Keresés

Részletes keresés

minderbinder Creative Commons License 2002.06.28 0 0 35
"értem. én járjak utána.:"

Oreg, en megadtam a nagyjaboli elerhetoseget. Remelem nem varod el tolem, hogy elmenjek a konyvtarba es elobanyaszva a 2-3 hettel ezelott megjelent sajtot kikeressem Neked a pontos forrast. En akkor olvastam azt a hirt, egybol le is irtam. Egyebkent meg tok mindegy, mert azota mar tovabb borult a bili, sot nem is olyan kepletesen:
1. A Happy End Kft. (tudod, aminek a fideszes MeH-hel kotott szerzodese torvenyserto - forras: magyar fuggetlen ugyeszseg) 250000 Ft-ert berelt mobil budit es mindezert 6500000 Ft-ot szamlazott le a MeH-nek.

2. Az MFB (tudod az a bank, amit a fityesz hazipenztarkent kezelt) sajat szabalyzatat megszegve adott tobb szaz millas hitelt egy felcsuti (de lehet alcsuti) fogado epitesehez, amihez fedezetul a vallakozo azt az ingatlant ajanlotta fel, amit egyebkent az MFB-tol berelt.

Forrasok: tegnapi es mai Nepszabadsag.

3. Mi van az iratmegsemmisitessel? Egyebkent meg biztos voltak, csak nem volt eleg ido mindre, mert azert akkora marhaknak megsem tartom a fiukat, hogy szandekosan ekkora ziccereket adnak fel.

Előzmény: fxor (32)
bormester Creative Commons License 2002.06.25 0 0 34
Összeszedtem neked egy pár száz milkát, hogy ne panaszkodj, de ha egy kicsit megtanulod kiismerni magad az interneten, akkor ilyen ügyekben könnyedén és önállóan tájékozódhatsz, és nem szorulsz rá (a lusta) ellenpártiakra. Túlzott kényelemszeretetből a Népszabadság keresőjében beütöttem a "Millenáris" szót, és a termésből idetettem néhányat.

Millenáris-filmek félmilliárdért
Vállalkozóbarát” szerződések a Millenárison
Off shore cégé volt a Millenáris
Millenáris: milliárdokról döntöttek ellenőrizetlenül

Előzmény: fxor (32)
hét szűk esztendő Creative Commons License 2002.06.25 0 0 33
Itt van egy félmilliárdos lenyúlás.

Millenáris-filmek félmilliárdért

2002.06.24. 6:48:18

Vizsgálatot indított a Millenáris Kht. új ügyvezető igazgatója, Mizsei Zsuzsa annak kiderítésére, hogy a társaság háromnegyed év alatt milyen filmek készítésére költött 500 millió forintot. Ez az összeg az állami támogatással működő kht. teljes költségvetésének hatoda. Ebből a keretből több mint száztízmillió jutott az Ezüsthajó Kft.-nek, és bevonták a munkákba Wermer András cégét, a Well Done-t is.

Egy másik hírből:
Pénz hiányában ma nem forognak filmek Magyarországon, a filmesek mintegy 6-800 millió forintot, gyorssegélyt remélnek a kormánytól.
Hogy is van ez?

