Keresés

Részletes keresés

steves111 Creative Commons License 2021.09.17 0 0 18

CRM szoftverrel sokkal hatékonyabban lehet értékesíteni! A legegyszerűbb és legjobb CRM, amit eddig használtam, az a OnePageCRM, IDE KATT LÁTHATOD. Nagyon egyszerű, böngészőből működik. Ez egy különleges rendszer, ami az értékesítés következő lépésén alapul, mintha egy asszisztensed lenne! A tömeges email küldéssel is sok időt lehet vele spórolni, sokat segít!

la mancha Creative Commons License 2020.11.30 0 0 17

Akik már rendelkeznek CRM rendszerrel, azok valószínűleg nehéz helyzetben is:

kontrollálni tudják költségeiket, üzleti információjuk naprakész;

kontrollálni tudják a folyamatokat;

Pedig olyan rohadt egyszerű a kérdés?
Mire való a CRM, vagy mit tud a CRM, amiért érdemes lenne megvennem?


la mancha Creative Commons License 2020.10.21 0 0 16

"Minden 10 érdeklődőből 9-et elveszítenek azok a cégek, ahol nincs megfelelő utánkövetés."

Mondom én, hogy ez valami határidőnapló lesz. 🤣

Előzmény: la mancha (15)
la mancha Creative Commons License 2020.10.21 0 0 15

"Az automatikus emlékeztetőknek köszönhetően a kollégák nem felejtenek el ügyfeleket, ajánlatok küldését és utánkövetését." olvasom.


Vagy pedig "A rendszer figyelmeztet a feladatok elvégzésére."


De ez sem szól másról "Sem én, sem az értékesítő nem stresszel azon, hogy elfelejtünk egy érdeklődőt, vagy, hogy fel kéne hívni valakit, akivel három héttel ezelőtt tárgyaltunk."

Ezek szerint a CDM egy modern határidőnapló lenne?

Ezekkel az ironikus kiemelésekkel, idézetekkel azt akarom mondani, hogy ha a CRM értékesítője sem tudja elmagyarázni, hogy mire is való, akkor én honnan tudhatnám, és miért venném meg?

De tényleg érdekel, mert lehet hogy egy fantasztikus cucc, csak még senki sem tudja mi mindenre lehetne használni.

Előzmény: la mancha (14)
la mancha Creative Commons License 2020.10.21 0 0 14

Sziasztok!
Kis segítséget kérek!
Nem tudom hogy mire való a CRM.

Nem azért mert lusta lennék és nem akarnék utánanézni. Sem a leírásoktól sem a hangzatos porhintésektől nem világosodtam meg.

"Tudni fogod melyik vevővel mikor-mi történt. Mit adtál már el neki, mi van folyamatban és még mit nem adtál el neki."

.
Ha csak ennyit tud akkor már nem is kell! Én nem akarom tudni! Adott esetben több ezer vevő adatait úgy sem tudom fejben tartani, kezelni pedig végkép nem.
Nekem ne kelljen foglalkoznom a hírlevél küldéssel, az eladással, az infótermék és a számla küldésével.

Nekem az kell, hogy ha az olvasó reagál egy felhívásra, vagy feliratkozik valamire a weblapon, akkor az automata hírlevélrendszer az általam megírt hírleveleket a beállított időben küldje ki.

Ha az olvasó rákattint a vásárlás fülre a weblapon vagy a hírlevélben, akkor az automata hírlevélrendszer küldje ki neki a vásárlási űrlapot! Mit, milyet, mennyit, név, cím, stb.

Ha az olvasó visszaküldte a kitöltött vásárlási űrlapot, akkor az automata hírlevélrendszer küldje ki neki a díjbekérőt.

Ha az olvasó az online kártyás fizetéssel befizette az összeget, akkor az automata hírlevélrendszer küldje ki neki az infótermék elérhetőségét és az elektronikus számlát.

De ha esetleg mindez megoldható CRM nélkül is, akkor meg minek vennék olyat?

kristálytisztánlátó Creative Commons License 2015.12.23 0 0 13

Kedves mindenki!

