Keresés

Részletes keresés

prinekoltoztetes Creative Commons License 2021.01.10 -9 0 664

Köszönjük szèpen , örültünk hogy segìthettünk !!

Sok Boldogsàgot egèszsèget kìvànunk a picinek ! 

Előzmény: Cr92 (661)
prinekoltoztetes Creative Commons License 2021.01.10 -8 0 663

Mi dicsèrjük magunkat ?? 

Mert megköszönjük hogy bennünk bìztak meg ?

 

Ne nèzze az oldalt , Mi van magàval  az a gàz hogy Magyarorszàgon az irigysèg megy de megöli sajàt magàt , sajnàljuk hogy ilyen empàtiàval àldotta meg a sors !

Mert màs otthon ül ès vàja a sültgalambot !??

Szolgàltatàsunk nem lenne megfelelő ? Ember hol èl maga ???   Jah az az egy hölgy eddig 8 èv alatt  mert nem az volt amit a telefonban említett pàr dolgot lehagyott ès a 2 òràbòl lett 3 òra  , !

8 ève eddig meglehet nèzni kiknek ès hol dolgoztunk hogyan ! De mi nem foglalkozunk màs cègekkel szùrja a szeműket hogy halad a hajònk a nyìlt vìzen ! 

Referenciànk meg magàèrt beszèl ! 

 

Irigysèg =gyűlölet 

Előzmény: Kovacs.Nita (662)
Kovacs.Nita Creative Commons License 2021.01.10 0 6 662

Full gáz ez a prine költöztetéses csávó, aki egyfolytában önmagát dicséri ezen a fórumon! :D Azt hiszi, hogy az ő kisajátított szócsöve ez a csatorna... Tiszta vicc! :D De ahogy látom, páran már jelezték, hogy a szolgáltatása nem túl nyerő... A stílus, ahogy ezekre a valószínűleg jogos kritikákra reagált, az mondjuk mindent elmond erről az emberről... Még jó, hogy a vevő a hülye és nem ő! :D Még az a szerencsém, hogy én nem vele költöztettem anno... 

Cr92 Creative Commons License 2021.01.09 -8 1 661

Csak is ajánlani tudom a prine költöztetést, gyors, rugalmas precíz munkát

Kkaptam tőlük hozzáteszem nagyon korrekt áron. Én biztos ezt a céget kérem,

ha szállítani, költözni kell. 🤗

 

NémethTamás82 Creative Commons License 2021.01.08 -1 7 660

Kedves Fórumosok! Rövid, de velős leszek. :) Itt is és a facebookon is utánuk olvastam, és nem csalódtam, nekem abszolút pozitív véleményem van róluk, úgyhogy itt is és családi, ismerősi körömben is ajánlani fogom őket. Precízek, alaposak, gyorsak, megbízhatóak és kedvesek voltak a szállítás előtt, alatt és után is. :) Ja, és annyit fizettem, amennyiben előzetesen megállapodtunk, extra díj, felár és minden egyéb plusz nélkül. Ők a Hétvégi Szállítás (hetvegiszallitas.hu, 06203468732). Köszönöm nekik itt is a munkájukat! :) Sziasztok! :)

prinekoltoztetes Creative Commons License 2021.01.01 -8 0 659

Köszönjük hogy minket vàlasztottak , kedves csalàdot ismerhettünk meg ismèt , ez a legjobb ha meg vannak elègedve a cègünkkel 8. Ève  , a fiùk mindent megtesznek hogy gyors biztonsàgos baràtsàgosan költöztessünk mindenkit 👏

 

Mindenkinek Boldog Ùj Èvet Kìvàn a

Prine Költöztetès Professzionàlisan  !

 

Info; 0620-513 0852

Email: balint488gtb@gmail.com

 

http://prine-koltoztetes.hu/index.html 

 

Előzmény: Zsanil (658)
Zsanil Creative Commons License 2020.12.30 -8 1 658

Sziasztok!

