Keresés

Részletes keresés

vivi.g Creative Commons License 2005.01.19 0 0 65

Köszönöm szépen a segítségeket!!

Ma apukám elment,és hozott két kiskutyát!Most nálunk vannak,de holnap indulnak nagymamámhoz!:))

m a x Creative Commons License 2004.12.28 0 0 64
Az index meg nem van formában...

Topic itt!
Előzmény: m a x (63)
m a x Creative Commons License 2004.12.28 0 0 63
<a href="http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=9478" target="_blank">Itt a Miskolciak topicja!</a>

És itt a Miskolci menhely oldala!
Előzmény: vivi.g (62)
vivi.g Creative Commons License 2004.12.28 0 0 62

Köszönöm!

Már ez is sokat segít!

Előzmény: Gesztenyke (60)
Gesztenyke Creative Commons License 2004.12.28 0 0 61
A menhelyét majd az illetékesek,ugy látom van belőlük bőven.:)
Előzmény: Gesztenyke (60)
Gesztenyke Creative Commons License 2004.12.28 0 0 60
Rákerestem,

Gyepmesteri Telep: Miskolc, vezető - Dovák Bertalanné, Tel.:46/345-103

Cimet nem találtam,de remélem a telefonszámon az illető segit majd neked.

Üdv. G.

Előzmény: vivi.g (59)
vivi.g Creative Commons License 2004.12.28 0 0 59
Mi a címe?
vivi.g Creative Commons License 2004.12.28 0 0 58
Szeretnénk egy kutyát a nagyimnak a menhelyről!
Tibbe Creative Commons License 2004.07.14 0 0 57
Tibbe Creative Commons License 2004.07.08 0 0 56
.
macskaclub Creative Commons License 2004.06.30 0 0 55

Nagyon sajnálom, hogy a topic megnyitása után nem jelentkeztem, de mivel még csak gimnazista vagyok, sajnos nem tudtam túl gyakran feljönni a fórumra és mivel sokáig nem volt érdeklődő azt hittem teljesen elsüllyedt a topic...

Tényleg sajnálom és mindenkitől elnézést kérek !

Mivel időközben az e-mail címem is megváltozott sajnos nem kaptam meg a leveleket !

Én is arról a menhelyről beszéltem amiről waxxablaze is írt ! És bár valóban elég drágák az áraik, az állatokat nagyon szeretik és rengeteg munkát fektetnek bele a menhelybe ! Sajnos úgy tudom nem túl nagy a menhely, de azért igyekeznek minél több állatnak otthont adni és naponta töp kutya és macska is új gazdára talál !

banyoca Creative Commons License 2003.11.18 0 0 54
Sziasztok!
(addig is míg nincs állatmenhelyünk!)
Én 3 kóbor macskának szeretnék gondos gazdit találni. A cicók kölyökkoruktól gondozva vannak, jól ápoltak, emberhez vannak szokva, szerintem a kutyát is könnyen elfogadják mert én kutya sétáltatáskor szoktam őket etetni és remekül kijönnek egymással. Mind 3 fekete színű, van 1 kandúr és 1 nőstény (alom testvérek) 2002.augusztusában születtek, és az anyamacska, őt 2 éve etetem kb. 3 éves lehet.
Ne riasszon vissza senkit hogy nem kölykök mert még megszokják a gazdit és az új helyet, pár hete sikerült elhelyezni kettőt, ugyanis 5-en voltak eddig, nagyon könnyen elfogadták az új helyet.

Ha valakit érdekelne, ideírjon nekem:

klecsi@index.hu

Már régóta próbálkozom az elhelyezésükkel, de mint látjátok nem sok sikerrel, valahogy az emberek furcsán állnak a feketemacskákhoz, nem vicc!!! tavaly egyetlen kölyöknek találtam gazdit, szürke volt, a többiek maradtak, DE NEM ADOM FEL!!!!

szuszmok Creative Commons License 2003.11.14 0 0 53
Szervusztok,

Feltehetően azért nem reagált, mert megváltozott a mél címe, illetve mert sajnos nem gyakran topikol, másrészt pedig már több hónapja megírta, hogy iskolai kötelezettségei miatt nem tudja tovább vállani a dolog propagálását.

Remélem, azért sikerül dűlőre jutnotok a dolgokat illetően:)

a mi dokink kb. 6800 FT-ért ivartalanít cicalányt. A 10.000 valóban nagyon sok:(

Előzmény: banyoca (48)
bükkaljai Creative Commons License 2003.11.14 0 0 52
A macskaivartalanítás tényleg kissé túlzás 10.000-ért.Bár attól függ hol csinálják.Mifelént egy 10-12 kg-os kiskutyát ivartalanítottak 11.000-ért.

Ez a "macskaklub" tényleg furcsa! Miért nem reagál, szerintem pedig biztosan megkapta az üziket.

Képzeljétek találkoztam az agarntyúval, meglátott a drága és anyakamba ugrott. Egy pár után ment, leszólítottam őket és megkérdeztem övék-e a kutya? Erre ők megkérdezték , hogy kellene- e.
Legszívesebben hazavinném de már van 3 dilinyós kopóm, akik kitesznek 12-t is.Szóval elmondták, hogy nem az Önéké, hanem a szomszéduké az eb, de ők 1 hónapba egyszer jönnek ki hozzá. (Az ilyet le kéne lőni.) Ez a páros eteti és leginkább náluk dekkol a kutya de szívesen odaadnák valakinek.Hát ez van vele.

