Keresés

Részletes keresés

Nagy Rozália 22 Creative Commons License 12 órája 0 0 595

http://prine-koltoztetes.hu/index.html Ez a honlapjuk megtaláltam :) 

Előzmény: Nagy Rozália 22 (594)
Nagy Rozália 22 Creative Commons License 4 napja -1 0 594

Üdvözlök mindenkit ! 
Mi most költöztünk a hétvégén a Prine Költöztetéssel a végén bemásolom a linket , hagy mondjak egy pár szót !  Az úri ember aki felvette a telefont nagyon szimpatikus volt , nekem fontos hogy akivel beszélek az tudjon kommunikálni nah de mindegy, elmondott mindent mi mennyi lesz nekünk  2 gyerekünk van  kérdezte hogy kismama vagyok ? mondtam már nem de akkor is megadta a kedvezményt  , azt is mondta hogy van náluk Biztosítás 7 millióig ,nah én akkor magamban mondtam őket választom (mert akikkel eddig költöztem mind vagy leverte a vakolatot , vagy a szekrényemnek az oldalát karistolta meg  vagy a hűtőm fogantyúját törte le   a fiúk akik kijöttek egyik a főnök volt  nagyon szimpatikusak voltak , én elfáradtam ahogy néztem őket , kínáltam üdítővel de nem fogadták el , a kávégépet már elcsomagoltam , 2 szobás lakást 2 en az elsőről 2 óra alatt berámolták a nagy teherautóba  , csak repült az idő  Vecsésre költöztünk  ott családi házba ment , összesen 4 órát dolgoztak az odaúttal egyben ! Profik a srácok nyugodt szívvel ajánlom Bárkinek !!!!

https://www.facebook.com/BudapestPrineKoltoztetesLomtalanitasHagyatekolcso/?eid=ARA_yRTLXo6ZeWRUSrFos7C962pRdjRQK61uqYFZcP1eonb7qw4PqoqBnhMri51K432TYvAdrwnCv74k

ez az elérhetőségük 06205130852 Mindenkinek ajánlom 

Költöztetés LEgolcsóbban Creative Commons License 2019.09.28 -1 0 590

Anita nem tudom miről beszélsz ! én magán tanár vagyok !! a cégről meg annyit hogy kitűnően dolgoztak ! Köszi de nem tudtad lejáratni a fiúkat !!

Előzmény: Anita1982.03. (589)
Kovacs.Nita Creative Commons License 2019.09.10 0 1 592

Szép napot Mindenkinek! :) Én szeptember 5-én költöztem Budapesten belül a 3. kerületből a 9. kerületbe a Hétvégi Szállítás (www.hetvegiszallitas.hu) csapatával és csak jókat tudok mondani róluk. Kommunikáció jeles, hozzáállás kitűnő, a srácok precizitása, odafigyelése szintén dicséretre méltó. :) Nagyon-nagyon meg voltam velük elégedve, ha legközelebb szállíttatni szeretnék bármit is vagy tovább repülni a mostani fészekből, akkor biztos, hogy őket fogom választani! :) Ajánlom a fórumozóknak is meleg szívvel! :) 

patakitrans Creative Commons License 2019.09.07 -2 0 591
Előzmény: paolinho (590)
paolinho Creative Commons License 2019.09.02 0 0 590
Sziasztok!
Én egy probléma kapcsán kérnék segítséget, hogy van egy U Form ülőgarnitúrám, amelynek sajnos a sarokeleme a mérete okán csak az erkélyen keresztül volt beemelhető a lakásba anno, amikor megvettük. (A 2.emeleten lakom)
Most viszont költöznénk,de már a 4. emeletre. Nagyon szeretem ezt a bútort, és abban kérném a segítségeteket, hogy ismertek olyan bútorszállítót, aki a teraszon keresztül be tudná emelni ezt az egy (egyébként nem túl súlyos) elemet. Szóval összességében a 2-ról le kellene engedni, és a 4-re fel kellene húzni. Ez Bp-en a XIV. kerületből a XVII. kerületbe szállítva történne, és ha lehet, ne horror áron.
Előre is köszi a segítséget!
Anita1982.03. Creative Commons License 2019.08.24 -1 1 589

Amikor tavaly tavasszal költöztem, adtál nekem árajánlatot az általad hirdetett cégnéven. :D :D Bukta... :D 

Anita1982.03. Creative Commons License 2019.08.24 0 1 588

Bálint Dömi - Te költöztető vagy és saját magadat ajánlod egy hamis sztori mögé rejtve???? Ez azért nagyon gáz!!!! 

