Keresés

Részletes keresés

liberálmensevik Creative Commons License 2002.06.20 0 0 25
Komolyan érdekel : szerintetek felfedezhetőek az ügyben a logika és az átgondoltság legkisebb csírái?

Mert szerintem a politikai elitünk döntő többségében találhatóak olyan emberek, akiknek a múltja az előző rendszerrel legalábbis 'nem ellenséges'.
Azaz : élt a II. vh. utáni Magyarországon és az ilyen-olyan kompromisszumait megkötötte.

E kompromisszumok között a 77-83-as kémelhárítás - főleg, ha az IMF-es ügyben vannak más források is, amik megerősítik.

Az ügy következményeként felszabadítani kívánt III/III-as anyag várhatóan sok érdekességet fog tartalmazni.

Ez az ügy csak azoknak a gondolkodását tükrözi, akik Magyarország 1000 éves történelmében és jogfolytonosságában szeretnének egy 40 éves lukat kihagyni. És mivel ez a 40 év bizony a rendszerváltáskor felnőtt lakosság nagy részét érintette vmilyen formában (a fiatalabbak szüleit is), ezért önkínzó módon az egész mostani status quo-t tagadják.
"Ami van, az nem van, hanem nem nincs"

Szóval, 'psycho-pata' - aki a Téboly Kormány miniszterelnöke - kezelésére szorulnak.. :-)

lm

Előzmény: Ilja Iljics (24)
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.06.20 0 0 24
Mindegy, a következő ügynél is szorgoskodik majd, ezért tartják. Ha meg már túl ciki lesz, jön más. Csereszabatosak.
Előzmény: Little Boy (22)
Little Boy Creative Commons License 2002.06.20 0 0 23
Persze Malidka=Matildka... :)
Előzmény: Little Boy (22)
Little Boy Creative Commons License 2002.06.20 0 0 22
Eszméletlen jó! Kívánom Malidkának, hogy korábbi sikereihez hasonlóan most is szívjon, mint a Torkosborz... :)))
Előzmény: Ilja Iljics (21)
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.06.20 0 0 21
Előzmény: Little Boy (20)
Little Boy Creative Commons License 2002.06.20 0 0 20
Többnyire el tudom fogadni azokat, amiket írtal, de a kíváncsiságom kielégítése végett erről:

Torkos Matild tudtommal elég jelentős szerepet vállalt abban, hogy a 'Napi MN' toplistás legyen az elbukott sajtóperek versenyében.

tudsz egy pár szót mondani részletesebben?

Előzmény: liberálmensevik (18)
liberálmensevik Creative Commons License 2002.06.19 0 0 19
Lám csak, én is hibáztam : elrontottam a sorszámozást. :-)
Előzmény: liberálmensevik (18)
liberálmensevik Creative Commons License 2002.06.19 0 0 18
SZVSZ a legvalószínűbb szcenárió kb. ez :
1. a '78-as kinevezési papír már régóta megvolt az FMPP-nél, de a két forduló közötti pre-sejtköröknek azért még nem adták oda, nehogy a 'mikrofon volt a fülében (?!)' típusú blődségekkel együtt bagatellizálódjon el.

2. Torkos Matild tudtommal elég jelentős szerepet vállalt abban, hogy a 'Napi MN' toplistás legyen az elbukott sajtóperek versenyében.
Az FMPP hibázott-hibázik, amikor ilyen tényfeltúró sajtót hozott létre és működtet. És még a sejtkörökkel elő is fizettetne rá. -)

3. Ez a 78-as papír és egy (MP aláírására nem is hasonlító szignóval ellátott) 'október 23-ás' feljegyzés vhogy Torkos Matildhoz került. Azaz egy tulbuzgó - túlburjánzó sejthez. :-)
A kampánycsapat és a széfek tartalmát fénymásoló alcsoport tehát hibázott.

4. MP hibázott, amikor nem azzal kezdte tegnap reggel, hogy már ki is kérte a titkosság feloldását sürgős eljárással. Nem kellett volna csak a 61-es dátumot tagadgatnia és lebegtetni a dolgot egy napig. Ha nem kapja meg délutánra, akor is elmondhatta volna, mivel már az MN 'magára vállalta' az államtitoksértés nagy részét.. :-)

4. Az SZDSZ hibázott : Össze-vissza nyilatkozott és szavazott 24 óra leforgása alatt, azaz megint elkezdték összekötni a moralizását egy kis politizálással, majd reggelre pragmatikusabbak és józanabbak lettek.

5. Rogán és Pokorni hibázott. Nagyon beindultak, de nem nagyon voltak képben. Abban ugyanis, hogy most - nyáron - jó sok idő van arra, hogy kényelmesen végigrágjanak egy-egy hírt a TV-vitákban. S hogy nem működik a dolog, mint a két forduló között, amikor még volt tétje a mozgósításnak.

