Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2002.06.21 0 0 31
No, ezé' nem illik skandálni.
WG.alias wizes.
Előzmény: VonZso (28)
wizes Creative Commons License 2002.06.21 0 0 30
xerintem helytelen.
Évekkel elútt megtanőltemosn kussolni.
Ha cimborád valamit mond, -mely komoly-vállalod?
Körtefán lógva festeni?
wizes.
Angina Pectoris Creative Commons License 2002.06.21 0 0 29
Így van ahogy mondod! Valódi az bizony! És amúgy mi a véleményed az SZDSZ-es elvtársak viselkedéséről?
Előzmény: Montefiore1 (25)
VonZso Creative Commons License 2002.06.20 0 0 28
Mammama
aranycsillag, az emiledben a "35" az IQ ?

ha a születési éved, akkor tini nindzsa ellenáló voltál ? ez mostanában divat.
nem tehetsz róla, nem a te bűnöd, hogy véleményt mondasz, de ez még mindig jobb, mint amikor utcán vonultok és a jól bevállt, Rákosi, Kádár és Caucesku időből jól ismert ütemre skandáljátok:

VIIIKTOR VIIIKTOR, .... HURRÁÁÁÁÁ.... vastaps :-)))

ilyenek miatt szoktam mentegetőzni, ebben az országban vannak normális emberek is.

ez van.

Előzmény: Mammama (24)
Montefiore1 Creative Commons License 2002.06.20 0 0 27
Én nem tudom, ki a fene hány bélyegzőt nyomott oda. Könnyen lehet, hogy egy mai buzgó túlmozgásos telinyomta az egészet bélyegzőkkel. A dolog levegője akkor is hiteles. És hidd el, tökmindegy, hogy ez a nímand ezt írta-e alá, vagy valami hasonló nyálas szart - amit egyébként biztos ártatlannak ítélt. Holtbiztos vagyok benne, hogy senkinek ilyen hülyeségek miatt a haja szála se görbült. Ilyen volt az az egész - a gazsuláló portástól a páternoszterig. Ez meg benne volt és nem volt jobb nála.
Előzmény: ontalan (26)
ontalan Creative Commons License 2002.06.20 0 0 26
Milyen igaz. És épp a Draskovics nyonta oda felülre a második bélyegzőt!
Hontalan
Előzmény: Montefiore1 (25)
Montefiore1 Creative Commons License 2002.06.20 0 0 25
A nyakamat rá, hogy a dokumentum valódi. Ismertem a benne szereplő személyeket, meg az egésznek a levegője is tökéletes... Hogy egy nímand egyszer így írt alá, másszor úgy - ez a legkevesebb.
Hadd idézzem egy másik topikba írt hozzászólásom egy részletét (ugyanis kurva mérges vagyok erre a dagadtnyelvű gójra):
. Meggyőződésem, hogy a második dokumentum is hiteles. 1976: emlékszem, mit izzadtak össze már hónapokkal azelőtt a huszadik évfordulóra: maguknak találták ki a feladatokat, a figyelendőket meg a stencilgépügyeletet. Gyerekként ott ebédeltem a Pénzügyminisztériumban meg az Állami Biztosítóban (apám-anyám) emlékszem Ormai Olivérre (’65) a kis kerek, izzadt, fekete, kopaszodó fejű vezérigazgatóhelyettesre (vezérigazgató (anyám szerint)a valaha létezett legbutább zs, Fehér elvtárs a Chevroletjével), meg a nagy kezű, jóindulatú, parasztos Kenyér Pistára (C menü) – nevettem a nevén,mert a C menühöz (4,60) járt egy szelet kenyér – a többihez úgy kellett megvenni a pohár szóda mellé.

Ezt magánszorgalomból, felajánlásra (Pártbizottság) csinálták, nem a Szolgálat utasítására. Izzadtak, hogy kitaláljanak valamit. És emlékszem az elegáns Medgyessyre (apám tisztelte: „úrifiú”, és „jóeszű”). A Kóbor János papája lehozatta az ebédet – így őt sose láttam az ötödik emeleten – az első emeleti folyosó-fordulóban lévő előszobás miniszterhelyettesi irodájába. Ott volt még Solt Pali – állandóan és kicsit tüntetőleg a Le Monde-t olvasta (ő, azt hiszem, tényleg szellemes és bátor volt és polgár – bár semmittevő), meg Draskovics, a csúnya, pattanásos, igyekvő fiú.