 

A mondandóm azzal kapcsolatos, hogy gyakran előjön, hogy milyen platformon, vagy miylen felületen működjön az az adott szoftver.

 

Aki ezt is az elején unalmasnak venné, az ugorjon a csillagozott sávok közötti részre, mert ott jön a lényeg. (a továbbiakban egy másik topikbeli válasz ide másolt változata jön, mert ott megvádoltak azzal, hogy pártatlan vagyok és megpróbálok rendet tenni a fejekben, aztán vagy elfogadjátok, vagy nem, mindenesetre nem akarok támadni senkit, nem is spammelni akarok, csak nem akarom újra legépelni ugyanazt)

 

A motivációm nem az, hogy lebeszéljelek a híres On-Line számlázókról. Sokkal inkább az, hogy az árnyoldalait is lássák az emberek. Ha már ennyire elhallgatják azokat a fejlesztőik és csak a szépet hangoztatják, ezzel megvezetve a felhasználókat.

Ezeket az árnyoldalakat hánytorgattam fel a korábbi válaszaimban. Tudom, hogy nem kellemes és ezért kapok a pofámra tőletek.

 

A fősuliban tanultam programozást, nem vagyok buta ehhez. Nem vagyok megvezethető, mint az átlag.

Ismerem a programok működését és mint felhasználó, már sok tapasztalatot gyűjtöttem.

A hagyományos szoftverek előnyeit, hátrányait már mindenki ismeri, ezért nem emlegetem őket.

 

Valami egyensúlyi állapotot kellene találni a kettő között (on-line számlázók és a telepített szoftverek között) és nem eltemetni egy jó megoldást.

 

********************************************************************************************************************************************

A legnagyobb és legnépszerűbb magyarországi ügyviteli szoftvergyártó egyik legújabb és legnépszerűbb terméke mindkét oldal előnyeit egyesíti (a gyártót soha nem fogom megadni):

A saját számítógépen fut az alkalmazás és az adatbázist on-line éri el !!!

 

(Habár ezzel az IT szakértőknek el is árultam, hogy kinek melyik szoftverét használjuk teljes megelégedéssel jelenleg.)

 

Ez a legmodernebb megoldás. Úgy hívják a technológiát, hogy HIBRID (sic! - nem én találtam ki, mert ez egy szakszó ezekre a legújabb irányzatot képviselő, helyi alkalmazásként működő és on-line adatbázist használó szoftverekre).

A saját számítógépen futó alkalmazásból sokkal nagyobb teljesítmény csalogatható elő, komplexebb feladatok oldhatók meg vele, mint az internetböngészőben szorított on-line felülettel,

Ugyanakkor aki akarja (ő szeretné biztosítani a folyamatos, biztonságos adatbázis szolgáltatást magának), könnyek üzemeltethet saját adatbázis szervert. Akkor is online működik, csak saját szerverről.

********************************************************************************************************************************************

 

Azok a problémák amiket felhoznak az on-line szoftver gyártók a sajátgépes alkalmazások ellen, ugyanúgy megtörténhetnek egyes weboldalas számlázókban is. Mert nagyon jól tudják programozóként, hogy azok fejlesztői hibák és semmi közük ahhoz,

hogy rendes, sajátgépen futó alkalmazásokról, vagy csak egy weboldalon használható számlázókról beszélünk.

Azt ne akarja nekünk senki beadni, hogy létezik tökéletes, hibamentes rendszer, mert olyan nincs.

 

Ugyanúgy frissíthető minden szoftver, adatbázis, lefordítható a kiadott számla más nyelvekre, ha jól meg van csinálva. Ezek nem életképes érvek  az egyik, vagy másik fajta rendszer ellen.

Ha most eltekintünk attól, hogy az on-line számlázókat egyes gyártóknak érdekében áll tökéletesnek feltüntetni és elhisszük, hogy a sajátgépes szoftvereket itt leszólók tényleg csak mezei felhasználók, akkor érdekből, indulatból szólnak.

