Keresés

Részletes keresés

Szerelem a tudatodat Creative Commons License 2020.02.19 -2 0 18

Figyelj, Paraszt. A Felkerdeztuket ugy kurod szet, ahogy akarod. Az azert van. De ha terepen megprobalod ugyanezt a hangnemet, ugy baszom seggbe minden nickedet, hogy leules elott fel evig csak bocsanatot kerni tudsz.

Remelem, tiszta es ertheto voltam.

Előzmény: Blicckrieg (17)
Blicckrieg Creative Commons License 2020.02.19 0 0 17

Csak aztán majd kérjük nem egy csoportba osztani a liverpooli és a manchesteri szurkereket, ez utóbbiak minden komiszságot kitalálnak csak hogy ne kelljen betartani a tábori szabályokat.
G666 mellé meg 24/7 állandó felügyelet fog kelleni, én szóltam.

kiss_gé79 Creative Commons License 2020.02.18 0 0 16

A Westport nyelviskola által szervezett angol napközis tábor talán érdekelhet titeket. 

A gyerekek korosztályuknak és tudásszintjüknek megfelelő, kis létszámú (4-10 fős) csoportokban tanulhatnak egész nap játékosan angolul, gyakorlatorientált módszerekkel a nyári angol tábor során.

Minden nap első felében kiváló anyanyelvi tanárainkkal fedezhetik fel és tanulhatnak rengeteget az adott angolszász ország kultúrájáról, ételeiről, hagyományaikról, ezáltal fejlesztve angol kommunikációs és írásos készségeiket, valamint hallott szövegértésüket.

A tábor napjainak második felében a gyerekek az adott angolszász országgal kapcsolatos 2 különleges foglalkozáson vesznek majd részt, melyből az egyik egy aktívabb, könnyedén sportolós foglalkozás lesz angolul kiválóan kommunikáló animátorainkkal.

nightadri Creative Commons License 2013.07.19 0 0 15

Egy igazán hasznos és szórakoztató angol tábort tudok ajnlani. http://budapest16.helendoron.hu/angol-tabor/

SoterLine Creative Commons License 2013.05.31 0 0 14

Szeretettel ajánlunk egy aranyos nyári nyelvi tábort Nektek:) Amíg a végre Ti is kiélvezitek a nyarat, addig az aprónép délelőtt angolul tanul, délután pedig számítástechnika, tánc és kreatív kézművesség:)

Kattintsatok a linkre a részletekért:)

http://www.soternyelviskola.hu/nyari-nyelvi-tabor.html

 

További információ a tanfolyam szervezőjétől:
Bende Melinda
tanfolyamvezető
Telefon: 06-1-887-23-27
E-mail: info@soternyelviskola.hu
Helyszín: 1072 Budapest, Nagy Diófa utca 11. TÉRKÉP

Előzmény: SoterLine (13)
SoterLine Creative Commons License 2013.05.31 0 0 13

:)

*Janka* Creative Commons License 2009.04.27 0 0 11
Középkori Játéktábor

Van valahol két királyság, ahol a meséket nem csak olvasni lehet…
Arrafelé a történetek megelevenednek, fantázia szülte szerzetei átlépnek a valóságba, és saját életüket kezdik élni.

Részt vesznek az ország eseményeiben, ki-ki szándékai szerint. Van, aki csak békés kézművesként készíti portékáit a vásárra, van, ki a király szolgálatába szegődik zsoldosnak, de olyan is akad, aki rejtélyes mágikus hatalma segítségével áskálódni kezd a hatalmon lévők ellen, esetleg épp maga szeretne trónra lépni.
Hogy mi történik a két királyság életében, csak az ott élők döntik el…

Szeretnél Te is részt venni az ország történelmének alakításában?
Szeretnél király, vagy királynő lenni, esetleg varázslók titkos tekercseinek ismerőjévé válni?
Gondoltál már arra, hogy miként viselkednél gonosz lovag, intrikus udvarhölgy, vagy a királyi kincstárnok szerepében? Kipróbálnád, milyen tolvajfejedelemnek, vagy testőrkapitánynak lenni?
Szeretnéd a Krónikákban viszontlátni a nevedet?

Ha igen, szeretettel várunk!

A játék augusztus 2-től (vasárnap) augusztus 22-ig (szombat) tart, ára 63 000 Ft, mely minden költséget tartalmaz. Helyszíne a Zselicben megbúvó Simonfa (Kaposvártól 10 km-re), ahova 8-14 éves lányok és fiúk jelentkezését várjuk.
Érdeklődni lehet Gerő Marcellnél a 30/2808141-es, vagy Bajor Zsófinál a 30/4098887-es telefonszámon.