Hát ezért undorodom most ettől a baromtól, Medgyessytől – megint, visszamenőlegesen, elveztt valamit a gyerekkorom illúzióiból. Egye meg a fene.

Mammama Creative Commons License 2002.06.20 0 0 24
Szegyeld magad!!!!!
Tudod mennyi ideig pofazhattal volna a Rakosi rendszer ellen az 50-es evekben? Kb. 1 masodpercig, utana erted jott volna a nagy fekete auto. Hogy mered a ket idoszakot (Orban es Rakosi) egymashoz hasonlitani? Megerdemelned, hogy idogeppel visszkuldjunk........, sirva konyorogned vissza Orbanekat.

Egyre undoritobba kezd valni a baloldal!!!!!!!

Előzmény: VonZso (19)
VonZso Creative Commons License 2002.06.20 0 0 23
nincs gond topik.

ez is egy vélemény :-)

Előzmény: topik (21)
VonZso Creative Commons License 2002.06.20 0 0 22
ne dagadjon a fejed "kis cipó" :-)))
Előzmény: Törölt nick (20)
topik Creative Commons License 2002.06.20 0 0 21
"a jelenlegi titkosszolgálati tisztek, stb. pedig ugyanazok, akik 90 előtt voltak"

Hat ez az, ezert kell Pöpinek is lemondania! Senki nem hiszi el neki tobbe, hogy o lett a demokracia bajnoka.

Előzmény: VonZso (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.20 0 0 20
Ne tereljel, kiskomcsi!
Akirol kiderult, hogy titkosszolgalati tiszt volt az nem az Orban kormanyban van, nem tudtad?
A topik temajarol kellene nyokognod valamit, ha mar nekiszantad magadat!
A spiclirol beszelunk, ha nem vetted volan eszre!
Előzmény: VonZso (19)
VonZso Creative Commons License 2002.06.20 0 0 19
hogy pontosítsak, az Orbán kormány működését, én nem a Kádár korszakéhoz hasonlítom, hanem a Rákosi rendszeréhez, azzal a megjegyzéssel, hogy már nem tudtak beszerezni bizonyos eszközöket így ez egy modernabb változata.

a jelenlegi titkosszolgálati zisztek, stb. pedig ugyanazok, akik 90 előtt voltak, legalább is a szakemberek, a többi pedig csak tanulja a szakmát.

Előzmény: topik (17)
topik Creative Commons License 2002.06.20 0 0 18
A Jobbik állásfoglalása Medgyessy ügyében

A Jobboldali Ifjúsági Közösség, a Jobbik mély megdöbbenéssel értesült Medgyessy Péter sötét múltjának legújabban napvilágra került részleteirol. Nehéz szavakba önteni azt a szomorúságot, amelyet mi, a rendszerváltozás után felnott elso generáció most érzünk. - Hogyan higgyük el arról a kormányról, amelynek Medgyessy Péter a feje, hogy az a nemzeti közép kormánya? - Hogyan higgyük el, hogy az MSZP - amely mindezek tudatában jelölte Medgyessy Pétert a kormányfoi posztra - egy szociáldemokrata párt? - Hogyan higgyük el az SZDSZ-rol - amely a hatalomhoz való görcsös ragaszkodása miatt továbbra is támogatja a most még hivatalban lévo miniszterelnököt -, hogy antikommunista, demokrata párt? - Hogyan higgyük el a múltját rejtegeto Medgyessy Péter és az MSZP bármilyen ígéretét és vállalását, azután, hogy a nemrégiben beiktatott kormányfo a nemzet templomában, az Országházban nem akarta megmondani az igazat? - Hogyan higgyünk a rendszerváltozás értelmében, ha a szocialista diktatúra titkos rendortisztje tizenkét évvel az átalakulás után Batthyány Lajos, Tisza István, Bethlen István, Teleki Pál és Nagy Imre székében ülhet? Mindezek okán, valamint a politikai tisztességnek, a demokrácia hitelességének, az emberi méltóságnak és Magyarország zavartalan európai integrációjának érdekében arra szólítjuk fel Medgyessy Pétert, hogy azonnal mondjon le!
Jobboldali Ifjúsági Közösség