 

Én is csak a Prinekoltoztetes-t ajánlanám. Tegnap költöztünk velük és nagyon meg vagyunk velük  elégedve :) Nekem még ilyen gyors koltoztetesben soha nem volt részem :). Nagyon ügyesek voltak a fiúk, üres kézzel soha nem mentek, sőt, azt nézték, hogy minél több mindent vigyenek. Nagyon vigyáztak mindenre, és a kipakolast is pikk-pakk megoldották. 

En is olvastam a negatív kritikát, de mellette annyi jót is, hogy gondoltam adok nekik egy esélyt. Nem csalódtam:) Ha ismet koltozunk, velük fogunk.

prinekoltoztetes Creative Commons License 2020.11.18 -8 0 657

 

Ha nem a mi cègünkkel àllt kapcsolatban ne vegyen egy kapal alà , köszönjük !

 

Mi nem vitàzunk csak kiàllunk az embereinkèrt ès a cègünkèrt amit a semmibòl èpìtettünk fel 8 ève !!!!

 

Nem hagyjuk hogy egy költözès ami volt a 7. Kerületben ès sokalta az összeget , persze előre le volt beszèlve mi mennyibe kerül ès bele csùsztunk a 3. Òràba fèl òràval akkor màr fogàhoz verte a garast ,soha semmikor nem fordult elő velünk ilyesmi de ezt tudja az a 800 -1000 ember èvente akik mind minket bìznak meg , nem szeretnèk többet ezzel foglalkozni ! ( valòtlan  kitalàlt hazugsàgokat mi elìtèljük )

 

Ui. Ha velünk költözött akkor ìrja le a nevet ès dàtumit hogy utàna jàjunk mi is volt a problèma ìgy fèl èv utàn !!!!!! Akkor lesz àllàspont !

Kicsit hihetetlen mert soha nem kapunk rossz visszajelzèst !!!!!

8 . Ève !!!!!!

 

 

Minden reklàm reklàm ! 

Prine Költöztetès ! 0620 513 0852 

Szèp napot mindenkinek  ! 

http://prine-koltoztetes.hu/index.html

 

Előzmény: Majorgabi (656)
Majorgabi Creative Commons License 2020.11.17 -1 7 656

"Tisztelt" Költöztető Cég!

 

A testvéremet költöztették idén nyár előtt aki a férjezett nevén 'ismeretes', mivel ő nem szerette volna leírni a negatív tapasztalatát ezért nem is Önök voltak itt a megszólított személy, személyek.

Ahogyan itt elolvastam bármilyen jellegű negatív kritikát képtelenek feldolgozni vagy elismerni, mindig a megrendelő az aki rosszul látja mert természetesen Önök szerint mindig minden korrektül és makulátlanul zajlott minden költöztetésnél és aki nem elégedett vagy akit félrevezettek azok 'hülyék', bár szó szerint ez nincs kiírva de ez érezhető ki a megnyílvánulásokból sajnos.

Nálunk is a megbeszélt ár és a költöztetés ideje(többek között) nem felelt meg annak amit előre volt egyeztetve és utólag végigolvasva az ajánlásokat látszik, hogy több is saját ajánlás, tehát nem valós ügyfél véleménye hanem saját vélemény megnyílvánulása volt. Ez etikátlan és erkölcstelen üzleti magatartás vagy politika mert ez alapján választottuk meg esetleg más is választja a maguk cégét.

Vélemény szabadság révén leírhatja szerintem bárki amit tapasztalt vagy gondol anélkül, hogy vádaskodó és esetenként arrogáns válaszokat kapjon, jelen esetben ezért sem Önök voltak a megszólítottak.

Részemről ezt a meddő vitát zártam, sok sikert kívánok a vállalkozásukhoz, én tanultam belőle és a testvérem is(ahogyan látom más is) és remélem a közel jövőben esedékes költözèsemnél(ami saját lesz) nem haragszik meg ha ez az Ön által megnevezett 'messziről jött tudatlan jogász ember' más költöztető céget választ!

