Keresés

Részletes keresés

Péter550414 Creative Commons License 3 napja 0 0 586

Sziasztok! Mi a családdal augusztus elején a Hétvégi Szállítás (www.hetvegiszallitas.hu) csapatával költöztünk. Ajánlás útján kerültünk hozzájuk és nagyon nem bántuk meg, sőt, meleg szívvel ajánlom minden költözőnek ezt a kis csapatot. :) Kedvesek, precízek, megbízhatóak, mind az előzetes megbeszélést, mind a szállítást illetően. Minden értékünkre nagyon ügyeltek, betakartak minden törékeny cuccot, minden személyes holmink és bútorunk hibátlan állapotban érkezett meg az új lakhelyünkre. :) Volt már korábbi, rossz tapasztalatunk bőven sajnos (sokat költözködtünk) költöztető cégekkel, ezért örültünk nagyon, hogy végre egy normális céget sikerült találnunk! Fiúk, itt is nagyon köszönjük Nektek a munkátokat! :) Üdvözlettel: Balogh Péter (Petya)

SzucsPeterTamas Creative Commons License 2019.06.23 -1 0 585

Sziasztok!

 

Egy kedves kollégám a postáról ajánlott egy költöztető csapatot, mert érdeklődtem, hogy ismernek-e valakit aki tényleg megcsinálja a munkát...

 

 

Volt már pár érdekes költözésem a múltban, előfordult olyan is, hogy összevesztek a munkások a főnökkel és ott hagyták a cuccaimmal együtt az autóban!

Nekem kellett a "főnökkel" lepakolnom, mert szerencsétlen öreg alig kapott levegőt a lépcsőházban! Aztán a végén benyögte, hogy sajnos emiatt 3 órával tovább tartott a költözésem, ami igaz is volt, de nem az Én hibámból adódóan! 

 

Nagyvonalúan, vagy lehet, hogy teljesen pancser módon, de belementem és kifizettem a +3 órát!

 

Ilyen dolgok miatt kérdezősködtem egy kicsit a munkahelyen és most szerencsére jó tanácsot kaptam kedves Márk kollégától :)

 

A srácok fiatalok voltak és erősek, gyorsan dolgoztak és nem kértek kiállási díjat, vagy hogy is szokták mondani. Volt pár kényes tárgyam ( bézskanapé, drága monitor ) de mindent becsomagoltak és ami a leginkább tetszett, hogy a fizetés előtt végig jártuk az összes bútort, hogy nem-e történtek sérülések! Ez tényleg profi költöztetés volt!

 

Ezúton is köszönöm a gyors és korrekt munkát! Bátran ajánlom Őket mindenkinek!

 

https://www.pakolunk.hu

 

 

Agi8001 Creative Commons License 2019.04.10 -1 1 584

Hétvégén költöztettek minket a srácok a https://koltoztetunk.com tol 

Megvoltunk velük elégedve , időben érkeztek ,udvarias társaság volt ,

Árak tekintetében semmilyen rejtett költség nem volt ,és a számla sem maradt el :) 

Költöztünk már párszor és voltak cégek akik "elfelejtették "

Akik költözés előtt áll bátran ajánlom őket

 

 

Arnold Benedict Creative Commons License 2019.04.09 -2 0 583

https://m.facebook.com/moving.koltozes/?ref=bookmarks

 

szerintem a kepek magukert beszelnek:) 

 

zolee1126 Creative Commons License 2019.04.04 -3 0 582
Maka.L Creative Commons License 2019.01.08 -1 3 580

Mi a https://koltoztetunk.com/ -ot választottuk nem rég mentek el a szállitóik teljes meg voltunk elégedve  a költöztető céggel a rakodok időben ott voltak a célhelyen -annak ellenére, hogy nekünk viszont sikerült elkésni egy kicsit , semmilyen negative hozzáállásuk nem volt azzal kapcsolatban. nagyon kedvesek, segitőkészek és udvariasak voltak áraikat tekinvte sem ért csalódás 

minden a megbeszltek szerint korrekten zajlott.

vani.kovari Creative Commons License 2018.08.31 -5 0 579

Én velük költöztem és 10% kedvezményt adtak a költözés árából! Korrekt, kiszámítható cég, nem lehúzósak és a költözést hiba nélkül lebonyolították kb 3 óra alatt Bp-en belül.