Bálint Dömi Creative Commons License 2019.08.19 -2 0 587

Sziasztok !!

Most Költöztünk a héten és megosztanám tapasztalataimat !

Kerestem az interneten sok céget de nem tudtak elvállalni , mindaddig amíg Prine Költöztetést fel nem hívtam !!!

 https://www.facebook.com/BudapestPrineKoltoztetesLomtalanitasHagyatekolcso/ 

Egy fiatal ember vette fel a telefont nagyon segítőkész volt , mindent elmondott , hogyan fog lezajlani a költöztetés ! 

Nekem egy 2 szobás lakásomnak a berendezéseit  vitték el 1 fuvarban ezzel időt és pénzt is spóroltak ! 3 főt kértem nagyon szimpatikus emberek és jó modorúak voltak , vidámak . Olyan szolgáltatást nyújtottak amit nem minden cég csinál , ( egy jó párszor költöztünk már )  ha bármikor újra költözünk csak is őket hívom !! egy karcolás nem esett a bútoraimon , ami máskor elő fordult . ami különösen tetszett hogy simán elvállalták a megrendelést 7 db teherautóval dolgoznak !  és jó volt látni a referencia képeit is , hogy kik fognak kijönni elvinni a drága bútoraimat , ez is egy bizalmi kérdés szerintem !

Még egyszer köszönöm szépen !!!

 

Mindenkinek szívből ajánlom őket https://www.facebook.com/BudapestPrineKoltoztetesLomtalanitasHagyatekolcso/ 06205130852 #koszonom #koltoztetes #prinekoltoztetes

Péter550414 Creative Commons License 2019.08.15 0 2 586

Sziasztok! Mi a családdal augusztus elején a Hétvégi Szállítás (www.hetvegiszallitas.hu) csapatával költöztünk. Ajánlás útján kerültünk hozzájuk és nagyon nem bántuk meg, sőt, meleg szívvel ajánlom minden költözőnek ezt a kis csapatot. :) Kedvesek, precízek, megbízhatóak, mind az előzetes megbeszélést, mind a szállítást illetően. Minden értékünkre nagyon ügyeltek, betakartak minden törékeny cuccot, minden személyes holmink és bútorunk hibátlan állapotban érkezett meg az új lakhelyünkre. :) Volt már korábbi, rossz tapasztalatunk bőven sajnos (sokat költözködtünk) költöztető cégekkel, ezért örültünk nagyon, hogy végre egy normális céget sikerült találnunk! Fiúk, itt is nagyon köszönjük Nektek a munkátokat! :) Üdvözlettel: Balogh Péter (Petya)

SzucsPeterTamas Creative Commons License 2019.06.23 -2 0 585

Sziasztok!

 

Egy kedves kollégám a postáról ajánlott egy költöztető csapatot, mert érdeklődtem, hogy ismernek-e valakit aki tényleg megcsinálja a munkát...

 

 

Volt már pár érdekes költözésem a múltban, előfordult olyan is, hogy összevesztek a munkások a főnökkel és ott hagyták a cuccaimmal együtt az autóban!

Nekem kellett a "főnökkel" lepakolnom, mert szerencsétlen öreg alig kapott levegőt a lépcsőházban! Aztán a végén benyögte, hogy sajnos emiatt 3 órával tovább tartott a költözésem, ami igaz is volt, de nem az Én hibámból adódóan! 

 

Nagyvonalúan, vagy lehet, hogy teljesen pancser módon, de belementem és kifizettem a +3 órát!

 

Ilyen dolgok miatt kérdezősködtem egy kicsit a munkahelyen és most szerencsére jó tanácsot kaptam kedves Márk kollégától :)

 

A srácok fiatalok voltak és erősek, gyorsan dolgoztak és nem kértek kiállási díjat, vagy hogy is szokták mondani. Volt pár kényes tárgyam ( bézskanapé, drága monitor ) de mindent becsomagoltak és ami a leginkább tetszett, hogy a fizetés előtt végig jártuk az összes bútort, hogy nem-e történtek sérülések! Ez tényleg profi költöztetés volt!

 

Ezúton is köszönöm a gyors és korrekt munkát! Bátran ajánlom Őket mindenkinek!