Ennyi hibával tarkított eseménylánc mögött fölösleges összeesküvést kitalálni : be kell látni, hogy a politikai homokozóban egymást püfölő kiscsoportosok bizony nem mindig vannak tudatában annak, hogy mit is tesznek és miért.. :-)

lm

Mélerdémon Creative Commons License 2002.06.19 0 0 17
"Munkámat ingyen és tisztességgel végeztem, és nem tudom szó nélkül hagyni, hogy a bülbülszavú Rogán Antal beletipor az ifjúságomba", tette hozzá Kozenkai.

Leborultam a fotelbol, mostantol csak bulbulszavunak hivom a poltikai mumiat.

Mélerdémon Creative Commons License 2002.06.19 0 0 16
Az MN-t es a tusko, eme jatekhoz erzekleten alcsuti brancsot lepre csaltak, majd lepre ment.

Vmelyik eleslatasu kollega megjegyezte (es tokeletesen osztom a velemenyet), hogy mostantol kenyszerpalyan az ellenzek olyan ugyeket illetoen, mint a 3/3, olajugy, stb. Sebaj, Tonikanak lesz ideje kondizni a sitten, s talan akkor nem kibelelt oltony tartja allva.

Hehe, istenem mondom, rohadtul orulok annak, hogy seggbekurjak az MN-t rajuk fert. Ezek a marhak vajon tudnak kartyazni? Sakk, Go? Vagy csak a pofajuk nagy?

Előzmény: Little Boy (4)
RadiX Creative Commons License 2002.06.19 0 0 15
Kéretik pontosan idézni: valóságtorzító

A sajátodat kikapcsoltad már? :-)

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 14
Javaslom, nezz at a dokumentumrol szolo topicba, ott eleg meggyozoen levezetik tobben, hogy eleg gagyi hamisitvanyrol van szo.
Es hidd el, a lapotoknal is van olyan, aki nem orulne, ha nyilvanossagra hoznak a listat, talan az, aki epp szerezte. c'est la vie.
Előzmény: Turulmadár (11)
Nyolcker Creative Commons License 2002.06.19 0 0 13
Kedves ecsém, Lajos!
Nem kertelek, te tök hülye vagy!
Előzmény: Kaufmann Lajos (8)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 12
nekem mondták ugyan, de most továbbpasszolom, mert megtetszett: neked is van ám egy világtorzítód! :O))
Előzmény: Tecs (6)
Turulmadár Creative Commons License 2002.06.19 0 0 11
Tegnap még a keddi dokumentum walódiságát is tagadták... És lőn. :)
Miwel ezeket a dokumentumokat '89 magasságában nagyüzemben zúzták, ezért akkor wolt utoljára lehetőség ezek kimenekítésére. Persze rá lehet kenni az aljas fideszesekre, hogy kilopták a BM-irattárból, amikor bewitték őket kihallgatásra a '80-as éwek wégén.
Aki ezeket "kimentette", walószínűleg witt magával többet is. Nem lepne meg, ha kerülnének itt még elő érdekes dolgok. ;)
Előzmény: Little Boy (3)
Little Boy Creative Commons License 2002.06.19 0 0 10
A legjobbakat mindenkinek, holnap jövök! :)
Little Boy Creative Commons License 2002.06.19 0 0 9
Azért MN, mert a NSZ nem hozta volna le.
Megjegyezném, hogy a Népszabadság ment neki a legjobban a Tocsik-ügynek és a Xénia-ügynek is a magyar sajtóból (mellesleg ekkor volt a lap munkatársa Gál J. Zoltán jelenlegi szóvivő).

VI. László valahogy így gondolkozik: "Bukjon meg az MSZP 2006-ban, engem nem izgat. 70 leszek, az utolsó esély, hogy min.eln. lehessek. Utánam az özönvíz."
Kovács nem Orbán, tehát ez a gondolkodás nem rá jellemző. Ők legalábbis 1998-ban nem kezdték el költeni az ország pénzét, hogy "mindegy mire, csak ne maradjon a következőnek".

Hipotézisekkel itt nem foglalkozunk
Nem-e? Akkor minek nevezed Turulmadár elméletét? Egyébként az MN annyiból már bukott, hogy ugyanannak a dokunak két verziója van fenn az oldalain. Erről, és a dokuk többi visszásságáról lásd a "Hamis az ügynökjelentés?" c. topikot.

Előzmény: Kaufmann Lajos (8)
Kaufmann Lajos Creative Commons License 2002.06.19 0 0 8
"Most jönne a lényeg! Mi abban a pláne, hogy Kovács hamisítványt ad át egy régen hitelét vesztette napilapnak?"

1. "Hamisítvány." Hipotézisekkel itt nem foglalkozunk.

2. "egy régen hitelét vesztette napilap"

És ha éppen most hozza vissza? A Népszabadság mehet ellenzéki újságírást tanulni.

3. Azért MN, mert a NSZ nem hozta volna le.

VI. László valahogy így gondolkozik: "Bukjon meg az MSZP 2006-ban, engem nem izgat. 70 leszek, az utolsó esély, hogy min.eln. lehessek. Utánam az özönvíz."