 

Előzmény: prinekoltoztetes (655)
prinekoltoztetes Creative Commons License 2020.11.16 -8 0 655

Kedves Major Gabi ! Melyik nap vàlasztottàk szolgàltatàsunkat mert ilyen nèven nem volt megrendelèsünk ! Ìrja le a törtènetet mert ìgy bàrki bàrmit mondhat ! Alaptalanul !!! Miben talàlta hibàsnak a szolgàltatàsunkat ?  Messziről jött ember bàrmit mondhat ! 

Köszönöm ! Utòirat mi nem ìrunk magunkròl ajànlast , elèg ha azok ìrnak akiket költöztetünk !!! 

Előzmény: Majorgabi (654)
Majorgabi Creative Commons License 2020.11.13 -1 7 654

Kedves Tímea!

 

Elolvastam a tapasztalatodat amit a költöztetés során "szereztél" és csak osztani tudom a véleményedet. Nekem a testvérem költözött az általad említett céggel akinek a nevét nem is írom ki inkább de abszolút csalódás volt számunkra is, valószínűleg ezért is utálja meg az ember a költözést mert nem elég a vele járó nyűg még sajnos ilyen esetekbe, társaságokba is bele kell futnia..

Azért késő bánat sajnos a te illetve a mi részünkről is mert hajlottunk pár véleményre amit itt olvastunk, de sajnos utólag derült az is ki, hogy a jó vélemények nagy részét az általad is említett költöztető cég(feltehetően vezetője) önmagukról írta, ezzel félrevezetve sok, jóhiszemű embert.

Felháborítónak tartom de ezzel együtt a saját hibánknak is... Lehettünk volna alaposabbak. 

A lényeg, hogy te is és mi is tanultunk abból, hogy kivel nem érdemes költöztetnünk!

Nem írtam direkt le a történetünket mert ahogy látom és olvasom nemhogy a felelősséget nem vállalják de még sajnos úgy fest, hogy mi, megrendelők vagyunk, voltunk a hibásak mindenért.

Szomorú és szégyen, de megfizettük a tanuló pénzt!

Jó tanács a vélemény olvasóknak, olvassanak utána alaposan azt akivel dolgozatnak és legyenek okosabbak mint mi voltunk!!!! 

Előzmény: TimeaK. (652)
prinekoltoztetes Creative Commons License 2020.10.12 -8 0 653

K.Tìmea ! 

Azt àllìtja 4 azaz 4 db bùtort vittünk mi 3 òra alatt  ès maguk a   többi apròsàgokat 40 - 50 db tètelt vittèk ??? 

Kabarè !!!?  

 

Telefonon  az volt megbeszèlve ha 2 òràban lebonyolìtjuk a költözèst akkor az àr 11.000 x 2 plusz 2500 ft a kiàllàsi dìj ! Ez azèrt ilyen olcsò hogy akinek tènyleg kevès cucca van az ne fizessen  a teli kiàllàsi dìjat amit telefonban is emlìtettem hogy 9900 ft lenne  , 

A màsik hogy senki nem kèrte hogy vigyenek is valamit le , ha àsitozik attòl mèg dolgozik , milyen ejtőzèsről beszèl ???? 

Jò hogy nem maguk vittek mindent fel !!!! 3. Emeletre tàvhordàsban!

 

jah ès a lovag utcàban ugye gyalogos harmadik  bèrhàz plusz tàvhordàsban ! Ès ugye volt " pàr" cucc  3.5 tonnàs tele volt ! 

 

 

Szeretjük a kommenteket csak az igazat ìrja màr le ! Ha valamiben megeggyezünk akkor az ùgy is van !

8 èv alatt èrdekes semmi problèma nem volt !  