Részletes leírás
quacamollie Creative Commons License 2008.06.22 0 0 10
Szép Napokat!
Szeretnék egy elvonulást közhirré tenni!

Az érzékszerveink tánca az Őselemekkel
Elvonulás

2008. 07. (Július) 18. péntektől -
2008. 07. (Július) 21.hétfőig
Bánkút

A tábor ideje alatt megpróbálunk utat nyitni. Utat önmagunkba érzékszerveinken keresztül, hogy beengedjük az érzeteket és Utat magunkból kifelé a Valóságba (természet), az őselemek segítségével. Mikor megjárjuk a két ösvényt rá kell hogy ébredjünk, hogy nincs kint és bent, nincs te és én, legfeljebb tőlem - neked. Mert bár szerves egységben élünk egymással, egy dolog azonban mégis egyedivé tesz bennünket, mégpedig az, amit teszünk. Cselekedeteink révén válunk Önmagunkká.

Az elvonulás ideje alatt a legfőbb hangsúlyt az "elmélyülések", meditációk, valamint az olajfestészet kapja. Lehetőséged van továbbá fejleszteni fotós ismereteidet egy hivatásos fotóművész segítségével. Teaszertartások fogják mélyíteni a beszélgetéseket, lesz közös mandalakészítés, zenélés, elmélkedés, meditációk... is, ha az idő úgy hozza esőtánc...

Az összes többi részlet:
http://www.mag.szellem.hu

Sok Jót Sokáig!
fulesbo Creative Commons License 2008.05.30 0 0 8
Kutyás Gyerektábor!

A Mancs a kézben program keretében idén is meghírdeti a Belső mosoly közhasznú egyesület EGY HETES KUTYÁS SÁTOR-TÁBORÁT!
Két turnusban 2008. 07. 28- 08. 02. és 08. 05.- 08. 10.
 Ha szereted a kutyákat…
 Ha van kutyád, és szeretnél Vele együtt nyaralni...
 Ha nincs kutyád, de kipróbálnád milyen gazdinak lenni…
 Szeretnél minél többet megtudni a kutyákról, gondozásukról és kiképzésükről…
 Szeretnél kutyás játékokat, kutyás-sportokat megismerni és kipróbálni…
 Szeretnél új barátokat szerezni magadnak és a kutyádnak…
…akkor KÖZTÜNK A HELYED!!! 
Idei táborunk Pomázon, egy többhektáros, körbekerített területen kerül megrendezésre. A hét folyamán mindannyian sátorban lakunk (gyerekek is és kutyák is!), azonban rossz idő esetére a területen kőház van, ahova be tudunk húzódni, illetve ott van fürdési lehetőség is. A gyerekeknek 3+1-szeri (ebédelni minden nap étterembe megyünk!), a kutyáknak napi 1-szeri étkezést biztosítunk. Minden nap hatalmas játékok, kutyás feladatok, nagy séták és kirándulások, illetve elméleti foglalkozások várják a résztvevőket. A tábor célja, hogy miközben gyerekek is kutyáik is jól érzik magukat, megtanuljanak egymásra odafigyelni, és megtanuljanak együttműködni, mindemellett a kultúrált kutyatartás alapelveinek betartásával igyekszünk egy olyan szemléletet átadni a gyerekeknek, melynek lényege, figyeljünk oda a környezetünkre, embertársainkra, egymásra!...
Tábor ideje alatt a gazdi - kutya párosok pontokat gyűjthetnek, melyek a tábor végén nyereményekre válthatók be!

Mint eddig minden évben, idén is lehetőség nyílik arra, hogy mindkét héten egy-egy gyermek, akinek valamiért nincs lehetősége kutyát tartani, egy megbízható, képzett, gyerekszerető kutyát kapjon "kölcsön". Ezt az egy hetet a kutyával tölti el, azaz, természetesen a vezetők segítségével, de Ő látja el, vele oldja meg a feladatokat, ő sétáltatja és mindenben olyan mintha a sajátja lenne, így kipróbálhatja magát gazdiként, és ha eddig csak azért nem kaphatott kutyát, mert a szülei nem tudták elég felkészült-e rá, most kiderül, és ha mindenki úgy dönt, és megszerették egymást, a kutyát akár haza is viheti. Ám aki így szeretne részt venni, mielőbb jelentkezzen!