Tisztelt Medgyessy Péter Miniszterelnök Úr! Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen és a Károli Gáspár Református Egyetemen muködo Jobbik alapszervezetek június 27-én, csütörtökön délután múzeumlátogatást szerveznek a Terror Házába. A látogatásra ezúton szeretnénk meghívni Medgyessy Péter miniszterelnök urat is, emlékek felelevenítése céljából. Lehetoséget kívánunk ezáltal biztosítani, hogy Magyarország jelenlegi második közméltóságaként saját szemével gyozodhessen meg arról, melyik rendszert szolgálta ki szigorúan titkos rendortisztként. Várjuk a miniszterelnök úr mielobbi válaszát a jegyrendelés lebonyolítása és a pontos idopont egyeztetése céljából. 2002. június 20. Tisztelettel, Jobboldali Ifjúsági Közösség (Jobbik) ELTE-s és KGRE-s alapszervezete U.i. Ha a kormányban vagy a szocialista frakcióban még volna érdeklodo a múltidézo sétára, ez esetben másoknak is tudunk helyet biztosítani.

topik Creative Commons License 2002.06.20 0 0 17
Hat a MN-ben megjelent dokumentumok igencsak ismeretterjesztok (ismerettagitok) voltak. Ha kommentar nelkul jelenik meg a ket doksi, ugyanez lenne a velemenyem.

A Köztársasági Őrezredet a kommunista diktatura titkosszolgalataival egy napon emlegetni nagy tevedes. Te tenyleg elfogadhatobbnak tartod a kommunista diktaturat az Orban kormany vezette Magyarorszagnal? Ha igy van koltozz Kubaba vagy Eszak Koreaba.

Előzmény: VonZso (16)
VonZso Creative Commons License 2002.06.20 0 0 16
kit ettől, kit attól fog el a hányinger.

most akkor hányjunk egy kicsit azokra az NBH-s, K.Őrezredes, stb. srácokra is egy kicsit, akik kiszolgálták az Orbán kormányt.

vagy nem kéne ?

ismeret, ismeret, tudás....vélemény.
ha csupán érzelmi alapon nyilatkozol szart sem ér.

a kvantumfizikához is, ismeretterjesztő cikket olvasol és nem ÉRZELMI indittatásu újságírok egyszerű véleményét.

Előzmény: topik (15)
topik Creative Commons License 2002.06.20 0 0 15
En erzelmi alapon kozelitek: egyszeruen elfog a hanyinger ha valakirol kiderul, hogy a kommunista diktatura szigoruan titkos tisztje volt.

A kvantumfizikarol is lehetne velemenyem ha egy ismeretterjeszto cikket elolvasnek, nem kell tudomanyos szinten beleasni magad ehhez.

Előzmény: VonZso (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.20 0 0 14
Kedves Hontalan!
Nyugodjal bele, az irat valodi!
Ha az MN egy "eredeti" peldany tartamat 50 valtozatban teszi kozze, azzal az eredeti nem valik hamisitvannya, ha a tartalom azonos.
Gondolom, ezzel egyetertunk!
A szakertokkel kapcsolatban az MN van lepeselonyben, mert neki mar van szakertoi velemenye, masnak pedig nincs.
Az, hogy Te megelolegezed mas szakertok ellenkezo eredmenyet, az kizarolag a Te vagyalmod a monitorra vetitve, aminek bekovetkezese eseten is maximum azt eredmenyezheti, hogy a szakertoi velemenyek megoszlanak!
remelem, ebben is egyetertunk!

A legnagyobb baj nem az, hogy hamisítvány, hanem az, hogy nagyon ügyetlen hamisítvány
Mondod Te, rutinos iratszakerto, aki masik harom szakerto velemenyet is kikerted ezugyben! Igaz?
Nincsen itt semmi baj, van irasos bizonyitek arra, hogy Medgyessy Peter, Magyarorszag miniszterelnoke tetves spicli volt.
Ezen az aprosagon igazan nem kellene fennakadnod, ez teljesen termeszetes ebben a korben.