 

Költözzön Velem Kft. --> https://koltozzonvelem.hu/

 

 

Bplaci88 Creative Commons License 2018.08.03 -1 3 578

 

Az ember nem minden nap költözik, ezért alaposan böngésztem a netet és a színpatikusnak tűnő költöztető vállalkozókat fel is hívtam. Volt olyan amelyik a mézes madzagot húzta el az orrom előtt és a telefon beszélgetés során derült ki, hogy mégsem egészen úgy van, ahogy hírdette a költöztetést. Már kezdtem feladni az olcsó költöztetés reményét, mikor rátaláltam koltoztetunk.com-ra . Egy szavam sem lehet. A megbeszélt időpontra meg is érkeztek. Pillanatok alatt felpakoltak a teherautóra, úgy hogy mindenemre vigyáztak. Még szinte fel sem fogtam, hogy átköltözök, már át is voltam költöztetve. Na és persze az anyagiak: nem ért ott sem meglepetés, hisz amit hirdettek és a telefonban is megbeszéltünk az a valóságban is úgy volt. 

 

3fő 7500/óra 

 

Helga84 Creative Commons License 2018.07.15 -4 1 577

Hupsz, bocsánat, kicsit nagy lett a kép valamiért... :) 

Helga84 Creative Commons License 2018.07.15 -5 1 576

Helga84 Creative Commons License 2018.07.15 -4 1 575

Sziasztok!

 

Több költöztető cégtől is kértem ajánlatot, de a legkedvezőbb ajánlatot (és a legkedvesebb hozzáállást :) ) a Hétvégi Szállítás adta, akik nagyon kedvesen és aprólékosan tájékoztattak a költözés minden részletéről telefonon keresztül. A személyes találkozást és a budapesti-veszprémi költözésemet követően is csak dicsérni tudom a kis csapatot, mert gyorsan, hatékonyan, precízen oldották meg a leköltöztetésemet. :) Köszönöm szépen nekik itt is a kedvességüket és segítségüket! :) Elérhetőségeik a csatolt névjegykártya képen olvashatóak, keressé(te)k őket bátran! :)

 

Helga

zolee1126 Creative Commons License 2018.07.10 -5 0 574

Az Európaszállító Nemzetközi Költöztetés csapatával költöztünk. Nagyon meg voltunk elégedve Attila, Zoli és Viktor profi munkájával. Párizsból Budapestre költöztettek, minden az előre megbeszéltek alapján zajlott, a cuccaink hiánytalanul és épségben megérkeztek. Flottul ment a kommunikáció. Csak ajánlani tudom a csapatot, legközelebb is biztosan hozzájuk fordulunk :-).

https://nemzetkozikoltoztetesnonstop.com/

Üdv:Panna Sípos.

kittttttyyyy11 Creative Commons License 2018.07.03 -5 0 573

Pontosak,alaposak,gyorsak,együttműködők voltak és mindezt korrekt áron.Ajánlom őket mindenkinek.
Köszönöm szépen fiúk,a jövőben is számítok rátok!https://www.facebook.com/atlaszkoltoztetes

Zsuzsanna78 Creative Commons License 2018.06.30 -1 5 572

Sziasztok!

 

Több költöztető céggel is felvettem a kapcsolat( kb 10) és a koltoztetunk.com -ra esett a választásunk , körülbelül  a fele cég válaszra sem méltatott.

Elfogadható árat ajánlottak és ami még mellettük szólt tartalmazta a csomagoló anyagot , dobozokat kölcsönbe, és biztosítást a bútoraim és egyéb tárgyaimra a költöztetés során.  