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Erre reagálnék egy autóipari hasonlattal:

Mert te csalódtál a Skodában, ezért lenézed mindet és mindenki üljön át egy szerinted tökéletes Audiba. Mert szeritned a Skoda a középkor, az Audi a a jövő.

De neked egy 120-as régi Skodád volt a leírás alapján. Azt hagytad nagyvonalúan figyelmen kívül, hogy a Skodák is fejlődtek, hol tart ma már egy 120-as Skoda egy új Superbhez képest? Egy sokak számára tökéletes autó. Képzeld, a Skoda is hibrideket fog gyártani.

 

Nem akarok lebeszélni senkit sem, de még a csak weboldalon elérhető számlázók is a középkorban vannak az on-line számlázók mellett küzdők szóhasználatát kölcsönvéve.

Autós hasonlattal a jövő a hibrideké, vagy a tankolható elektromos autóké, amikbe elektrolitot lehet majd tölteni 10 év múlva a benzinkutakon.

Vagy az én hardveres pályámról lepasszolt hasonlattal, a hibrid merevlemezeké.

(Annak kedvéért aki nem tudja, hibrid merevlemez: egy olcsó, de nagy kapacitású hagyományos mágneses tárolási elvű merevlemezt és egy kisebb tárterületű drágább, de nagyon gyors SSD /félvezető-memória alapú adattároló/ keveréke - a hibrid merevlemez egyesíti magában a nagy tárolókapacitást a gyorsasággal és az olcsósággal).

Minden érvet amit ide leírtam, a nagy vezető informatikai cégektől vettem kölcsön. Ez a jövő, a sajátgépre telepített alkalmazás és az on-line adatbázis szolgáltatás keveréke, a HIBRID rendszer.

Már csak a nagy koponyák által kijelölt út miatt is mondom.

 

Tisztellek titeket fejlesztőket, mert elismerem, hogy sok munka lehet egy szoftverfejlesztés során, legyetek coderek, vagy webfejlesztők, de az a sok féligazság nem járja.

 

Az a célom, hogy ne csak a féligazságokat lássák az emberek.

Ezt a hsz-t bemásolom a többi hasonló fórumba is (már máshová is válaszoltam előzőleg), csak hogy ne vádolhassanak sehol sem azzal, hogy bármelyik oldalára állok. A haladás oldalán vagyok.

Remélem, hogy hasznos volt amit leírtam. Ha nem akkor normálisan nem fölényeskedve megvitathatjuk.

 

Na most már tényleg mennem kell, mert a kollégák végeztek az árufeltöltéssel. Holnap reggel még jön egy utolsó karácsonyi roham.

 

Kellemes Karácsonyt!

 

Okos-Ügyvitel Creative Commons License 2014.10.15 -1 0 12

Regisztráljon és használja ingyen:

 

Okos-Számla, Okos-Készlet, Okos-Pénztár, Okos-CRM

 

Pár extra: 
munkalapból, szállítólevélből, megrendelésből számla készítés, teljesítési igazolás, naptár, szerződések-dokumentumok iktatása fájlfeltöltéssel, készletérték FIFO alapján, számlázáskori árrés adatok, ELÁBÉ adatok...stb.

 

 

Ja és 2015.04.30. -ig most garantáltan INGYENES az összes modul százezer tételig!

Természetesen böngészőből fut tableten, laptopon, de akár okos telefonon is!

 

Még egyszer kiemelem, hogy az ÖSSZES MODUL INGYENES! 
 

NAV rendeletnek teljes mértékben megfelel! 

 

http://okosugyvitel.hu

 

 

 

Mexico City Creative Commons License 2014.03.22 0 0 11

Ajánlanék itt egy másik fórumtémát, ami szintén hasonló témakörben már több hozzászólást tartalmaz:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005189

Nyári Tibor Creative Commons License 2013.02.06 0 0 10

Helló!

 

Érdekes! Bogarászva a neten, mostanság egyre többen érdeklődnek az ilyen rendszerek felől! Bár teszem hozzá, joggal! Már egy ideje használunk egyet mi is a céggel, és elégedett vagyok vele! Egyszerű, nem lehet benne hibázni! A kollégák is gyorsan megszokták. Mi a CO3-mat használjuk, nézd meg www.co3app.com/hu Az egész online, szóval nem kell telepíteni, egyből lehet használni! Szerintem kiegélít mindent, amire egy cégnek szüksége van, sőt. 