 

https://www.pakolunk.hu

 

 

Agi8001 Creative Commons License 2019.04.10 -2 1 584

Hétvégén költöztettek minket a srácok a https://koltoztetunk.com tol 

Megvoltunk velük elégedve , időben érkeztek ,udvarias társaság volt ,

Árak tekintetében semmilyen rejtett költség nem volt ,és a számla sem maradt el :) 

Költöztünk már párszor és voltak cégek akik "elfelejtették "

Akik költözés előtt áll bátran ajánlom őket

 

 

Arnold Benedict Creative Commons License 2019.04.09 -4 0 583

https://m.facebook.com/moving.koltozes/?ref=bookmarks

 

szerintem a kepek magukert beszelnek:) 

 

zolee1126 Creative Commons License 2019.04.04 -4 0 582
Maka.L Creative Commons License 2019.01.08 -2 3 580

Mi a https://koltoztetunk.com/ -ot választottuk nem rég mentek el a szállitóik teljes meg voltunk elégedve  a költöztető céggel a rakodok időben ott voltak a célhelyen -annak ellenére, hogy nekünk viszont sikerült elkésni egy kicsit , semmilyen negative hozzáállásuk nem volt azzal kapcsolatban. nagyon kedvesek, segitőkészek és udvariasak voltak áraikat tekinvte sem ért csalódás 

minden a megbeszltek szerint korrekten zajlott.

vani.kovari Creative Commons License 2018.08.31 -6 0 579

Én velük költöztem és 10% kedvezményt adtak a költözés árából! Korrekt, kiszámítható cég, nem lehúzósak és a költözést hiba nélkül lebonyolították kb 3 óra alatt Bp-en belül.

 

Költözzön Velem Kft. --> https://koltozzonvelem.hu/

 

 

Bplaci88 Creative Commons License 2018.08.03 -2 3 578

 

Az ember nem minden nap költözik, ezért alaposan böngésztem a netet és a színpatikusnak tűnő költöztető vállalkozókat fel is hívtam. Volt olyan amelyik a mézes madzagot húzta el az orrom előtt és a telefon beszélgetés során derült ki, hogy mégsem egészen úgy van, ahogy hírdette a költöztetést. Már kezdtem feladni az olcsó költöztetés reményét, mikor rátaláltam koltoztetunk.com-ra . Egy szavam sem lehet. A megbeszélt időpontra meg is érkeztek. Pillanatok alatt felpakoltak a teherautóra, úgy hogy mindenemre vigyáztak. Még szinte fel sem fogtam, hogy átköltözök, már át is voltam költöztetve. Na és persze az anyagiak: nem ért ott sem meglepetés, hisz amit hirdettek és a telefonban is megbeszéltünk az a valóságban is úgy volt. 

 

3fő 7500/óra 

 

Helga84 Creative Commons License 2018.07.15 -4 2 577

Hupsz, bocsánat, kicsit nagy lett a kép valamiért... :) 

Helga84 Creative Commons License 2018.07.15 -5 2 576

Helga84 Creative Commons License 2018.07.15 -4 2 575

Sziasztok!

 

Több költöztető cégtől is kértem ajánlatot, de a legkedvezőbb ajánlatot (és a legkedvesebb hozzáállást :) ) a Hétvégi Szállítás adta, akik nagyon kedvesen és aprólékosan tájékoztattak a költözés minden részletéről telefonon keresztül. A személyes találkozást és a budapesti-veszprémi költözésemet követően is csak dicsérni tudom a kis csapatot, mert gyorsan, hatékonyan, precízen oldották meg a leköltöztetésemet. :) Köszönöm szépen nekik itt is a kedvességüket és segítségüket! :) Elérhetőségeik a csatolt névjegykártya képen olvashatóak, keressé(te)k őket bátran! :)

 

Helga

zolee1126 Creative Commons License 2018.07.10 -6 0 574

Az Európaszállító Nemzetközi Költöztetés csapatával költöztünk. Nagyon meg voltunk elégedve Attila, Zoli és Viktor profi munkájával. Párizsból Budapestre költöztettek, minden az előre megbeszéltek alapján zajlott, a cuccaink hiánytalanul és épségben megérkeztek. Flottul ment a kommunikáció. Csak ajánlani tudom a csapatot, legközelebb is biztosan hozzájuk fordulunk :-).

https://nemzetkozikoltoztetesnonstop.com/

Üdv:Panna Sípos.

kittttttyyyy11 Creative Commons License 2018.07.03 -6 0 573

Pontosak,alaposak,gyorsak,együttműködők voltak és mindezt korrekt áron.Ajánlom őket mindenkinek.
Köszönöm szépen fiúk,a jövőben is számítok rátok!https://www.facebook.com/atlaszkoltoztetes

Zsuzsanna78 Creative Commons License 2018.06.30 -2 5 572

Sziasztok!

