLÁLJA.
Rögtön a helyzet magaslatára emelkedtem és megkérdeztem, hogy aha, elmosogatsz?
És a jövő okleveles informatikuslánya összeszedte az összes retkes tányért edényt mittoménmit (mindenki el tudja képzelni, milyen egy ótvaros sőnhercszoba) és tényleg elvitte és elmosogatta!! Jó, mondjuk durcás volt meg minden, és persze amikor visszahozta a cuccot, akkor is felébresztett, de még így is nagyon durva volt ez az eseménysor. Persze a haverjaim is rögtön vágták mitörtént, olyan dél körül előkerültek, bejönnek a szobába, kérdés: na miaz, elmosogattál meg voltál boltban? Ez mutatta, hogy azért fölöttük sem múlt el nyomtalanul a kollégiumban eltöltött idő, bizony megkopott a logikai készségük. Egyszer még láttam azt a lányt (fogalmazzunk inkább úgy, hogy érzékeltem a jelenlétét, hiszen természetesen nem legeltettem rajta a szemem, vagy ilyesmi), de nem köszönt vissza. Vajon mi lehet most vele? Brrrr.
Jaj van még, de nagyon nehéz felidézni ezeket a dolgokat, még így az azóta eltelt idő jótékony fátylán át is.
olyan súlyos vádakkal illettél, hogy kénytelen vagyok 156 gombos grúz billentyűzetet ragadni, és kétségbeesetten védeni magam (ez off, de nagyon érdekes, már máshol is feltettem a kérdést: ugyan miért vannak a klaviatúrámon olyan gombok, mint turbo, napocska, holdacska, >, >>, >>>, >>>>, >>>>>, >>>>>>, >>>>>>> ?).
Haladjunk hát sorjában:
1. fika kodzsek: bár ez a topik nem Telly Savalasnak, a méltán népszerű sorozat hősének állít emléket, én olyan hozzászólást sem látok, amelyik az említett úriembert bármiféle módon sértené, nyugodjék békében. Ha mégis találsz ilyet, kérlek mutass rá. Köszönöm.
2. fika progmat: én két volt évfolyamtársamról írtam, nem egy egész egyetemi szakról dékánnal, rektorral stb egyetemben. Felhívhatnám a figyelmet az elsietett általánosítás veszélyeire de félek, ezt kodzsekfikázásként élnéd meg, és az egyes pontban kérteknek megfelelően a szememre vetnéd később.
3. fika sönherc: aha.
Az pedig, hogy offtopiknak bélyegezted kicsiny visszatekintésemet, azért lep meg, mert én indítottam ezt a topikot, ami ugyan nem nagy érdem, dehát így a témát is én adtam meg és akkor, érted...
az eleg szomoru
szerencsere a mi evfolyamunkunk volt par ilyen lany, az igaz, hogy nem furtokben logtak, de volt nehany bizonyára a fantasztikum határát súroló történeted két szereplője, nemdebár?
a progmatos csajok degradalasa pedig azert sem szep, mert ott bizony hazassagok is szulettek, es kulonben is izlesek es pofonok a petőintézetben is születnek házasságok, szép számmal. Mielőtt bárki is belemagyarázná, hogy most fogyatékos embertársaimat fikázom: NEM. Csupán arra szeretnék rámutatni, hogy egészséges embertársainktól eltérő módon kezeljük őket, noha kétségkívül sok szempontból ugyanolyanok. De mégis.
Remélem írsz még majd ide a köz okulására, előre is köszi, písz.
Hát igen, itt mindenki felháborodik az ilyen történeteken, mintha számítana egy cseppet is, hogy igaz-e vagy sem...
Nekem csak egyetlen bajom van vele: amit leírtál, az szeksz, és nem informatikushallgatószeksz. Informatikushallgatószeksszé akkor vált volna, ha felnézel a létrára és látod, hogy pamut tundrabugyi figyel a szoknya alatt, miközben a lány kéjsóvár arccal, csábosnak szánt mosollyal megindul feléd, és ijedtedben hazaszaladsz, magadra zárod az ajtót és eltorlaszolod a gardróbszekrénnyel.
Hát, mindenesetre én nem láttam olyan lányt a progmaton, akit örömmel láttam volna bugyi nélkül (legfeljebb a rotten.com-on ehehe).