A jelentkezés feltétele egy személyes találkozás a szülőkkel, és a velünk tartani vágyó gyermekkel és kutyával egy séta keretében. Ez azonban még semmire nem kötelez!
Viszont lehetőségük nyílik megismerni a gyermekükkel tartó vezetők közül néhányat, illetve választ kaphatnak a táborral kapcsolatosan felmerülő minden kérdésükre!
A tábor ára: 32 500 Ft.

A programokról részletes tájékoztatót, és jelentkezési lapot kérhetsz
E-mailben: mancsakezben@yahoo.com, illetve fulesbo@gmail.com-on
Telefonon: Andrássy Krisztina: 06-70 -560 -66-59
Kerekes Barbara: 06-20 –435 -56-03

Jelentkezési határidő: 2008. július 6.
Labirintustabor Creative Commons License 2008.05.20 0 0 7
Kedves Olvasók!

Idén elsõként kerül megrendezésre a "Labirintus" kreatív önismereti tábor, vidéki környezetben, a Bakony lábánál található Barátipusztán. Egy régi tanya ad otthont a rendezvénynek, zöld környezetben. Nappal különbözõ kreatív progamok várják a résztvevõket, este tábortûznél üldögélünk, önismereti játékokat játszunk, éneklünk, nevetünk, ismerkedünk önmagunkkal, a kreativitásunkkal és a természettel.

Az étkezésekkor ízletes és egészséges reformételeket fogyasztunk.

További információk: http://tabor.semmi.se

Mindenkit szeretettel várunk!

a szervezők
tantónéni2006 Creative Commons License 2006.06.04 0 0 6
 

 

 

A 2 évvel ezelőtti nagyhódosi csalódást követően a tavalyi zirci erdei iskolánk végre jól sikerült. Kiemelném az ételek változatosságát, finomságát, és a  klassz szállást, mindkettő a Jeskó Panziót dicséri.

 

Idén Szilvásváradra szerveztem az erdei iskolát, és szuperül sikerült!!! Ilyen jól még talán sehol sem éreztük magunkat!

Olyan élményekkel gazdagodott a csapat, amit nehéz lesz felülmúlni. J A szállásunk a Lipicai Szálloda és Turistaházban volt, a szállodai részen. Tökéletes helyszín volt. A szobákban bent van a fürdő és a WC, ez nagy előny.   Nem fényűző, de tiszta, rendezett, gyerekekkel való nyaralásra kiváló! Az étterem rögtön az épület mellett van. Nagyon finom, és jókora adag ételekkel, és kedves személyzettel dicsekedhetnek. A szállodában mindenki kedves volt velünk, és az igazgatótól (Bíró Dánieltől) maximális segítséget kaptunk a programok szervezésében és lebonyolításában. A csomagszállítást is megoldották nekünk, így nem kellett cipekednünk a vasúthoz. Olyan programokat választottunk, amik a negyedikeseket lázba hozzák: éjszakai túra bátorságpróbával, íjászat, lovaglás, dzsipptúra a Lipicai Méneshez, az Egri Vár megtekintése, ahol a börtönrészt igen izgalmasnak találták a gyerekek. Egyik nap erdei vasúttal felmentünk a Fátyol-vízeséshez, ott a tisztáson labdázhattak . Onnan felmehettünk volna az Ősember Barlanghoz is, de az előző napi eső miatt erről lemondtunk, majd talán legközelebb! Megnéztük az Erdészeti Múzeumot és a Lovasmúzeumot is. Annyi látnivaló van Szilvásváradon, hogy akár még egy hétre való program is lett volna ezeken kívül.

 Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert olyan pozitívumok is vannak a szálláshelyen, amik máshol nincsenek. Nekünk pl. nagy előny volt, hogy elég volt mindig csak a következő napra megbeszélni az étkezések időpontját. Türelmes, segítőkész, gyermekszerető emberekkel találkoztunk, aminek nagyon örültünk

 Túravezetőnk, Jocó bácsi (aki „civilben” őstörténet-kutató), nagyon értett a gyerekek nyelvén. Emlékezetessé tette számukra az őstörténeti dolgokat, pl. 3000 éves cserépdarabot adott a kezükbe, amit nagy áhitattal forgattak, simogattak.  A történelemről úgy tudott mesélni, hogy azt a kicsik tökéletesen megértették, és élvezték. Az éjszakai túrán pedig rengeteget mesélt a Bükkben élő állatokról., és olyan hangulatot volt képes teremteni, ami izgalmas, és felejthetetlen. A Körtemplomot  is vele néztük meg, és ott is nagyon érdekeseket mondott.