 

XIV. ből az I. kerület-be költöztem 1.5 szobás lakásból , 5 órát vett igénybe teljes mértékben megvoltam elégedve a munkájukkal.

 

 

(40000-Ft-ban átlapoltunk meg )

 

Üdvözlettel:Zsuzsa

thomasbrase Creative Commons License 2018.06.18 -7 0 571

Sziasztok!

 

Debrecenből Budapestre költöztem az elmúlt hétvégén.

 

A Költözzön Velem csapata 10% kedvezménnyel költöztetett engem, szívből ajánlom őket ez úton, és köszönöm nekik!

 

Google-n találtam rájuk, ez a link: http://koltozzonvelem.hu

 

Üdv: Thomas

Kitti.nagy Creative Commons License 2018.06.09 -2 7 570

Sziasztok 

 

fórumon vélemények alapján felvettem a kapcsolatot emailben a koltoztetunk.com/ -al

 

Abszolute korrekt tájékoztatás kaptam,  és  telefonos megbeszélésünk során  megrendeltem a költöztetést . Pontosan érkeztek, pillanatok alatt megkezdték a munkát, vigyáztak a bútorokra, szakszerűen pakoltak. Olyan erősek az emberek, akik pakoltak, hogy fél kézzel vittek olyan bútort amit én megemelni sem tudok! 
Az új lakásban is gyorsan végezték a munkájukat. A 6 óra alatt amig dolgoztak, egyetlen pillanatra sem álltak meg, pedig itt a másodikra kellett felvinni a bútorokat.
A fizetésnél korrekt elszámolás volt.
Összefoglalva: csak ajánlani tudom a csapatot, költöztessen velük bárki, nem fog csalódni!

 

Üdv:Kitti

Hakunamatata8104 Creative Commons License 2018.06.07 -8 1 569

Tegnapelőtt költöztem a Hétvégi Szállítás csapatával (www.hetvegiszallitas.hu és a facebookon is fent vannak Hétvégi Szállítás néven) Budapestről Szigetszentmiklósra és minden tökéletesen rendben volt. :) Pontosan, időben megjelentek a helyszínen, nagyon készségesek voltak, mindent bepakoltak helyettem, rendben, sérülésmentesen le is szállították az összes bútoromat (az autó raktere le volt szőnyegpadlózva, hogy ne legyen baja a szállított cuccoknak), szóval én csak ajánlani tudom őket mindenkinek. :) Ja, és árban is korrektek voltak, nem lehúzósak. Köszönöm Nektek Srácok a segítséget itt is még egyszer! :)

indiemond Creative Commons License 2018.06.01 -8 0 568

Megtörtént a legrosszabb rémálmom. 8 hónapos terhesen költözöm és 2 órával érkezés előtt lemondta a költözető "motorhibára" hivatkozva. Már az is gyanus volt, amikor pár napja próbálta áttenni az időpontot későbbre, mert délelőttre kapott valami ajánlatot. SENKINEK SEM AJÁNLOM a https://www.facebook.com/bpkoltoztetes/ !!! Nem megbízható.

K.Atilla80 Creative Commons License 2018.05.31 -2 7 567

 

csatlakozom az előttem levő hozzászolashoz én is a koltoztetunk.com csapatát választottam költöztetésünk elvégzésére,

teljes mértékben csak ajánlani tudom őket!

 

Nagy András91 Creative Commons License 2018.05.05 -2 7 566

Sziasztok! Én hosszas keresgélés után találtam meg a nekem megfelelő céget. Mindenhol rettentően magas árat mondtak, amikor megtaláltam a koltoztetunk.com-ot egy nagyon emberséges , szimpatikus fiatal ember vette fel a telefont . Én Budapestről költöztem kevés bútorral és néhány aprósággal Mezőturra. Sikerült megegyeznünk és mai nap sikeresen lebonyolódott a költözés sérülés és zökkenőmentesen. Nagyon köszönöm a srácoknak! Bátran ajánlom őket mindenkinek!

la3500 Creative Commons License 2018.05.02 -7 0 565

Valakinek volt már tapasztalata a precizkoltoztetes.hu céggel? 