Sőt, most jutott eszembe még két dolog.
Az egyik az természetesen az, hogy elnézést a (mindkét nemű) normális, emberi módon kinéző informatikushallgatóktól és ex-informatikushallgatóktól, egészen biztosan rengeteg derék dolgos becsületes jóravaló ember akad köztük, ezt mindig tartsuk szem előtt.
A másik, hogy szót ejtettem e hasábokon már az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumáról, ígyhát nagy igazságtalanság lenne megfeledkeznem a másik Helyről, a Schönherz Zoltánról, a nagy munkásmozgalmi hősről elnevezett diákszállóról.
Ahhahahahahaha hát az aztán nemeccerűen összetett hely. Alighanem külön topikot érdemelne, erősen gondolkodom is rajta. Addigis néhány apró szösszenet, mintegy leírva a hely atmoszféráját:
1. szoktak ott lenni néha ilyen bulik, és párszor voltunk is ott haverokkal, és MINDIG az lett a vége, hogy kitiltottak minket onnan örökre. Ettől még persze lehetne egészen kedves hely is, de íme pl. egy jellemző eseménysor:
hárman voltunk, ültünk egy kb. 6személyes asztalnál, amikoris megérkezett a helyi elit, és mivel sehol nem volt már hely, szó nélkül mellénk telepedtek. Hát én úgy tudom, ilyenkor meg illik kérdezni, hogy ugye bocs leülhetünk stb, dehát sebaj, nekik hazai pálya, ücsörögjenek csak. Darabig onnan hesszelték a soványka felhozatalt, majd felkerekedtek, és elindultak valamerre, otthagyva egy fél üveg bort, meg persze rengeteg üres poharat, üveget stb, mindegy, nem takarítónők. Szóval felkerekedtek, balra el, eccercsak az egyik kockafej nagyflegmán odaszól nekem, hogy vigyázunk a helyükre, meg a borukra, mint a szemünk fényére. Pff. Ezekután természetesen jóízűen elfogyasztottuk a silány lőrét, mire kisvártatva visszatértek alkalmi ismerőseink. Mivel nekem szóltak ugye, én voltam a felelős az okozott kárért, egyből úgy gondolták, én vagyok hivatott orvosolni az őket ért sérelmeket, ígyhát kijelentették, hogy "na öreg, ha felpattansz és hozol egy másik üveggel, akkor nem lesz semmi baj". Én próbáltam menteni az egyre elmérgesedő helyzetet, és mondtam, hogy szerintem így sem lesz semmi baj, hogy nem, de diplomáciai erőfeszítéseim kevésnek bizonyultak :-(
Innentől mintegy másfél órán keresztül a legkülönbözőbb sönherces cxsírák jöttek oda, hogy ne legyünk bunkók/vigyázzunk magunkra/jaj nekünk stbstbstb. Élvezetes egy este volt tényleg. Kis csoportokba verődve ólálkodtak körülöttünk a konnektororrú vágósúlyú masszák fenyegető kifejezést erőltetve hörcsögképükre. Jaj nem is folytatom.
2. Egyik nyáron jártunk oda lépcsőzni egy haverommal, merthát néha edzeni is kell, rohatt edző meg felírta, sch meg ha másra nem is, erre tökéletes, gondoltuk. Hát ugyan. Egyik nap megjelent egy fontoskodó kis csíra és kérdezte, hogy micsinálunk ott. Tocsogva az izzadságtól, levegő után kapkodva, lábsúllyal felszerelve, a lépcsőházban. Télleg, mit is csinálhattunk vajh? Hát a kardiovaszkuláris terhelés után az ember nehezen őrzi meg angol hidegvérét, ha hülyeségeket kérdeznek tőle, így elég komoly szóváltás kerekedett az ügyből, de szerencsére senkinek nem esett baja, de AZ IGAZGATÓTÓL ÍRÁSOS ENGEDÉLYT KELLETT KÉRNÜNK, HOGY MI FEL-ALÁ ROHANGÁLHATUNK A LÉPCSŐHÁZBAN NYUGODTAN.