Előzmény: fxor (28)
fxor Creative Commons License 2002.06.25 0 0 32
értem. én járjak utána.:-O most akkor mégsem voltak iratmegsemmisítések éjjel-nappal?
Előzmény: minderbinder (31)
minderbinder Creative Commons License 2002.06.25 0 0 31
A forras a topic-nyitas idoszakaban megjelent egyik Nepszabadsag. Ha erdekel jarj utana, en mar bizony nem banyaszom elo. Egyebkent meg a gazdasagi visszaelesek ugyeben tett feljelentest eleg sok medium hozta. Ja es Mizsei azt nyilatkozta a 168 oranak a mult heten, hogy barmely fiokot huzza is ki abbol mindig a Happy End Kft. hullik ki. Mielott konkretan elkezdened kerdezgetni, hogy melyik asztal melyik fiokjarol van szo, emlitenem, hogy mindezt kepletesen mondta Mizsei.
Előzmény: fxor (30)
fxor Creative Commons License 2002.06.25 0 0 30
bocs, de a forrásra várok. tehát? amúgy a szokásos: nem 1765 vagy 9847 db. nem. pontosan százmillióért rendelték, és pontosan 35 ezer db. tünt el. mert a kerek számok tapadnak meg a népek agyában. ki van ez találva.
tehát forrás?
Előzmény: minderbinder (-)
fxor Creative Commons License 2002.06.25 0 0 29
bocs, de a forrásra várok. tehát? amúgy a szokásos: nem 1765 vagy 9847 db. nem. pontosan százmillióért rendelték, és pontosan háromezer ötszáz db. tünt el. mert a kerek számok tapadnak meg a népek agyában. ki van ez találva.
tehát forrás?
fxor Creative Commons License 2002.06.25 0 0 28
na de hol vannak a száz milliós, ezer millós - billiós _lenyúlások_? :-O
Előzmény: Ariel (27)
Ariel Creative Commons License 2002.06.25 0 0 27
agnes asszony!

mossad csak, mossad! :D

Előzmény: fxor (26)
fxor Creative Commons License 2002.06.25 0 0 26
forrás? magyar hirlap, népszava? wow.
na akkor a _hatalmas_ lenyúlások:

1. 21 milliós fittnes bérlet
2. négyszázezres havi lakásbérlés
3. százhúszezres vállalkozói szerződés havonta - nem a haletető fizetése!
4. háromezerötszáz (ó egek) műanyag reklámóra hiánya

ma mizsei mama bemegy a raktárba, azt' látja, hogy hiányzik 2 zacskó fűmag és 1 doboz százas szög. azonnal telefonál a magyar hírlapnak.:-OOOO

minderbinder Creative Commons License 2002.06.25 0 0 25
No ugy tunik nemcsak a karorak tuntek el. A korabbi vezetes ellen tett feljelentes hutlen kezeles ugyeben eleg komolynak tunik. Kivancsi vagyok hany a Milleniumi Parkhoz hasonlo csatornan folyattak meg a kozpenzeket Vermer es haverjai zsebebe.
armagnac Creative Commons License 2002.06.21 0 0 24
Na most, ha az ellenzék felszámolása jogi köntösbe öltöztetett álindokokkal demokráciában nem szokás, akkor ugye nem kell hangosan kimondanom, mit gondolok rólad.
Előzmény: Törölt nick (2)
livefast Creative Commons License 2002.06.21 0 0 23
Én nem tudom, mikor jelezte először a fidesz a postának, hogy nem szerződésszerű teljesítés történt.
Mivel nem érkeztek meg a levelek a második forduló előtt, gondolom, utána azonnal.
Szerintem nem hülyék, pláne ha ennyi pénzről van szó.

Előzmény: minderbinder (21)
armagnac Creative Commons License 2002.06.21 0 0 22
Ez természetesen nem a szerződés egyik kitétele, hanem a független baloldali szakértők véleménye a szerződésről. Egyébként azóta se láttam egyetlen számítást sem, hogy mennyibe kellett volna kerülnie 1 db órának, ha élünk a feltevéssel, hogy egyetlen reklámcég, logisztikai cég, stb. sem dolgozik ingyen.
Előzmény: inside1 (11)
minderbinder Creative Commons License 2002.06.21 0 0 21
"Ha megrendelsz egy babakocsit, de csak két év múlva szállítják le, akkor kifizeted időben? "

Ebben neked igazad van. Csakhogy, ha azt a babakocsit leszallitjak, atveszed, akkor utana 3 hettel mar nem illik reklamalni, hogy eredetileg hianyzott ket kereke!!

Előzmény: livefast (19)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.06.19 0 0 20
Na most akkor megvan, hogy mire fizették ki a 10 millát. Biztos ezekről az órákról kellett hallgatni:-)))

Csak ha már lassan minden kiderül, akkor vissza kéne fizetni azokat a millákat. Hány lélegeztetőgép jönne ki belőle?:-DDDDDDDDDDDDDD

livefast Creative Commons License 2002.06.19 0 0 19
De ha a szerződésben foglaltakat nem teljesíti határidőre az egyik fél, akkor is rendezed a számlát szó nélkül?