 

Aki a parkolòhelyet  àtadta nekünk ő is làtta ki dolgozott , jah mèg a parkolò ellenőr is aki,megkèrt hogy vegyünk jegyet 👏👏👏 köszönjük !!!

 

 

Előzmény: TimeaK. (652)
TimeaK. Creative Commons License 2020.10.05 -1 8 652

Sziasztok!

Múlt szerdán költöztem a Prine-al, akikről itt sok jó kommentet olvastam, ezért is választottam őket. Sajnos én nem tudok hasonlóan jókat írni róluk, sem ajánlani őket senkinek. Amikor telefonon egyeztettünk Bálinttal, nagyon kedvesnek és szimpatikusnak tűnt, még a kiszállási díjra is kedvezményt ajánlott ha okt 1-e helyett már 30-án tudnék költözni. 4500 helyett 2500 + az óradíj 2 főre 11000ft. Albérletből költöztem másik albérletbe, szomszédos kerületbe. 4 db bútorom volt összesen: 1 ágy, 2 kis komód és egy íróasztal, a többi konyhai cuccok és ruhák. Nekik kb a 4 darab bútort sikerült le és felvinniük 3 óra alatt, ami alatt én és az egyik barátnőm hordtuk le majd fel az új lakásban szinte az összes többi dobozt/cuccot. A srác aki Bálinttal volt végig ásítozott, ki volt fulladva vagy várta a liftet, vagy lent ejtőzött az autó mellett... Így lett 3 óra ami sztem 2 óra alatt bőven meg kellett volna legyen. Amikor pedig végeztek 47000FT-ot akartak kérni, amit természetesen eszembe sem volt kifizetni. Az indok pedig az volt h nem 2 óra volt, ahogy azt az elején megbeszéltük...

NagyVivien Creative Commons License 2020.09.02 -9 1 650

Üdvözletem !

 

Prine Költöztetés.hu ! Barátom  által Ajánlás útján jutottam hozzájuk de amiket  írtak az is meggyőző volt , köszönöm srácok a gyors munkátokat  ! 

2 szintes családi házunkat költöztettek bennünket becsomagolva  úgy ahogy azt kell ! 

Ami maradt felesleges bútor azt meg lomtalanították , 

100 % ajánlom én az egész csapatnak köszönöm ! 

Profik ,Kedvesek ,precízek , gyorsak , 

Az elérhetőségük 06205130852 

Hajrá srácok ! Ahogy igértük mi írunk véleményt ;)  köszönjük !

Tomai Roland Creative Commons License 2020.08.22 0 8 649

Üdv mindenkinek!

 

Nemrégen költöznünk kellett és 4 költöztető céget is felhivtunk, de volt aki vissza sem hívott minket. Akivel sikerült beszélni az horror árat mondott egy két szobás lakásra egy emeletnyi lépcsőzéssel...

Aztán a Facebook-on találtuk meg a hetvegiszallitas.hu nevű céget ahol a maximális korrektség és kedvező ár fogadott minket. A költöztetés simán lezajlott, a megbeszélt idő előtt érkeztek és bár kicsit több cucc is lett mint amiben megegyeztünk mégsem kértek többet érte. A fiúk nagyon rendesek, pontosak és korrektek így csak ajánlani tudom őket annak aki költözik. Köszönjük srácok mégegyszer!

Roland 

Csermák Csilla Creative Commons License 2020.07.28 -2 8 648

Sziasztok! A tippet innen szereztem és nem bántam meg. :) Egy héttel ezelőtt költöztem a Hétvégi Szállítás céggel (hetvegiszallitas.hu) és nekem pozitív véleményem van róluk. Minden rendben volt a költözésemmel, nagyon rendesek voltak a fiúk, már az előzetes költöztetés megbeszélésnél is. Én csak ajánlani tudom őket, ha valaki költözni szeretne! :) Szép napot! :) Csilla

hsatti Creative Commons License 2020.07.18 -10 0 647

Sziasztok ajánlani szeretnék egy fuvarozó csapatott szallitsvelunk.hu költöztetés, rakodás, lomtalanításra, zöld hulladék szállítás akár, sos munkákra is 

 

kincsesistvan72 Creative Commons License 2020.07.06 -9 0 646

Üdv! Sziasztok!