Halleluja sőnherc.
gyerekek ! hova lett a szex a topicbol ? kit erdekel, hogy ki mit mikor masolt !?!?
ezek szerint ennyire szaraz volt az informatikus hallgatok nemi elete :((
nagyon szomoru
akkor elmondok en meg egy esetet:
Nyar volt. ELTE TTK, Muzeum Krt. Vizsgaknak vege. Egyetem szokas szerint dog koszos, falak mallanak szet, epulet omladozik. Prog.mat csoport (koztuk en) tarsadalmi munkaban teremfelujitast vegez. A lelkesedes 3 nap utan valahogy elmult, mar csak 2 csajszi meg en jartunk be rendszeresen, pedig csak 2 hetrol volt szo osszesen.
Szoval szepen festegetunk, Agi a letra tetejen en meg eppen cipeltem be egy bazi nehez festekesvodrot. Leejtette az ecsetet es megkert, hogy vegyem fel. Akkor meg nem tudtam, hogy direkt volt. Nyujtom fel az ecsetet, amikor is latom, hogy nincs rajta bugyi, csaj egy hercig kis bajusz kacsingat ram a macsaknyelv folott. (Csodalkoztam is reggel, hogy miert jottek szoknyaban festeni ezek a csajok.) Haaaaat, egybol kopni, nyelni nem tudtam. Agi pajkosan ramkacsintott, "Mi van amigo ? Valami rendkivuli tortent ?". Ekkor mar tudtam, hogy megerte bemenni festegetni. A pillanatnyi rovidzar utan ismet teljes formaban valaszoltam "Meg nem mutattal be a baratodnak ! Nagyon tetszik a bajusza.". "Mirol beszeltek ?" szolt kozbe a masik csaj. "Az Agin nincs bugyi." mondtam. "Na es ?" felelte, "rajtam sincs", azzal egyetlen mozdulattal fellibbentette amugy is rovid szoknyajat es pajkosan Agira majd ram kacsintott. Akkor mar kis-kojak erosen tiltakozott a bezartsag ellen, hiszen elozo este ota nem volt semmi dolga. "OK, lanyok" mondtam megadoan "tartsunk egy kis ebedszunetet". A teremajtot gyorsan kulcsrazartuk es kezdodott a nyali-fali. Nagyon torkosak voltak a csajok, ketten nyaltak az egy-gombocos fagyit. ;-)
Mondanom sem kell aznap mar nem festettunk tobbet, viszont a hatralevo par napban rendszeresen sziesztaztunk - tobbnyire ebed helyett.
Néha elég az is, ha csak meghallgatnak. De ismerek jópár férfi egyedet, aki arról panaszkodott, hogy a barátnője/felesége nem érti meg, hogyan tud ilyen sok időt a gép elött tölteni. Azok a nők, akik nem igazán használják a gépet, nem nézik jó szemmel, ha a barátjuk órákig elötte ül.
Nem minden informatikus nő ilyen. Én a fénymásolós kategórába tartoztam. És láss csodát, nálunk is volt olyan emberke, akiről mindig lehetett másolni, mert minden órán jegyzetelt. És hímnemű volt az illető. Kicsit ő is beképzelt volt, de nem volt vészes.
Nálunk nem is nagyon voltak olyanok, akik a flanel inges kategóriába tartoztak volna. Minden évfolyamtársam emberien nézett ki. És még beszélgetni is lehetett velük.
94ben kezdtem bele, és tavaly sikerült is befejeznem, hála az egyéni tanrendemnek, meg egy sérülésnek, amitől nem tudtam edzeni 1 hónapig és főleg hála mindazoknak, akik addig rugdostak, hogy végülis kihasználtam a felszabaduló időt és elmentem államvizsgázni. Halleluja.
Azért kicsit szokatlan volt, hogy a nyári verőfényben sötét öltönyös őskövületek faggattak mekegve általuk igen fontosnak vélt kérdésekről, amelyek iránt legendás empatikus képességeim ellenére sem voltam képes semmiféle érdeklődést kicsiholni magamból.
Nincsen semmi bajom velük természetesen, hiszen végülis meglepően simán megkaptam a diplomámat (valamikor télen mentem be érte, alig találták meg), de azért nem maradnék ott píéjcsdízni vagy valami (igaz, nem is nagyon kértek fel erre).