Ha megrendelsz egy babakocsit, de csak két év múlva szállítják le, akkor kifizeted időben?

Előzmény: sz (17)
édesanya Creative Commons License 2002.06.19 0 0 18
Hát mennék is most szívesen, ebből a hőgutából. Milyen szép lehet most a Bajkál tó környéke....De szvsz elég drága lehet már.

édesanya

Előzmény: ulicenase (6)
sz Creative Commons License 2002.06.19 0 0 17
Nálunk úgy szokás, hogy időben megrendeljük a megrendelendőt, időben kifizetjük a számlát. Ilyen egyszerű ez :)
Előzmény: livefast (15)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2002.06.19 0 0 16
hogy leeht ilyen otrombán? Sokat kell ülni a koleszban, sokat kell tanulni elméletet és utána mozogni egy kicsit, hogy felkavarjuk a sarat. Aztán kicsit hősnek is kell lenni (vigyizd, eddig dolgozásról nem volt szó!) aztán meg be kell ülni a pudingoskádba és csak fröcskölni kifele.
Akinek a zsebébe megy a puding az barát, akinek a szemébe az meg miért nem figyelt? Később, amikor újra megtisztulnak a szemek akkor meg hát...
igaza van bolond nőszemélynek: sic transit gloria mundi...

ezek a pofák nem nőnek az égig

Előzmény: Mélerdémon (13)
livefast Creative Commons License 2002.06.19 0 0 15
Ezért a teljesítésért nem is jár fizetség. Hozzánk a második fordulót követő szerdán vagy csütörtökön dobta be az ominózus levelet a postás.
Addig nyilván valamelyik postai sarokban pihentek a levelek. Teljesen véletlenül.
Előzmény: minderbinder (4)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 14
Lopni csak pontosan, szépen,ugy érdemes. merthogy biztosra vették, hogy maradnak továbbra is. Régi mondás, hogy akinek van egy-két igaz barátja semmi szüksége ellenségekre. Ők is azért buktak meg, mert elhitték a saját közvélemény-kutatóiknak, hogy ők a legnagyszebűbb emberek a világon. Hát igy múlik el a világ dicsősége...
Előzmény: Mélerdémon (13)
Mélerdémon Creative Commons License 2002.06.19 0 0 13
A pofam leszakad. Hogy a f@szba lehet ennyire otromban lopni? Hun marad a kifinomultsag? Bar mit is lehetne elvarhatni ficsuroktol.
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 12
Megkéne nekik mondani, hogy nem. Vagy kezdjük a télapóval?:-)
Előzmény: minderbinder (10)
inside1 Creative Commons License 2002.06.19 0 0 11
A delaware-i off shore cég, a Titanium Investment INC a "hazai" vállalkozó, aki 140 milliót kaszált a 200 Ft-os órákon.
Érdekes a szerződés egyik kitételek:
"A felek kölcsönös és legteljesebb egyetértésével egyoldalúan a vállalkozói érdek érvényesült."
A Fidesz hazai vállalkozóbarát húzása.
minderbinder Creative Commons License 2002.06.19 0 0 10
Mert megszoktak es meg mindig ugy gondoljak, hogy a kozpenz az ovek!!
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 9
Miért? Zavar, ha a közpénz után érdeklődünk?
minderbinder Creative Commons License 2002.06.19 0 0 7
Az otlet nagyon jo, mert most kifejezetten melegem van.

Egyebkent meg Te hogy tudod? Fizettek?

ulicenase Creative Commons License 2002.06.19 0 0 6
Mi az megint itt vagytok a KOVÁCSJUGEND-ből vagyis a FIATAL BALOLDAL-ból?
El kéne húznotok már Szibériába.
minderbinder Creative Commons License 2002.06.19 0 0 4
Jut eszembe! A Postanak fizettek mar a fiuk? Pokorni mintha ezugyben is qrva tajekozatlan lenne.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!