Előzmény: ontalan (4)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.20 0 0 13
Az eddig hangoztatott ervek (formai elteresek egy ugynoki jeléentestol, miert nem D-209 -kent irta ala, stb.) megdoltek.
D-209 azt mondta, hogy 1997 es 1982 kozott volt "fizetett kemelharito", hogy finom legyek!
Az irat 1976-os keltezesu.
Logikus, hogy nem D-209 irta, mert akkor meg nem volt D-209.
Az is logikus, hogy a hamisitas indoklasara ez nem johet szoba, ha megis ilyen nyilvanvalo idobeni kulonbsegek mellett teszik ezt, az nagyon budos, mivel ennyi az osszes erv.
Azert hamis egy 1976-ban keszult irat, mert aki alairta, az 1977-ben lett D-209, es emiatt 1976-ban nem D-209-kent irta ala. D-209 1976-ban, amikor 1977-ben lett D-209.
Hogy mekkora eszuk van!
Előzmény: topik (-)
VonZso Creative Commons License 2002.06.20 0 0 12
"Egyreszt nem kellenek alapveto ismeretek ahhoz, hogy valamirol velemenyed legyen. Ha mindenrol alapveto ismeretek kellnenek nem tudnal autot venni, TV-t sem tudnal valsztani, mert nem tudod mi tortenik benne, hogy a partok valsztasarol ne is beszeljunk"

kár, hogy ezt komolyan is gondolod. a vita továbbu része akadémikussá válna, mivel ha egy gondolkodó ember véleményt mond, feltételezhető, hogy ismeretei is vannak a témában.

amit leírtál, arról viszont csak egy kérdés jut eszembe: Mi a véleményed kvantumfizika legújabb eredményeiről ? feltehetném kérdésként azt is - feltételezve, hogy férfi vagy - Hogyan élnéd meg a havi ciklusaidat ? :-)

Előzmény: topik (5)
RoniN Creative Commons License 2002.06.20 0 0 11
Csatlakozom.

Lapatra az osszes lopo, csalo, korrupt, spicli magat politikusnak aposztrofalo szubjektummal. Parthovatartozastol fuggetlenul. Ok mexedik magukat, en meg adozzak mint az allat. Es marhara nem szamit, hogy kozben a hangoztatott nezetei milyen mertekben kedvesek a szamomra - vegso soron ugyis csak a zsebem banja.

Előzmény: topik (8)
RoniN Creative Commons License 2002.06.20 0 0 10
Tegnap mar nem erkeztem neked valaszolni, ezert ma csak megjegyzem, hogy nekem van 4 db korabeli szuletesi anyakonyvi kivonat masolatom, mindet kezi irogeppel csinaltak nem ugyanazon a napon, es mind elter egymastol. '84 ill. '85 -os evjaratok.

ezt az ervedet el is felejtheted.

Előzmény: ontalan (4)
lujza Creative Commons License 2002.06.20 0 0 9
Szerintem mi csak nyerhetünk, ha az összes spicli elhúz végre valahová. Akár jobbra, akár balra, bánja fene, csak menjenek már...
Előzmény: topik (8)
topik Creative Commons License 2002.06.20 0 0 8
BB!

En nem banom ha a jobboldalrol kihullanak ezek az elvtelen emberek. Csak az a gond, hogy az MSZP padsorok fele kiurulne ha komolyan is vennek a kovetkezmenyeket. Sajnos csak arrol van szo, hogy nyilvanossagra hozzak a neveket. Ez onmagaban semmit nem er addig, amig ezt egy "NA ÉS"-sel el lehet intezni.

Előzmény: benczebeno (2)
lujza Creative Commons License 2002.06.20 0 0 7
maga a MN két példányt tett közzé, amelyek nem egyeznek meg. Ez önmagában bizonyítja, hogy az iratot manipulálták.

Az még önmagában nem bizonyít semmit.
Akkoriban az iratokat úgy sokszorosították fénymásológép híján, hogy leült a Pirike, az írógépe elé, s lemásolta.

Előzmény: ontalan (4)
topik Creative Commons License 2002.06.20 0 0 6
Hontalan!

En megvettem mindket MN-t, de mindegyikben csak egy-egy peldany volt a dokumentumokrol. Hol jelent meg a 2.?

Előzmény: ontalan (4)
topik Creative Commons License 2002.06.20 0 0 5
"topik, ha elhiszel minden baromságot, amit egy adott körhöz tartozó újság ír, akkor ne vegyél soha FHM-t, CKM-t. stb. mert el fogod hinni azt is, hogy aki ilyen lapokat olvas, az egy tökös, gazdag, jóképű fazon sőt még a reklámokat se nézd."
Miert hinnek inkabb Medgyessynek? O volt az aki ezidaig eltitkolt dolgokat es most sem ad egyenes valszokat.