Vivienne9001 Creative Commons License 2018.04.18 -4 7 564

Szegedről  költöztünk  a fővárosba,  sajnos  az ismeretségi  körünkben  nem volt senkinek  költöztetésünkre  megfelelő autó,  úgyhogy kénytelenek voltunk költöztetőkkel felvenni a kapcsolatot. Eleinte nagyon hezitáltam de aztán   beláttam hogy jóval  egyszerűbb és nem nekem kell emelgetnünk  a nehéz dolgokat se ,a cég akiket választottunk Nagyon segítőkészek voltak, 3-an érkeztek a megbeszélt napon  ,  minden tökéletesen ment.

minden költözés elött állónak ajánlanám figyelmébe a  http://koltoztetunk.com/    -os fiukat

 

 

 

 

grubthomas Creative Commons License 2018.04.17 -10 1 563

Én költözés előtt ezt a fórumot olvasgattam, kértem is a megemlített cégektől árajánlatokat. Volt aki nem is válaszolt!!! Miért kezelik így a leendő ügyfeleket egyes cégek, nem is értem..

 

Végül 3 cég közül - akik válaszra méltattak a 6-7 bekért ajánlatból - végül a Költözzön Velem cég ajánlatát fogadtam el. Bp belvárosából pikk-pakk átköltöztettek minket Pilisborosjenőre a múlt hétvégén, megbízható, kiszámítható áron és ami a legfontosabb hogy semelyik értékünknek nem esett baja még egy karcolás sem.

 

Mindenkinek ajánlom őket!!

Laszlo8811 Creative Commons License 2018.04.11 -3 7 562

 

Ezúton is köszönöm a koltoztetunk.com csapatának a mindenben kifogástalan Munkájukat.Örülök, hogy vannak még az országban ilyen jó cégek/szakemberek, maradjanak is meg annak. Ismerőseimnek is fogom ajánlani Önöket, ha kérdeznek bennünket, esetleg szóba jön a téma.Estére biztosan nagyon elfáradtak a fiatalemberek, mégis teljesítették még a legcifrább kéréseinket is :) 

 

részletek Nagyvonalkban:

2 emeletes házunkat/irodánkat költöztették

2 külön helyre,bútorokat szét szerelni és a végleges helyükön össze szerelni

bedobozoltàk ,lefoliáztak mindet amit kertünk.

munka előtt egy nappal kijöttek felmérni és megegyeztünk Egy fix árban.

Anita1982.03. Creative Commons License 2018.04.11 -9 1 561

Üdvözlök Mindenkit! :) A hétvégén költöztem a Hétvégi Szállítással (akik, mint megtudtam, nem csak hétvégén dolgoznak :) - www.facebook.com/hetvegiszallitas) Budapesten belül és nagyon meg voltam velük elégedve. Profi, megbízható, kedves kis csapat, akik időben megjelentek az adott címen és vigyáztak minden bútoromra és dobozomra. És ami nagyon fontos volt még számomra - nem kértek érte horribilis pénzt, egy adott, fix összeget mondtak az egészre és erre semmi plusz nem tevődött rá, pedig az egyik igen nehéz szekrényemmel alaposan megizzasztottam őket. :) Jó szívvel tudom és fogom is ajánlani őket Mindenkinek! :) Szép napot! :)