Előzmény: Little Boy (1)
Little Boy Creative Commons License 2002.06.19 0 0 7
Nos...
....szerintem egyébként azért nem esik szó arról, hogyan-kitől kerültek az MN-hez a dokuk (bár szerintem helyben készültek...), mert az újságíró nem köteles kiadni az informátorát. Sőt, igazából ha államtitkot is jelentet meg, tudomásom szerint a bűnös csak az lehet, aki átadta azt - amennyire én tudom, az újságnak nem feladata vizsgálni a dokumnetumok védettségét.

De persze azt csiripelik a Turulmadarak, hogy a Kovács volt... :)))

Tecs Creative Commons License 2002.06.19 0 0 6
"hogyan kerültek a Medgyessy-dokumentumok a Nemzethez és mikor.
Nos, nem olyan régen és Kovács Lászlótól."

Én nem mernék ilyen magabiztos kijelentést tenni, csak gondolkodom a lehetőségeken..

Ki lehet a leleplező?

A Fidesz és szövetségesei biztosan nem, mert ha náluk lett volna a doksi, azt még a 2. forduló előtt kijátszották volna.

Két megoldás marad:

1/ Belső leszámolás az MSZP körein belül. MP valakit megsértett, nem nevezte ki vagy nem oda nevezte ki, ezért a bosszú.

2/ Valamelyik szomszédos ország titkosszolgálata szerezte meg és hozta most nyilvánosságra a dokumentumot. Cél: megakadályozni Mo. első körös felvételét az EU-ba, mert ha mi bejutunk, attól kezdve az ő második körös felvételük Canossa járássá válik, hiszen bentről a magyarok keményen diktálhatnak nekik kisebbségi ügyekben. A botrány okozta kormányválság, ne adj isten belső zavargások destabilizálják az országot és az EU felvételi szavazásnál ez keményen nyom majd a latban. A szomszédos ország - vajon melyik lehet az? :o) francia barátai a színfalak mögött hathatósan lobbizhatnak a magyarok ellen és a védencük érdekében.

Én a 2/-re tippelek.

Előzmény: Turulmadár (-)
sz Creative Commons License 2002.06.19 0 0 5
Nos...
Gondolom Turulnak megsúgta Rogán Tóni, hogy megsúgták Rógán Tóninak a Magyar Nemzetnél, hogy Kovács súgta meg a Magyar Nemzetnek azt, hogy Medgyessy besúgó volt :D

És ugye a Magyar Nemzet rendkívül makulátlan, hiteles újság, Rógán Tóni sosem hazudik füllent, ezért Turul információja pontos és hiteles.

Ilyen egyszerű ez! :)

Előzmény: Little Boy (4)
Little Boy Creative Commons License 2002.06.19 0 0 4
Esetleg folytathatnád a "Nos..."-t mert így az isten sem menti meg ezt a szar topikot attól, hogy mélyre süllyedjen. Nem mintha tudnál olyat mondani, amitől fennmarad... :))))
Little Boy Creative Commons License 2002.06.19 0 0 3
Oké, én inkább úgy fogalmazok, hogy valószínűleg hamis.

Mindenesetre örülök, hogy a Magyar Nemzet jellemzésébe nem kötöttél bele - ebben legalább teljesen egyetértünk... :))))

Előzmény: Tomthumb (2)
Tomthumb Creative Commons License 2002.06.19 0 0 2
Nem hamisítvány még. Csak LEHET, hogy az.
Előzmény: Little Boy (1)
Little Boy Creative Commons License 2002.06.19 0 0 1
Nos?

Most jönne a lényeg! Mi abban a pláne, hogy Kovács hamisítványt ad át egy régen hitelét vesztette napilapnak?

Millenniumbetyár Creative Commons License 2002.06.19 0 0 0
ez tobb mint valoszinu, mar csak kizarasos alapon. Ha tudott volna rola, a Fidesz mar kinyomta volna a valasztas ket forduloja kozott, a MIEP, MDF detto, az SZDSZ sem tudhatta (akkor esetleg a koaliciot is meggondolta volna), ugyhogy marad az MSZP es Kovacs, akinek nem eleg a kulugy. Mergyoval bementek a kormanyba, es mostmar felesleges. Egy egyszeru parlamenti szavazassal Kovacs lehetne a miniszterelnok.

Csakhogy (szerencsere) eltaktikazta magat es nem szamolt az SZDSZ hatalomhoz ragaszkodo magatartasaval.

Turulmadár Creative Commons License 2002.06.19 0 0 topiknyitó
Nem nagyon esik szó arról, hogyan kerültek a Medgyessy-dokumentumok a Nemzethez és mikor.
Nos, nem olyan régen és Kovács Lászlótól.
Ez magyarázat arra, a wálasztási kampányban miért nem kerültek elő.
S hogy honnan az info? Nos...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!