"alapvető ismeretek nélkül, egy cikkre való utalásos irogatás semmi más, csupán csek egy szellemi f@szverés. ha ezért teszed, akkor jó, ha nem, akkor kérdezd meg, hogy az egész miért van, a bácsik miért csinálnak és írnak ilyeneket, mi is egyáltalán az ügynök fogalma, mi is a III-s csoportfőnökség, mit csinált stb"

Egyreszt nem kellenek alapveto ismeretek ahhoz, hogy valamirol velemenyed legyen. Ha mindenrol alapveto ismeretek kellnenek nem tudnal autot venni, TV-t sem tudnal valsztani, mert nem tudod mi tortenik benne, hogy a partok valsztasarol ne is beszeljunk. Ilyen alapon az MSZP-SZDSZ koalicio is illegitim, mert az emberek nagyreszeb alapveto ismeretek hianyaban, a politikai PR hatasara valsztotta meg oket. Azaz az egesz valasztasa egy szellemi faszveres az urnakba.

Nem allitotam (a MN sem), hogy M. ugynok volt. Habar, ha eredeti a 2. dokumentum es M. irta ala, akkor ez egyenerteku a besugoi tevekenyseggel.

A tenyekrol sem ti, sem az eredetiseggel foglalkozo forumosok nem tudnak, mindnyajan feltetelezessel eltunk.

Amit nem tudok megerteni az a kovetkezo: a balos kollegak miert vedik koromszakadtukig ezt az embert? Miert nem lehet azt mondani, hogy ilyen (es eltitkolt) multtal nem lehet miniszterelnok. En is tamogatonm Orbanek osszes ugyenek kivizsgalasat, a bunosok (ha vannak ilyenek) eliteleset. Hosszutavon ennek pozitiv hatasa lenne.

Előzmény: VonZso (3)
ontalan Creative Commons License 2002.06.20 0 0 4
Kedves Topik!
Nyugodj meg, egyszerű lesz bizonyítani, hogy az irat hamisítvány. Először is, maga a MN két példányt tett közzé, amelyek nem egyeznek meg. Ez önmagában bizonyítja, hogy az iratot manipulálták. Másodszor, az aláírást az MN meg nem nevezett szakértői csak valószínűsítik. Más szakértők meg majd valószínűtlenítik.
Az, hogy letétben van, semmit nem bizonyít: hamisítványt is letétbe lehet tenni.

A legnagyobb baj nem az, hogy hamisítvány, hanem az, hogy nagyon ügyetlen hamisítvány. Erről sokkall többet olvashatsz az erről szóló topicban.
Hontalan

Előzmény: topik (1)
VonZso Creative Commons License 2002.06.20 0 0 3
topik, ha elhiszel minden baromságot, amit egy adott körhöz tartozó újság ír, akkor ne vegyél soha FHM-t, CKM-t. stb. mert el fogod hinni azt is, hogy aki ilyen lapokat olvas, az egy tökös, gazdag, jóképű fazon sőt még a reklámokat se nézd.

alapvető ismeretek nélkül, egy cikkre való utalásos irogatás semmi más, csupán csek egy szellemi f@szverés. ha ezért teszed, akkor jó, ha nem, akkor kérdezd meg, hogy az egész miért van, a bácsik miért csinálnak és írnak ilyeneket, mi is egyáltalán az ügynök fogalma, mi is a III-s csoportfőnökség, mit csinált stb.

a bácsik majd elmagyarázzák, hogy hol találod azokat a szakirodalmakat, törvényeket, dokumentumokat, melyeket nem egy politikai párt - akár FIDESZ, MSZP stb. - írogat érdekeik miatt, hanem tények.

ha ezt megtetted, akko már igazán élvezheted a Fórumot, és kellemesen maszturbálhatsz, -- természetesen szellemileg - a monitorod elött.

Előzmény: topik (1)
benczebeno Creative Commons License 2002.06.20 0 0 2
nem akarlak letorni, de szegeny MN mindenkepp passzba kerul, ha hamis, ha nem, aztan meg annak lesz nehez dolga, akiket majd lehet olvasni a nemsokara nyilvanos listan, beleertve a kormanypartiakat is, de vegre legalabb csurka nevet is olvashatjuk hivatalosan:)

menni, meg nem nagyon fog menni, varjuk meg a veget, hameg netan vegso esetben megis, jon a rosszabb ido: Kovacs Laszlo

mindenkepp szivas a masik oldalnak

uj szavazas kiirasa meg legyen alom:)

Előzmény: topik (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!