Anita1982.03. Creative Commons License 2018.04.11 -8 1 560

Üdvözlök Mindenkit! :) A hétvégén költöztem a Hétvégi Szállítással (akik, mint megtudtam, nem csak hétvégén dolgoznak :) ) Budapesten belül és nagyon meg voltam velük elégedve. Profi, megbízható, kedves kis csapat, akik időben megjelentek az adott címen és vigyáztak minden bútoromra és dobozomra. És ami nagyon fontos volt még számomra - nem kértek érte horribilis pénzt, egy adott, fix összeget mondtak az egészre és erre semmi plusz nem tevődött rá, pedig az egyik igen nehéz szekrényemmel alaposan megizzasztottam őket. :) Jó szívvel tudom és fogom is ajánlani őket Mindenkinek! :) Szép napot! :)

Béla7606 Creative Commons License 2018.03.30 -3 7 559

Sziasztok ,

 

Tegnap költöztem a http://koltoztetunk.com/ -al ,

belvárosi 2,5 szobás lakásból költöztünk családi házba soroksárra,

előre becsomagultunk mindent az előző napokoban ,reggel a megbeszélt időben jöttek

és neki áltak a lakás tartalmálnak az autóba való lehordasában ,3. em lift sajnos nem volt,

le a kalappal előttük , sikeresen felkerült minden az autóra és elindultunk a a ház -ba bepakolni 

itt is minden remekül haladt ,semmi nem sérült ,kedvesek ,jó humorú srácok csak ajánlanám őket.

 

összeg:55e Ft volt Összesen 

 

 

krisztian9 Creative Commons License 2018.03.19 -10 1 558

Sziasztok!

Még 2 éve nagyon rossz élményem volt egy céggel, akiket most nem nevezek meg, ezért félve kerestem 1 hónapja megint amikor kellett, de azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam.
A Költözzön Velem csapata gyorsan és precízen oldott meg minden adódó problémát. Ezúton is szeretném megköszönni nekik és nyugodt szívvel ajánlom őket bárkinek!

retina1 Creative Commons License 2018.03.14 -10 0 557


  Az Európaszállító - Nemzetközi Költöztetés 

Nagyon rövidke időm volt mindent megoldanom , nagyon messze is jártam,de a fiùk nekem mindenben készségesek voltak .Rengeteg költöztetőt hîvtam ,.de örülök hogy őket valasztottam nagyon megbìzhatóak ,pontosak,ès olyan jó szervezők ràadasul az àrakkal sincsenek ellszàllva mint sokan mások. Nagyon köszönök mindent ,az biztos hogy legközelebb is csak titeket hivlak .Ràtok számìtani lehet .Ti vagyok nr. 1 .pedig már párszor költözködtem. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki pontos ,megbízható,minősègi ,gyors,szervezett költözést akar.Megegyszer nagyon köszönöm ,még talalkozunk.

Mariann Krisán 

hotisz Creative Commons License 2018.03.10 -1 2 556

Kedves hercegnő00!

 

Amikor a témában érdeklődtem, én is rátaláltam erre a cégre, és csupa jót olvastam róluk. Az árakkal kapcsolatban azonban teljes sötétségben tapogatózom. 😊

Jelenleg az USA-ban élek a családommal, de 1-2 éven belül szeretnénk hazaköltözni. Ha megéri, mindenképpen szeretnénk hazavinni magunkkal a jól megszokott bútorainkat, illetve a rengeteg személyes holminkat, amit az itt töltött évek alatt “felhalmoztunk”. 

Ha tudnál nekünk segíteni abban, hogy kicsit tisztábban lássunk, akkor könnyebben menne a tervezgetés. Meg tudnád kérlek írni, hogy Ti melyik méretű konténert használtátok, és nagyságrendileg milyen költsége volt (3-5 ezer dollár, 5-10 ezer dollár, esetleg 10 ezer felett).

Tudom, hogy a honlapon lehet árajánlatot kérni, de mivel a dolog csak 1-2 év múlva lesz aktuális, egyelőre nem szeretnénk felvenni a kapcsolatot a céggel. De az árak azért remélhetőleg nem fognak magyon vàltozni 1-2 év alatt. 😊

Köszönöm

Előzmény: hercegnő00 (552)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!