 

Nagyjából 2 hete az egyik volt szomszédom ajánlotta figyelmembe a www.kissteher.hu fuvarozó céget.

 

A megkeresésemre gyorsan reagáltak, a kérdéseimre szívesen válaszoltak. A költöztetésemet becsületesen elvégezték, tehát mondhatni, hogy kellemeset csalódtam, mert annyi rosszat hallani a különböző fuvarosokról, de Gáborék nagyon rendesek voltak! Nem szoktam véleményezni semmilyen szolgáltatást, de úgy érzem, hogy Kiss Gáborék megérdemlik!!!

 

Kiss Gábor - www.kissteher.hu

igazság100 Creative Commons License 2020.06.04 -3 1 645

az a baj már csak így nagyobb vonalakban mondom  , hogy itt  ennek a cégnek minden posztjánál 5 -6 plusz van beírva , a többi cégnél meg  csak a mínusz 6 -7 !! van bejelölve ! faszság a köbön vagy 6 nick nevekkel előrébb jutni  de sehogy sem megy ugye :D

Előzmény: KissGergő1980 (644)
KissGergő1980 Creative Commons License 2020.06.01 -1 8 644

Sziasztok! Én május 29-én költöztem a Hétvégi Szállítással (www.hetvegiszallitas.hu) és nagyon meg voltam elégedve velük. Itt olvastam róluk először, aztán megnéztem a facebook oldalukat is, ahol nagyon sok pozitív visszajelzés van róluk. Felhívtam őket, nagyon kedves volt a srác a telefon végén, akivel mindent alaposan végig beszéltünk. A költözés napján már a megbeszélt idő előtt megérkeztek és nagyjából 1-1,5 óra alatt mindent bepakoltak az autóba, a hűtőre, a mosógépre gondosan ügyeltek, hogy semmi bajuk ne legyen, pokróccal takarták be őket. A kipakolásnál sem volt semmi probléma, mindent oda helyeztek le, ahova kértem, sőt, még a kanapé összeakasztásában is segédkeztek nekem kérés nélkül. Én nagyon elégedett voltam velük és meleg szívvel ajánlom őket mindenkinek, aki költözni szeretne! Srácok, köszönöm még egyszer és ilyen módon is a segítségeteket! Szép napot a fórumozóknak! 

Akrobata Aladár Creative Commons License 2020.05.30 0 0 643

Nekem a Promove céggel volt rossz tapasztalatom.

20 métert sem hajlandóak szállítani a bútort az autótól. Inkább beàllnak a járdára a bejárati ajtóba.

Attól még nem lesz profi egy cég mert egyenruhájuk és ponyvàjuk is van. 

Viktory87 Creative Commons License 2020.05.21 -9 0 642

 

Sziasztok!

 

Én velük költöztem haza Nürnbergből https://www.facebook.com/koltozzonvelunk

Rugalmasak,jófejek,korrektek és nem utolsó sorban nagyon kedvező árat kalkuláltak ki nekem.

Szóval én nagyon meg voltam elégedve velük. 

zakarias123 Creative Commons License 2020.05.07 0 0 641

Üdvözletem!
Tudtok ajámlani megbizható szállitót (Bécs -Bp)vonalán  egy ebédlőasztal( szétszerelhető állapotban kisebb !) és 6 db szék esetében?!  Köszönettel! Zs

Kelemen Istvánné Creative Commons License 2020.04.26 -9 0 640
Előzmény: Kelemen Istvánné (639)
Kelemen Istvánné Creative Commons License 2020.04.13 -10 2 639

!!!Prine Költöztetés!!! 

Bármikor, bárkinek nyugodt szívvel ajánlom a srácokat! 