 

Több költöztető céggel is felvettem a kapcsolat( kb 10) és a koltoztetunk.com -ra esett a választásunk , körülbelül  a fele cég válaszra sem méltatott.

Elfogadható árat ajánlottak és ami még mellettük szólt tartalmazta a csomagoló anyagot , dobozokat kölcsönbe, és biztosítást a bútoraim és egyéb tárgyaimra a költöztetés során.  

 

XIV. ből az I. kerület-be költöztem 1.5 szobás lakásból , 5 órát vett igénybe teljes mértékben megvoltam elégedve a munkájukkal.

 

 

(40000-Ft-ban átlapoltunk meg )

 

Üdvözlettel:Zsuzsa

thomasbrase Creative Commons License 2018.06.18 -8 0 571

Sziasztok!

 

Debrecenből Budapestre költöztem az elmúlt hétvégén.

 

A Költözzön Velem csapata 10% kedvezménnyel költöztetett engem, szívből ajánlom őket ez úton, és köszönöm nekik!

 

Google-n találtam rájuk, ez a link: http://koltozzonvelem.hu

 

Üdv: Thomas

Kitti.nagy Creative Commons License 2018.06.09 -3 7 570

Sziasztok 

 

fórumon vélemények alapján felvettem a kapcsolatot emailben a koltoztetunk.com/ -al

 

Abszolute korrekt tájékoztatás kaptam,  és  telefonos megbeszélésünk során  megrendeltem a költöztetést . Pontosan érkeztek, pillanatok alatt megkezdték a munkát, vigyáztak a bútorokra, szakszerűen pakoltak. Olyan erősek az emberek, akik pakoltak, hogy fél kézzel vittek olyan bútort amit én megemelni sem tudok! 
Az új lakásban is gyorsan végezték a munkájukat. A 6 óra alatt amig dolgoztak, egyetlen pillanatra sem álltak meg, pedig itt a másodikra kellett felvinni a bútorokat.
A fizetésnél korrekt elszámolás volt.
Összefoglalva: csak ajánlani tudom a csapatot, költöztessen velük bárki, nem fog csalódni!

 

Üdv:Kitti

Hakunamatata8104 Creative Commons License 2018.06.07 -8 2 569

Tegnapelőtt költöztem a Hétvégi Szállítás csapatával (www.hetvegiszallitas.hu és a facebookon is fent vannak Hétvégi Szállítás néven) Budapestről Szigetszentmiklósra és minden tökéletesen rendben volt. :) Pontosan, időben megjelentek a helyszínen, nagyon készségesek voltak, mindent bepakoltak helyettem, rendben, sérülésmentesen le is szállították az összes bútoromat (az autó raktere le volt szőnyegpadlózva, hogy ne legyen baja a szállított cuccoknak), szóval én csak ajánlani tudom őket mindenkinek. :) Ja, és árban is korrektek voltak, nem lehúzósak. Köszönöm Nektek Srácok a segítséget itt is még egyszer! :)

indiemond Creative Commons License 2018.06.01 -9 0 568

Megtörtént a legrosszabb rémálmom. 8 hónapos terhesen költözöm és 2 órával érkezés előtt lemondta a költözető "motorhibára" hivatkozva. Már az is gyanus volt, amikor pár napja próbálta áttenni az időpontot későbbre, mert délelőttre kapott valami ajánlatot. SENKINEK SEM AJÁNLOM a https://www.facebook.com/bpkoltoztetes/ !!! Nem megbízható.

K.Atilla80 Creative Commons License 2018.05.31 -3 7 567

 

csatlakozom az előttem levő hozzászolashoz én is a koltoztetunk.com csapatát választottam költöztetésünk elvégzésére,

teljes mértékben csak ajánlani tudom őket!

 

Nagy András91 Creative Commons License 2018.05.05 -3 7 566

Sziasztok! Én hosszas keresgélés után találtam meg a nekem megfelelő céget. Mindenhol rettentően magas árat mondtak, amikor megtaláltam a koltoztetunk.com-ot egy nagyon emberséges , szimpatikus fiatal ember vette fel a telefont . Én Budapestről költöztem kevés bútorral és néhány aprósággal Mezőturra. Sikerült megegyeznünk és mai nap sikeresen lebonyolódott a költözés sérülés és zökkenőmentesen. Nagyon köszönöm a srácoknak! Bátran ajánlom őket mindenkinek!

la3500 Creative Commons License 2018.05.02 -8 0 565

Valakinek volt már tapasztalata a precizkoltoztetes.hu céggel? 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!