Előzmény: banyoca (51)
banyoca Creative Commons License 2003.11.13 0 0 51
az Ő telszámát kaptam állítólag "macskaklubtól" egyébként nemrég nyilatkozott a hölgy a kórházi macskák ivartalanításával kapcsolatban, hogy nekik a nősténymacska ivartalanítása 10 000 Ft. Na én ezt túlzásnak tartom, de majd utánna nézek.
Előzmény: waxxablaze (50)
waxxablaze Creative Commons License 2003.11.13 0 0 50

akik a 37-es mellett ma fenntartják a kutyamenhelyet....Gulya Angéláék
http://www.allatsegito.hu/
ez az ő alapítványuk.
őket kell segíteni, ha valódi helkyre akarod tenni a pénzed!
Vavis Creative Commons License 2003.11.13 0 0 49
Én is írtam neki a fórumba, nem jött be. Azért várjuk az infókat.
Előzmény: banyoca (48)
banyoca Creative Commons License 2003.11.13 0 0 48
Sziasztok!
Én is miskolci vagyok. Hááát tavaly én is bevettem ezt az állatmenhely dologot! Beszéltem a dokinkkal (még tavaly) azt mondta nem tud semmi féle menhelyről ami októbertől beindulna, de ő örülne neki a legjobban ha ez valós lenne. Ők is foglalkoznak egy menhely létrehozásával alapítványon keresztül, de azt mondta hogy még területet sem kaptak, megy a huza-vona érte, még kb. sem tudja mikor lesz itt valamikor is menhely. Szóval ez rossz vicc! én írtam annak idején a topic nyítónak, kaptam tőle egy telefonszámot, amit soha nem vettek fel:( írtam neki a macskás fórumra, de nem reagált!
Sajnos!
Hamarosan megyek a dokinkhoz, majd érdeklődöm.
waxxablaze Creative Commons License 2003.11.13 0 0 47
Roxánának hívták a men.. akarom mondani a sintértelepen
na de ne urizáljunk már annyira Roxi = Rozi
nemde?
:-)
nagyon nyugis kutya, a kétéves gyerek állandóan rajta ül stb.
Előzmény: bükkaljai (46)
bükkaljai Creative Commons License 2003.11.12 0 0 46
Nagyon szép kutya és látszik rajta, hogy elégedett. És tök jó neve van.
Előzmény: waxxablaze (43)
waxxablaze Creative Commons License 2003.11.12 0 0 45
van, de rajta van az egyész család...
szóval
inkognito rulez
Előzmény: Vavis (44)
Vavis Creative Commons License 2003.11.12 0 0 44
Nagyon szép kutyus! Olyan kép nincs, amin teljes alakban látható?
Előzmény: waxxablaze (43)
waxxablaze Creative Commons License 2003.11.11 0 0 43

Rozi
szerintünk közép-ázsai juhász
üdv
Vavis Creative Commons License 2003.11.11 0 0 42
Már én is!:o)
Előzmény: bükkaljai (41)
bükkaljai Creative Commons License 2003.11.11 0 0 41
Nem tennél fel róla egy képet, olyan kiváncsi vagyok az ebre!
Előzmény: waxxablaze (40)
waxxablaze Creative Commons License 2003.11.11 0 0 40
a jelenlegi kutyánk onnan származik
(nagytestű), több mint fél évig tartották mig hozzánk került pedig nem eszik keveset
Előzmény: bükkaljai (39)
bükkaljai Creative Commons License 2003.11.10 0 0 39
Örülök, hogy javul a helyzet a Fonoda úton.
Az agarantyú felszívódott, remélem csak elkódorgott valakitől és hazament mert azóta sem láttam.De köszi az infót, őket fogom keresni, ha legközelebb kidobott kutyába botlok.
Előzmény: waxxablaze (38)
waxxablaze Creative Commons License 2003.11.10 0 0 38
SINTÉRTELEP, amit a legnagyobb jóindulattal sem lehet menhelynek nevezni.

javul ott is a helyzet....
de igazad van

ja és az agárral kapcsolatban, keresd a népkertieket
segítenek gazdit keresni

Előzmény: bükkaljai (35)
Vavis Creative Commons License 2003.11.07 0 0 37
Annyira segítenék, de az én két dögöm szétszedné. Valahogy nagy kutyautálatuk van.
Egy példa: Apuéknál volt Betyus és Lucy is. A vezér Haver volt és jól kijöttek. Ősszel elhozta apu hozzánk 1 napra. Külön kellett Betyárt zárni, mert folyamatosan nekiment Havernak. Gondold el a "nem ismerem" kutyával mit tennének. De agyalok, hogy kit tudnék ajánlani (bár falun ez nem olyan egyszerű).
Előzmény: bükkaljai (36)
bükkaljai Creative Commons License 2003.11.06 0 0 36
Helyesbítés! Az előbb alaposan eltekertem egy mondatot ami így hangzik helyesen:
Mivel rohannom kellett dolgozni odavittem és megkértem a boltos csajt,hogy etesse meg itassa meg aztán, ha hazaérek majd kezdünk vele valamit.
Előzmény: bükkaljai (35)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!