Gyorsak, precízek, megbízhatóak és nem elhanyagolható, hogy iszonyatosan korrekt áron dolgoznak! 

Többszörös időpont változtatás után is rugalmasan kezelték a helyzetet, és a nekünk legmegfelelőbb időpontban ott voltak. 

Egy szó, mint száz: Prine Költöztetés az ász! :) 

Dobos Gabriella Creative Commons License 2020.03.30 -2 8 638

Sziasztok! Én március 25-én költöztem a Hétvégi Szállítással (https://hetvegiszallitas.hu/) és minden tökéletes rendben zajlott. A srácok pontosan érkeztek, a higiéniára maximálisan ügyeltek (kesztyűben dolgoztak és kézfertőtlenítőt használtak), minden bútoromra gondosan ügyeltek, ami sérülékenyebb volt, azt takaróval védték. Az én hibámból fakadóan volt egy-két apróbb bútor, amit nem mondtam el előzetesen a telefonban, de ezt sem fogadták negatívan és plusz pénzt sem kértek, sőt, még engem nyugtattak meg, hogy ne idegeskedjek, ez egy költözésnél benne van, hogy egy-két apróság kimarad. A költözésem precízen és gyorsan lezajlott, szóval az biztos, hogy a környezetemben csak őket fogom ajánlani mindenkinek és ide is azért írom meg a véleményemet, mert itt olvastam róluk a pozitív véleményeket, ami miatt mellettük döntöttem. :) Itt is köszönöm nekik/Nektek még egyszer a segítséget (a szőnyeg azóta átkerült a másik szobába, de ott is nagyon jól mutat!)! :)

Seventhy Creative Commons License 2020.03.24 -10 0 637

mindentviszünk költöztető cég-ről, csakis pozitív dolgokat tudok mondani róluk. Amit megbeszéltük telefonom, úgyis történt. Örülök hogy sikerült erre a cég-re rátalálni. Mindentviszünk-ről szemben odafigyelés, kedvesség, gyorsaság és vigyáznak az értékekre.

galistvan82 Creative Commons License 2020.03.01 -9 0 636

Üdvözlet!

 

Nem minden szállító cég egyforma! :)

 

Mi a családdal eddig már 3-szor költöztünk az elmúlt 2 évben különböző okok miatt! Az utolsó alkalommal nem értük el a megszokott céget, ezért kerestünk egy másikat.

A régi céget nem nevezném meg, de egyébként velük sem volt különösebb problémánk, csak kicsit lassan dolgoztak és olyan semleges volt minden.

 

Most akiket találtunk egy ismerős ajánlásának köszönhetően nagyon gyorsan dolgoztak, valamint jó hangulatban telt velük az egész nap! Mindenre nagyon figyeltek!

Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget! A névjegykártyátokat meg eltettem és megírtam az ajánlást ha látjátok ezt!

 

Keressétek Őket bizalommal: pakolunk.hu

Lupa Crew Creative Commons License 2020.02.26 0 1 635

Hello Mindenkinek!

Én Mészáros Gábor vagyok....

A www.pianino-szallitas.hu tulajdonosa és egyben rakodója.

Ajánlom figyelmetekbe oldalamat, ha pianínó szállításra vagy egyéb nehéz tárgy mozgatásra van szükségetek.

Valós leinformálható cég vagyok, aki szorgalmasan dolgozik minden nap.

Munkatársaink kulturált Magyar emberek, akik családot tartanak el ahogyan én is.

Ügyfél centrikusak vagyunk és oda figyelünk a munkánkra.

Legyél Te is az ügyfelünk!

www.pianino-szallitas.hu

 

Totyakalm Creative Commons License 2020.02.05 0 0 634

Nem a reklámozással van baj ! De Legalább ne saját néven dicsérd , hogy mennyire szuper a cég és mennyire meg vagy elégedve 😉.

Szívesen a tanácsot haver

Előzmény: dömi balint (633)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!