Sanyi bácsi Józsi bácsival együtt az íjászatnál volt segítségünkre. Ami megragadta a gyerekek fantáziáját vele kapcsolatban az az volt, hogy ő játszotta az ősembert a DELTA PLUSZ számára készített 50 perces filmben, amit az Ősember Barlangban forgattak

 És ki ne felejtsem János bácsit, aki a lovaglásnál segített nekünk. Minden gyerekkel kedvesen elbeszélgetett, a félőseket megnyugtatta, és tanácsokat  adott a nem teljesen kezdőknek. Gyönyörű lovai vannak, hihetetlenül szelídek, még én is bátran simogattam őket.  J

 Dani bácsit is megkedvelték a srácok, főleg mert olyan helyre vitt minket, ahol a lovakat meg lehetett simogatni, és meg lehetett etetni . A dzsippen való utazás pedig kitörölhetetlen emlék maradt, ezt emlegetik legtöbbet! Utolsó este tábortüzet raktunk, erre is van lehetőség az étterem mellett, egy hangulatos helyen.

 Azt hiszem, ide még visszatérünk!

Kollegáimnak is meséltem az ott eltöltött 5 napról. Örömmel hallották, hogyha oda szervezik az erdei iskolát, vagy a nyári tábort, bejelentkezés után ingyenesen eltölthetnek ott egy éjszakát, sőt még vacsorát is kapnak, így megbizonyosodhatnak róla, hogy valóban érdemes oda menni. Úgy gondolom, nyári táborok, erdei iskolák, baráti találkozók helyszínéül is kiváló a hely!  Tényleg tiszta szívemből ajánlom, biztosan nem okoz csalódást.
sasf54 Creative Commons License 2006.03.10 0 0 5
Immár 13 alkalommal kerül megrendézésre a MANT Űrtábora. Idén Szentléleken lesz 2006 július 17-26 között. Minde 13-18 éves érdeklődőt szerettel várunk.

Űrtábor Honlapja
AVC Creative Commons License 2005.07.03 0 0 4

Sziasztok,

 

www.satortabor.hu

 

én ebben a táborban - pontosabban elődjében - töltöttem tizenéves nyaraimat, és igencsak sajnálom, hogy már kinőttem belőle. Klasszik sátortábor a Börzsönyben, sok beszélgetéssel, közös főzéssel, kirándulással, tábortűzzel, közösséggel, és elvarázsolós kerettörténettel. Ja, és mivel a szervezők egész évben pályáznak mindenféle támogatásra, az ár is elég korrekt, két hétre tizenvalahányezer forint.

Szárnyati Géza Creative Commons License 2005.06.14 0 0 3
6. éve kerül megrendezésre csopaki vitorlástáborunk, ahová olyan 8 és 18 év közötti fiúkat és lányokat várunk, akik szeretnék elsajátítani a vitorlázás alapjait, kedvelik a vízpartot, a Balatont és a jó társaságot. Bővebb információ a www.josail.hu honlapon!


Törölt nick Creative Commons License 2004.07.23 0 0 2
AMIT MOST LEÍROK, AZÉRT TESZEM, HOGY MÁS NE JÁRJON ÚGY, MINT MI!!! Ha jól akartok nyaralni, nyaraltatni, erdei iskolát szervezni, akkor MESSZIRŐL KERÜLJÉTEK EL Nagyhódoson Mikecz István táborát! Nagyhódos szép hely, de nagyot csalódtunk a táborban, és annak vezetőjében.

Enyhén szólva koszos szálláshely fogadott bennünket, és az ígért programokból alig valósult meg valami. Azt gondoltuk, elég naívan, hogy a hiányosságokat talán majd az ellátással pótolja a tábor vezetője. (Egy személyben ő volt a szakács, a büfés, a takarító, és a mindenes is.) Sajnos azt kellett tapasztalnunk, hogy szinte éheznünk kellett, a közel 40 gyerekkel, akiket odavittünk. Pedig nem kevés pénzt fizettünk ki a nyaralásért!

