Nagyon sajnálom, hogy a topic megnyitása után nem jelentkeztem, de mivel még csak gimnazista vagyok, sajnos nem tudtam túl gyakran feljönni a fórumra és mivel sokáig nem volt érdeklődő azt hittem teljesen elsüllyedt a topic...
Tényleg sajnálom és mindenkitől elnézést kérek !
Mivel időközben az e-mail címem is megváltozott sajnos nem kaptam meg a leveleket !
Én is arról a menhelyről beszéltem amiről waxxablaze is írt ! És bár valóban elég drágák az áraik, az állatokat nagyon szeretik és rengeteg munkát fektetnek bele a menhelybe ! Sajnos úgy tudom nem túl nagy a menhely, de azért igyekeznek minél több állatnak otthont adni és naponta töp kutya és macska is új gazdára talál !
Sziasztok!
(addig is míg nincs állatmenhelyünk!)
Én 3 kóbor macskának szeretnék gondos gazdit találni. A cicók kölyökkoruktól gondozva vannak, jól ápoltak, emberhez vannak szokva, szerintem a kutyát is könnyen elfogadják mert én kutya sétáltatáskor szoktam őket etetni és remekül kijönnek egymással. Mind 3 fekete színű, van 1 kandúr és 1 nőstény (alom testvérek) 2002.augusztusában születtek, és az anyamacska, őt 2 éve etetem kb. 3 éves lehet.
Ne riasszon vissza senkit hogy nem kölykök mert még megszokják a gazdit és az új helyet, pár hete sikerült elhelyezni kettőt, ugyanis 5-en voltak eddig, nagyon könnyen elfogadták az új helyet.
Ha valakit érdekelne, ideírjon nekem:
klecsi@index.hu
Már régóta próbálkozom az elhelyezésükkel, de mint látjátok nem sok sikerrel, valahogy az emberek furcsán állnak a feketemacskákhoz, nem vicc!!! tavaly egyetlen kölyöknek találtam gazdit, szürke volt, a többiek maradtak, DE NEM ADOM FEL!!!!
Feltehetően azért nem reagált, mert megváltozott a mél címe, illetve mert sajnos nem gyakran topikol, másrészt pedig már több hónapja megírta, hogy iskolai kötelezettségei miatt nem tudja tovább vállani a dolog propagálását.
Remélem, azért sikerül dűlőre jutnotok a dolgokat illetően:)
a mi dokink kb. 6800 FT-ért ivartalanít cicalányt. A 10.000 valóban nagyon sok:(
A macskaivartalanítás tényleg kissé túlzás 10.000-ért.Bár attól függ hol csinálják.Mifelént egy 10-12 kg-os kiskutyát ivartalanítottak 11.000-ért.
Ez a "macskaklub" tényleg furcsa! Miért nem reagál, szerintem pedig biztosan megkapta az üziket.
Képzeljétek találkoztam az agarntyúval, meglátott a drága és anyakamba ugrott. Egy pár után ment, leszólítottam őket és megkérdeztem övék-e a kutya? Erre ők megkérdezték , hogy kellene- e.
Legszívesebben hazavinném de már van 3 dilinyós kopóm, akik kitesznek 12-t is.Szóval elmondták, hogy nem az Önéké, hanem a szomszéduké az eb, de ők 1 hónapba egyszer jönnek ki hozzá. (Az ilyet le kéne lőni.) Ez a páros eteti és leginkább náluk dekkol a kutya de szívesen odaadnák valakinek.Hát ez van vele.
az Ő telszámát kaptam állítólag "macskaklubtól" egyébként nemrég nyilatkozott a hölgy a kórházi macskák ivartalanításával kapcsolatban, hogy nekik a nősténymacska ivartalanítása 10 000 Ft. Na én ezt túlzásnak tartom, de majd utánna nézek.
akik a 37-es mellett ma fenntartják a kutyamenhelyet....Gulya Angéláék
http://www.allatsegito.hu/
ez az ő alapítványuk.
őket kell segíteni, ha valódi helkyre akarod tenni a pénzed!
Sziasztok!
Én is miskolci vagyok. Hááát tavaly én is bevettem ezt az állatmenhely dologot! Beszéltem a dokinkkal (még tavaly) azt mondta nem tud semmi féle menhelyről ami októbertől beindulna, de ő örülne neki a legjobban ha ez valós lenne. Ők is foglalkoznak egy menhely létrehozásával alapítványon keresztül, de azt mondta hogy még területet sem kaptak, megy a huza-vona érte, még kb. sem tudja mikor lesz itt valamikor is menhely. Szóval ez rossz vicc! én írtam annak idején a topic nyítónak, kaptam tőle egy telefonszámot, amit soha nem vettek fel:( írtam neki a macskás fórumra, de nem reagált!
Sajnos!
Hamarosan megyek a dokinkhoz, majd érdeklődöm.
Roxánának hívták a men.. akarom mondani a sintértelepen
na de ne urizáljunk már annyira Roxi = Rozi
nemde?
:-)
nagyon nyugis kutya, a kétéves gyerek állandóan rajta ül stb.
Örülök, hogy javul a helyzet a Fonoda úton.
Az agarantyú felszívódott, remélem csak elkódorgott valakitől és hazament mert azóta sem láttam.De köszi az infót, őket fogom keresni, ha legközelebb kidobott kutyába botlok.
Annyira segítenék, de az én két dögöm szétszedné. Valahogy nagy kutyautálatuk van.
Egy példa: Apuéknál volt Betyus és Lucy is. A vezér Haver volt és jól kijöttek. Ősszel elhozta apu hozzánk 1 napra. Külön kellett Betyárt zárni, mert folyamatosan nekiment Havernak. Gondold el a "nem ismerem" kutyával mit tennének. De agyalok, hogy kit tudnék ajánlani (bár falun ez nem olyan egyszerű).
Helyesbítés! Az előbb alaposan eltekertem egy mondatot ami így hangzik helyesen:
Mivel rohannom kellett dolgozni odavittem és megkértem a boltos csajt,hogy etesse meg itassa meg aztán, ha hazaérek majd kezdünk vele valamit.