A kettes pont elgondolkoztatott. Legutóbb két probléma is foglalkoztatott, amin tipródtam a csajommal hazafelé menet. Aszondja, hogy osszam meg vele a gondjaimat, elvégre ezért vagyunk egymáséi. Rövid egyhelybenjárás után kiböktem az elsőt, hogy nem tudom, mit is kívánok vacsorára. Miután megbeszéltük katartikus örömök szálltak meg, hogy kibeszélhettem magamból és közösen találtunk megoldást. Aztán unszolt, hogy mondjam el a másikat is. Röviden vázoltam, hogy elsőre nem tudom, hogy az erősítőre, amikor a center hangsugárzót akarom majd rákötni, de azokból kettő van, hogyan kell okosan, fázishelyesen megoldani az impedanciaillesztést, hiszen párhuzamosan kötve repluszolni kell és ezzel a két 8 ohmosból 4 ohmos lesz, ami nem jó, viszont ha sorbakötöm, nem tudom hogyen kell fázishelyesen, hogy ne legyen kioltás, azaz az első lenne jobb, de akkor sorba kéne hozzá meg egy négy ohmos ellenállás, és hogy ez így jó lesz-e.
Namármost bennem nem okozott lelkitörést, hogy ez utóbbi problémával magamra maradtam és ő nem értette miről beszélek. Azért az alkalmat én is kihasználtam és vacsi után hancúroztunk :-)
Mikor kezdted/végezted a progmatot? (mert ugye egyikbôl a másikat nem nagyon számolhatod :-). Egyébként én is, és ha lehet, mégjobban fájt az egséz, tekintve, hogy laktam is a Budaörsi koleszban, 3 évet. Hogy rohadna le, égne szét, stb.
Hát, azt nem tudom, hogy okostojások voltak-e a szó klasszikus értelmében, hiszen istennek hála nem kellett soha kommunikálnom velük, nadehát.
1. Persze nem olyan hangnemben. Ők olyan hangnemben.
2. Biztos. De azért én például nem tudnék az utcán kézekézben sétálni valakivel, miközben úgy próbálok imponálni neki, hogy az alakuló zóna és az emberfogásos védekezés közti átmenet finomságairól zengek ódákat neki vagy valami. Mindennek megvan a maga ideje.
3. Írtak azok vadul, abban hiba nem volt. Akkor bökdösték csak oldalba egymást, ha egy kötőszó netalántán kimaradt vagy hasonló hitelességcsorbító sajtóhiba csúszott be a Kedves jegyzetelésébe.
Egyáltalán, megfigyeltem, hogy ez a jegyzetelősdi önmagában is az anekdoták kimeríthetetlen tárháza, csak sajnos nem sok köze van a szekszhez, bár azisigaz, hogy a hölgyekhez és urakhoz viszont igen, 2 out of 3 ain't bad, sikerült meggyőznöm magam, mégiscsak elmesélek egy-két kis szinest jó nembánom :******
3a. viharos gyorsasággal elérkezett avizsgaidőszak, mikoris meglepődve konstatáltam, hogy az egész szorgalmi időszakban semmire sem sikerült bemennem, így némi külső segítségre volt szükségem, hogy rendszerezzem a felgyülemlett hatalmas mennyiségű jegyzetanyagot. Hát igen, megvannak a hátulütői is annak, ha valaki ennyire fontos és elfoglalt ember, mint én. Persze legendás találékonyságommal most is megtaláltam a megoldást, nem lakok messze a Kőrösi Csoma Sándorról, a nagy utazóról elnevezett kollégiumtól, ami az informatikushallgatók tárháza (legalábbis akkoriban az volt, mostanában nem vagyok képben, remélem lebontották vagy felrobbant vagy valami történt vele, ami megszűntette az akkoriban ott fennálló állapotokat, bocsánat azoktól, akik ott laknak és nagyon szeretik). Felkerekedtem hát, és megközelítettem az objektumot, a portást megkértem, hogy mondjon nekem olyan szobát, ahol évfolyamtársaim laknak, majd a kapott információ birtokában továbbhaladtam. Na szoba megvan, koppkopp, besétálok, egy ilyen klottgatyás torzonborz alak képe fogadott (flanelling hanyagul az ágyra vetve), elrebegtem neki, hogy legyen már szíves annyira megköszönném, ha ideadná a cuccot, hogy a földszinten lefénymásoljam. Hát mintegy 10 perc alatt meg is értette mit akarok, erre a reakció:
"Hát jó, elviheted, de akkor hagyj itt valami zálogot!"