A közeli közértből nem tudtunk kajapótlást beszerezni, mert egyszerűen nem volt olyasmi, amit azonnal a gyerekek kezébe lehetett volna nyomni, amikor éhesek. Végül a pótlást magunknak kellett megoldanunk,pár fauval arrébbról, mert többszöri kérésre sem növekedett az étel mennyisége. Az 5 nap alatt hús csak 1x került az asztalra, akkor is kb. 2 dkg tányéronként. Nem volt se krumpli, se rizs, csakis tészta, ami ugye a legolcsóbb, és abból is 2 (!)kilogrammot főztek 40 embernek. Jogos volt a felháborodásunk akkor is, amikor ebédre egy zöldségleves után 1 db palacsinta került az aztalra. Ennyi volt az ebéd! Egy másik ebéd: gyümölcsleves, és tejbegríz. Volt olyan nap, amikor este 8-kor még el sem kezdték főzni a vacsorát! A mellékhelyiségek takarítását magunk végeztük, fertőtlenítés sem volt! A bontatlan rekesz hypo a konyha előtt álldogált,a gyerekek szeme előtt. Első napon megtiltottuk, hogy ahhoz nyúljanak, nem kell bizonygatnom, milyen balesetveszélyes volt. De nemcsak ez! Az emeleteságyakon sehol sem volt korlát, volt, amelyiken létra sem. Próbáltunk beszélni a táborvezetővel, de képtelenség volt dűlőre jutni vele bármiben. A faluban is tudnak erről az emberről mindent, rossz véleménnyel vannak róla, sőt, a Kelet- Magyarország c. lapban is megjelent egy panaszos levél kb. 2 éve a táborról, amire a Polgármester azt válaszolta, hogy őt keresse meg, aki ott szeretne nyaraltatni, mert Mikecz István csak a falu hírnevét rontja! Van Nagyhódoson másik tábor is, a polgármester azt javasolja az odalátogatóknak. Arról, ottlétünk alatt mi is csupa jót hallottunk. Sajnos mi, szerencsétlen módon nem oda szerveztük az utat. Az utolsó napon beírtunk a Vásárlók könyvébe, de visszajelzést nem kaptunk arról, hogy az ANTSZ tartott-e vizsgálatot. A fogyasztóvédelemhez fogunk fordulni, ha rövidesen nem kapunk választ a Vásárlók könyvébe beírt panaszunkra.

Gyerekeink csak annak köszönhetik, hogy élvezték a nyaralást, hogy mi, pedagógusok mindent megtettünk annak érdekében, hogy ők a lehető legkevesebbet érezzenek meg abból, ami miatt mi nap mint nap dühöngtünk. Mi is tanultunk a dologból: ezután bármilyen messze is szervezünk tábort, személyesen megnézzük a táborhelyet, bár az étel mennyiségét előre leellenőrizni akkor sem tudjuk. :(

Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.21 0 0 1
Te?:)
Előzmény: zlotyi11 (0)
zlotyi11 Creative Commons License 2002.06.20 0 0 0
Szerintem nem 0 ember lesz kint!:-)
Előzmény: Uomini donore (-)
Uomini donore Creative Commons License 2002.06.20 0 0 topiknyitó
2002. JÚLIUS 5-6-7-ÉN (péntek-vasárnap) BALATONON - Tihany közelében,BALATONFÜRED UTÁN - ÖRVÉNYESEN, A STRANDON KOPPÁNY EMLÉKTÁBOR, melynek keretében megrendezésre kerül a "KOPPÁNY FIAI ROCK FESZTIVÁL" !

Részletes program:

HONISMERETI TÁBOR - ÖRVÉNYES
(KOPPÁNY 2002)

JÚLIUS 5-6-7.

MÁR CSÜTÖRTÖK ESTE LEHET FELVERNI A SÁTRAKAT !!!

JÚLIUS 5. PÉNTEK: MAGYARORSZÁG ŐSTÖRTÉNETE
BADINYI JÓS FERENC
BÍRÓ LAJOS
SZELESTEY LÁSZLÓ
FORRAI ZOLTÁN
Kecskés együttes
Dörner György és a Mónár Irén
Balogh Márton
ESTE: TÁBORTŰZ - WASZLAVIK GAZEMBER ÉS BARÁTAI

JÚLIUS 6. SZOMBAT: NEMZETI ROCK FESZTIVÁL

-ROMANTIKUS ERŐSZAK
-ÚJ HAJNAL
-MAGOZOTT CSERESZNYE
-EGÉSZSÉGES FEJBŐR

ESTE 20.ÓRÁTÓL-
EGÉSZ HAJNALIG

MÜSORVEZETŐ: G.KIRKOVITS ISTVÁN(ROCKSZERDA)

INFO:
06 70/238-0841

INGYENES:
-A TÁBOR
-A BELÉPÉS
-ÉS A SÁTORHELY

FŐSZAKÁCS: CSURKA LÁSZLÓ

JÚLIUS 7. VASÁRNAP:
SÁTORBONTÁS

KÜLDD TOVÁBB!

INGYENES!!!
GYERE!!!

"AZ ÉV BULIJA"

--------------------------------------------------------------------

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!