Előzmény: vadk (9)
vadk Creative Commons License 2013.01.30 0 0 9

Sziasztok!

 

Nekünk van most egy integrált rendszerünk a cégnél, de akadtak, akik nem igazán tudták megszokni, ezért a tervünk, hogy lecseréljük. A nevét direkt nem mondom, mert nem szeretném befolyásolni a válaszokat, de persze ötleteket és tapasztalatokat gyűjtök. Szerintetek mire váltsunk? Mit ajánlotok? köszi.

G. Szabi Reklámszerződés? Creative Commons License 2012.07.28 0 0 8

Szia

 

Az eredeti témához:

Itt eleg jó Leírást találsz arról mi is ERP és milyen komponensei vannak:

http://vallalatiranyitas.blogspot.hu/2012/07/erp-rendszerek-komponensei.html#more

 

Első Polgár Creative Commons License 2002.06.27 0 0 5
Az Oracle-t le lehet tolteni ingyen is.
de lehet, hogy az csak evaluation version.
Előzmény: liberálmensevik (4)
liberálmensevik Creative Commons License 2002.06.26 0 0 4
Nem még.
Én csak egy CAD/CAM rendszert írok, s a vevők nyilvántartásához, a kapcsolatok menedzseléséhez néztem körül CRM ügyben. Kinek küldtem, melyik verziót, melyik licenszet, mikor kellene szállítani, számlázni, címek, telefonszámok, stb..
Egy scheduler-nél, contact manager-nél azért kicsit többre lenne szükség, ezért néztem utána.

Még béta szakaszban van a progim, Oracle-t még nem vettem. Amikor utoljára megnéztem a Compiere-t, akor még csak Oracle-lel ment.

De lehet, hogy még idén beruházok mad eg CRM-re.
A Compiere + Oracle túl nagynak tűnik nekem, s lehet, hogy a Multiactive Maximizer CRM megoldást választom.

Kaptam tűlük demo CD-t és nagyon tetszett.
lm

Előzmény: Első Polgár (3)
Első Polgár Creative Commons License 2002.06.26 0 0 3
Kosz a linkeket.
dolgoztal mar Compierrel?
Előzmény: liberálmensevik (2)
liberálmensevik Creative Commons License 2002.06.26 0 0 2
Ezt dicsérik :
Compiere ERP + CRM Business Solution

A CRM sok minden, a vevőnyilvántartástól a supporton át még ezer dologig:

A CRM alapjai
Fogyasztói kapcsolatok menedzsmentje (CRM)
A tanulmány Szesztay Gábor munkája alapján készült

Előzmény: Első Polgár (1)
Első Polgár Creative Commons License 2002.06.24 0 0 1
es mi a velemenyed rola?
akkor ez az ERP olyasmi, mint az SAP?
milyen szovtferek vannak a piacon?
open source software van ebbol a fajtabol?
hasznalta valaki?
Előzmény: Attila-Ikrek (0)
Attila-Ikrek Creative Commons License 2002.06.24 0 0 0
cégünknél használják...és így definiálják ezeket
(mondjuk én más területen dolgozom inkább):

ERP:Enterprise Resource Planning
Vállalati erőforrás-tervezést megvalósító komplex vállalati szoftvercsomag, mellyel a cég teljes körűen elektronizálja saját belső ügyvitelét az anyagmozgás követésétől kezdve egészen a számlák és beszerzési megbízások összevezetéséig.

CRM:Customer Relationship Management
ez is buzzword volt nemrég...külön újságmellékeleteket szenteltek neki...

Előzmény: Első Polgár (-)
Első Polgár Creative Commons License 2002.06.24 0 0 topiknyitó
Ezt mostanaban szoktam latni eleg divatos rovidites. Kb sejtem, hogy mirol szolhat, de van olyan, aki elesben csinalja is?
mit jelent ez tulajdonkeppen?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!