ZÁLOGOT, igen jól láttátok. Hát nó komment.
3b. Évfolyamunk ékköve egy lány volt, aki mindenhova mindig bejárt, mindenki az ő jegyzeteiből tanult, akárkitől is kunyeráltam jegyzetet, biztos, hogy az ősforrás ez a lány volt. Érdekes, én nagyon ritkán találkoztam vele ennek ellenére is, hogy pedig állítólag mindig mindenen bent volt, hát nemtom...
Na ecceris, valami géptermi zh volt, én nem ültem be rá, már nem emlékszem miért, de ott voltam bent az egyetemen mégis, kolbászolgattam fel és le, mert egy szellő hintáztatja az ágat, ez meg jött ki éppen a gépteremből, olyan félórával hamarabb természetesen, ahogy illik, na egyből felcsillant a szemem, itt az alkalom, gondoltam, hogy hálámnak legalább egy részét leróhassam felé, hiszen hol lennék én már ha nincsenek a jegyzetei, beszélgetni fogok vele.
Kedvesen köszöntem neki, a link,lógós nemidevaló hallgatónak szóló undorral köszönt vissza (kicsit úgy éreztem magam, mint a Karinthy-féle rossz tanuló), de ez sem szegte kedvem, gondoltam majd feloldódik kissé. Na hogy sikerült a géptermi, kérdeztem. Ezt persze megbántam egyből. Rámnézett, úgy hogy majdnem elsüllyedtem: HÁT ÖTÖS. Hogy' is kérdezhetek ilyet, hát persze.
Azért biztosan kedves lány volt, azokkal, akik aritmetikai tömörítéssel keltek és round robin taszkütemezéssel feküdtek.
Hát ilyenek ezek, bizonybizony, mindenkit óvva intek.
Ja persze, tisztelet a kivételnek.
...ugyanis ha az egyik függvénynek tekintjük a párunk vágyait, a másiknak pedig azt, amit mi nyújtunk, egy bizonyos érték fölötti hasonlóság megmutatja, hogy lesz-e orgazmus. Az érték pedig az ingerküszöb.
Szerintetek milyen lehet idő-tartomány helyett frekvencia-tartományban szexelni? Megoldódnak a gyorslövetüek gondjai :))) Csak az a kérdés, hogy aki Gyors Fourier Transzformációt (FFT) használ, az gyorslövetűnek számít-e. Érdekesek lehetnek még az auto- és keresztkorrellációs (nem tudom hogy kell írni pontosan!) függvények szexuális vonzatai. Például az autokorellációs függvény vizsgálata a maszturbáció. A kersztkorellációs fügvény vizsgálata után (eltolva), azt visszatranszformálva időtartományba előre megtuthatjuk, lesz-e a párunknak orgazmusa.
haaat... ez eleg meredeken hangzik, de nem mindig volt ez igy
en mindig a leghatso padban ultem es mindig masik csajjal az evfolyambol...gondolhatjatok, hogy nem a fournier sorokkal foglalkoztunk
sajnos nem volt tul sok hadrafoghato csajszi a progmat-on, igy aztan 1-2 havonta permutalodtak
ennyi.
Nekem 1-gyel (nő volt, illetve a hírek szerint még ma is az).
Ami azt illeti, ő nem ilyen kompóterisztikus irányban élte ki a nemi vágyait, eléggé bírta a hagyományos analóg verziót :-)
Sziasztok! Egy informatikus nőszemély, aki én vagyok, mindjárt magyarázatot ad az esetre.
1. Én is szoktam a barátommal szakmai dolgokról beszélni. Persze nem olyan hangnemben, amilyenben más a szerelmi vallomásokat búgja.
2. A fiú biztos boldog volt, hogy végre van egy nő, aki érti, hogy miről beszl és kihasználta az amkalmat.
3.A jegyzetek figyelése azért lehetett, mert ha tényleg informatikusok, akkor mindketten lusták voltak jegyzetelni és abban reménykedtek, hogy talán a másik leírja, és akkor neki nem kell.
De ez csak az én véleményem. Ha ők az okos tojás fajtából valók, akkor feltevésem helytelen.